Hoe kun je extra geld verdienen vanuit huis?


Wil je extra geld verdienen vanuit huis? Dan heb je daarvoor tegenwoordig heel veel verschillende mogelijkheden. Zelf heb ik gekozen voor affiliate marketing. Maar er zijn nog heel veel meer mogelijkheden om een inkomen te verdienen vanuit huis.

Er zijn veel verschillende manieren om geld te verdienen vanuit huis. De beste manieren om dat te doen zijn:

 • Affiliate marketing
 • Social media marketing
 • Online diensten aanbieden
 • Producten inkopen en verkopen via Bol.com
 • YouTube
 • Podcasts
 • Websites kopen en verkopen
 • Websites maken en verkopen

In dit blogbericht gaan we dieper in op de beste manieren die je kunt toepassen als je extra geld wilt verdienen vanuit huis.

Hoe kun je extra geld verdienen vanuit huis? De beste methode

Allereerst wil ik je direct vertellen wat voor mij de beste methode is om geld te verdienen vanuit huis. Ook vertel ik je precies waarom ik dat zo een goede methode vind.

Voor mij is de beste methode om extra geld te verdienen vanuit huis, affiliate marketing. Hiermee promoot je producten van andere mensen en kun je daarmee ontzettend veel geld verdienen.

Daarnaast heb je met affiliate marketing ook veel minder werk dan met andere manieren die we in dit blogbericht zullen bespreken.

Extra geld verdienen met affiliate marketing

Voor mij is een van de beste manieren om geld te verdienen op het internet, affiliate marketing.

Starten met Affiliate Marketing?

Toen ik begon met Affiliate Marketing had ik geen idee wat ik moest doen. Totdat ik begon met de Affiliate Marketing Revolutie. Nu kan ik leven van mijn online inkomsten.

Meer informatie over de cursus

Sinds ik ben begonnen met affiliate marketing heb ik steeds meer vrije tijd gekregen en ben ik steeds meer gaan verdienen.

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is een vorm van marketing waarbij je producten promoot voor iemand anders.

In de meeste gevallen maak je hier een website voor en schrijf je voor je website teksten die te maken hebben met het product dat je promoot.

Zo kun je bijvoorbeeld een website maken over piano spelen. De producten die je dan kunt verkopen kunnen piano’s, keyboards en online piano cursussen zijn.

In je teksten geef je uitleg over bepaalde aspecten van piano spelen en geef je als oplossing voor de vragen die je bezoekers hebben een passende oplossing.

Hoe meer van die teksten je schrijft, hoe meer bezoekers er naar je website komen en hoe meer geld je gaat verdienen.

Wat zijn de voordelen van affiliate marketing?

Een van de grootste voordelen van affiliate marketing is dat je niet hele dagen hoeft te werken om veel geld te kunnen verdienen.

Met 2 of 3 uurtjes per dag heb je meestal genoeg tijd om een nieuwe blog te schrijven voor je website.

Daarna kun je je computer weer afsluiten en genieten van je vrije tijd.

Ondanks dat jij je computer al hebt uitgeschakeld lopen je inkomsten gewoon door.

Je website is namelijk 24/7 online. Dat betekent ook dat je gewoon geld blijft verdienen als je 3 weken op vakantie gaat.

Als je succesvol bent met affiliate marketing, is de kans groot dat je je vakantie kosten al hebt terugverdiend voordat je terugkomt van vakantie.

Daarnaast het ook een groot voordeel dat je niet meer naar je werk hoeft om geld te verdienen.

Hierdoor kun je de wekker zetten wanneer je zelf wilt en hoef je niet meer in de file te staan om op je werk te komen.

Je kunt namelijk gewoon je laptop openklappen of je computer aanzetten en direct aan het werk gaan.

Er is ontzettend veel geld te verdienen met affiliate marketing en er zijn een aantal top affiliates zoals Jacko Meijaard die meer dan 3000 euro per dag verdienen.

screenshot van de inkomsten van Jacko Meijaard op 1 dag

Het is daarom heel goed mogelijk om te werken naar een full time inkomen met affiliate marketing binnen een aantal jaar.

Hoe kun je beginnen met affiliate marketing?

Als je met affiliate marketing begint, verdien je nog niet direct geld. Dat komt omdat je eerst je website moet opbouwen en ervoor moet zorgen dat je gevonden wordt in de zoekmachines.

Het kan wel tot een jaar duren voordat je wat geld verdient met affiliate marketing. Ondanks dat is het absoluut de moeite waard.

In het begin moet je veel werken aan je website zonder dat je er geld mee verdient, maar na een tijd stromen de commissies binnen.

Of je nu aan het werk bent of niet. Dat is de kracht van affiliate marketing.

Als je zo snel mogelijk je eerste commissie wilt verdienen met affiliate marketing, raad ik je aan een bewezen strategie te leren.

De strategie die Jacko Meijaard gebruikt in het kort

Jacko Meijaard is al 10 jaar bezig met affiliate marketing en verdient zo’n 3000 euro per dag.

Hij heeft een cursus gemaakt waarin hij jou leert hoe hij dat doet, zodat jij dat ook kunt doen.

Over de Affiliate Marketing Revolutie heb ik een Uitgebreide Review geschreven. Zo weet je direct wat je kunt verwachten van de cursus en besluiten of je ermee aan de slag gaat of niet.

Geld verdienen met social media marketing

Een andere manier om geld te verdienen op het internet is met social media marketing. Met social media marketing er is enorm veel vraag naar social media marketing bij bedrijven en daar kun jij natuurlijk van profiteren.

Het is dan vooral belangrijk om de skills te leren en daarna je diensten aan te bieden aan bedrijven.

Wat is social media marketing?

Met social media marketing creëer je zichtbaarheid op social media platformen. Hoewel er al veel startende social media bedrijven zijn, is er voor jou nog voldoende ruimte om je eigen social media agency te starten.

Hiermee help je bedrijven gevonden te worden via social media. Bedrijven betalen gigantische bedragen om ervoor te zorgen dat ze zelf niet meer bezig hoeven te zijn met social media.

Als jij de skills van social media manager goed kunt leren, kun je met een social media bedrijf heel veel geld verdienen.

Wat zijn de voordelen van social media marketing?

Je hebt geen hoge opstartkosten als je gaat beginnen met social media marketing. Het enige dat je eigenlijk nodig hebt is een website en natuurlijk social media profielen. Vervolgens kun je jezelf aanbieden aan bedrijven en zo de social media uit handen nemen van bedrijven.

Een groot voordeel is dat je alles op afstand kunt doen. Je hoeft dus niet naar bedrijven toe om daar op kantoor te zitten.

Je kunt alles doen vanaf je eigen laptop en desnoods vanaf de andere kant van de wereld.

Affiliate marketing starten

Daarom zijn er ook veel jongeren die een social media bedrijf starten terwijl ze de wereld rond reizen. Dit is vooral populair in Amerika. Maar ook in Nederland stijgt de vraag naar social media bedrijven enorm. Daarom is het een goed moment om in te stappen.

Hoe kun je beginnen met social media marketing?

Als je je eigen social media bedrijf wilt starten is het natuurlijk belangrijk dat je de skills leert om succesvol social media marketing te kunnen uitvoeren.

Bedrijven die je betalen willen resultaat zien. Hoe meer resultaten je levert, hoe meer geld je kunt vragen voor het runnen van social media.

Een goede manier om je eigen online agency te beginnen is door de cursus Agency Masterclass te volgen.

In deze online cursus leer je alle belangrijke aspecten van het starten van je eigen social media bedrijf.

Over de Agency Masterclass heb ik een uitgebreide Review geschreven. In de Review Laat ik je zien wat je van de Masterclass kunt verwachten. Wel is het goed om te weten dat de Introductie training van deze cursus gratis is. Je kunt je daarvoor aanmelden op de Review Pagina.

Producten inkopen en verkopen via Bol.com

Een andere manier om geld te verdienen vanuit huis is door het inkopen van producten en ze vervolgens te verkopen via Bol.com.

Wist je dat de meeste producten die op de bol.com website staan, helemaal niet van Bol.com zijn?

Deze producten zijn namelijk van zakelijke verkopers die hun producten inkopen in het buitenland en ze vervolgens te koop zetten op Bol.com.

Op deze manier maken ze gigantische winsten, omdat ze de producten die ze inkopen vaak inkopen bij leveranciers uit bijvoorbeeld China.

Hier kunnen ze bepaalde producten voor 10 euro per stuk inkopen en doorverkopen via Bol.com voor 40 euro.

Wat is verkopen via Bol.com?

Als je gaat verkopen via Bol.com betekent het dat je een zakelijk verkoper wordt van bol.com. Om dit te kunnen doen moet je je aanmelden bij Bol.com.

Als verkoper bij Bol.com mag je dan bepaalde producten aanbieden en verkopen via het platform.

Er zijn echter wel een heleboel regels waaraan je moet voldoen en succesvol worden met bol.com vraagt wel een goede strategie.

Maar als je succesvol wordt met verkopen op Bol.com is de kans groot dat je binnen korte tijd tienduizenden euro’s per maand kunt verdienen.

Wat zijn de voordelen van verkopen via Bol.com?

De grootste reden waarom je binnen korte tijd zo veel geld kunt verdienen is natuurlijk omdat Bol.com een van de grootste webshops van Nederland is.

Ook is Bol.com bekend bij vrijwel iedere Nederlander en heeft bijna iedere Nederlander wel eens iets gekocht op deze website.

Stel je voor dat jouw producten bovenaan staan in een bepaalde categorie en miljoenen mensen per dag die de website zoeken zien jouw product.

Hoe veel geld denk je dat je dan kunt verdien via bol.com?

Ook verkopen via bol.com kun je vanuit huis doen en je hebt er als je eenmaal succesvol mee bent niet veel tijd voor nodig.

Wel kost het opstarten van een bol.com business tijd en moeite. Maar het is de moeite zeker waard.

Hoe kun je beginnen met verkopen via Bol.com?

Om te kunnen beginnen met bol.com moet je best wat weten. Zo moet je weten welke producten juist goed zijn om te verkopen en welke niet, je moet het een en ander weten van de verkoop regels die bij Bol.com gelden.

Ook moet je leren hoe je op de juiste manier producten inkoopt en ze met winst doorverkoopt.

Daarnaast is het ook goed om te leren hoe je ervoor zorgt dat jouw producten bovenaan in de zoekresultaten komen van bol.com.

De beste manier om dit te leren is met behup van de Bol.com Masterclass.

In deze cursus leer je van A tot Z hoe je een eigen bol.com business kunt starten en hoe je er succesvol mee wordt.

Voor meer informatie over de BOL Masterclass raad ik je aan om de gratis Webinar van de Bol.com Masterclass te kijken.

Over de Bol Masterclass heb ik een uitgebreide review geschreven. Hierin Geef ik je zo veel mogelijk informatie over de cursus, zodat jij weet waar je aan begint als je ervoor kiest om aan de slag te gaan met de cursus. Het is wel goed om te weten dat de introductie training gratis is. Je kunt je voor de gratis training aanmelden op de Review pagina.

Wat is de makkelijkste manier om te beginnen?

Een van de makkelijkste manieren om geld te verdienen op het internet is met affiliate marketing. Met affiliate marketing heb je niets te maken met producten of klanten en hoef je de producten alleen maar te promoten.

Hierdoor is affiliate marketing het meest hands-off model om geld te verdienen op het internet. Het enige dat je nodig hebt is een eigen website met hele goede informatie.

Hoewel ook geld verdienen met Bol.com een goede manier is om geld te verdienen op het internet, heb ik gekozen voor affiliate marketing. Hiermee kan ik voor mijzelf verwerken, heb ik niets te maken met producten inkopen en verkopen en is mijn werk zodra een bezoeker van mijn website op een affiliate link heeft geklikt klaar.

Vanaf dat moment is het de taak aan het bedrijf waarvan ik producten promoot om ervoor te zorgen dat ze het product succesvol verkopen. Is dat het geval? Dan verdien ik geld.

Nu is mijn vraag aan jou, wat lijkt je leuker om te doen?

 • Een affiliate marketing website starten?
 • Een Bol.com bedrijf starten?
 • Een eigen Social media bedrijf opzetten?

Zoals je ziet is er keuze genoeg en ligt het helemaal aan jezelf waardoor jij het meeste aangetrokken wordt.

Sommige mensen lijkt het heel leuk om een website te runnen, andere mensen dromen ervan om hun producten te kunnen inkopen en verkopen en weer andere mensen zijn gek van social media.

Met alle manieren is het mogelijk om geld te verdienen en veel ook. De keuze is dus aan jou.

Starten met Affiliate Marketing?

Maak kennis met Affiliate Marketing in mijn Gratis E-book! Zelf ben ik al een tijd bezig met Affiliate Marketing en leef ik inmiddels van mijn online inkomen. Ik help je graag de eerste stappen te zetten met affiliate marketing. Download daarom mijn e-book helemaal gratis.

Gratis Downloaden

Recent Content