Hoe kun je geld verdienen met bloggen?

Hoe kun je geld verdienen met bloggen?

Geld verdienen met bloggen, veel mensen zien dat wel zitten, maar niet veel mensen gaan er ook daadwerkelijk mee aan de slag. Ze weten niet precies hoe ze dat moeten aanpakken en laten het daarom maar gewoon zitten. Dat is jammer want je kunt er een mooi inkomen mee genereren.

[cta id=”2011″ align=”none”]

Geld verdienen met bloggen en affiliate marketing

Een van de makkelijkste methodes om geld te verdienen met bloggen, is affiliate marketing. Je kiest een onderwerp waar je graag over schrijft en gaat minimaal een keer per week een artikel schrijven. In de loop van tijd zal je zien dat je steeds meer bezoekers naar je website krijgt, die geïnteresseerd zijn in wat jij te vertellen hebt.

Voor bijna alle onderwerpen zijn wel producten die daarbij aansluiten en zou je hier dus mooi gebruik van kunnen maken. Het enige wat jij hoeft te doen is blijven bloggen zodat je website steeds groter wordt. Vervolgens plaats je onderaan elk artikel een call to action knop of een link naar het product dat je wil gaan promoten.

Niet iedere bezoeker zal hier op klikken en het product kopen, Maar een percentage zal dit wel doen en zo verdien jij dan geld.

wat is een affiliate website

Hoe meer je gaat bloggen hoe meer je kan verdienen

Wat zo mooi is aan affiliate marketing is dat je helemaal zelf de controle hebt over hoeveel je uiteindelijk gaat  verdienen. Als jij elke week een blog plaatst met daarin onderaan de pagina een link naar het product dat je wil gaan promoten zal je ook resultaten gaan zien van een keer per week werk.

Maar als je het grootst aan pakt en drie of vier keer per week een goede blog gaat plaatsen, ga je ook resultaten zien van drie of vier keer per week bloggen.

Je zal veel sneller meer bezoekers naar je website krijgen die ook geïnteresseerd zijn in het product dat je promoot.

Het is de bedoeling dat je dit blijft volhouden. Blijf elke week je blog updaten zodat je bezoekersaantallen blijven groeien. Uiteindelijk is het dan heel goed mogelijk dat je bijna dagelijks geld gaat verdienen aan je blog.

affiliate email marketing

Geld verdienen met bloggen: Google Adsense

Naast affiliate marketing kun je ook nog wat extra inkomen genereren met Google Adsense. Dit is het advertentieprogramma van Google. Jij krijgt dan de mogelijkheid om Google advertenties te laten zien op je website. Telkens als een bezoeker op jouw website klikt op een van de Google Advertenties, krijg jij daarvoor een kleine vergoeding.

Google Adsense levert over het algemeen niet zo veel op. Vaak is het centenwerk per klik. Het is dus leuk om erbij te hebben, maar als je echt veel geld wil gaan verdienen kun je je veel beter gaan focussen op affiliate marketing.

Geld verdienen in je vrije tijd

Hoe begin je met affiliate marketing

Als je met affiliate marketing wil gaan beginnen is het wel belangrijk dat je beseft dat je niet direct geld gaat verdienen. Je blog of website heeft eerst tijd nodig om te groeien. Om te kunnen verkopen heb je namelijk bezoekers nodig.

Daarnaast moet je wel een beetje kennis krijgen over SEO en hoe je je teksten het beste kan schrijven zodat ze aantrekkelijk zijn voor zowel Google als je bezoekers.

Veel beginnende affiliates schrijven de blogberichten alleen maar voor de zoekmachines. Hierdoor ontstaan meestal “robotteksten”. Dit is helemaal niet prettig om te lezen, en dan ga je waarschijnlijk ook niet veel verdienen.

Schrijf dus altijd in de eerste plaats voor je bezoekers en dan pas voor de zoekmachines. De zoekmachines worden gelukkig steeds slimmer en kunnen steeds beter begrijpen waar jouw teksten over gaan. Een klein beetje optimalisatie is meestal al genoeg om goede posities te halen in de zoekmachines.

affiliate email marketing

Hoeveel verdienen met bloggen?

Als je het echt serieus gaat aanpakken is het heel goed mogelijk dat je een fulltime inkomen gaat genereren op de lange termijn.

Er zijn bloggers die niets verdienen maar er zijn ook bloggers die meer dan 5000 euro per maand verdienen. Het ligt er maar net aan hoe hard jij aan het werk gaat aan je website, en hoeveel goede content jij op je website gaat publiceren.

Ook is het dan wel belangrijk dat je niet vergeet om een link naar het product onderin je blogs te plaatsen. Anders ga je natuurlijk helemaal niets verkopen.

affiliate marketing revolutie betrouwbaar

Alles leren over affiliate marketing

Voordat ik begon met affiliate marketing had ik er helemaal nog geen kennis over en had ik geen idee wat ik moest doen om mijn affiliate producten zo goed mogelijk te verkopen. Totdat ik Jacko Meijaard tegen kwam. Hij is heel succesvol met zijn website, en heeft een eigen cursus gemaakt waarin je leert hoe je succesvol wordt met affiliate marketing.

De affiliate marketing revolutie is de beste affiliate marketing cursus die je kunt krijgen in het Nederlands. Je leert stap voor stap hoe jij je eerste website of blog online krijgt, en welke stappen je moet ondernemen om er succesvol mee te worden.

Jacko zelf heeft zich al lang bewezen en daarom kun je maar beter luisteren naar wat hij te vertellen heeft. Het is een slim idee om te leren van mensen die weten waar ze het over hebben, en dat heb ik dus ook maar gedaan. Dankzij die cursus heb ik nu meerdere affiliate marketing websites waarmee ik in de toekomst potentieel veel geld mee kan verdienen.

Nu zijn het af en toe kleine bedragen maar alleen al omdat ik enkele commissies heb gehad weet ik nu dat ik gewoon door moet gaan zodat het steeds meer gaat worden. Zo kun je dus makkelijk geld verdienen met bloggen.

Het mooiste vind ik dat je zelfs commissies ontvangt als je lekker in de bioscoop bent of als je een keer uit eten bent. Dat geef mij een goed gevoel. En jij kunt dat ook bereiken met bloggen. Als je maar lang genoeg doorgaat en niet opgeeft als het even tegen zit. Want dat is wat de meeste beginners doen.

Affiliate marketing is niet moeilijk. Als je maar de juiste stappen volgt en lang genoeg blijft volhouden. Dan kun je zelfs je gehele inkomen vervangen door affiliate marketing.

Over de schrijver
Wij zijn Writgo.nl. We zijn een team van gepassioneerde schrijvers en helpen andere online bedrijven meer resultaat behalen op het internet. Hoewel we voor vrijwel alle soorten online bedrijven content schrijven, ligt onze focus op affiliate marketing. Bij Writgo.nl zijn we allemaal bekend met affiliate marketing en weten we daarom ook precies welke content een affiliate website nodig heeft. Daarnaast schrijven we ook steeds meer content voor andere soorten bedrijven, webshops en zelfs bol.com verkopers. In de blogberichten op onze website lees je alles over hoe jij geld kunt verdienen op het internet. Zelf zijn we actief bezig met verschillende vormen van online geld verdienen en zorgen we er zo voor dat we binnen Writgo.nl. Verschillende inkomstenbronnen opbouwen. Met onze blogs helpen we je jou dat ook bereiken. De beste manier om te beginnen met online geld verdienen is toch echt wel affiliate marketing. Ik raad je daarom ook zeker aan om De Affiliate Marketing Revolutie te volgen. Klik hier om naar de kortingspagina te gaan. Hier krijg je echt al heel veel goede informatie over hoe jij kunt beginnen met Affiliate Marketing. Daarnaast is het ook een Absolute aanrader om de Affiliate Marketing Webinar van Corné Marchand en Robert Jansen GRATIS te volgen. RESERVEER DIRECT GRATIS JE PLEK!
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down