Geld verdienen als ZZP of affiliate marketing


Geld verdienen als ZZP-ondernemer, je eigen baas zijn en zelf bepalen hoeveel je werkt. Dat klinkt natuurlijk allemaal leuk, maar de meeste ZZP’ers komen niet verder dan ongeveer hetzelfde loon dan dat ze verdiende tijdens loondienst. Een van de grootste redenen hiervoor is dat de meeste ZZP’ers alles zelf blijven doen waardoor er een lat is aan hoeveel geld je kunt verdienen.

Daarom is het in veel gevallen beter om en ondernemer te worden die aan zijn of haar bedrijf werkt in plaats van in het bedrijf.

Er zijn namelijk ondernemingen waarbij het heel lastig is om uit de rol van werknemer in je bedrijf te stappen, maar er zijn ook mogelijkheden die dat heel makkelijk maken.

In dit blogbericht vertel ik wat de beste soort onderneming is die je kunt beginnen, waarmee je zo snel mogelijk van zzp’er naar ondernemer gaat.

Beginnen als ZZP’er?

Jij bent van plan om voor jezelf te beginnen maar je hebt nog niet echt een idee wat je precies wilt gaan doen. De kans is groot dat je niet voor een baas wilt werken omdat jij je eigen tijden wilt bepalen en zelf wilt weten hoeveel geld je gaat verdienen.

Dat klinkt natuurlijk super en heel uitdagend, maar de meeste mensen die voor zichzelf beginnen, verdienen niet veel meer dan wanneer ze in loondienst zaten. Dat komt omdat je eigenlijk nog steeds je tijd voor geld verkoopt.

Er zijn een aantal soorten ondernemingen waarbij je niet je tijd voor geld verkoopt. Een van die soort ondernemingen is affiliate marketing.

Starten met Affiliate Marketing?

Toen ik begon met Affiliate Marketing had ik geen idee wat ik moest doen. Totdat ik begon met de Affiliate Marketing Revolutie. Nu kan ik leven van mijn online inkomsten.

Meer informatie over de cursus

Als je een eigen bedrijf wilt beginnen is het starten van een affiliate marketing business een van de beste mogelijkheden.

Affiliate marketing kost je relatief weinig tijd en kan je veel geld opleveren als je leert hoe affiliate marketing werkt.

Het nadeel aan het worden van een ZZP’ er is namelijk dat je maar zo veel uur kan werken. Dat betekent dat er een plafond bestaat voor hoeveel geld je kunt verdienen.

Rijk worden met het internet

Bij affiliate marketing is dat niet zo. Jouw affiliate website is namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week online en verdient daarom ook geld voor jou als jij niet aan het werk bent.

Zelf ben ik blij dat ik begonnen ben met affiliate marketing. Hierdoor heb ik veel vrije tijd en verdien ik zelfs geld als ik niet aan het werk ben.

Wat is affiliate marketing?

Met affiliate marketing promoot je producten van andere mensen en krijg je in ruil daarvoor een commissie. Steeds als iemand via jouw website naar de website van de aanbieder gaat en daar een product koopt, krijg jij een klein percentage van de vergoeding.

Om succesvol te zijn met affiliate marketing is het belangrijk dat je een eigen website begint en zorgt dat daar bezoekers naartoe komen.

Hoe meer bezoekers er naar je website komen, hoe meer mensen op je links zullen klikken en hoe meer geld je zal verdienen.

Je vraagt je nu natuurlijk af hoe werkt dat dan?

Wat heb je nodig om te beginnen met affiliate marketing?

Om te kunnen beginnen met affiliate marketing heb je een website nodig. Een website maken lijkt heel moeilijk maar dat valt in de werkelijkheid wel mee.

Daarnaast heb je ook een product nodig om te promoten. Deze kun je vinden via een affiliate marketing netwerk.

Als je eenmaal een product hebt gevonden om te promoten, maak je dus een website om het product heen. Deze website gaat dan over alles wat te maken heeft met het product dat je promoot.

Vervolgens schrijf je steeds opnieuw teksten voor je website om zo gevonden te worden in de zoekmachines. Als je zelf geen teksten kunt schrijven, dan kun je die laten schrijven door een tekstschrijver.

Hoe meer teksten er op je website staan, hoe meer kans je hebt dat er bezoekers naar je website komen.

Om dit op een goede manier te kunnen doen heb je een strategie nodig. Je hebt een methode nodig die werkt en waarvan je zeker weet dat als je het goed uitvoert, dat je ook geld gaat verdienen.

Welke affiliate marketing strategie is het beste?

Een van de beste strategieën voor affiliate marketing is de strategie van de affiliate marketing revolutie.

Met deze strategie ga je aan de slag om gratis bezoekers naar je website te krijgen vanuit de zoekmachines. Dit doe je door je teksten te optimaliseren voor bepaalde zoektermen zodat je met een bepaalde tekst gevonden wordt via Google.

Daarnaast leer je hoe je ervoor kan zorgen dat er veel mensen op je affiliate links zullen klikken.

Hoewel er heel veel verschillende methodes zijn, raad ik de methode aan van de affiliate marketing revolutie. Dat komt vooral omdat ik met deze methode heel veel succes heb gehad.

Je verdient niet direct geld

Als je met affiliate marketing aan de slag gaat is het belangrijk om te weten dat je niet direct geld verdient. Het kost namelijk tijd om je website op te bouwen en bezoekers naar je website te trekken.

Daarom is affiliate marketing uiterst geschikt om op te bouwen naast je baan. Het enige dat je hoeft te doen is een aantal teksten te schrijven voor je website en zo je website te laten groeien.

Toen ik begon met affiliate marketing heb ik mijn fulltime baan erbij gehouden. Het enige dat ik deed was 2 of 3 keer per week een nieuwe tekst op mijn website plaatsen en vervolgens ging ik weer verder met mijn reguliere baan.

Na een aantal maanden kwamen de eerste commissies binnen en verdiende ik voor het eerst geld op het internet.

Sindsdien zijn de inkomsten eigenlijk alleen nog maar toegenomen en kan ik nu leven van het internet. Dat gun ik jou natuurlijk ook. Daarom raad ik je aan om te kiezen voor affiliate marketing in plaats van als ZZP’er een dienst aan te bieden.

Kies een product dat je wilt gaan promoten en bouw daar vervolgens een website omheen. Zorg er daarna voor dat je iedere week minimaal 1 nieuwe blog toevoegt aan je website zodat je website blijft groeien.

Je zal dan zien dat je op den duur geld gaat verdienen met je website. Het kost even wat tijd en moeite, maar het is de moeite absoluut waard.

De Affiliate Marketing Revolutie

Als je aan de slag wilt gaan met affiliate marketing, raad ik je aan je eerste website te maken met behulp van de affiliate marketing revolutie.

De affiliate Marketing revolutie is een video training die je van A tot Z laat zien hoe jij je eerste affiliate website online krijgt en hoe je ervoor zorgt dat je er daadwerkelijk geld mee gaat verdienen.

De eigenaar van de affiliate marketing revolutie cursus verdient zelf meer dan 20.000 euro per maand met affiliate marketing. Ook zijn er al heel veel cursisten die nu ook geld verdienen met affiliate marketing. Hier ben ik er één van.

Zonder de affiliate marketing revolutie verdiende ik waarschijnlijk nu niet zo veel geld en had ik vast en zeker heel veel meer fouten gemaakt dan dat ik had gewild.

Ik ben Jacko Meijaard dankbaar dat hij me voor 47 euro heeft geleerd hoe affiliate marketing werkt. Die 47 euro voor de cursus heeft me inmiddels al duizenden euro’s opgeleverd.

Investeren in jezelf is de beste investering die je kunt doen. Bezuinig nooit in het verbeteren van jezelf en je kennis!

De affiliate marketing revolutie is pas vernieuwd en is nu nog beter geworden. Wacht niet te lang want hoe eerder je begint hoe sneller je geld kunt verdienen op het internet.

Over de Affiliate Marketing Revolutie heb ik een uitgebreide Review geschreven. Op deze pagina lees je precies wat je kunt verwachten van de cursus. Zo kun je voor jezelf bepalen of het iets voor je is of niet.

Starten met Affiliate Marketing?

Maak kennis met Affiliate Marketing in mijn Gratis E-book! Zelf ben ik al een tijd bezig met Affiliate Marketing en leef ik inmiddels van mijn online inkomen. Ik help je graag de eerste stappen te zetten met affiliate marketing. Download daarom mijn e-book helemaal gratis.

Gratis Downloaden

Recent Content