Finst Review 2023! Goedkoopste broker?
24 mei 2023 
in Tools

Finst Review 2023! Goedkoopste broker?

Finst Review: Finst, een nieuwe speler op de Nederlandse cryptomarkt, is in januari 2023 gelanceerd door voormalige medewerkers van DEGIRO. Dit platform richt zich op zowel particuliere als professionele cryptobeleggers, met als doel de veiligste en meest betaalbare cryptobeurzen in Nederland te worden.

Finst's naam haalt inspiratie uit 'financial institution' en betekent in de Urban Dictionary 'klaarmaken om iets te doen'. Het platform is erkend door De Nederlandsche Bank als een betrouwbare aanbieder van cryptodiensten, wat getuigt van zijn veiligheid en betrouwbaarheid.

Het ambitieuze team achter Finst heeft de bedoeling om de markt te domineren, in plaats van alleen mee te doen. Ze streven ernaar om binnen vijf jaar het grootste en meest vertrouwde cryptocurrency-platform van Europa te worden. Op Finst beleg je in crypto tegen tarieven die gemiddeld 82% lager zijn dan bij concurrenten.

Een unieke functie die Finst biedt, zijn de crypto-bundels, zoals top 5, top 10 en top 25. Hierdoor kunnen beleggers optimaal profiteren van de cryptomarkt. Deze bundels worden maandelijks bijgewerkt om maximale rendementen te waarborgen. Finst is momenteel de enige Nederlandse crypto-aanbieder die deze service aanbiedt.

Finst onderscheidt zich van andere cryptobrokers met een lage tariefstelling en een hoge betrouwbaarheid. Met een team van ervaren ex-DEGIRO medewerkers en een sterke focus op klantenservice en transparantie, biedt Finst gebruikers een veilige en voordelige manier om te investeren in crypto.

Finst is gevestigd in Amsterdam en opereert vanuit een grachtenpand aan de Herengracht. Julien Vallet, voormalig medewerker bij DEGIRO en huidige CEO van Finst, leidt het platform in het ontwikkelen van een handelsapp die aantrekkelijk is voor zowel doorsnee particuliere als professionele handelaren.

Met zijn sterke fundament en ambitieuze doelstellingen, is Finst een spannende nieuwkomer in de wereld van de cryptocurrency-handel. In deze review gaan we dieper in op het platform! Lees daarom zeker verder!

Wat is Finst?

Finst is een in Amsterdam gevestigde cryptocurrency exchange, opgericht door Julien Vallet en Marcel Putina, beiden voormalige medewerkers van DEGIRO. Dit nieuwe platform, dat in januari 2023 van start ging, heeft als doel een level playing field te creëren voor alle cryptobeleggers, zowel voor reguliere als professionele beleggers.

Het team van Finst zet in op eenvoud en transparantie, waardoor het voor gebruikers bijzonder gemakkelijk wordt om in crypto te handelen. Het kernonderdeel van hun strategie is het hanteren van zeer competitieve handelskosten, die maximaal 0,15% bedragen. Finst onderscheidt zich door volledige openheid te bieden over hun kosten en fees, zonder verborgen kosten of spreads.

Met deze tariefstructuur positioneert Finst zich als de meest betaalbare cryptobeurs in Nederland. Enkel Bitvavo komt in de buurt van hun lage kosten.

finst review

Finst biedt handel in verschillende soorten cryptomunten, crypto ETF's en bundels. Onder leiding van Vallet en Putina, bekend om hun disruptieve aanpak in de financiële wereld, streeft het Finst-team ernaar om de cryptomarkt transparanter te maken.

Een ander belangrijk kenmerk van Finst is hun klantenservice. Ze staan klaar om gebruikers te ondersteunen via chat, mail en zelfs telefonisch. Dit menselijke aspect, gecombineerd met hun lage drempel voor klantcontact, onderscheidt Finst van andere, volledig geautomatiseerde cryptodiensten. Het feit dat het bedrijf in Nederland is gevestigd, draagt ook bij aan dit gevoel van toegankelijkheid en betrouwbaarheid.

Account aanmaken bij Finst

Het creëren van een account bij Finst is snel en eenvoudig, en kost slechts drie minuten. Hieronder worden de stappen uiteengezet.

finst review
  1. Je start het proces door naar de website van Finst te gaan. Eenmaal daar, klik je op de knop 'Open gratis account' in de rechterbovenhoek of vul je jouw e-mailadres in en klik je op 'Open gratis account'.
  2. Na het invullen van je e-mailadres klik je op 'Verder gaan'. Je zal gevraagd worden om je e-mailadres te verifiëren. Dit doe je door de e-mail die je van Finst ontvangt te openen.
  3. Vervolgens wordt je gevraagd om aanvullende persoonsgegevens in te vullen en je wachtwoord te kiezen.
  4. Daarna begint het ID-verificatieproces. Dit is een vereiste door de wetgeving waaraan Finst zich moet houden. Om je identiteit te bevestigen, moet je een foto van je ID of paspoort uploaden, samen met een foto van je gezicht.
  5. Na de ID-verificatie word je twee vragen gesteld: waarom je het platform wilt gebruiken en wat je verwachte jaarlijkse stortbedrag is.
  6. Tot slot maak je geld over naar je account, wat met iDEAL maar een paar seconden duurt. Zodra dit is gedaan, ben je klaar om te handelen en je favoriete cryptomunten te kopen bij Finst.
finst review

Dit eenvoudige en snelle proces maakt het voor iedereen gemakkelijk om een account aan te maken bij Finst en te beginnen met het handelen in crypto.

Waarom kiezen voor Finst?

Finst biedt meerdere voordelen die het onderscheiden van andere cryptocurrency brokers. Het is momenteel de goedkoopste in Nederland, met een maximale handelskosten van 0,15%. Dit maakt het toegankelijk voor zowel beginnende als ervaren beleggers.

De betrouwbaarheid van Finst wordt gewaarborgd door zijn officiële registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB). Gebruikers kunnen erop vertrouwen dat hun tegoeden veilig zijn, omdat Finst deze niet uitleent of voor andere doeleinden gebruikt. De digitale assets worden bewaard in een veilige cryptocurrency kluis die gebruikmaakt van geavanceerde technologieën.

Bij Finst zijn er geen verborgen kosten. Er wordt geen extra spread, minimum transactiebedrag of bewaarkosten toegepast. Vermogensscheiding zorgt er bovendien voor dat digitale activa volledig gescheiden zijn van het bedrijf Finst.

finst review

Een onderscheidende functie van Finst is de eenvoud waarmee je in crypto kunt handelen. De Finst app en webapplicatie bieden een realtime portfolio analyse, waardoor het voor de handelaar gemakkelijk is om de Gemiddelde Aankoopprijs (GAK) te bepalen. Dit maakt het mogelijk om snel en eenvoudig de dagelijkse winst/verlies, ongerealiseerde winst/verlies verhouding, positie winst/verlies verhouding en totale winst/verlies sinds het openen van je Finst account te bepalen. Deze informatie is bijzonder waardevol voor lange termijnbeleggers en professionele handelaars.

Ten slotte, als je geld op je Finst-account hebt, wordt dit ondergebracht bij Bunq, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het verlies van je geld. Met al deze voordelen onderscheidt Finst zich als een betrouwbare en gebruiksvriendelijke optie voor cryptocurrency handel.

Finst Kosten en prijzen

Met een vast transactietarief van 0,15%, positioneert Finst zich als de goedkoopste cryptobeurs in Nederland. Dit in Amsterdam gevestigde bedrijf, stelt alles in het werk om crypto-investeringen zo toegankelijk, veilig en kosteneffectief mogelijk te maken.

Een directe vergelijking met acht andere cryptobeurzen, die allemaal zijn geregistreerd bij De Nederlandsche Bank, toont aan dat Finst's transactiekosten aanzienlijk lager zijn. In feite zijn ze 82% lager. Bij een investering van €1000 in cryptocurrencies betaal je bij Finst slechts €1,50 aan kosten, terwijl de gemiddelde kosten bij andere beurzen €8,55 bedragen. Dit levert je een besparing op van €7,05 per transactie.

finst review

Finst is ook volledig transparant over haar kostenstructuur. Naast de lage handelskosten van 0,15%, zijn er geen verborgen kosten zoals extra spreads, bewaarkosten of minimum transactiebedragen. Deze prijsstelling past perfect bij hun streven om de goedkoopste crypto exchange in de markt te zijn.

De lage transactiekosten van Finst hebben twee belangrijke voordelen. Ten eerste hoef je niet te aarzelen voordat je een trade plaatst. Andere aanbieders kunnen hoge kosten in rekening brengen, maar bij Finst hoef je hier geen zorgen over te maken. Ten tweede, omdat de transactiekosten zo laag zijn, zal je rendement op de lange termijn hoger zijn. Of je nu van plan bent om grote bedragen te investeren of regelmatig trades te plaatsen, de lage kosten van Finst zijn een groot voordeel.

Crypto aanbod bij Finst

Met meer dan 40 cryptomunten in het aanbod profileert het jonge handelsplatform Finst zich op de cryptomarkt. Dit assortiment omvat grote spelers zoals Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP) en Cardano (ADA), naast een verscheidenheid aan andere opties. Hoewel dit aanbod kleiner is dan dat van sommige concurrenten, heeft Finst een expansiestrategie in het vooruitzicht gesteld. Na de lancering voegde het platform al vijftien nieuwe cryptomunten toe en de verwachting is dat deze groei zal aanhouden.

finst review

Finst streeft ernaar binnen vijf jaar het grootste crypto platform van Europa te worden, wat suggereert dat hun aanbod zal blijven groeien. Een vergelijking met andere cryptobeurzen toont aan dat de beginfasen vaak gekenmerkt worden door een kleiner aanbod, dat zich na verloop van tijd uitbreidt.

Bovendien legt Finst een sterke nadruk op betrouwbaarheid, waarbij alleen munten worden geselecteerd die naar hun mening stabiel en veilig zijn voor beleggers. Dit draagt bij aan hun imago van een platform dat niet alleen gebruiksvriendelijk is, maar ook de veiligheid van de investeerders hoog in het vaandel draagt.

Al met al laat het cryptoaanbod van Finst een jong, maar ambitieus platform zien, dat streeft naar expansie terwijl het zich richt op de betrouwbaarheid en veiligheid van zijn aanbod.

Voor- en nadelen van Finst

Finst onderscheidt zich als de voordeligste crypto broker van Nederland met handelskosten van maximaal 0,15%, en is officieel geregistreerd bij De Nederlandsche Bank (DNB). Ze waarborgen de veiligheid van je tegoeden en assets; deze worden niet uitgeleend of voor andere doeleinden gebruikt. Daarnaast worden alle digitale assets veilig opgeslagen in een crypto kluis die gebruik maakt van geavanceerde technologieën. Finst rekent geen extra spread, minimum transactie bedrag of bewaarkosten, en biedt vermogensscheiding, waardoor digitale activa volledig gescheiden zijn van het bedrijf. Als je geld op je account hebt staan, wordt dit ondergebracht bij Bunq.

Het platform hanteert een tweestapsverificatie op basis van biometrische data voor extra beveiliging.

finst review

Ondanks deze voordelen heeft Finst een aantal beperkingen. Zo kun je het platform alleen via een app gebruiken, en het overzetten van andere Wallets is momenteel niet mogelijk. Daarnaast zijn enkele functies nog beperkt. Echter, als nieuwe dienst, worden regelmatig nieuwe features uitgerold en deze beperkingen zijn waarschijnlijk tijdelijk.

Het grootste voordeel van Finst is de lage transactiekosten. Voor een order van 1000 euro betaal je bijvoorbeeld slechts 1,50 euro aan kosten. Hiermee is Finst beduidend goedkoper dan andere Nederlandse aanbieders. Daarom is het aanmaken van een account bij Finst een slimme zet als je in cryptocurrency wilt handelen, en geniet je van talrijke voordelen ondanks enkele tijdelijke beperkingen.

Crypto kopen en verkopen bij Finst


Het team achter Finst zet zich in om crypto-investeren laagdrempelig en eenvoudig te maken. Hun handelsplatform, beschikbaar op desktop en mobiele app, is ontworpen met oog voor gebruiksgemak en overzichtelijkheid. Dit maakt het gemakkelijk voor zowel retail- als professionele beleggers om te profiteren van de cryptomarkt.

Het kopen van crypto op Finst is een fluitje van een cent. Als een in Nederland gevestigde onderneming accepteert Finst betalingen via iDEAL, wat betekent dat je binnen enkele seconden geld kunt storten op je Finst-account. Het storten van geld is bovendien gratis, dus er zijn geen extra kosten verbonden aan deze transactie.

Er zijn op Finst meer dan 30 verschillende cryptovaluta beschikbaar om te kopen en verkopen. Het proces om dit te doen is eenvoudig. Om crypto te kopen, log je in op je account, stort je het gewenste bedrag, selecteer je de cryptomunt die je wilt kopen, voer je het bedrag in dat je wilt besteden en klik je op 'kopen'. Deze munten worden dan direct toegevoegd aan je portfolio.

Het verkopen van crypto op Finst is net zo eenvoudig. Je logt in op je account, navigeert naar de munt die je wilt verkopen, kiest het bedrag dat je wilt verkopen, bekijkt de handelskosten en spread, en klikt op 'verkopen'. Het is zo simpel.

finst review

Dankzij iDEAL is geld storten op je Finst-account eenvoudig en veilig. Na registratie op Finst en het controleren van je mailbox (inclusief de spammap), kun je met iDEAL geld toevoegen om te beginnen met het handelen in crypto. Het is duidelijk dat Finst erop gericht is om het crypto-investeringsproces zo eenvoudig en toegankelijk mogelijk te maken.

Crypto Bundels bij Finst

Sinds 17 april 2023 zijn crypto-bundels aan de waaier van beleggingsopties toegevoegd, waardoor het voor beleggers eenvoudiger wordt om in topcrypto's te investeren. Dit initiatief brengt de voordelen van eenvoud en diversificatie, waarbij er maandelijks een herverdeling plaatsvindt om ervoor te zorgen dat investeerders hun inzet in de topcrypto's behouden en daardoor maximaal rendement behalen.

Verschillende bundels zijn beschikbaar, van de meest populaire cryptomunten tot specifieke thema's. Denk aan bundels zoals de Top 2, Top 5, Top 10, en Top 25, die respectievelijk ongeveer 73%, 77% en 81% van de cryptomarkt dekken.

finst review

Maar er zijn ook meer niche bundels, zoals de 'Green' bundel, die zich richt op de duurzaamste projecten in de cryptowereld, of de 'Metaverse' bundel, die inspeelt op de groeiende interesse in virtuele realiteit.

Het unieke aan deze bundels is dat er geen minimale investering vereist is, waardoor beleggers volledige vrijheid hebben om te bepalen hoeveel ze willen inzetten. Dit maakt het eenvoudiger dan ooit om een gediversifieerde cryptobeleggingsportefeuille op te bouwen.

Bovendien heeft Finst de Crypto ETF Bundels geïntroduceerd, waardoor beleggers in één keer een mandje van populaire cryptocurrencies kunnen kopen. Deze innovatie zorgt voor nog meer gemak en tijdsefficiëntie, met bundels variërend van Top 10 en Top 25 tot DeFi, Metaverse en de Groene Bundel met milieuvriendelijke cryptocurrencies.

Finst Mobiele App

Finst biedt een mobiele app aan, beschikbaar voor zowel Android als iOS, die een reeks voordelen biedt. Niet alleen kun je via de app je portfolio op elk moment inzien, maar je kunt er ook cryptocurrencies mee kopen en verkopen, evenals geld storten. Onze ervaring met de Finst-app was positief; het is een intuïtieve en gebruiksvriendelijke app die voor een vlotte gebruikerservaring zorgt.

Finst maakt beleggen toegankelijk, ongeacht je toestel. Ze hebben niet alleen een geweldige website, maar ook een uitstekende mobiele app ontwikkeld. Deze app is bijzonder overzichtelijk en heeft alle benodigde functies zonder overbodige extra's. Finst begrijpt dat eenvoud de sleutel is voor een gebruiksvriendelijke app.

De Finst-app stelt je in staat om 24/7 te handelen in crypto, waar je ook bent. Of je nu wilt handelen in de gewenste cryptocurrency of gewoon de waarde van je portfolio wilt bekijken, de Finst-app maakt het allemaal mogelijk. Over het algemeen kunnen we stellen dat de Finst-app een aanrader is voor iedereen die een account heeft bij Finst en een naadloze mobiele handelservaring wil.

Finst portfolio performance tracker

Wanneer je de cryptomarkt betreedt met Finst, krijg je meer dan alleen toegang tot een breed scala aan crypto-investeringsopties. Wat Finst onderscheidt van andere cryptobeurzen, is de superieure portfolio-analysetool. Deze tool levert gedetailleerde rapporten en analyses die de prestaties van je portfolio op een begrijpelijke manier visualiseren.

Met deze tool hoef je niet langer zelf complexe berekeningen te maken om je winsten en verliezen bij te houden. Het levert zowel gerealiseerde als niet-gerealiseerde winst- en verliescijfers op. Daarnaast kun je een overzicht krijgen van je algehele prestaties gedurende een bepaalde tijdsperiode.

finst review

Maar dat is niet alles. Finst gaat verder door je in staat te stellen om de verdeling van je portfolio te bekijken, alsook je volledige handelsgeschiedenis. Door inzicht te krijgen in de handelingen die je hebt verricht, word je je bewuster van je handelsactiviteiten. Hierdoor kun je patronen en trends identificeren die kunnen bijdragen aan betere investeringsbeslissingen in de toekomst.

Kortom, de Finst portfolio performance tracker is een uiterst handig instrument voor elke crypto-investeerder. Het verhoogt de transparantie, het inzicht en de bewustwording, elementen die allemaal essentieel zijn om succesvol te zijn op de cryptomarkt.

Is Finst veilig?


In de bloeiende wereld van de crypto-handel, manifesteert een platform genaamd Finst zich als een veiligheidsbewuste keuze. Het bedrijf stelt de bescherming van digitale activa als topprioriteit en streeft ernaar om binnen vijf jaar uit te groeien tot Europa's grootste en meest betrouwbare crypto-platform.

Met hun registratie bij De Nederlandsche Bank staan ze onder streng toezicht, wat een extra laag zekerheid biedt. In het zeldzame geval van financiële problemen bij Finst blijft jouw crypto-activa onaangetast omdat het niet op hun balans staat. De cryptomunten worden opgeslagen in een zwaarbeveiligde kluis, gebruik makend van geavanceerde technologie om de veiligheid te garanderen.

Finst heeft een samenwerking met Bunq bank om de gelden van de klanten te beheren, wat meer zekerheid biedt omdat het geld bij een gereguleerde bank staat. Een ander belangrijk punt is dat Finst belooft nooit tegen de gebruikers te handelen en hun activa niet uit te lenen aan andere partijen of voor andere doeleinden te gebruiken.

Finst, opgericht door Julien Vallet en Marcel Putina, voormalige topmannen van DEGIRO, streeft ernaar om een ongeëvenaarde veiligheid en betrouwbaarheid te bieden in de crypto-handelswereld. Terwijl we het platform nog steeds in zijn kinderschoenen zien, zijn de stappen die Finst neemt op het gebied van beveiliging en regulering veelbelovend. Met hun doordachte aanpak van klantveiligheid, lijkt Finst klaar te zijn om een toonaangevend platform te worden in de Europese crypto-industrie.

Klantenservice Finst

De klantenservice van Finst, een belangrijk aspect in onze beoordeling, belooft een efficiënte ondersteuning. In geval van eventuele problemen met je account, biedt Finst diverse kanalen om snel hulp te krijgen.

Je kunt de klantenservice bereiken via live chat, e-mail (support@finst.com), of telefonisch op +31 (0)2 02 41 71 61. Ze hebben een toegewijd team klaarstaan om je vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen.

Het team staat klaar om klanten te helpen van maandag tot en met vrijdag, van 9:00 tot 17:30. Hoewel deze tijden prima zijn voor de meerderheid van de gebruikers, is er een beperking: ze zijn niet beschikbaar in het weekend. Dit kan een potentieel struikelblok zijn voor mensen die vooral in het weekend actief zijn.

Een groot pluspunt is dat de klantenservice van Finst in het Nederlands communiceert, wat de communicatie vergemakkelijkt voor Nederlandstalige gebruikers. Je kunt gemakkelijk en comfortabel, je vragen en zorgen aan hen voorleggen.

Kortom, Finst biedt diverse kanalen voor klantenondersteuning en biedt een sterke, responsieve service. Het team is beschikbaar op werkdagen en staat klaar om je te helpen in het Nederlands, wat de algehele klantenservice-ervaring verbetert.

Wat vind ik van het Finst platform?


Ik wil mijn enorme tevredenheid uitdrukken over het Finst-platform. Mijn ervaring tot nu toe is opmerkelijk positief, vooral door de innovatieve mogelijkheid die Finst biedt: het kopen van bundels van cryptocurrencies.

Deze bundels, een unieke eigenschap van Finst, hebben de manier waarop ik in crypto investeer aanzienlijk veranderd en vereenvoudigd. Voorheen moest ik afzonderlijke transacties maken voor elke gewenste cryptocurrency. Dit was niet alleen tijdrovend, maar zorgde er ook voor dat ik een overvloed aan marktinformatie moest volgen om ervoor te zorgen dat ik investeerde in de juiste munten op het juiste moment.

Met de komst van Finst's crypto bundels is dit echter drastisch veranderd. Nu kan ik met slechts één transactie investeren in een diverse mix van cryptocurrencies. Dit maakt het proces niet alleen handiger en efficiënter, maar stelt me ook in staat om mijn investeringen te diversifiëren en het risico te spreiden over verschillende cryptocurrencies. Bovendien geeft het me de kans om te profiteren van de groei van meerdere cryptocurrencies, in plaats van me te concentreren op slechts één of twee.

Kortom, de crypto-bundels van Finst hebben het investeren in cryptocurrencies voor mij vereenvoudigd en effectiever gemaakt. Ik raad dit platform ten zeerste aan voor iedereen die geïnteresseerd is in crypto-investeringen, of je nu een beginner bent of een ervaren handelaar. Het is een gamechanger die je investeringservaring kan transformeren.

Wat anderen zeggen over Finst

Veel gebruikers hebben positieve ervaringen gedeeld over het Finst-platform. Ze zijn tevreden met verschillende aspecten van de dienstverlening. Hier zijn enkele opmerkingen die ze hebben gemaakt:

Een gebruiker merkte op dat het openen van een account en het kopen van crypto-bundels snel en gemakkelijk verliep. Binnen enkele minuten was hij klaar om te beginnen met handelen.

Een andere gebruiker prees de gebruiksvriendelijkheid van de app. Ze merkten op dat het ontwerp lijkt op dat van andere bekende platforms en dat transacties snel worden verwerkt. Ze waardeerden ook het feit dat de cryptocurrencies extern worden bewaard, wat bijdraagt aan de betrouwbaarheid en veiligheid.

Een tevreden klant noemde het platform eenvoudig in gebruik en benadrukte dat zowel het aanmaken van een account als het uitvoeren van transacties moeiteloos verliep. Ze waren vooral blij met de lage transactiekosten en raadden anderen aan om het platform uit te proberen.

Een andere gebruiker sprak vol lof over de website, waarbij ze opmerkten dat de kosten en de duidelijkheid ervan verschillen ten opzichte van andere platforms die ze eerder hebben gebruikt. Ze zijn enthousiast over het platform en kijken uit naar de mogelijkheid om crypto te staken.

Een anonieme gebruiker beschreef het platform als makkelijk, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Ze hadden een positieve ervaring met het openen van een rekening en het storten van geld via iDEAL. Tot nu toe zijn ze erg tevreden met het platform.

Over het algemeen zijn de gebruikers positief over verschillende aspecten van het Finst-platform, waaronder de gebruikerservaring, de eenvoud van het gebruik en de lage kosten. Ze waarderen ook de mogelijkheid om crypto te kopen en te verkopen en kijken uit naar verdere ontwikkelingen van het platform.

Conclusie

We hebben onze review van Finst, het nieuwe crypto platform uit Amsterdam, afgerond en kunnen zeggen dat we vrij tevreden zijn met wat we hebben gezien. Wat Finst aantrekkelijk maakt, is de ervaring en passie van de oprichters, wat een sterk vertrouwen in het platform schept. Daarnaast streven ze ernaar om crypto-investeringen toegankelijk te maken voor iedereen.

Wat Finst onderscheidt van andere crypto-beurzen in Nederland zijn de lage kosten. Als je op zoek bent naar de meest voordelige crypto-broker, dan is Finst absoluut een sterke keuze. Het gebruiksvriendelijke platform en de goed functionerende app laten je binnen enkele minuten cryptovaluta kopen of verkopen, en je portfolio altijd en overal bekijken.

Finst maakt ook indruk op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid. Ze staan geregistreerd bij De Nederlandsche Bank en hebben meerdere maatregelen genomen om het platform zo veilig mogelijk te houden.

Onze slotconclusie is dat Finst een betrouwbare optie is voor het kopen en verkopen van cryptovaluta. Ze onderscheiden zich vooral door de lage transactiekosten - slechts 0,15%, wat aanzienlijk lager is dan bij andere brokers. Daarnaast benadrukken we de unieke manier waarop ze de veiligheid van het platform hebben gewaarborgd, wat beleggen bij Finst nog geruststellender maakt.

We raden je sterk aan om een account aan te maken bij Finst. Het proces is snel, veilig en gemakkelijk, en je zult al snel de voordelen ervaren van beleggen in cryptovaluta met deze broker. Verken de mogelijkheden die Finst biedt en geniet van de vele voordelen die het platform te bieden heeft.

Veelgestelde vragen

Bent u geïnteresseerd in de wereld van cryptocurrency en overweegt u een account aan te maken bij Finst? Wij hebben enkele van de meest gestelde vragen over Finst samengevat om u te helpen een geïnformeerde beslissing te nemen. Hieronder vindt u meer informatie over wat Finst is, voor wie het geschikt is, hoe het zich verhoudt tot andere diensten, en nog veel meer.

Voor wie is Finst geschikt?

Finst is ideaal voor zowel beginners als ervaren handelaren die geïnteresseerd zijn in het handelen in cryptocurrency. Met zijn eenvoudige interface en lage transactiekosten is Finst toegankelijk voor iedereen die wil investeren in de crypto markt.

Hoe stort ik geld bij Finst?

Na het aanmaken en verifiëren van je account bij Finst, kun je eenvoudig geld storten via de website of app van Finst. Je kunt dan direct beginnen met handelen in cryptocurrencies.

Hoe kan ik mijn crypto uitbetalen bij Finst?

Het uitbetalen van je crypto bij Finst is eenvoudig. Je kunt jouw cryptocurrency verkopen op het platform en vervolgens het saldo laten uitbetalen naar je gekoppelde bankrekening.

Hoe verhoudt de Finst exchange zich tot andere diensten in Nederland?

Finst onderscheidt zich in de Nederlandse markt door zijn lage transactiekosten, hoog veiligheidsniveau, en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast heeft het een breed scala aan handelsopties, hoewel het aantal beschikbare cryptocurrencies momenteel nog beperkt is in vergelijking met sommige andere diensten.

Is Finst betrouwbaar?

Finst is een betrouwbaar platform voor het handelen in cryptocurrency. Het bedrijf is geregistreerd bij De Nederlandsche Bank (DNB) en heeft een sterke focus op veiligheid.

Wat is Finst?

Finst is een crypto exchange, opgericht door voormalige DEGIRO senior managers, Julien Vallet en Marcel Putina. Met slechts 0.15% transactiekosten, is het de goedkoopste exchange in Nederland.

Waar staat de naam Finst voor?

Finst heeft twee betekenissen. Enerzijds staat het voor 'Financial INSTitution', en anderzijds betekent het in de Urban Dictionary 'iets kunnen doen'.

Wat zijn de voordelen van Finst?

Finst biedt diverse voordelen, waaronder geen extra spread, gratis opnemen en storten, geen inactiviteitskosten, geen bewaarkosten, en geen minimum transactiebedrag.

Wat zijn de nadelen van Finst?

Finst is een vrij nieuwe exchange, dus het heeft nog geen uitgebreide reputatie opgebouwd. Op dit moment is handelen mogelijk in 30 cryptomunten, minder dan bij sommige concurrenten.

Kun je bij Finst crypto staken?

Momenteel is crypto staking nog niet beschikbaar bij Finst, maar er zijn plannen om deze feature in de toekomst toe te voegen.

Wat zijn de alternatieven voor Finst?

Een goed alternatief voor Finst is Bitvavo, een andere Nederlandse cryptobroker. Bitvavo heeft een uitstekend trackrecord en iets hogere transactiekosten van 0.25%.

Hoe kun je je aanmelden voor Finst?

Het aanmelden bij Finst is eenvoudig en kan in een paar stappen gedaan worden: gratis aanmelden bij de exchange, download de app, vul je gegevens in, verifieer jezelf en na goedkeuring kun je geld storten op je account en beginnen met handelen.

Over de schrijver
Reactie plaatsen