arrow_drop_up arrow_drop_down
Geld bijverdienen naast je baan?
26 februari 2019 

Geld bijverdienen naast je baan?

Je hebt een geweldig leuke baan. Toch wil je geld verdienen en het liefst naast je baan. Je hebt het internet al afgezocht naar thuiswerken en vele andere mogelijkheden. En uiteindelijk ben je op deze pagina terecht gekomen.

En dat is niet voor niets. Je hebt er misschien nog niet over nagedacht maar affiliate marketing past beter bij jouw dan je denkt. Zo kun je met affiliate marketing honderden tot wel duizenden euro’s extra verdienen. En dat naast jouw huidige baan!

Hoe leuk en handig is dat! Het enige dat jij hoeft te investeren is tijd en interesse. En nu je toch op deze pagina bent vertel ik je daar graag meer over.

Hoewel je niet de enige bent die geld wil verdienen naast een baan heb jij ons wel gevonden.

Zie dat als een voorsprong. Want hoe graag je ook extra wil verdienen, zolang jij niet de juiste informatie, website en mogelijkheid hebt gevonden kan je er alleen maar over dromen. Daar gaan wij vandaag dus verandering in brengen. Vandaag is het jouw dag en krijg je de informatie waar je al die tijd naar zocht.

Zo ben jij ervan verzekerd dat je naast je baan extra geld kan verdienen, de tijd die je moet investeren zich direct en op termijn uitbetaald en je uiteindelijk veel extra geld kan verdienen met slechts enkele uren inspanning.

Waarom thuiswerken niet loont

Het inpakken van producten, vouwen van reclame- folders of klikken op mails en het invullen van online enquêtes. Het zijn stuk voor stuk mogelijkheden waarmee je door thuiswerken geld kan verdienen.

Steeds meer mensen weten dat. Het is de reden dat er alsmaar meer thuiswerkers bijkomen. Er zijn zelfs websites waarop jij je kan aanmelden voor een wachtlijst voor thuiswerk.

En dat is best wel raar. Wachten tot het werk naar je toe komt terwijl je nu al kan beginnen met verdienen. En  vertel eens eerlijk hoeveel het je uiteindelijk oplevert. Hoeveel tijd je er aan kwijt bent en hoe vaak jij jezelf afvraagt of het niet anders kan. En dat kan echt.

Geld verdienen zonder geld affiliate marketing

Want de tijd, energie en energie kun je investeren in affiliate marketing dat je daadwerkelijk veel zal opleveren. En daarom is het te begrijpen dat ander thuiswerk op langer termijn niet loont. Het zal je dan ook nooit zekerheid bieden en meer opbrengen dan afgesproken is. En ook de tijd die je erin moet investeren ben je kwijt.

Nu jij weet dat het anders kan wil je het liefst doorpakken, aanpakken en investeren om geld te verdienen naast je baan.

Maar dan op een bewezen manier die je daadwerkelijk veel zal opleveren. En dat gaan wij zeker doen. Thans, als het aan ons ligt.  En na het lezen van deze pagina ben jij er helemaal klaar voor. Om samen met ons te kiezen voor succes!

Het verschil dat je Affiliate marketing mag noemen

Afgaan op het onbekende kan best wel een behoorlijke stap zijn met de nodige spanningen, vragen en onzekerheden. Maar stel je nu eens voor dat het wel werkt. Je na enkele maanden je eerste geld kan verdienen door alleen maar tijd te investeren.

De opbrengsten elke maand opnieuw hoger en hoger worden en je het echt voor elkaar hebt met wat je doet. Precies!

Dat is wat je zoekt en waarom jij op deze pagina bent. Je wil alles wat affiliate marketing is leren begrijpen.

Natuurlijk beginnen we met het vertellen van de vele voordelen. Want aan affiliate marketing zitten eigenlijk alleen maar voordelen.

Dit zijn de voordelen die je moet weten en niet mag missen.

  • Jij hebt de kennis in huis.
  • De beloning (opbrengsten) zijn groot
  • Je kan thuiswerken, op vakantie… waar jij maar wil
  • Er is geen grens tot wat je kan verdienen.
  • Kom in contact met nieuwe mensen en vergoot je netwerk
  • Er komen steeds opnieuw mogelijkheden beschikbaar
  • Tijd is echt geld, hoe meer tijd je investeert hoe meer geld

Nu je de voordelen hebt gelezen ben je vast en zeker overtuigd. Maar hoe begin je met geld verdienen naast je baan.

En kies je ondanks de te lezen voordelen toch voor inpakwerk of het vouwen van reclame folders? Zullen wij de voordelen nog even doorlopen en bespreken.

Jij hebt de kennis, enthousiasme en doorzettingsvermogen al in huis.

Je wist het misschien nog niet. Maar jouw gedrevenheid en zoektocht naar mogelijkheden is precies wat je nodig hebt.

Daarom heb jij de kennis die nodig is in huis. Want zonder deze kwaliteiten was je niet op deze pagina terecht gekomen.

De beloning (opbrengsten) zijn groot

Hoeveel geld wil je naast je baan verdienen. Precies! Sky is the limit! Want let op, hoe meer tijd je gaat investeren hoe meer jij kan verdienen met affiliate marketing.  Mooi toch, dat je op deze manier helemaal zelf bepaald hoe hoog de opbrengsten zijn.

Je kan thuiswerken, op vakantie… waar jij maar wil

Het klinkt te mooi om waar te zijn. Toch is het helemaal waar. Jij kan werken waar je maar wil. De enige vereisten is een internetverbinding.

Dus thuis, onderweg (trein) en zelfs tijdens je vakantie een uurtje pakken is mogelijk. Handig, leuk en doeltreffend. Elk uurtje dat je even niets te doen hebt kun je vanaf nu benutten met geld verdienen naast je baan.

Er is geen grens tot wat je kan verdienen.

Het is niet de vraag hoeveel je kan verdienen maar wat jij wil verdienen. Want daar gaat het om. Wanneer ben jij echt tevreden.

Want aan verdienen met affiliate marketing zijn geen limieten gesteld. En steeds meer mensen kiezen voor de affiliate marketing revolutie om net als jouw de kans te krijgen geheel vrij te zijn.

Kom in contact met nieuwe mensen en vergoot je netwerk

Gedurende de tijd maak je steeds opnieuw contact met mooie mensen boordevol kennis, gedrevenheid en enthousiasme. Net al jij! Zo werk je aan je inkomsten naast je baan, vergroot je jouw connectie en ontmoet je gelijkgestemden. En samen kom je natuurlijk nog verder.

Er komen steeds opnieuw mogelijkheden beschikbaar

Je hebt ongekend veel vrijheid. Dat zorgt dat je steeds weer nieuwe mogelijkheden zal ontdekken en daarin helemaal jouw eigen weg kan vinden. Leuk toch. Zo is affiliate marketing nooit saai. En met de informatie, adviezen en leerstof die wij je bieden kun je steeds opnieuw aan de slag. Vrijwel alles kun je direct in de praktijk toepassen.

Tijd is echt geld, hoe meer tijd je investeert hoe meer geld

Hoe meer tijd je zal investeren hoe hoger de inkomsten. En zeker in het begin is tijd investeren de basis voor een leuk inkomen naast je werk te verkrijgen. Jouw doorzettingsvermogen, enthousiasme en inzet vormen altijd de basis. Wij hebben je niet voor niets gekozen.

Solliciteren op een vaste baan moeilijker dan bijverdienen

De sleur dat solliciteren heet. Je kent het vast wel. Het schrijven van een sollicitatiebrief, je curriculum Vitae  versturen aan potentiële werkgevers. Wachten tot je eindelijk een reactie krijgt. Waarna je zal worden gekozen en uitgenodigd voor het eerste gesprek en vlak daarna een tweede.

Tot slot hebben ze in veel gevallen een andere geschikte kandidaat gevonden. Het kost je veel tijd, ergernis en kan een langdurig proces zijn dat veel van je vraagt. Maar hoe moeilijk kan het daadwerkelijk zijn “geld verdienen naast je baan”.

Laten wij beginnen met vertellen dat het absoluut niet moeilijk is om extra geld te verdienen. Iedereen kan bijverdienen, ongeacht je leeftijd en kennis of hoe ze dat in deze tijd noemen opleidingsniveau. Het enige dat jij moet doen is tijd maken en de juiste keuze maken. En wij begeleiden je van de start tot het  … ja wanneer jij het nodig hebt.

Geld verdienen naast je baan met inpakwerk

Het inpakken of verpakken van producten is veruit het meest populaire thuiswerk. Maar eigenlijk kan je hier vrijwel nooit meer dan 450 euro per maand mee verdienen. Omdat thuiswerk organisaties en bedrijven tot de maximale belastingvrije inkomens grens gebruik van je zullen maken.

Zij noemen dit een groot voordeel, echter zorgt het in de praktijk voor een aanzienlijke beperking. Waarbij je dus gebonden bent aan een maximaal bedrag met de vraag of je dit bedrag daadwerkelijk zal halen. Gezien je slechts enkele centen per product zal ontvangen en er meer kapers op de kust zijn.

Natuurlijk is het een lekkere bijverdienste, maar ten opzichte van affiliate marketing heeft inpakwerk vele nadelen en beperkingen. Je bent er immers veel tijd mee kwijt dat zich niet terug zal verdienen, gebonden aan aangeboden inpak werkzaamheden en wat dacht je van de eentonigheid van de werkzaamheden.

Hou jij van absolute uitdaging, denken in mogelijkheden en wil je niet gebonden zijn aan een maximaal inkomen? Dan kun je inpakwerk beter aan je voorbij laten gaan en kiezen voor de mogelijkheden die affiliate marketing je zal bieden.

Geld verdienen naast je baan met een krantenwijk

Wie heeft er geen folders en kranten rondgebracht in zijn wijk of omgeving. Het is voornamelijk voor jongeren een eenvoudige manier om extra geld te verdienen. En eigenlijk kun je over de opbrengst best wel positief zijn.

Maar is een krantenwijk de manier om geld te verdienen naast je baan? Hierover verschillen de meningen. Waarbij ook de afweging gemaakt moet worden of je er de tijd voor hebt en het je vaste baan niet in de weg zal staan.

Een krantenwijk is niet te vergelijken met bijverdiensten naast je baan verkrijgen en komt elke keer opnieuw terug. En dat kan je gaan vervelen.

Ook hier is het grote nadeel dat je de verdiensten met een krantenwijk altijd hetzelfde zijn en afhankelijk van het aantal kranten, huizen of de wijk waar je moet bezorgen. De tijd die je erin moet investeren zorgt niet dat je de verdiensten zal verhogen.

Geld verdienen naast je baan met telefoon diensten

En dan zijn er ook nog de telefonische diensten als thuiswerk. Dit komt meestal neer op het verkopen van abonnementen, producten of lidmaatschappen. Waarbij je resultaat telt voor de uitbetaling die je uiteindelijk zal krijgen.

Wanneer je een echte kei in telefoon verkopen bent kun je een leuk bedrag bij elkaar bellen. Maar wanneer telefoneren niet je sterkste kant is zal dat je beperking zijn. Het grote voordeel van dit soort thuiswerk is dat je er redelijk mee kan verdienen (als je er dus goed in bent) en het anders echt aan je voorbij moet laten gaan.

Een ander voordeel ten opzichte van andere diensten is dat je het kan uitvoeren wanneer je wilt. Maar vaak zijn de omschrijvingen rooskleuriger dan de werkelijkheid en zullen opbrengsten tegenvallen.

De telefoondiensten kun je echt vergelijken met thuiswerken en geld verdienen naast je baan. Zo kan je het vaak uitvoeren op tijden dat je er ook echt tijd voor hebt. Zijn de inkomsten die je ermee kan krijgen gebonden aan jouw kwaliteit van telefonische verkoop.

En dat kan best wel oplopen. Maar het is uiteindelijk ook zo dat je gebonden bent aan het werk dat beschikbaar is en telefonische verkoop ook veel regels heeft. Je mag dus niet zomaar iemand bellen.

Wil je een echte uitdaging in werk. Staat het je aan om betaald te krijgen voor het werk en de energie dat je erin steekt en wil je absoluut geen beperking in inkomsten en verdiensten. Dan past affiliate marketing meer bij jouw.

Naast je baan geld verdienen met internet

Het klikken op mailtjes, invullen van enquêtes of het bezoeken van een website en de vele andere diensten waarmee je geld kan verdienen. Op het internet kom je ze in veelvoud tegen.

Maar de te verdienen euro’s vallen eigenlijk altijd behoorlijk tegen. Slechts een enkeling heeft het geluk er meer mee te verdienen. Maar dat zijn de uitzonderingen. En is het te vergelijken met bijverdienen op het internet?

Bij dergelijke websites ben je vrijwel altijd afhankelijk van de hoeveelheid adverteerders die in deze tijd nog willen adverteren.

Het kost je vaak veel tijd voor de enkele centen die je per keer kan ontvangen. Daarbij komt ook het limiet dat je moet bereiken om überhaupt uitbetaald te kunnen krijgen.

Wil je echt investeren in internet verdiensten kiest voor affiliate marketing voor doorlopende opbrengsten en het terugverdienen van geïnvesteerde tijd.

Daarom hebben wij jouw uitgekozen en jij ons gevonden!

Heb je over de andere vormen van thuiswerken gelezen? De voordelen, wat het betekent en waarmee je rekening moet houden. Precies, je merkt het al. Al die andere vormen hebben een beperking.

En dat is echt niets voor jou. Daarom ben je gelukkig op deze pagina gekomen en vertellen wij hoe ook jij kan beginnen met wat echt bij je past “affiliate marketing”.

Eigenlijk is affiliate marketing al overal. Op websites, in email berichten op sociale media en misschien help jij andere er al een beetje mee. Want hoe vaak deel jij berichten, stuur je berichten door of klik jij op de like knop of interessant knop. Elke keer opnieuw stuur je honderden mensen door naar een website met die leuke producten, diensten, abonnementen, …. Wat eigenlijk niet. Maar zou het niet veel leuker zijn als andere dat voor jouw gaan doen. Want daar ga jij uiteindelijk aan verdienen!

Kortom, nu hebben we het eigenlijk al een beetje verklapt. Want met de juiste techniek breng jij verkopers en kopers nader bij elkaar. En over die techniek vertellen wij je graag meer. Een methode waardoor jij vanaf nu geld zal verdienen naast je baan.

Jij hebt de affiliate marketing revolutie gevonden!

Wil jij vandaag nog beginnen met geld verdienen naast je baan? Dan gaan wij je helpen met een uniek verdienmodel, de beste bewezen technieken en de nodige ondersteuning. Zo weet jij binnenkort hoe je met enkele uren werk vele honderden tot wel duizenden euro’s kan verdienen. Een unieke kans die je niet voorbij wil laten gaan.

Maak kennis met de affiliate marketing revolutie. In handige video’s leer je stap voor stap een winstgevende website opzetten. En leuker dan dat. Je hebt er geen technische kennis voor nodig. Zo staat je website al  binnen enkele minuten online. Waarna je stap voor stap zal leren om meer en meer bezoekers te ontvangen en producten verkopen. En hoe meer verkopen je zal genereren hoe hoger jouw commissie zal zijn. Kassa dus!

Laat je website zijn werk doen. Zorg dat jouw bezoekers lekker kunnen klikken en kopen. En je staat er echt niet alleen voor. Wij gaan samen met jouw aan de slag. Zo krijg je informatie, ondersteuning en natuurlijk de gouden tips om lekker te kunnen cashen.

De affiliate marketing revolutie breng je in een handomdraai in de praktijk!

Met de affiliate marketing revolutie ga je leren om meer uit je website te halen. Zodat jij steeds minder afhankelijk zal worden en je eigen werktijden kan bepalen. Kan werken waar en wanneer jij er behoefte aan hebt, dus niet meer omdat het moet. Ben jij klaar om geld te verdienen terwijl je slaapt of lekker van een vrije dag aan het genieten bent. Want dat jij offline bent maakt vanaf vandaag niets meer uit.

En elke keer opnieuw leer je over en van de nieuwste technieken en laatste ins en outs. En wat je geleerd heb kan je ook nog eens direct in de praktijk brengen. Gewoon op jouw eigen website! Zo leer je, doe je en groei je gestaagd en elke keer opnieuw. En daar worden wij allemaal blij van.

De affiliate marketing revolutie, zeg niet dat je het niet wist!

Nu wij je volop gewaarschuwd hebben wat de affiliate marketing revolutie jouw voor moois kan brengen is het tijd om te ondernemen.

Affiliate marketing revolutie

Start vandaag nog jouw website en ga aan de slag! Want waarom wachten als je vandaag al een eerste stap kan maken. Bovendien hebben wij je een geweldig leuke aanbieding te bieden. Laat jij het voorbij gaan? Dan ben jij de eerste!

Maak vandaag nog kennis,wij hebben je een geweldige welkomstaanbieding te bieden.

Over de Affiliate Marketing Revolutie heb ik een uitgebreide Review geschreven. Op deze pagina lees je precies wat je kunt verwachten van de cursus. Zo kun je voor jezelf bepalen of het iets voor je is of niet.

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Al een lange tijd ben ik bezig met affiliate marketing. Ook leef ik 100% van het internet en heb ik tegenwoordig geen baan meer. Omdat ik dankzij Online geld verdienen zo een fijn leven heb gekregen, wil ik jou helpen dat ook te bereiken. Met Writgo richten we ons voornamelijk op affiliate marketeers, maar ook als jij een webshop hebt of een andere soort website hebt, helpen we je natuurlijk graag! Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Dit was een van de beste beslissingen in mijn leven. Sindsdien is mijn leven veranderd. Wil je ook met affiliate marketing beginnen? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie Absoluut aan!
Reactie plaatsen