arrow_drop_up arrow_drop_down
Geld verdienen met alleen een laptop en Internet? Dit zijn de Beste Methodes

Geld verdienen met alleen een laptop en Internet? Dit zijn de Beste Methodes

Zoals je wellicht al weet zijn er heel veel verschillende manieren om geld te verdienen. Je hebt daarbij de keuze om online geld te verdienen, maar ook offline. Maar hoe zou je het vinden als je veel geld kon verdienen met alleen je laptop en een internet verbinding? Dat is waar ik je in dit blogbericht meer over ga vertellen

Geld verdienen met alleen een laptop en internet?

Toen ik voor het eerst in aanraking kwam met online geld verdienen kwamen er veel verschillende methodes op mijn pad. Ook heb ik veel van die methodes geprobeerd en was ik met veel methodes niet helemaal op mijn plek.

Uiteindelijk kwam ik in aanraking met affiliate marketing en heb ik er mijn missie van gemaakt om veel geld te gaan verdienen op het internet.

Nu ik inmiddels een fulltime inkomen verdien op het internet, wil ik je graag helpen dat ook te bereiken, want het is mogelijk om veel geld te verdienen op het internet.

Verschillende manieren om online geld te verdienen

Hoewel ik zelf heb gekozen voor affiliate marketing en ik je aanraad dat ook te doen, zijn er natuurlijk nog meer manieren om veel geld te verdienen op het internet. Het ligt helemaal aan jezelf welke manier(en) je wilt gaan toepassen.

Geld verdienen via het internet gaat niet vanzelf

Een van de dingen die ik via de harde weg heb moeten leren is dat geld verdienen via het internet niet vanzelf gaat. Een lange tijd ben ik op zoek gegaan naar een manier om geld te verdienen zonder dat ik daarvoor iets hoef te doen.

Wat ik geleerd heb is dat als je helemaal niets doet, je ook geen vooruitgang maakt. Daarom is het goed om te weten dat je met alle onderstaande manieren van online geld verdienen, wel het nodige werk moet verrichten. Het voordeel is wel dat je van het proces ontzettend veel leert en dat het de moeite absoluut waard is.

Toen ik net begon met affiliate marketing en met de affiliate marketing revolutie aan de slag ging, vond ik het vooral moeilijk om teksten te schrijven. Maar ook het schrijven van teksten kun je leren. Zodra je begrijpt waar je het allemaal voor doet wordt het schrijven van teksten een stuk makkelijk. Elke tekst die je schrijft op je website kan je potentieel honderden euro's opleveren in de toekomst.

Geld verdienen als Freelancer

Een van de manieren om geld te verdienen op het internet is Freelancer worden. Op deze manier kun je dus geld verdienen door klussen te doen voor andere bedrijven. Er zijn ook online heel veel klussen die gedaan moeten worden waar de meeste ondernemers geen tijd voor hebben. Hierbij kun je denken aan:

Dit is slechts een kleine selectie uit een complete lijst van klussen die je zou kunnen doen voor een ander bedrijf op het internet. Door als freelancer te werken verdien je direct geld zodra je een opdracht hebt afgerond.

Bol.com verkoper worden

Wist je dat een groot gedeelte van alle producten op de bol.com website helemaal niet van bol.com zijn? Deze producten zijn namelijk van externe partijen. Dit worden ook wel verkooppartners genoemd.

productbeschrijvingen schrijven Bolcom

Dat betekent dat jij via bol.com je eigen producten kun gaan verkopen en krijg je toegang tot de miljoenen bezoekers per maand die de bol.com website krijgt.

Het enige dat jij dan nog hoeft te doen is ervoor te zorgen dat er genoeg voorraad is bij Bol.com en dat je ervoor zorgt dat je gevonden wordt op de website van bol.

Wil je meer weten over hoe jij verkoper kunt worden bij Bol.com? Ik heb een Review geschreven over de Bol Masterclass. In deze Masterclass leer je stap voor stap hoe je ermee kunt beginnen. Klik hier voor mijn review over de Bol Masterclass.

Social media marketing Agency starten

Ben jij goed met social media? Dan heb je de mogelijkheid om daarvan je werk te maken. Er zijn namelijk ontzettend veel bedrijven die meer gevonden willen worden via social media.

Als social media marketeer zorg jij ervoor dat bedrijven meer verkopen realiseren via social media en daarvoor betalen bedrijven je goed. Voordat je aan de slag kunt gaan als social media marketeer, moet je natuurlijk wel weten wat je doet en moet je het bedrijf ook resultaten kunnen leveren.

Om daarvoor te zorgen is het vooral belangrijk dat je goed weet hoe je effectieve social media advertenties maakt en hoe je een social media pagina goed laat lopen.

Als je dit al weet kun je direct beginnen als social media marketing expert, maar als je daar nog niet zo veel van weet is het ook mogelijk om het te leren met een online training.

In de online training leer je stap voor stap hoe jij je eigen social media marketing Agency start en er daadwerkelijk succesvol mee wordt.  Klik hier om mijn review te lezen over de Agency Masterclass.

Affiliate marketing

De favoriete manier van geld verdienen met alleen een laptop en internet is natuurlijk affiliate marketing. Het grootste voordeel van affiliate marketing is dat je helemaal zelf kan bepalen hoe veel je werkt en hoeveel je ermee gaat verdienen.

Met affiliate marketing promoot je producten van iemand anders en krijg je een commissie als je dat succesvol doet.

Als iemand via jouw website naar de website van een aanbieder gaat en het product dat je promoot koopt krijg jij daarvoor een commissie.

Het mooie hieraan is voor de verkoper van het product dat hij je alleen maar geld hoeft te betalen als jij zorgt voor nieuwe verkopen.

Daarnaast is het voor jou juist interessant dat jij helemaal je eigen baas bent en zelf bepaald hoe hard je gaat werken aan je website.

Met een uurtje per dag werken aan je site, kun je al werken naar een fulltime inkomen met affiliate marketing.

Dat betekent ook dat als jij straks een fulltime inkomen verdient, je feitelijk maar een uur of 2 uur aan het werk bent voor je website.

De rest van de dag ben je dan vrij en krijg je als nog geld binnen via je website die 24 uur per dag online is.

Met affiliate marketing verdien je nooit direct geld. Je moet eerst zorgen dat er meer bezoekers naar je website komen. Dit doe je door teksten te schrijven voor je website.

Hoe meer teksten je schrijft voor je website, hoe meer bezoekers er naar je website komen en hoe meer geld je uiteindelijk zal gaan verdienen.

Affiliate marketing revolutie

De affiliate marketing revolutie is een video training waarbij je stap voor stap leert hoe je geld kunt verdienen met een eigen website.

Je leert eerst hoe je een eigen website moet maken en vervolgens hoe je ervoor kunt zorgen dat er steeds meer bezoekers naar je website komen vanuit Google.

Als de bezoekers eenmaal naar je website komen leer je precies hoe je ervoor kunt zorgen dat die bezoekers op jouw affiliate links klikken zodat jij geld gaat verdienen.

Hoe meer je werkt aan je website hoe meer geld je uiteindelijk zal verdienen.

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Al een lange tijd ben ik bezig met affiliate marketing. Ook leef ik 100% van het internet en heb ik tegenwoordig geen baan meer. Omdat ik dankzij Online geld verdienen zo een fijn leven heb gekregen, wil ik jou helpen dat ook te bereiken. Met Writgo richten we ons voornamelijk op affiliate marketeers, maar ook als jij een webshop hebt of een andere soort website hebt, helpen we je natuurlijk graag! Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Dit was een van de beste beslissingen in mijn leven. Sindsdien is mijn leven veranderd. Wil je ook met affiliate marketing beginnen? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie Absoluut aan!
Reactie plaatsen