Hoe kun je geld verdienen met affiliate marketing?


Geld verdienen met internet marketing doe je als je het makkelijk wilt aanpakken met een eigen website. Je maakt dan een website over een bepaald onderwerp en verdient geld aan Advertenties en affiliate marketing

De beste manier om geld te verdienen met internet marketing is door je eigen website te beginnen. Met die website zorg je ervoor dat je goed gevonden wordt in de zoekmachines en kun je daarna geld verdienen met advertenties en affiliate marketing. Daarnaast kun je internet marketing ook nog uitbreiden. Je kunt dan aan de slag met e-mail marketing, social media marketing en video marketing.

Toen ik net begon met internet marketing, had ik geen idee wat het eigenlijk is en koste me het veel tijd en moeite om te leren hoe het werkt. Inmiddels verdien ik geld met mijn eigen website en ga ik in dit blogbericht dieper in op hoe je kunt beginnen met je eigen internet marketing business.

Hoe kun je geld verdienen met Internet marketing?

Als je aan de slag gaat met internet marketing kun je daarmee op verschillende manieren geld verdienen. De meest voorkomende manieren om geld te verdienen met internet marketing zijn advertenties op je website en affiliate marketing.

Internet marketing is ook een term die vaak gebruikt wordt door affiliate marketeers. Maar eigenlijk is internet marketing alle marketingactiviteiten die je online doet.

Wie is Jacko Meijaard

Om geld te verdienen met internet marketing heb je een publiek nodig. Er zijn verschillende manieren om mensen naar je toe te trekken op het internet.

Voor mij is de beste manier om bezoekers aan te trekken met een website. Maar je kunt ook aan de slag gaan met adverteren of e-mail marketing.

Starten met Affiliate Marketing?

Toen ik begon met Affiliate Marketing had ik geen idee wat ik moest doen. Totdat ik begon met de Affiliate Marketing Revolutie. Nu kan ik leven van mijn online inkomsten.

Meer informatie over de cursus

In dit blogbericht gaan we dieper in op internet marketing via een website. Dat is namelijk de methode die ik tot vandaag de dag gebruik.

Waarom geld verdienen met internet marketing?

Als je leest over internet marketing, lees je vaak al snel verhalen waarin mensen die aan internet marketing doen, gigantische bedragen verdienen op het internet.

Op het internet is nou eenmaal veel geld te verdienen en daarom is het zeker de moeite waard om het te leren.

Met internet marketing ben je je eigen baas en kun je zo veel verdienen als je wilt. Ook maakt het niet uit hoe veel je werkt of waar je werkt.

Door te starten met internet marketing maak je het voor jezelf mogelijk om te leven met alle vrijheid van de wereld.

Je hoeft niet meer in de file te staan om op je werk te komen en hoeft niet meer op de meest onmogelijke tijden je bed uit om te gaan werken.

Als jij geld verdient met internet marketing, bepaal je zelf wanneer je de wekker zet.

Wat is de beste manier om te beginnen met internet marketing?

Als je met internet marketing aan de slag wilt gaan, is het een goed idee om eens te kijken naar affiliate marketing.

Met affiliate marketing promoot je producten van andere mensen en krijg je een commissie als je een bezoeker vanaf jouw website doorstuurt naar de website van een aanbieder.

Voordat je je commissie ontvangt, moet de bezoeker die je hebt doorgestuurd wel eerst een aankoop doen op de website van het product dat je promoot.

Affiliate marketing strategie – affiliate marketing revolutie

Je vraagt je vast af waarom affiliate marketing dan de beste keuze is. Als je met affiliate marketing begint, moet je eerst heel veel werk doen terwijl je er niets voor betaald krijgt.

Maar als je eenmaal geld verdient met affiliate marketing hoef je nog maar een paar uurtjes per dag te werken om heel veel geld te verdienen.

Hoe meer bezoekers je naar je affiliate marketing weet te door te sturen vanuit Google, hoe meer geld je gaat verdienen.

Hoe begin je met affiliate marketing?

De beste manier om te beginnen met affiliate marketing is door een eigen website te maken. Een eigen website maken klinkt moeilijk, maar je kunt tegenwoordig met een druk op de knop je website installeren met WordPress.

Als je je website hebt gemaakt, is het belangrijk dat je zo veel mogelijk waardevolle informatie schrijft op je website. Dit doe je met blogberichten.

Door telkens nieuwe blogberichten aan je website toe te voegen, word je steeds meer zichtbaar in de zoekmachines en komen er daardoor steeds meer bezoekers naar je website.

Verschil SEO SEA

In de teksten die je schrijft plaats je affiliate links, hieraan kan een affiliate netwerk zien dat een bezoeker via jouw website naar de website van de aanbieder is gegaan.

Als die bezoeker dan het product koopt bij de aanbieder, krijg jij daarvoor een commissie.

Is het makkelijk om geld te verdienen met internet marketing?

Aan de ene kant is het simpel om geld te verdienen met internet marketing. Het enige dat je nodig hebt is een goede strategie en je kunt succesvol worden op het internet.

Aan de andere kant is het ook heel moeilijk omdat je nooit direct betaald krijgt voor het werk dat je doet.

Van alles mensen die met affiliate marketing beginnen, is er maar 10% die er daadwerkelijk succesvol mee wordt. Dat komt niet omdat affiliate marketing zo moeilijk is, maar omdat de meeste beginners stoppen als ze na een maand of 2 nog steeds geen geld verdienen op het internet.

Als je wilt beginnen met affiliate marketing is het belangrijk om te weten dat het in het ergste geval wel een jaar kan duren voordat je geld verdient.

Tot die tijd moet je wel door blijven gaan met het schrijven van nieuwe teksten om je internet marketing business op te bouwen.

Hoewel je in het begin geen resultaat ziet van alle werk dat je doet, dragen alle teksten die je in het begin hebt geschreven ook bij aan je succes.

Wat moet je doen om succesvol te worden met internet marketing?

Als jij wel succesvol wilt worden met internet marketing, is het belangrijk dat je door blijft gaan totdat je je eerste commissie verdient.

Pas als je namelijk je eerste euro hebt verdiend op het internet geloof je dat je geld kunt verdienen op het internet.

Voordat je je eerste commissie hebt verdiend, kan het zijn dat je al een jaar verder bent. Een jaar lijkt misschien lang maar het is het wachten absoluut waard.

Zodra je eerste commissie binnenkomt betekent het dat je de juiste strategie hebt doorgezet en dat je vanaf dat moment alleen nog maar meer geld gaat verdienen.

In de onderstaande video legt Jacko Meijaard van de affiliate marketing revolutie cursus uit waarom het veel moeilijker is om van 0 naar 100 te gaan dan van 100 euro naar 1000 euro in de maand.

Jacko Meijaard – van 0 naar 100 euro is moeilijker dan van 100 euro naar 1000 euro.

Waar moet je op letten als je begint met affiliate marketing?

Als je begint met affiliate marketing zijn er een aantal dingen waarop je moet letten:

 • Het is belangrijk om direct een website te nemen met een eigen domeinnaam en webhosting.
 • Met 1 tekst per week van 1000 woorden gaat het heel lang duren voordat je een commissie verdient.
 • Het uiterlijk van je website is het minst belangrijk. Besteed daar daarom niet te veel tijd aan.
 • Probeer elke week zo veel mogelijk nieuwe goede content toe te voegen aan je website totdat je geld verdient.
 • Hoe meer goede teksten je publiceert, hoe groter de kans wordt dat je geld gaat verdienen.
 • In het begin heeft het geen zin om affiliate links in je teksten te plaatsen.
 • Als er iets is dat je het beste kunt doen aan je website is het schrijven van nieuwe content. Dat zal ervoor zorgen dat er steeds meer bezoekers naar je site komen.
 • Start ook snel al met e-mail marketing. Begin met het verzamelen van e-mailadressen. E-mail marketing zal er op lange termijn voor zorgen dat je veel meer geld gaat verdienen op het internet
 • Volg een affiliate marketing cursus. Hiermee leer je namelijk direct een goede strategie en zorgt dat ervoor dat je sneller succesvol wordt. Een goede strategie is de strategie die je in de affiliate marketing revolutie leert.
 • Het maakt niet uit hoe lang het duurt voordat je geld verdient met affiliate marketing, blijf doorgaan.

Welke andere manieren zijn er om geld te verdienen met internet marketing?

Naast affiliate marketing zijn er natuurlijk ook nog andere manieren om geld te verdienen:

 • Geld verdienen door andere bedrijven beter vindbaar te maken in de zoekmachines
 • Je eigen internet marketing bureau beginnen. Dat leer je met de cursus Agengy Masterclass. Volg de gratis training hier.
 • Producten inkopen en verkopen via bol.com. Dat leer je in de Bol.com Masterclass. Volg de gratis training hier.

Er zijn oneindig veel manieren om geld te verdienen met internet marketing, maar van alle manieren die er zijn, is affiliate marketing voor mij de beste manier om geld te verdienen op het internet.

makkelijk geld verdienen

Hiermee kan ik werken wanneer ik wil, waar ik wil en hoe ik wil. Een groot voordeel van affiliate marketing is dat je ook geld verdient als je niet aan het werk bent. Dat komt omdat je website 24 uur per dag en 7 dagen per week online is.

Als je eenmaal geld verdient op het internet word je ‘s ochtends wakker en zie je als je inlogt op je computer direct al dat je een mooi bedrag hebt verdiend terwijl je sliep.

Daarnaast blijft je inkomen met affiliate marketing stijgen. Hoe meer content je schrijft voor je website, hoe meer geld je in de toekomst zal verdienen.

Hoe kun je het beste beginnen met affiliate marketing?

De beste manier om zo snel mogelijk geld te verdienen met affiliate marketing is door een cursus te volgen.

Zelf heb ik de affiliate marketing revolutie cursus van Jacko Meijaard gevolgd. In deze cursus heb ik stap voor stap geleerd hoe ik mijn eerste affiliate marketing website kon maken met WordPress.

Daarnaast heb ik alle belangrijke informatie geleerd over wat ervoor nodig is om succesvol te worden.

In de affiliate marketing cursus leer je precies hoe je ervoor kan zorgen dat er steeds meer bezoekers naar je website komen en hoe je steeds meer geld verdient.

Marketheme van de affiliate marketing revolutie
Alle modules van de affiliate marketing revolutie

Over de Affiliate Marketing Revolutie heb ik een uitgebreide Review geschreven. Op deze pagina lees je precies wat je kunt verwachten van de cursus. Zo kun je voor jezelf bepalen of het iets voor je is of niet.

Inmiddels verdien ik geld op het internet, en lopen mijn inkomsten elke maand op. Dit heb ik te danken aan het volgen van de cursus.

Je hoeft natuurlijk geen cursus te volgen, maar het is veel makkelijker om het wel te doen. Voordat ik de cursus had gevolgd heb ik ook eerst van alles geprobeerd in mijn eentje. Dit leverde me vrij wel geen resultaat op.

Toen ik met de cursus begon, werd me precies uitgelegd welke stappen ik moest zetten om succesvol te worden. Je kunt ervoor kiezen om het allemaal zelf uit te zoeken, maar je bent veel beter af met een cursus.

Aan de slag met de affiliate marketing revolutie?

Wil je meer weten over de affiliate marketing revolutie? Over de cursus heb ik een review geschreven. De review lees je hier.

Wil je direct kennis maken met de cursus maar nog niet direct een financieel risico nemen? Dan is het mogelijk om via deze website de eerste module van de affiliate marketing revolutie uit te proberen voor 1 euro.

Het voordeel van de proefversie is dat je risicoloos kennis kunt maken met affiliate marketing zonder dat je direct ergens aan vast zit.

Bevalt de cursus je dan kun je doorgaan met de volledige versie van de affiliate marketing revolutie, bevalt het je niet? Dan zit je nergens aan vast en kun je zelfs je euro nog terugvragen binnen 30 dagen.

Affiliate marketing revolutie

Ben je ervan overtuigd dat je het beste een cursus kunt volgen om te leren hoe je geld verdient op het internet?

Dan raad ik je aan om vandaag nog met de affiliate marketing revolutie te beginnen. Hoe eerder je begint, hoe sneller je geld verdient met internet marketing.

Jouw succes met affiliate marketing hangt helemaal af van je motivatie en doorzettingsvermogen.

Als jij bereid bent om door te gaan en niet opgeeft als het even tegenzit, ga je geld verdienen met deze methode. Het is slechts een kwestie van tijd. De vraag is dan maar net hoe veel geduld jij hebt.

Over de Affiliate Marketing Revolutie heb ik een uitgebreide Review geschreven. Op deze pagina lees je precies wat je kunt verwachten van de cursus. Zo kun je voor jezelf bepalen of het iets voor je is of niet.

Starten met Affiliate Marketing?

Maak kennis met Affiliate Marketing in mijn Gratis E-book! Zelf ben ik al een tijd bezig met Affiliate Marketing en leef ik inmiddels van mijn online inkomen. Ik help je graag de eerste stappen te zetten met affiliate marketing. Download daarom mijn e-book helemaal gratis.

Gratis Downloaden

Recent Content