arrow_drop_up arrow_drop_down
7 november 2018 

geld verdienen in je vrije tijd? Met affiliate marketing kan dat.

Wil jij geld verdienen in je vrije tijd? Met affiliate marketing kun je zo veel geld verdienen als je zelf wilt. Het ligt er maar net aan hoeveel werk jij bereidt bent te doen. Affiliate marketing is een van de mooiste methodes om extra geld te verdienen vanuit huis.

[cta id=”2011″ align=”none”]

Geld verdienen in je vrije tijd met affiliate marketing

Als je nog nooit van affiliate marketing hebt gehoord, is het een goed idee om hier eens naar te kijken. Met affiliate marketing promoot je eigenlijk producten die van iemand anders zijn. Als jij er dan voor weet te zorgen dat bezoekers het product via jou gaan kopen, krijg jij hiervoor een commissie.

Het is wel zo dat je niet direct geld gaat verdienen met affiliate marketing. Voordat je inkomsten gaat realiseren is het belangrijk dat je eerst zorgt dat potentiële kopers jou kunnen vinden.

De meeste affiliate marketeers doen dit met een eigen website. Ze zoeken dan een product dat ze kunnen promoten en bouwen daar dan een website om heen. Vervolgens schrijven ze heel veel goede relevante teksten die passen bij het product, en plaatsen dan onderaan de tekst een link naar het product.

Als je een product gaat promoten is het wel belangrijk dat je er zelf ook in gelooft. Je moet er namelijk voor een lange tijd mee aan het werk.

affiliate marketing voor dummies

Hoe kun je geld verdienen met affiliate marketing in je vrije tijd?

Als je met affiliate marketing gaat beginnen ga je eerst keihard werken om daar in de toekomst voor beloont te worden. Hoe meer jij doet aan je website, hoe eerder je veel bezoekers krijgt, en hoe eerder je dus kans hebt om een product succesvol te promoten.

Het enigste wat je moet doen om geld te verdienen met affiliate marketing is, zo veel mogelijk relevante teksten schrijven op je website, die te maken hebben met het product dat je wilt gaan promoten.

Nu vraag je jezelf natuurlijk af hoe je dan aan een product komt om te promoten. Dat is simpel want er zijn heel veel affiliate marketing netwerken waar je een product kan kiezen. Je kunt affiliate worden van webshops zoals: wehkamp, Coolblue, bol.com enz. Maar je kunt ook gaan voor informatie producten.

Informatie producten hebben over het algemeen een hogere commissie. Waar je bij webshops vaak maximaal 10% vergoeding per verkoop krijgt, krijg je bij informatie producten al snel 40 tot 50% commissie. Zo verdien je al snel met een verkoop 27 euro. Als je dan je eerste verkoop hebt, is het een kwestie opschalen en zorgen dat je op de lange termijn meer bezoekers naar je website krijgt, zodat je steeds meer gaat verkopen.

Hoe krijg je dan steeds meer bezoekers

Er wordt vaak heel moeilijk gedaan over het krijgen van bezoekers en sommige marketeers laten het lijken of het bijna onmogelijk is. Maar uiteindelijk is het gewoon een kwestie van doorgaan en volhouden.

Voor elke tekst die je gaat schrijven is het belangrijk dat je daarvoor zoekwoorden gaat vinden. Zoekwoorden zijn woorden of termen die mensen gebruiken in de zoekbalk van Google.

Als jij op deze pagina terecht bent gekomen heb je waarschijnlijk gezocht op geld verdienen in je vrije tijd. Hiervoor heb ik deze tekst geschreven.

Het is namelijk een super mooie manier om affiliate marketing te gaan doen in je vrije tijd. Het kost je helemaal niet zo heel veel tijd en de verdiensten zijn eigenlijk oneindig.

affiliate marketing voor dummies

Wat verdien je dan met affiliate marketing?

Als je met affiliate marketing begint, verdien je waarschijnlijk helemaal niets. Zodra je dan een maand of 3 a 4 bezig bent met iedere week minimaal een blogbericht schrijven, ga je zien dat je steeds meer bezoekers op je website krijgt. Al deze bezoekers zijn geïnteresseerd in jouw product omdat jij teksten schrijft die overeen komen met het product dat je promoot.

Er zijn affiliates die € 500,- per maand verdienen, maar er zijn ook affiliates die wel € 10,000 of meer per maand verdienen. Natuurlijk bestaan deze websites al heel lang en hebben ze daar heel veel werk voor gedaan.

Maar met affiliate marketing is alles mogelijk, het ligt er maar net aan wat jij er voor wil doen. En natuurlijk ook of je het gaat volhouden tot je die eerste commissie hebt ontvangen.

Veel beginnende affiliates stoppen namelijk al na een maand omdat ze niet direct resultaat zien. Als deze beginners iets langer door waren gegaan hadden ze ook die eerste commissie ontvangen, en waren dan nooit meer gestopt.

affiliate email marketing

Hoe begin je met affiliate marketing?

Om te beginnen met geld verdienen in je vrije tijd met affiliate marketing heb je een website nodig. Er zijn ook andere manieren om affiliate marketing toe te passen, zoals via Social media. Maar de beste manier is met een website omdat je dan aan iets bouwt wat echt van jezelf is.

Als je bijvoorbeeld via Facebook zou beginnen met affiliate marketing, en Facebook zou er mee stoppen, ben jij direct al je inkomsten kwijt. Met een eigen website heb je hier geen last van.

Natuurlijk moet je wel eerst leren hoe affiliate marketing werkt en hoe je een website opzet. Dat lijkt misschien heel moeilijk maar dat valt in werkelijkheid nog wel mee.

De makkelijkste manier om te beginnen met affiliate marketing is samen met de affiliate marketing revolutie. Dit is een online videocursus waarin je stap voor stap wordt begeleidt naar je eerste affiliate marketing website.

Er zijn ook gratis manieren om te leren hoe affiliate marketing werkt, maar het is zoveel makkelijker met deze cursus. Natuurlijk heb ik deze cursus ook zelf gevolgd en beheer ik nu al 4 websites, waarmee ik maandelijks geld kan verdienen. Het lijkt allemaal heel moeilijk, maar als jij die cursus gevolgd hebt, snap je precies hoe het werkt. Dan is het alleen nog maar een kwestie van doorgaan en volhouden tot je de eerste commissie hebt ontvangen.

affiliate marketing voor dummies

Wil jij geld verdienen in je vrije tijd? Start dan met affiliate marketing

Met affiliate marketing beginnen was een van de beste dingen die ik heb gedaan in mijn leven. Ook ik wou graag wat extra geld verdienen in mijn vrije tijd.  Het is allemaal zo simpel nu ik het eenmaal snap. Jammer genoeg zag ik dat in het begin niet en ben ik net als alle beginners in het begin snel weer gestopt.

Nu ik de affiliate marketing revolutie cursus heb afgemaakt, weet ik precies wat ik moet doen, en komen nu ook de commissies binnen. Als je serieus geld wil verdienen in je vrije tijd, neem dan eens een kijkje bij de cursus. Het kan voor jou je leven veranderen, als je maar serieus bent.

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Al een lange tijd ben ik bezig met affiliate marketing. Ook leef ik 100% van het internet en heb ik tegenwoordig geen baan meer. Omdat ik dankzij Online geld verdienen zo een fijn leven heb gekregen, wil ik jou helpen dat ook te bereiken. Met Writgo richten we ons voornamelijk op affiliate marketeers, maar ook als jij een webshop hebt of een andere soort website hebt, helpen we je natuurlijk graag! Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Dit was een van de beste beslissingen in mijn leven. Sindsdien is mijn leven veranderd. Wil je ook met affiliate marketing beginnen? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie Absoluut aan!
Reactie plaatsen