arrow_drop_up arrow_drop_down
Kun je Geld verdienen met affiliate marketing zonder kvk?
24 januari 2020 

Kun je Geld verdienen met affiliate marketing zonder kvk?

Geld verdienen zonder KVK

Je wilt graag geld verdienen maar je wilt daar liever geen baan voor nemen. Daarom ga je op zoek naar andere manieren om geld te verdienen. Een van die manieren is natuurlijk geld verdienen op het internet.

Een van de vragen die dan snel naar boven komen is of je een KvK nodig hebt om geld te verdienen op het internet.

Als je op deze website terecht bent gekomen is de kans groot dat jij interesse hebt om met affiliate marketing. De vraag is alleen of je ook kunt beginnen zonder KvK nummer.

In dit blogbericht lees je meer over het hebben van een KvK voor affiliate marketing en vertel ik je hoe je het beste kunt beginnen met affiliate marketing. Lees daarom zeker verder.

Wat is affiliate marketing?

Voordat we dieper ingaan op het hebben van een KvK nummer voor affiliate marketing, is het natuurlijk goed om te weten wat affiliate marketing precies is.

Met affiliate marketing promoot je producten van iemand anders en krijg je een commissie als je een bezoeker vanaf jou doorstuurt naar de aanbieder.

Om de commissie te ontvangen moet de bezoeker in de meeste gevallen wel eerst het product aanschaffen.

Als de bezoeker dat doet ontvang jij een vooraf afgesproken commissie. Als je met affiliate marketing begint, verdien je meestal nog niet direct geld.

Het kan namelijk een behoorlijke tijd duren voordat jouw website gevonden wordt in de zoekmachines.

Hoeveel geld kun je verdienen met affiliate marketing?

Een van de mooiste dingen aan affiliate marketing is dat je zo veel geld kunt verdienen als je zelf wilt.

Het ligt er dan maar net aan hoe veel energie je steekt in je website en hoe veel bezoekers er naar je website komen.

Hoe meer teksten je schrijft voor je website of laat schrijven door een tekstschrijver, hoe meer bezoekers er op lange termijn naar je website komen.

Als een percentage van deze bezoeker op jouw affiliate links klikt, is de kans groot dat je geld gaat verdienen.

Er zijn affiliates die ongeveer 500 euro per maand verdienen of minder, maar er zijn ook affiliates die meer dan 20.000 euro per maand verdienen.

Een affiliate die zo veel geld verdient is Jacko Meijaard. Hij is al 10 jaar bezig mer affiliate marketing en heeft daarmee een imperium opgebouwd.

Ook is Jacko Meijaard de eigenaar van de Affiliate marketing revolutie. Een online cursus waarin hij je leert hoe ook jij succesvol kan worden met zijn methode.

Hoe lang duurt het voordat je geld verdient?

Voor veel beginnende affiliates is dit het struikelblok dat ervoor zorgt dat veel beginners stoppen met affiliate marketing.

Van alle beginners die beginnen met affiliate marketing is er maar een klein percentage die daadwerkelijk succesvol wordt.

Dat komt niet omdat affiliate marketing zo moeilijk is, maar omdat je voor affiliate marketing een echte doorzetter moet zijn.

Alleen de mensen die doorgaan en niet opgeven na enkele weken, hebben kans om daadwerkelijk geld te gaan verdienen.

Het probleem is vooral dat je vanaf kleins af aan al gewend bent om direct beloond te worden goede dingen die je doet.

Bij affiliate marketing kan het een hele tijd duren voor je de beloning krijgt.

Toch is het een ontzettend mooie manier om geld te verdienen als je eenmaal door de beginnersfase heen bent.

Wanneer schrijf je je in bij de KvK?

Het kan dus een hele lange tijd duren voordat je geld gaat verdienen met je website. Het is dan natuurlijk ook nog niet nodig om je direct in te schrijven bij de kamer van koophandel.

De beste manier is om eerst te zorgen dat er wat inkomsten binnenkomen. In eerste instantie kun je die inkomsten nog opgeven in Inkomsten uit overige werkzaamheden.

Hiervoor hoef je nog niet direct een bedrijf te beginnen. Pas als je regelmatig maanden boven de 500 euro hebt, raad ik je aan je wel in te schrijven bij de kamer van koophandel.

Je kunt dan ook investeren in je website door bijvoorbeeld teksten te laten schrijven. Van deze kosten kun je dan de btw weer terugvragen als je een bedrijf bent.

Uiteindelijk is het altijd een goed idee om je in te schrijven bij de kamer van koophandel. Maar in het begin is dat nog helemaal niet nodig.

Dat betekent dat je prima kunt beginnen met geld verdienen zonder een KvK.

Hoe kun je het beste beginnen met affiliate marketing?

De beste manier om te beginnen met affiliate marketing is door een eigen website te maken. Deze website maak je dan nadat je een product hebt gekozen om te promoten.

Stel dat je een piano cursus wil gaan promoten, dan maak je dus een website waar je teksten schrijft of laat schrijven door een tekstschrijver over alles dat te maken heeft met het leren spelen van piano.

Door dit te doen komen automatisch de mensen die geïnteresseerd zijn in leren piano spelen naar je website.

In de teksten geef je de bezoekers dan de mogelijkheid om zich aan te melden voor de online cursus. Het enige dat ze hiervoor hoeven te doen is op de link te klikken die jij voor ze hebt neergezet.

Vervolgens gaan ze dan door naar de pagina van de cursus. Stel dat een bezoeker die via jouw link de cursus koopt, dan ontvang jij daarvoor een commissie.

Hoewel er heel veel verschillende strategieën zijn om affiliate marketing toe te passen, is dit een van de beste en simpelste methodes.

Uiteraard is dit ook de methode die wij toepassen en dit is ook de methode die Jacko Meijaard gebruikt en je leert in zijn cursus.

Belangrijk om te weten zodat je succesvol wordt

Een van de belangrijkste dingen die je moet weten voordat je begint met affiliate marketing is dat jouw succes 100% afhankelijk is van jezelf.

Het is de bedoeling dat je iedere week minimaal een nieuwe tekst schrijft of laat schrijven voor je website. Daarnaast is het goed om te weten dat de kwaliteit van de informatie die jij deelt belangrijker is dan het aantal teksten dat je publiceert.

Om succesvol te worden met affiliate marketing moet je lange termijn denken en niet na 3 weken al willen opgeven.

Alleen de mensen die volhouden verdienen uiteindelijk geld op het internet.

Daarnaast is het belangrijk om je focus te houden. Het kan heel aantrekkelijk zijn om direct meerdere websites te maken terwijl je nog nooit geld hebt verdiend met je eerste website.

Zorg er daarom voor dat je eerst geld verdient met je eerste website voordat je een nieuwe project begint. Op deze manier voorkom je dat je de beginnersfouten 2 keer maakt en wordt het daarna met je tweede website een stuk makkelijker om sneller je eerste commissie te verdienen. Je weet dan namelijk al wat je moet doen.

De Affiliate marketing revolutie

Je weet nu dat je gewoon aan de slag kunt gaan met affiliate marketing zonder dat je daar voor een KvK inschrijving nodig hebt. Het mooie aan affiliate marketing is dat je het gemakkelijk kunt doen. Zelfs als je nog een baan hebt of naar school gaat kun je met een paar uurtjes per dag nog aan je website werken.

Dat betekent dat je je online inkomen gewoon rustig kunt opbouwen zonder dat je daarvoor je huidige baan of opleiding voor hoeft op te zeggen.

Affiliate marketing revolutie

De beste manier om aan de slag te gaan met affiliate marketing is door de affiliate marketing revolutie te volgen.

Hier leer je stap voor stap hoe jij je eerste website begint en hoe je daadwerkelijk succesvol wordt met affiliate marketing.

Van alle mensen die de stappen exact hebben gevolgd, verdient vrijwel iedereen nu geld op het internet.

Het is daarbij natuurlijk wel belangrijk dat je door blijft gaan, niet opgeeft en precies doet wat er in de cursus verteld wordt.

Over de Affiliate Marketing Revolutie heb ik een uitgebreide Review geschreven. Op deze pagina lees je precies wat je kunt verwachten van de cursus. Zo kun je voor jezelf bepalen of het iets voor je is of niet.

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Al een lange tijd ben ik bezig met affiliate marketing. Ook leef ik 100% van het internet en heb ik tegenwoordig geen baan meer. Omdat ik dankzij Online geld verdienen zo een fijn leven heb gekregen, wil ik jou helpen dat ook te bereiken. Met Writgo richten we ons voornamelijk op affiliate marketeers, maar ook als jij een webshop hebt of een andere soort website hebt, helpen we je natuurlijk graag! Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Dit was een van de beste beslissingen in mijn leven. Sindsdien is mijn leven veranderd. Wil je ook met affiliate marketing beginnen? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie Absoluut aan!
Reactie plaatsen