Financieel onafhankelijk worden met affiliate marketing


Hoe word je financieel onafhankelijk door middel van affiliate marketing? Want het klinkt een beetje te mooi om waar te zijn.

Terwijl je op het strand ligt, loopt je bankrekening vol. Het geld verdient zichzelf, wie wil er niet zo’n baan voor zichzelf creëren?

Voor Jacko Meijaard, succesvol affiliate marketeer, is dit geen droom maar een droombaan.

Hij heeft met affiliatie marketing de manier gevonden om een riant inkomen te verdienen en financieel onafhankelijk te zijn.

Er is nog meer goed nieuws: Jij kunt ook leren om financieel onafhankelijk worden door affiliate marketing!

Affiliate marketing hoe werkt dat?

Als affiliate marketeer ben je eigenlijk een virtuele shopassistent. Met je site en door middel van je content geef je informatie over producten.

Dit kan voor allerlei producten gaan: van reizen tot kleding, of over financiële producten of elektronica.

Starten met Affiliate Marketing?

Toen ik begon met Affiliate Marketing had ik geen idee wat ik moest doen. Totdat ik begon met de Affiliate Marketing Revolutie. Nu kan ik leven van mijn online inkomsten.

Meer informatie over de cursus

Zo kun je bijvoorbeeld een site creëren voor kindvriendelijke tablets en telefoons.

Met je website weet je een bepaalde doelgroep (ouders, grootouders, Sinterklaas) te bereiken met content waaruit blijkt dat je via jouw site de beste kindvriendelijke telefoons en tablets vindt.

Als mensen via jou een product kopen, krijg je een commissie over de aankoop van de webwinkel.

Hoe ontvang je cash met je content?

Via een affiliate programma kun je op je site of via je social mediakanalen een linkje in je blogs of op je site plaatsen.

Als mensen interesse hebben in de producten waar je over adviseert (en als je op het juiste moment bij de juiste mensen dit doet, hebben ze zeker weten interesse) klikken ze via jouw linkje door naar de site van de verkoper.

Gebeurt dit, dan ontvang je een commissie over de aankoop. Je hebt webwinkels die hun eigen affiliate programma hebben zoals bol.com.

Verder heb je ook affiliate marketing sites die voor verschillende winkels of merken programma’s aanbieden. Daisy.con is hier een bekend voorbeeld hiervan.

Affiliate marketing werkt!

Affiliate marketing is een verkoopmethode die al enige tijd in gebruik is, maar ook nog steeds in ontwikkeling is.

Veel grote webshops of web warenhuizen hebben ook een affiliate programma.

De commissies en voorwaarden voor deelname aan een affiliate verschillen per product en webwinkel.

Dat door de jaren heen meer webwinkels gebruik maken van affiliate programma’s en marketing toont aan dat het werkt voor de verkopers én ook voor affiliate marketeers.

Maar hoe kan het werken voor jou?

Wat zijn de grote voordelen van affiliate marketing?

De methode geeft je enorme bewegingsvrijheid. Half 7 op om op tijd voor een baas te beginnen hoeft niet meer.

Wil je met mooi weer liever je dag aan het strand doorbrengen is dat geen probleem. Je bent ten slotte eigen baas.

Natuurlijk moet er wel wat gebeuren. Je wordt niet slapend rijk (al is dat soms wel zo, de affiliate verkoop gaat door terwijl jij slaapt!).

Je moet zeker goed nadenken en werk verzetten om succes te krijgen. Maar je doet het wel op jouw manier in de tijden dat je kunt en wilt werken.

Affiliate is bovendien een methode met weinig risico’s. Je hoeft zelf geen voorraad van producten in te slaan of te bewaren.

Verder hoef je producten niet te verzenden. Het enige wat je doet is mensen door verwijzen naar het product. De winkel handelt de rest af.

Het systeem van affiliate marketing begrijpen

Om je uit de droom te helpen: Affiliatie marketing is niet methode waarmee je binnen en maand miljonair bent.

Ook hier moet weten wat je doet. Een goede affiliate strategie is onontbeerlijk. Anders kan je idee heel leuk zijn, maar levert het weinig resultaat op.

Weet je bijvoorbeeld niet de juiste mensen te bereiken, dan kost het energie en tijd zonder dat het de gewenste resultaten oplevert.

Doordat mensen te veel te snel willen verdienen zonder dat ze eigenlijk weten waar ze mee bezig zijn, gaat het vaak mis.

Je moet het systeem van affiliate marketing door hebben. Het systeem begrijpen en beheersen is de basis van de affiliate marketing revolutie.

Sluit je aan bij de Affiliate Marketing Revolutie

Jacko Meijaard heeft een methode ontwikkeld om met affiliate marketing financieel onafhankelijk te worden en een geregeld gemiddeld inkomen te verkrijgen.

Marketheme van de affiliate marketing revolutie

Zijn training heet: de Affiliate Marketing Revolutie. Het is inderdaad een ware revolutie omdat het een totale ommekeer voor veel mensen heeft betekend in de manier hoe ze hun geld verdienen.

Al meer dan 15.000 cursisten gingen je voor!

Geen grote beloftes, wel gegarandeerde groei

Wat is het grote geheim achter het succes van Jacko Meijaard en zijn affiliate marketing revolutie? Waarom slaagt hij waar anderen methodes falen?

Want in je zoektocht naar de manier om je inkomen te verdienen met affiliate marketing, ben je ongetwijfeld nog al eens wat internet guru’s tegen gekomen.

Deze zogenaamde experts beloven dat je binnen een maand al aan een omzet van 5 cijfers kunt komen.

Dit klinkt te mooi om waar te zijn en dat is het in 99 van de 100 keer ook. Meijaard heeft een methode ontwikkeld die je niet gouden bergen belooft, maar wel leert hoe je gegarandeerd kunt groeien naar een vast inkomen uit affiliate marketing.

Hij weet met zijn AMR de juiste mensen op het juiste moment te benaderen. Want dat is waarom hij slaagt: hij weet uit een groep potentiële klanten kopers te creëren.

Heldere uitleg maakt succesvol zijn in affiliate marketing toegankelijk voor iedereen

De cursus bestaat uit een serie online video’s die duidelijk uitleggen hoe affiliatie marketing werkt.

Het is op zo’n manier uitgelegd dat je het ook snapt als je geen Master in marketing hebt behaald. Het is dus toegankelijk voor iedereen.

De cursus geeft praktische informatie, zoals over hoe je een website aanmaakt en hoe je aansprekende content kunt creëren.

De Affiliate Marketing Revolutie geeft je op realistische manier inzicht in de mogelijkheden van affiliate marketing.

De methode geeft geen beloftes voor supersnel geld verdienen, maar wel de garantie van snelle winstgroei.

De 50 euro die je de eerste keer verdient na het toepassen van de methode zie je gestaag groeien.

Wil je ook financieel onafhankelijk worden met affiliate marketing? Sluit je dan vandaag nog aan bij de Affiliate Marketing Revolutie!

Starten met Affiliate Marketing?

Maak kennis met Affiliate Marketing in mijn Gratis E-book! Zelf ben ik al een tijd bezig met Affiliate Marketing en leef ik inmiddels van mijn online inkomen. Ik help je graag de eerste stappen te zetten met affiliate marketing. Download daarom mijn e-book helemaal gratis.

Gratis Downloaden

Recent Content