Geld verdienen in je vrije tijd; Verschillende methodes

Geld verdienen in je vrije tijd; Meerdere Mogelijkheden!

Wil jij geld verdienen in je vrije tijd? Heb jij een 9 tot 5 baan? Dan werk je dus elke dag 8 uur. Ervan uitgaande dat je ook nog naar jouw werk toe moet reizen, ben je dagelijks zo’n 9 tot 10 uur met jouw werk bezig.

Een dag telt echter in totaal 24 uur; wat doe jij dan de overige 14 á 15 uur op een dag? Ben je tijdens deze uren voornamelijk aan het relaxen?

Of wil je graag leuke dingen doen? Of heb je mogelijk interesse om extra geld te gaan verdienen? Ik kan je één ding verklappen: je hebt tegenwoordig meerdere mogelijkheden om direct extra geld te gaan verdienen.

Dit is puur te danken aan de opkomst van verschillende online verdienmodellen. Dit zijn verdienmodellen waarmee je – op zowel een actieve als op een passieve manier – extra geld kunt verdienen. Heb je daar wel oren naar? Wil je graag weten hoe ik zelf geld via het internet verdien?

Dan heb ik eigenlijk maar één tip voor je: neem dit artikel op je gemakje door. In dit artikel bespreek ik namelijk in hoeverre het mogelijk is om geld te verdienen in jouw vrije tijd. Ook geef ik je hierbij enkele handige tips, zodat je eigenlijk direct van start kunt gaan!

Hoeveel geld kun je in jouw vrije tijd gaan verdienen?

Vind je het leuk om te Netflixen? Speel je graag een game op jouw PlayStation? Of vind je het leuk om veel tijd met jouw vrienden door te brengen?

Ik kan me dit stuk voor stuk heel goed voorstellen. Het doen van leuke dingen is bovendien onwijs belangrijk in het leven; blijf dit dus ook vooral doen.

Je hebt echter ongetwijfeld ook nog wel eens uurtjes dat je een beetje aan het niksen bent. Ik heb dit jaren geleden ook gehad; tijdens dergelijke uurtjes had ik nooit een voldaan gevoel.

Ik had namelijk het idee dat ik meer veel uit het leven zou kunnen halen. Maar, hoe? Nou, uiteindelijk kwam ik met verschillende online verdienmodellen in aanraking.

Uiteindelijk ben ik met één specifiek online verdienmodel gestart. Vanaf dat moment was ik in staat om in mijn vrije tijd geld te gaan verdienen. In het begin ging het daarbij echt om enkele euro’s per maand, maar op het hoogtepunt ging het om vele honderden euro’s per maand.

Juist op dat moment maakte ik voor mezelf de keuze: ik ging als fulltime digitaal ondernemer aan het werk. Heb ik daar enige spijt van gehad? Nee, allerminst.

Deze keuze heeft onwijs veel voor mij opgeleverd. Zowel op het financiële vlak als op mijn gevoel van geluk. Sinds ik actief als digitaal ondernemer ben, voel ik mij namelijk een stuk vrijer en gelukkiger.

Wil jij dat ook graag? Dan heb ik één goede tip voor je: ga alvast geld verdienen in jouw vrije tijd. Ik ben het levende voorbeeld dat dit écht mogelijk is.

Wel moet je aan het begin rekening houden met vrij lage verdiensten. Bij veel online verdienmodellen is het namelijk een feit dat je de focus met name op de lange termijn moet leggen. Uiteindelijk ben je op de lange termijn namelijk écht in staat om veel geld te gaan verdienen!

Geld verdienen in je vrije tijd kan op verschillende manieren

Lijkt het jou wel iets om geld te gaan verdienen in jouw vrije tijd? Wil je graag de vrije uurtjes per week op een nuttige manier gaan besteden? Dan is het interessant om naar meerdere online verdienmodellen te kijken. Je hebt namelijk tegenwoordig de keus uit meerdere verdienmodellen; graag informeer ik je daar hieronder nader over.

Affiliate marketing

Hierboven gaf ik aan dat ik ooit zelf met meerdere online verdienmodellen begon. Al snel koos ik er voor om me op één online verdienmodel te gaan richten, maar welk verdienmodel was dat precies?

Dat was affiliate marketing. Op het moment van schrijven verdien ik overigens nog steeds mijn geld met dit verdienmodel; dat is veelzeggend, toch?

Bij affiliate marketing ben jij eigenlijk een tussenpersoon. Jij promoot de producten van de verkopende partijen via jouw eigen affiliate website, waarbij het dus de bedoeling is dat bezoekers uiteindelijk over gaan tot aankoop van het betreffende product.

Graag leg ik je dit verdienmodel uit aan de hand van een kort stappenplan.

Stap 1: je ontwikkelt jouw eigen website en gaat op deze website bepaalde producten promoten. Om deze producten te kunnen promoten, moet je een samenwerking aangaan met adverteerders. Dit kun je gemakkelijk doen via een affiliate netwerk.

Stap 2: je plaatst allerlei content op jouw website, je bent jouw website aan het optimaliseren en je verkrijgt daarmee meer en meer bezoekers. Hoe meer bezoekers je weet te krijgen, des te groter de kans op orders is.

Stap 3: op jouw website wil je bezoekers overtuigen van bepaalde producten. Heb je de bezoeker weten te overtuigen? Dan klikt de bezoeker op een speciale affiliate link, waarmee hij of zij doorgestuurd wordt naar de website van de adverteerder. Op deze website kan de bezoeker vervolgens het gewenst product aanschaffen.

Stap 4: de verkopende partij weet dat jij verantwoordelijk bent voor deze order. Daar krijg jij dan ook een commissie voor; dit is vaak een bepaald percentage van de orderwaarde. Hoe meer bezoekers je weet te overtuigen, des te meer geld je weet te verdienen.

Is het aan te raden om met affiliate marketing aan de slag te gaan?

Ja, dat is zeker het geval. Met dit verdienmodel kun je namelijk vrij veel geld gaan verdienen. Bovendien loop je ondertussen zelf bijna geen risico; je gaat toch geen verplichtingen aan ten opzichte van klanten, je hoeft geen voorraad aan te houden en je hoeft geen duur kantoorpand of magazijn te huren.

Juist vanwege deze voordelen kiezen meer en meer mensen voor affiliate marketing. Lijkt het jou ook wel iets om met dit verdienmodel aan de slag te gaan?

Dan is het van belang om een goed idee te hebben. De concurrentie is namelijk hevig, waardoor je echt met alleen een goed idee op kunt gaan vallen. Bovendien moet je over het nodige geduld zien te beschikken.

Besteed elke vrije minuut die je hebt aan affiliate marketing; dan ben je in staat om op termijn veel geld met dit online verdienmodel te gaan verdienen.

Heb je uiteindelijk de smaak te pakken? Dan kun je er altijd nog voor kiezen om jouw baan in loondienst op te zeggen. De kans is namelijk groot dat je met affiliate marketing alsnog een volwaardig inkomen op kunt gaan bouwen!

Dropshipping

Heb jij interesse om een eigen webshop te starten? Wil je echter niet de nadelen van een webshop ervaren? Wil je bijvoorbeeld geen voorraad aanhouden en wil je ook niet al te veel risico’s lopen?

Dan is er een interessant alternatief voor het hebben van een eigen webshop: dropshipping. Bij dropshipping ga je de producten van een bepaalde leverancier verkopen. Jij hoeft deze producten alleen maar te verkopen, waarna de leverancier vervolgens de order volledig uitvoert.

Dit betekent dat de leverancier de producten verzendt, de voorraad in beheer houdt en de retourneringen verwerkt. Jij hebt dus eigenlijk nergens omkijken naar. https://www.youtube.com/watch?v=0T6LGuXB9FY

Hoe je met dropshipping kunt beginnen? Nou, je hebt hier eigenlijk alleen een samenwerkingsverband en dropshipping webshop voor nodig.

Je kunt jouw webshop vervolgens vullen met de producten van de verkopende partij, waarna je direct kunt beginnen met het verdienen van geld. Ook bij dit online verdienmodel is het overigens belangrijk dat je zoveel mogelijk bezoekers aan weet te trekken.

Alle vrije uurtjes op een dag kun je dus het beste aan jouw webshop gaan besteden. Op die manier ben je in staat om jouw webshop te optimaliseren, om meer en meer bezoekers te trekken en om meer geld te gaan verdienen.

Heb je uiteindelijk de winnende formule te pakken? Dan kun je deze formule kopiëren en met meerdere dropshipping webshops aan de slag gaan!

Wat is het beste online verdienmodel voor jouw vrije uurtjes?

Wil jij jouw vrije uurtjes gaan zinvol gaan besteden? Ben je bereid om daar de nodige input voor te gaan leveren? Dan is mijn advies om te kiezen voor affiliate marketing.

Met dit online verdienmodel kun je namelijk vrij veel geld gaan verdienen. Is dat het enige voordeel? Nee, een ander voordeel is dat je van veel vrijheid geniet en dat je bijna geen risico’s loopt.

Kortom: affiliate marketing biedt onwijs veel voordelen. Wel is het hierbij pure noodzaak dat je de juiste content op jouw affiliate website gaat plaatsen.

Hoe je aan de juiste content kunt komen? Daarvoor kun je ons inhuren. Vanuit Writgo schrijven wij namelijk de beste content voor affiliate websites.

Deze content scoort hoog in Google, levert veel informatie op voor de bezoekers en brengt dus geld bij jou in het laatje.

Met name als je zelf niet superveel tijd aan jouw website kunt besteden, is het wenselijk dat je de juiste hulp in kunt schakelen. Als je gebruik van onze diensten gaat maken, heb je in ieder geval geen omkijken naar de content op jouw affiliate website. Kom direct in actie. Begin met affiliate marketing en besteed daarmee jouw vrije uurtjes nuttig!

Wil je een cursus volgen om affiliate marketing te leren? Lees dan mijn affiliate marketing revolutie review, maar kijk ook zeker eens naar het voor altijd vrij boek van Robert Jansen. Voor altijd vrij boek Review

Vergelijkbare berichten