Als je al fulltime werk hebt, maar eigenlijk altijd geld te kort komt aan het einde van de maand, kan het een goed idee zijn om op zoek te gaan naar manieren om extra geld te verdienen naast je baan.

Als je al fulltime werkt is het in de meeste gevallen niet te doen om er nog een baan bij te nemen. Daarom is het goed om eens te kijken naar andere mogelijkheden om geld te verdienen.

De beste manieren om extra geld te verdienen naast je baan zijn; een YouTube kanaal starten, affiliate marketing en verkopen via Bol.com. Daarnaast kun je ook aan de slag gaan als freelancer. 

In dit blogbericht lees je precies hoe je geld kunt verdienen naast je baan zonder dat je daar een hele dag werk aan kwijt bent. Met een paar uurtjes per week kun je deze manieren van geld verdienen opbouwen.

Kun je makkelijk extra geld verdienen naast je baan?

Ik zou je kunnen vertellen dat het heel makkelijk is om extra geld te verdienen naast je baan. Maar aangezien ik ook een lange tijd fulltime heb gewerkt, weet ik dat er na je fulltime baan nog maar weinig tijd over is.

Niet alleen moet je vaak tot laat werken, je situatie in huis moet ook leuk blijven. De kans bestaat dat je kinderen hebt, een vrouw of vriendin en die willen natuurlijk ook nog even van je aanwezigheid genieten.

Daarom is het een goed idee om een manier van werken te vinden die je in een paar uurtjes per week kunt doen.

Zo ben je niet je hele 24 uur per dag bezig met werken, maar bouw je toch iets op voor jezelf.

Hoe kun je extra geld verdienen naast je baan?

Sinds de komst van het internet zijn er heel veel nieuwe manieren bij gekomen als het gaat om geld verdienen.

Tegenwoordig is het mogelijk om vanuit je eigen huis geld te verdienen op het internet. Hoewel er nog niet veel mensen zijn die daar al actief mee bezig zijn, is het de ideale manier van geld verdienen als je al een fulltime baan hebt.

Ondanks dat je lekker vanuit huis aan het werk kunt is het wel belangrijk om te weten dat het niet makkelijk is om een online inkomen op te bouwen. Sommige mensen vertellen je graag dat geld verdienen op het internet, slapend rijk worden is, maar dat is absoluut niet het geval.

Wel kun je als je er iedere dag een uurtje aan werkt, of een paar uurtjes per week, op lange termijn een mooi extra inkomen verdienen of zelfs een fulltime inkomen. Dat is de kracht van het internet.

Een YouTube kanaal starten

Als je geld wilt verdienen op het internet is een van de mogelijkheden om een YouTube kanaal te beginnen. Je kunt dan jezelf filmen zoals bijvoorbeeld Enzo knol dat doet, of je kunt ervoor kiezen om producten te gaan reviewen. In de beschrijvingen van je video’s kun je dan affiliate producten toevoegen. Ook kun je met YouTube verdienen door Google advertenties weer te geven.

Om geld te verdienen met YouTube moet je wel al een goed lopend YouTube kanaal hebben omdat je views nodig hebt om te kunnen verdienen.

Maar als je regelmatig nieuwe content plaatst op je YouTube kanaal zal je zien dat je kanaal snel groeit.

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om je YouTube video’s te delen op social media zodat je sneller meer views krijgt en je de advertenties kunt activeren.

Handelen op marktplaatsen

Een andere manier om extra geld te verdienen naast je fulltime baan is door producten te verhandelen op marktplaats. De kans is groot dat jij wel wat spullen in huis hebt liggen die je graag zou willen verkopen.

Het voordeel daarvan is dat als je al spullen in huis hebt, je geen startinvestering hoeft te doen om je marktplaats handel te laten groeien.

Met het geld dat je hebt verdiend van de spullen die je al in huis had, kun je op marktplaats zoeken naar producten die je goedkoop zou kunnen inkopen om ze vervolgens weer duurder te verkopen op marktplaats.

Het beste is dan om te kiezen voor een bepaalde productcategorie zodat je daarvan precies weet wat bepaalde producten kosten. Zo zie je het direct als een product er te goedkoop op is gezet en kun je die producten weer makkelijk doorverkopen met winst.

Affiliate marketing

Een methode van online geld verdienen waar ik zelf vooral mee bezig ben is affiliate marketing. Affiliate marketing is voor mij een van de beste manieren om geld te verdienen op het internet omdat het 24 uur per dag 7 dagen per week door gaat. Ook als ik niet aan het werk ben.

Met affiliate marketing, maak je een website over een onderwerp en promoot je producten die gerelateerd zijn aan de teksten die je schrijft op je website.

hoe word je affiliate partner van bol.com

Als voorbeeld zou je een website kunnen maken over piano spelen en dan in de teksten een piano cursus aan kunnen bieden.

Telkens als iemand dan via jouw website naar de aanbieder van de cursus gaat en ermee begint, ontvang jij een commissie.

Met affiliate marketing verdien je niet direct geld en kost het in sommige gevallen behoorlijk veel tijd voordat je wat commissies binnenhaalt.

Maar als je met affiliate marketing iedere dag een uurtje aan je website werkt, is de kans dat jij succesvol wordt heel groot.

Freelance werk

Nog een methode die iets meer tijd kost om bij te houden is freelance werk. Je kunt voor jezelf beginnen door een dienst aan te bieden zoals het schrijven van teksten, het maken van een website, of social media voor bedrijven te doen.

Met deze manier van extra geld verdienen, ben je wel actief aan het werk en zal je dus meer tijd moeten maken om alle opdrachten af te krijgen die je binnen krijgt van klanten.

Hoe verdien ik online geld

Het voordeel van freelance werk is wel dat zodra je klanten binnenhaalt, je ook direct geld gaat verdienen. In veel gevallen is het met freelance werk zelfs mogelijk om binnen korte tijd een fulltime inkomen te genereren.

Dat betekent dat als je het snel kunt laten groeien, jij je baan kunt inruilen voor het freelance werk dat je doet.

Dat geeft je direct meer vrijheid en de mogelijkheid om je eigen werktijden in te plannen.

Bol.com verkoper worden

Ook is het mogelijk om verkoper te worden bij Bol.com. Wist je dat het grootste gedeelte van producten die bol.com aanbiedt, helemaal niet van bol.com zijn? Deze producten zijn namelijk eigendom van externe verkopers die zich hebben aangemeld om te kunnen verkopen op de website van bol.com.

Ze kopen dan producten in bij leveranciers in bijvoorbeeld China. Hier kunnen ze de producten zeer goedkoop inkopen en daarna weer met veel winst doorverkopen op Bol.com.

Om een goede bol.com verkoper te worden is het wel belangrijk dat je goed weet hoe het werkt. Er zijn namelijk behoorlijk veel regels waar je aan moet voel doen om te mogen verkopen op bol.com.

Over de Bol Masterclass heb ik een uitgebreide Review geschreven. Op deze pagina lees je precies wat je kunt verwachten van de cursus. Zo kun je voor jezelf bepalen of het iets voor je is of niet.

Gelukkig is er een hele goede cursus die je precies leert hoe jij een succesvolle bol.com verkoper wordt en alle regels en strategieën leert.

Met bol.com is het mogelijk om heel veel geld te verdienen zonder dat je daar heel veel tijd aan kwijt bent per dag. Als je maar weet hoe je het moet aanpakken en hoe je er succesvol mee wordt.

Als je een bol.com verkoper wilt worden raad ik je aan om de gratis training van Ria Juan te volgen. Hij is een zeer succesvolle bol.com verkoper en leert je graag de kneepjes van het vak.

Wat is de beste manier?

Als je het mij vraagt is de beste manier om een extra inkomen te verdienen; affiliate marketing.

Hiermee heb je namelijk de meeste vrijheid en kun je helemaal voor jezelf aan het werk. Het enige dat je met affiliate marketing hoeft doen is je eigen website onderhouden en zorgen dat je website steeds groter wordt.

Hoe meer bezoekers er in de loop van tijd naar je website komen, hoe meer mensen op je affiliate links klikken. Hoe vaker iemand op je affiliate link klikt, hoe groter de kans wordt om geld te verdienen.

Beginnen met affiliate marketing

Ook als je wilt beginnen met affiliate marketing is het belangrijk om een goede basis te leren. Je kunt er dan voor kiezen om YouTube video’s te bekijken over affiliate marketing, maar je kunt ook een affiliate marketing cursus volgen.

Zelf heb ik ervoor gekozen om een affiliate marketing cursus te volgen. In deze cursus leerde ik stap voor stap hoe affiliate marketing werkt en welke stappen ik moest zetten om geld te verdienen met affiliate marketing.

Het mooiste van de cursus is dat het een video cursus is en dat ik daarna alleen nog maar de stappen hoefde na te doen.

Als jij ook aan de slag wilt gaan met affiliate marketing raad ik je zeker aan om ook een cursus te volgen. Hiermee verklein je de kans dat je belangrijke stappen overslaat en niet te lang bezig blijft met de dingen die er niet echt toe doen.

Affiliate marketing revolutie

Toen ik begon met affiliate marketing was de affiliate marketing revolutie een echte Eye-opener. Dankzij deze cursus wist ik precies welke stappen belangrijk waren om succesvol te worden.

Voordat ik de affiliate marketing revolutie gevolgd had probeerde ik werkelijk van alles. Van de meeste dingen die ik op het internet gelezen heb, bleek maar vrij weinig te werken.

Dankzij de cursus verdien ik nu geld op het internet en daarom raad ik jou ook aan dat te doen. Ja, natuurlijk is het mogelijk om alles zelf te leren met het lezen van blogs en het kijken van YouTube video’s.

Toch is mijn ervaring dat het volgen van een video training me heel veel tijd en moeite heeft gescheeld.

Over de Affiliate Marketing Revolutie heb ik een uitgebreide Review geschreven. Op deze pagina lees je precies wat je kunt verwachten van de cursus. Zo kun je voor jezelf bepalen of het iets voor je is of niet.

Teksten laten schrijven

Betere teksten voor je website?


Heb jij een website, maar ben je zelf niet zo goed in het schrijven van content? Download dan zeker onze gratis Checklist! We helpen je met de belangrijkste onderdelen van een goede webtekst. Daarnaast delen we met regelmaat praktische en goede tips!

Download Gratis