arrow_drop_up arrow_drop_down
12 november 2018 

geld verdienen met een website

Geld verdienen met een website, er zijn verschillende mogelijkheden omdat te doen. Zo kun je kiezen uit bijvoorbeeld affiliate marketing en AdSense. Toch zijn er maar weinig mensen die een eigen website beginnen omdat ze denken dat het te moeilijk is.

[cta id=”2011″ align=”none”]

Geld verdienen met een website is makkelijk

Als je graag geld wil verdienen met een website, moet je vooral niet te moeilijk denken. Overal op het internet lees je waar je allemaal op moet letten als je geld wil gaan verdienen online. Toch is veel van deze informatie eigenlijk helemaal niet zo interessant.

Er wordt bijvoorbeeld wel eens gezegd dat je website er perfect uit moet zien als je wat wil verkopen. Uit ervaring weet ik dat dat totaal niet het geval is. Het enige dat tijd is hoe goed de informatie op jouw website is, en of je bezoekers er ook daadwerkelijk wat aan hebben.

Vergeet dus al die belangrijke regeltjes en ga gewoon content knallen. Dat is namelijk de enigste weg naar geld verdienen met je website. De rest komt vanzelf.

Affiliate marketing strategie

 

Geld verdienen met een website: Affiliate marketing

Als je geld wil gaan verdienen met je website is affiliate marketing een van de makkelijkste manieren om dat voor elkaar te krijgen. Met affiliate marketing promoot je namelijk producten van andere mensen in ruil voor een commissie.

En dat klinkt makkelijk, maar toch zijn er veel mensen die het nooit gaat lukken om geld te verdienen met affiliate marketing. De enigste reden hiervoor is dat ze geen doorzettingsvermogen hebben. Het zijn namelijk alleen maar de doorzetters die uiteindelijk winnaars worden.

Als je geld wil gaan verdienen met affiliate marketing, raad ik je aan om er minimaal een jaar mee bezig te gaan. Als je dat doet en je doet het op de juiste manier ga je zeker commissies scoren.

affiliate email marketing

Geld verdienen met een website: AdSense

Een andere methode om geld te verdienen met je website is AdSense. Dit is een advertentieprogramma van Google, die jou de mogelijkheid geeft om Google advertenties op je website te laten zien.

Telkens als een bezoeker van jouw website op een van de advertenties klikt krijg jij een Commissie. Wel is het belangrijk om te weten dat je met Adsense niet snel rijk gaat worden, omdat de vergoedingen per klik vaak heel erg laag zijn.

Natuurlijk helpen alle beetjes en kan Adsense wel net voor een beetje extra inkomsten zorgen.

Zelf vind ik de Advertenties van Google heel erg storend op mijn website en heb ik ervoor gekozen om ze niet toe te voegen. Maar anders had ik dat gedaan in combinatie met affiliate marketing.

Aangezien affiliate marketing alleen ook al genoeg op kan leveren laat ik het erbij.

Geld verdienen in je vrije tijd

Hoeveel verdien je met een affiliate website?

Als je een affiliate website gaat starten, ligt het er maar net aan welke producten je gaat promoten, en hoe veel bezoekers je naar je website weet te trekken. Het kan vooral voor een beginnende website best een hele tijd duren voordat je überhaupt bezoekers krijgt.

In het begin zal dat echt heel weinig zijn, en zal het lijken alsof het allemaal de moeite niet waard is. Dit is ook direct het punt waar de meeste beginners afhaken omdat ze hadden gehoopt dat ze binnen no-time miljonair zouden zijn.

Als je een lange tijd met affiliate marketing bezig gaat is het makkelijk om 500 euro in de maand te verdienen. Er zijn affiliates die ongeveer 500 euro per maand verdienen, maar er zijn ook affiliates die wel meer dan 10.000 euro per maand verdienen. En die hoeven echt niet hard te werken.

affiliate marketing voor dummies

Geld verdienen met een website: Niet hard werken maar slim

Als je nu een baan hebt, weet je vast wel wat hard werken betekent. Als je met affiliate marketing gaat beginnen ga je overschakelen van hard werken naar slim werken. In plaats van dat je werkt voor uurtje factuurtje, ga je nu op “prestatiebasis” werken. Dat betekent wel dat je inkomsten niet altijd gegarandeerd zijn, maar het betekent ook dat je oneindig veel kan verdienen.

Veel beginners doen affiliate marketing eerst naast hun huidige baan en hopen dan op ten duur te kunnen stoppen met hun werk om fulltime te leven van affiliate marketing.

Als je snelle resultaten wil zien zal je ook harder moeten werken dan anderen. Maar als jij 8 teksten kan schrijven in een dag( 1 per uur) Dan heb je in een dag tijd genoeg content voor twee maanden elke week een nieuwe update. Dat is slim werken.

Je website loopt dan gewoon door terwijl jij niet aanwezig hoeft te zijn. Ook maak je zelfs als jij niet aan het werk bent kans om geld te verdienen. Dat ga je bij een normale baan bijna nooit tegenkomen.

Als je dan op vakantie wilt, werk je de week van tevoren gewoon vooruit en plan je elke week een nieuwe blog in voor tijdens je vakantie. Zo kun je geld verdienen met je website terwijl Niemand merkt dan dat je weg bent geweest want je website loopt gewoon door terwijl jij lekker aan het genieten bent.

Je kunt je hele leven hard blijven werken, of je neemt een keer een sprong in het diepe en je ontdekt hoe het is om slim te werken. Als je dit principe snapt gaat er een hele nieuwe wereld voor je open.

affiliate marketing tips 2019

Affiliate marketing cursus

Als je nou niet weet hoe affiliate marketing precies werkt, en je wil het graag leren, dan is het een goed idee om het verhaal van Jacko Meijaard eens te lezen. Deze jongen verdient op jonge leeftijd al meer dan 10.000 euro per maand, en kan op vakantie wanneer hij wil terwijl zijn inkomsten gewoon doorgaan.

Hij heeft de cursus “de affiliate marketing revolutie” gemaakt, waarmee hij andere mensen helpt om het zelfde te doen als hij. Ik ben blij dat ik deze cursus heb gevolgd. Dit heeft me heel erg op weg geholpen. Nu kan ik zelf ook geld verdienen op het internet zonder dat ik daar heel veel moeite voor moet doen.

Ook jij kan geld verdienen met affiliate marketing, als je maar weet welke stappen belangrijk zijn en op welk moment.

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Al een lange tijd ben ik bezig met affiliate marketing. Ook leef ik 100% van het internet en heb ik tegenwoordig geen baan meer. Omdat ik dankzij Online geld verdienen zo een fijn leven heb gekregen, wil ik jou helpen dat ook te bereiken. Met Writgo richten we ons voornamelijk op affiliate marketeers, maar ook als jij een webshop hebt of een andere soort website hebt, helpen we je natuurlijk graag! Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Dit was een van de beste beslissingen in mijn leven. Sindsdien is mijn leven veranderd. Wil je ook met affiliate marketing beginnen? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie Absoluut aan!
Reactie plaatsen