arrow_drop_up arrow_drop_down
Op welke manieren kun je geld verdienen met je blog?
31 december 2018 

Op welke manieren kun je geld verdienen met je blog?

Als je net als mij klaar bent met je werk en je graag wat meer wil genieten van je leven, is het een goed idee om uit te zoeken hoe geld verdienen met een blog werkt.

Ondanks dat er al zo veel websites zijn is er nog steeds genoeg ruimte voor jou om ook geld te gaan verdienen met bloggen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een blog beginnen over iets wat je interessant vindt.

Geld verdienen met een blog voor beginners

Als je net begint met bloggen ga je nog niet direct geld verdienen. Om geld te verdienen moet je namelijk verdienmodellen toepassen op je website die ervoor zorgen dat de mogelijkheid er is om inkomsten te genereren.

Maar voordat er daadwerkelijk inkomsten binnenkomen heb je eerst heel veel bezoekers nodig. Dit doe je door gewoon door te gaan met regelmatig een nieuwe blog plaatsen. Elke blog die je plaatst is weer een nieuwe pagina op je website.

Hierdoor wordt je website steeds groter en ga je steeds beter scoren in de zoekmachines.

Lange of korte blogs?

Een van de meest gestelde vragen bij beginnende bloggers is hoe veel woorden een blog moet zijn en hoe vaak je moet bloggen. Om maar direct antwoord te geven op deze vraag stel ik voor dat je minimaal 300 woorden schrijft en dit zo vaak mogelijk doet. Hoe meer content je namelijk produceert hoe meer nieuwe deuren je open zet naar je website.

Natuurlijk moeten de teksten die je schrijft wel ergens over gaan anders gaat niemand het lezen.

Maar als je ervoor zorgt dat je door blijft gaan met mooie teksten plaatsen zal je zien dat je steeds meer bezoekers krijgt. Dan is het tijd om een verdienmodel toe te passen op je site.

Mijn favoriete verdien modellen

Als ik je twee mogelijkheden mag geven zou ik direct zeggen affiliate marketing en Google Adsense. Hiermee heb je namelijk de mogelijkheid om een fulltime inkomen te genereren zonder dat je daarvoor klantenservice en alles moet doen. Je hoeft alleen maar de bezoekers door te sturen om een commissie te verdienen. Zo simpel is het.

Om een beetje geld te verdienen met deze methodes heb je wel bezoekers nodig. Zonder bezoekers gaat niemand namelijk je Adsense advertenties en affiliate links zien. Daarom moet je je vooral aan het begin van je blog carrière, de focus vooral leggen op het schrijven van content. Hoe meer je toevoegt aan je website hoe meer je daar uiteindelijk voor terug gaat krijgen.

Uiteindelijk is het gewoon een kwestie van doorgaan en dan gaan de bezoekers en dus ook de inkomsten vanzelf komen.

Niet opgeven totdat je daadwerkelijk geld verdient

Een van de grootste fout die de meeste beginnende affiliates maken is dat ze al stoppen voordat ze ook maar iets verkocht hebben. Ze komen dan met excuses dat het te lang duurt of dat ze ervan overtuigd zijn dat het niet werkt.

Maar hoe kun je nou zeggen dat iets niet werkt als je nog niet alles geprobeerd hebt? Om succesvol te zijn met affiliate marketing is het vooral belangrijk dat je doorgaat totdat je in ieder geval een commissie hebt verdiend. Zodra je de eerste commissie hebt binnengehaald, weet je dat het werkt en geeft dat genoeg motivatie om door te gaan tot je een fulltime inkomen hebt en veel geld te verdienen met je blog

Continu blijven leren

Om succesvol te worden met affiliate marketing is het belangrijk dat je continu blijft doorleren. Ook wat betreft het bloggen moet je steeds nieuwe dingen blijven leren. De wereld van geld verdienen met je blog verandert snel en daarom moet je altijd de nieuwste ontwikkelingen blijven volgen.

affiliate marketing cursus

Wil jij geld verdienen met je blog en affiliate marketing toepassen? Lees dan dit verhaal van een succesvolle internetondernemer die meer dan 10.000 euro per maand verdient met zijn websites. Hij leert je namelijk hoe jij dat ook kan realiseren. Lees verder..

#affiliate #affiliatemarketing #onlinegeldverdienen #workhard #worksmart

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Zelf verdien ik een groot deel van mijn inkomsten via affiliate Marketing en werken we met ons team Keihard om ook andere affiliates en website-eigenaren te helpen met het behalen van meer online resultaat.
Als je net begint met affiliate marketing kan alle informatie nog behoorlijk lastig zijn te implementeren. Hier helpen we je dan ook graag bij. Dit doen we door handige tips en informatie te delen over alles wat te maken heeft met geld verdienen op het internet.
De beste manier om te beginnen met online geld verdienen is toch echt wel affiliate marketing. Ik raad je daarom ook zeker aan om de 5K Affiliate Marketing Blauwdruk GRATIS te downloaden.
Hier krijg je echt al heel veel goede informatie over hoe jij kunt beginnen met Affiliate Marketing.
Daarnaast is het ook een Absolute aanrader om de Affiliate Marketing Webinar van Corné Marchand en Robert Jansen GRATIS te volgen. RESERVEER DIRECT GRATIS JE PLEK!
Reactie plaatsen