Extra geld verdienen naast je baan Dit is mogelijk!

Extra geld verdienen naast je baan? Dit is mogelijk!

Wil jij Extra Geld Verdienen Naast Je Baan? Als je al fulltime werk hebt, maar eigenlijk altijd geld te kort komt aan het einde van de maand, kan het een goed idee zijn om op zoek te gaan naar manieren om extra geld te verdienen naast je baan.

Als je al fulltime werkt, is het in de meeste gevallen niet te doen om er nog een baan bij te nemen. Daarom is het goed om eens te kijken naar andere mogelijkheden om geld te verdienen.

De beste manieren om extra geld te verdienen naast je baan zijn; een YouTube kanaal starten, affiliate marketing en verkopen via Bol.com. Daarnaast kun je ook aan de slag gaan als freelancer. 

In dit blogbericht lees je precies hoe je geld kunt verdienen naast je baan zonder dat je daar een hele dag werk aan kwijt bent. Met een paar uurtjes per week kun je deze manieren van geld verdienen opbouwen.

Extra geld verdienen naast je fulltime baan

Extra geld verdienen naast je fulltime baan? Als je werk hebt, maar aan het einde van de maand niet genoeg geld overhoudt, kun je twee dingen doen.

Je kunt ervoor kiezen om te gaan budgetteren en je kunt ervoor kiezen om meer te gaan verdienen. In dit bericht gaan we je meer vertellen over meer geld verdienen.

Als je maandelijks niet goed rond kan komen zijn daar in Nederland veel mogelijkheden voor. Je kunt op een simpele manier bepaalde abonnementen downgraden, hulp vragen aan de overheid, of een extra baan nemen.

Naast deze mogelijkheid kun je het ook nog anders aanpakken. Namelijk iets voor jezelf beginnen.

Als je een online bedrijf gaat beginnen, is het niet noodzakelijk dat je hier direct fulltime mee bezig bent. Je kunt het makkelijk doen naast je fulltime baan.

Als je kijkt naar affiliate marketing zou je extra geld naast je fulltime baan kunnen verdienen met ongeveer 5 uur per week werk extra.

Natuurlijk verdien je met affiliate marketing niet direct geld, maar het is wel een goed idee om dit te gaan opbouwen. Je hebt er namelijk blijvend weinig werk aan terwijl je inkomsten wel stijgen.

Loonsverhoging zit er meestal niet in

Als je nu niet goed kan rondkomen van je werk is het een goed idee om een loonsverhoging aan te vragen. Toch komt het maar weinig voor dat een werkgever je deze loonsverhoging ook daadwerkelijk zal geven.

Daarom wil ik je aanraden om voor jezelf te kiezen, je eigen baas te worden en uiteindelijk zelf bepaalt hoe veel je verdient.

Het kost je in het begin even wat extra moeite naast je baan, maar als je het goed aanpakt, kun je met deze bron van inkomen zelfs je hele baan vervangen.

Je werkt dan alleen nog maar 5 uur in de week aan je online bedrijf, en voor de rest heb je de vrijheid om te doen wat je wilt.

5 uur in de week is natuurlijk niet veel. Vooral in het begin is het aan te raden om iets meer te doen in de week.

Maar als je niet meer dan 5 uur vrij kan maken is 5 uur per week al een goed begin. Die 5 uur per week kun je dan opdelen in elke dag een uurtje aan je online bedrijf werken.

Zo bouw je dagelijks aan je online bedrijf en zul je merken dat het langzaam begint te groeien.

Uiteindelijk gaat het er ook niet om dat je veel met je business bezig bent als je nog een fulltime baan hebt. Het gaat er vooral om dat je begint aan iets opbouwen voor jezelf.

Hoe meer je doet, hoe meer resultaat

In tegenstelling tot werken bij een bedrijf levert meer doen meer resultaat op als je voor jezelf begint. Hoe meer jij aan je bedrijf doet, hoe harder het zal groeien.

Bij werken in een bedrijf maakt het niet uit hoe hard je werkt. Zolang jij je werk aan het einde van de dag af hebt, maakt het niet uit hoe hard je werkt.

Daarom is het vooral als je voor jezelf begint belangrijk dat je net even wat extra doet. Hoe meer je namelijk doet, hoe meer resultaat je gaat zien en hoe meer je uiteindelijk verdient.

Ook krijg je met het starten van je eigen bedrijf meestal niet direct resultaat. Je moet er eerst hard voor werken om iets op te bouwen, maar als het eenmaal loopt, is de kans groot dat je er meer mee verdient dan met een baan.

Kun je makkelijk extra geld verdienen naast je baan?

Ik zou je kunnen vertellen dat het heel makkelijk is om extra geld te verdienen naast je baan. Maar aangezien ik ook een lange tijd fulltime heb gewerkt, weet ik dat er na je fulltime baan nog maar weinig tijd over is.

Niet alleen moet je vaak tot laat werken, je situatie in huis moet ook leuk blijven. De kans bestaat dat je kinderen hebt, een vrouw of vriendin en die willen natuurlijk ook nog even van je aanwezigheid genieten.

Daarom is het een goed idee om een manier van werken te vinden die je in een paar uurtjes per week kunt doen.

Zo ben je niet je hele 24 uur per dag bezig met werken, maar bouw je toch iets op voor jezelf.

Hoe kun je extra geld verdienen naast je baan?

Sinds de komst van het internet zijn er heel veel nieuwe manieren bij gekomen als het gaat om geld verdienen.

Tegenwoordig is het mogelijk om vanuit je eigen huis geld te verdienen op het internet. Hoewel er nog niet veel mensen zijn die daar al actief mee bezig zijn, is het de ideale manier van geld verdienen als je al een fulltime baan hebt.

Ondanks dat je lekker vanuit huis aan het werk kunt is het wel belangrijk om te weten dat het niet makkelijk is om een online inkomen op te bouwen. Sommige mensen vertellen je graag dat geld verdienen op het internet, slapend rijk worden is, maar dat is absoluut niet het geval.

Wel kun je als je er iedere dag een uurtje aan werkt, of een paar uurtjes per week, op lange termijn een mooi extra inkomen verdienen of zelfs een fulltime inkomen. Dat is de kracht van het internet.

Hoe kun je voor jezelf beginnen naast je baan?

Als je fulltime werkt, blijft in de meeste gevallen alleen de avonduren nog over. Dat betekent dat je na je werk nog aan de slag moet om je eigen bedrijf op te bouwen. Dat is natuurlijk helemaal niet makkelijk, maar wel absoluut de moeite waard.

In de tijd van het internet is het een stuk makkelijker om je eigen bedrijf te beginnen naast je baan. Helemaal als je ervoor kiest om een online bedrijf te starten. Je hoeft er in principe niet de deur voor uit en kunt met een uurtje per dag al heel veel mooie dingen doen.

Zo heb ik ervoor gekozen om naast mijn werk te beginnen met affiliate marketing. Hiermee maak ik een website waarmee ik producten promoot van andere mensen. Als ik succesvol een product weet te promoten krijg ik daarvoor een commissie.

Bij elk bedrijf dat je begint, is het begin moeilijk. In het begin verdien je namelijk nog geen geld en ben je eigenlijk voor niets aan het werk.

Het is daarom belangrijk dat je denkt aan de lange termijn en dat alle stappen die je in het begin zet, zullen bijdragen aan het succes in de toekomst.

Veel mensen kunnen dat niet waardoor maar een klein percentage daadwerkelijk succesvol wordt op het internet.

Maar als je eenmaal weet hoe het spelletje werkt, kun je veel geld verdienen met een eigen bedrijf.

Elke dag een steentje leggen

Een van de belangrijkste dingen die je kunt doen als je een bedrijf gaat starten naast je baan is elke dag een steentje leggen. In het begin zal je nog niet zo veel verschil merken, maar op den duur zal je bedrijf steeds sneller groeien.

Waar je normaal na je werk op de bank gaat liggen netflixen, kun je er nu voor kiezen om elke dag een uurtje aan je bedrijf te gaan werken. Door elke dag wat te doen, groeit je bedrijf.

In het begin had ik heel veel moeite om mezelf ertoe te zetten en elke dag wat te doen, maar nu ik weet dat het daadwerkelijk resultaten brengt, vertel ik je graag dat het superbelangrijk is om elke dag iets te doen.

Als je besluit om met affiliate marketing te beginnen, raad ik je aan om elke dag te proberen aan je websites te werken. Het is daarbij een goed idee om met één website te beginnen.

Lees hier wat affiliate marketing is

Niet denken maar doen

Toen ik net begon, was ik het grootste gedeelte van de dag bezig met het maken van plannen voor hoe ik het allemaal zou gaan doen. Ik wilde precies op papier hebben wat ik allemaal moest doen om mijn bedrijf succesvol te maken.

Al snel kwam ik erachter dat het allemaal heel anders liep dan dat ik in gedachten heb. Daarom ben ik sindsdien overgaan op het puur ondernemen van actie.

Het enige dat er namelijk voor zorgt dat je succesvol wordt op het internet is actie ondernemen.

In het begin is alles lastig en sta je er helemaal alleen voor, dan is het juist superbelangrijk om zo veel mogelijk te doen.

Als je genoeg actie onderneemt en blijft leren, is de kans heel groot dat je geld gaat verdienen op het internet.

Uitbesteden en opschalen

Als je eenmaal wat geld verdient met je bedrijf, is het belangrijk dat je niet alle winsten direct in je broekzak stopt, maar dat je dat herinvesteert in je bedrijf. Ga aan de slag met het uitbesteden van je werk, zodat je in minder tijd nog meer kunt doen.

In het begin wilde ik alles zelf doen en heeft me dat heel veel tijd en energie gekost. Hierdoor had ik geen tijd om na te denken over hoe ik mijn bedrijf kon laten groeien omdat ik alleen maar bezig was met het uitvoeren van taken.

Sinds ik ben begonnen met uitbesteden, heb ik veel meer tijd om na te denken over hoe ik mijn websites nog meer kan laten groeien, zonder dat het me zelf meer tijd kost.

Als je eerste website al redelijk wat geld verdient, is het een goed idee om nog een website te starten. Je weet nu al hoe je geld moet verdienen op het internet en dan is het natuurlijk makkelijk om je succes te herhalen.

Maar voordat je een tweede website start is het heel belangrijk om je eerste website tot een succes te maken. Anders maak je bij de tweede website dezelfde fouten als bij je eerste.

Heb geduld

Een bedrijf starten doe je niet van de een op de andere dag. Het kost tijd om een bedrijf op te bouwen. Werk elke dag aan je bedrijf en laat het zo stap voor stap groeien. Er komt dan een moment waarop je zult merken dat er steeds meer inkomsten binnenkomen.

Het kan soms enkele maanden duren voordat je geld gaat verdienen met affiliate marketing. Ook is het dan vooral belangrijk dat je niet opgeeft en door blijft gaan met het publiceren van nieuwe content.

Het is helemaal niet belangrijk als je website content nog niet perfect is. Het is in de eerste fase van je website vooral belangrijk om veel actie te ondernemen.

Schrijf zo veel blogberichten als je kunt ook als is de kwaliteit nog niet zo goed. Niet alleen leer je daarvan om beter te schrijven, je website groeit er ook sneller door.

Als je dan een paar maand verder bent, kun je altijd nog eens kijken naar oude berichten om te zien of je ze kunt verbeteren.

Een YouTube kanaal starten

Als je geld wilt verdienen op het internet is een van de mogelijkheden om een YouTube kanaal te beginnen. Je kunt dan jezelf filmen bijvoorbeeld Enzo knol dat doet, of je kunt ervoor kiezen om producten te gaan reviewen. In de beschrijvingen van je video’s kun je dan affiliate producten toevoegen. Ook kun je met YouTube verdienen door Google-advertenties weer te geven.

Om geld te verdienen met YouTube moet je wel al een goed lopend YouTube kanaal hebben omdat je views nodig hebt om te kunnen verdienen.

Maar als je regelmatig nieuwe content plaatst op je YouTube kanaal zal je zien dat je kanaal snel groeit.

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om je YouTubevideo’s te delen op social media zodat je sneller meer views krijgt en je de advertenties kunt activeren.

Handelen op marktplaatsen

Een andere manier om extra geld te verdienen naast je fulltime baan is door producten te verhandelen op marktplaats. De kans is groot dat jij wel wat spullen in huis hebt liggen die je graag zou willen verkopen.

Het voordeel daarvan is dat als je al spullen in huis hebt, je geen startinvestering hoeft te doen om je marktplaats handel te laten groeien.

Met het geld dat je hebt verdiend van de spullen die je al in huis had, kun je op marktplaats zoeken naar producten die je goedkoop zou kunnen inkopen om ze vervolgens weer duurder te verkopen op marktplaats.

Het beste is dan om te kiezen voor een bepaalde productcategorie zodat je daarvan precies weet wat bepaalde producten kosten. Zo zie je het direct als een product er te goedkoop op is gezet en kun je die producten weer makkelijk doorverkopen met winst.

Affiliate marketing

Een methode van online geld verdienen waar ik zelf vooral mee bezig ben is affiliate marketing. Affiliate marketing is voor mij een van de beste manieren om geld te verdienen op het internet omdat het 24 uur per dag 7 dagen per week door gaat. Ook als ik niet aan het werk ben.

Met affiliate marketing, maak je een website over een onderwerp en promoot je producten die gerelateerd zijn aan de teksten die je schrijft op je website.

Als voorbeeld zou je een website kunnen maken over piano spelen en dan in de teksten een piano cursus aan kunnen bieden.

Telkens als iemand dan via jouw website naar de aanbieder van de cursus gaat en ermee begint, ontvang jij een commissie.

Met affiliate marketing verdien je niet direct geld en kost het in sommige gevallen behoorlijk veel tijd voordat je wat commissies binnenhaalt.

Maar als je met affiliate marketing iedere dag een uurtje aan je website werkt, is de kans dat jij succesvol wordt heel groot.

Freelance werk

Nog een methode die iets meer tijd kost om bij te houden is freelancewerk. Je kunt voor jezelf beginnen door een dienst aan te bieden zoals het schrijven van teksten, het maken van een website, of social media voor bedrijven te doen.

Met deze manier van extra geld verdienen, ben je wel actief aan het werk en zul je dus meer tijd moeten maken om alle opdrachten af te krijgen die je binnen krijgt van klanten.

Het voordeel van freelancewerk is wel dat zodra je klanten binnenhaalt, je ook direct geld gaat verdienen. In veel gevallen is het met freelancewerk zelfs mogelijk om binnen korte tijd een fulltime inkomen te genereren.

Dat betekent dat als je het snel kunt laten groeien, jij je baan kunt inruilen voor het freelance werk dat je doet.

Dat geeft je direct meer vrijheid en de mogelijkheid om je eigen werktijden in te plannen.

Bol.com verkoper worden

Ook is het mogelijk om verkoper te worden bij Bol.com. Wist je dat het grootste gedeelte van producten die bol.com aanbiedt, helemaal niet van bol.com zijn? Deze producten zijn namelijk eigendom van externe verkopers die zich hebben aangemeld om te kunnen verkopen op de website van bol.com.

Ze kopen dan producten in bij leveranciers in bijvoorbeeld China. Hier kunnen ze de producten zeer goedkoop inkopen en daarna weer met veel winst doorverkopen op Bol.com.

Om een goede bol.com verkoper te worden is het wel belangrijk dat je goed weet hoe het werkt. Er zijn namelijk behoorlijk veel regels waar je aan moet voel doen om te mogen verkopen op bol.com.

Gelukkig is er een hele goede cursus die je precies leert hoe jij een succesvolle bol.com verkoper wordt en alle regels en strategieën leert.

Met bol.com is het mogelijk om heel veel geld te verdienen zonder dat je daar heel veel tijd aan kwijt bent per dag. Als je maar weet hoe je het moet aanpakken en hoe je er succesvol mee wordt.

Geld verdienen naast je baan met inpakwerk

Het inpakken of verpakken van producten is veruit het meest populaire thuiswerk. Maar eigenlijk kan je hier vrijwel nooit meer dan 450 euro per maand mee verdienen. Omdat thuiswerk organisaties en bedrijven tot de maximale belastingvrije inkomens grens gebruik van je zullen maken.

Zij noemen dit een groot voordeel, echter zorgt het in de praktijk voor een aanzienlijke beperking. Waarbij je dus gebonden bent aan een maximaal bedrag met de vraag of je dit bedrag daadwerkelijk zal halen. Gezien je slechts enkele centen per product zal ontvangen en er meer kapers op de kust zijn.

Natuurlijk is het een lekkere bijverdienste, maar ten opzichte van affiliate marketing heeft inpakwerk vele nadelen en beperkingen. Je bent er namelijk veel tijd mee kwijt dat zich niet terug zal verdienen, gebonden aan aangeboden inpak werkzaamheden en wat dacht je van de eentonigheid van de werkzaamheden.

Hou jij van absolute uitdaging, denken in mogelijkheden en wil je niet gebonden zijn aan een maximaal inkomen? Dan kun je inpakwerk beter aan je voorbij laten gaan en kiezen voor de mogelijkheden die affiliate marketing je gaat bieden.

Geld verdienen naast je baan met een krantenwijk

Wie heeft er geen folders en kranten rondgebracht in zijn wijk of omgeving. Het is voornamelijk voor jongeren een eenvoudige manier om extra geld te verdienen. En eigenlijk kun je over de opbrengst best wel positief zijn.

Maar is een krantenwijk de manier om geld te verdienen naast je baan? Hierover verschillen de meningen. Waarbij ook de afweging gemaakt moet worden of je er de tijd voor hebt en het je vaste baan niet in de weg zal staan.

Een krantenwijk is niet te vergelijken met bijverdiensten naast je baan verkrijgen en komt elke keer opnieuw terug. En dat kan je gaan vervelen.

Ook hier is het grote nadeel dat je de verdiensten met een krantenwijk altijd hetzelfde zijn en afhankelijk van het aantal kranten, huizen of de wijk waar je moet bezorgen. De tijd die je erin moet investeren zorgt niet dat je de verdiensten zal verhogen.

Geld verdienen naast je baan met telefoondiensten

En dan zijn er ook nog de telefonische diensten als thuiswerk. Dit komt meestal neer op het verkopen van abonnementen, producten of lidmaatschappen. Waarbij je resultaat telt voor de uitbetaling die je uiteindelijk zal krijgen.

Wanneer je een echte kei in telefoon verkopen bent kun je een leuk bedrag bij elkaar bellen. Maar wanneer telefoneren niet je sterkste kant is zal dat je beperking zijn.

Het grote voordeel van dit soort thuiswerk is dat je er redelijk mee kan verdienen (als je er dus goed in bent) en het anders echt aan je voorbij moet laten gaan.

Een ander voordeel ten opzichte van andere diensten is dat je het kan uitvoeren wanneer je wilt. Maar vaak zijn de omschrijvingen rooskleuriger dan de werkelijkheid en zullen opbrengsten tegenvallen.

De telefoondiensten kun je echt vergelijken met thuiswerken en geld verdienen naast je baan. Zo kan je het vaak uitvoeren op tijden dat je er ook echt tijd voor hebt. Zijn de inkomsten die je ermee kan krijgen gebonden aan jouw kwaliteit van telefonische verkoop.

En dat kan best wel oplopen. Maar het is uiteindelijk ook zo dat je gebonden bent aan het werk dat beschikbaar is en telefonische verkoop ook veel regels heeft. Je mag dus niet zomaar iemand bellen.

Wil je een echte uitdaging in werk. Staat het je aan om betaald te krijgen voor het werk en de energie dat je erin steekt en wil je absoluut geen beperking in inkomsten en verdiensten. Dan past affiliate marketing meer bij jou

Naast je baan geld verdienen met internet

Het klikken op mailtjes, invullen van enquêtes of het bezoeken van een website en de vele andere diensten waarmee je geld kan verdienen. Op het internet kom je ze in veelvoud tegen.

Maar de te verdienen euro’s vallen eigenlijk altijd behoorlijk tegen. Slechts een enkeling heeft het geluk er meer mee te verdienen. Maar dat zijn de uitzonderingen. En is het te vergelijken met bijverdienen op het internet?

Bij dergelijke websites ben je vrijwel altijd afhankelijk van de hoeveelheid adverteerders die in deze tijd nog willen adverteren.

Het kost je vaak veel tijd voor de enkele centen die je per keer kan ontvangen. Daarbij komt ook het limiet dat je moet bereiken om überhaupt uitbetaald te kunnen krijgen.

Wil je echt investeren in internet verdiensten kiest voor affiliate marketing voor doorlopende opbrengsten en het terugverdienen van geïnvesteerde tijd.

Wat is de beste manier?

Als je het mij vraagt, is de beste manier om een extra inkomen te verdienen; affiliate marketing.

Hiermee heb je namelijk de meeste vrijheid en kun je helemaal voor jezelf aan het werk. Het enige dat je met affiliate marketing hoeft doen is je eigen website onderhouden en zorgen dat je website steeds groter wordt.

Hoe meer bezoekers er in de loop van tijd naar je website komen, hoe meer mensen op je affiliate links klikken. Hoe vaker iemand op je affiliate link klikt, hoe groter de kans wordt om geld te verdienen.

Waarom affiliate marketing een betere manier is

Als je gaat beginnen met affiliate marketing draait het allemaal om waarde toevoegen. Hoe meer waarde jij toevoegt, hoe meer je daar uiteindelijk voor betaald krijgt.

Je krijgt dan niet direct betaald, maar op lange termijn maakt het niet meer uit of jij je website in 1 uur per dag bij kunt houden of in 4 uur. Je krijgt net zo veel betaald bij 1 uur werk als bij 4 uur.

Dat komt doordat je dan voor je waarde betaald krijgt en niet voor je werkuren. Daarnaast krijg je met affiliate marketing ook betaald als je niet aan het werk bent.

Als jij lekker op vakantie bent loopt je website gewoon door. Dat betekent dat je zelfs als je op vakantie bent gewoon betalingen kan ontvangen dankzij geautomatiseerde processen.

Het is zonde van je tijd fulltime voor een werkgever te werken als je je geld ook online kan verdienen. Je krijgt veel meer vrije tijd als je voor een vrij leven kiest.

Ja, er zijn ook nadelen als je voor jezelf gaat werken. Je hebt vooral in het begin geen inkomen en de hoeveelheid aan inkomen is waarschijnlijk niet direct zo veel als bij een werkgever.

Maar zo lang jij tijd voor geld blijft ruilen zul je nooit een stap verder komen dan de hoogste loonschaal van je functie.

Een affiliate website beginnen naast je baan; TIPS

Om succesvol te worden met een blog of website zijn er een aantal belangrijke dingen die je moet doen en weten. Vooral als je het naast je werk gaat doen, heb je over het algemeen minder tijd om aan je business te werken.

Je moet het dan namelijk in de late uurtjes na je werk doen en dat is niet iets wat iedereen kan. Vooral als je een fysiek zwaar beroep hebt kan het lastig zijn om na je werk nog achter je laptop te gaan zitten.

Daarom is het goed om te weten dat het de moeite zeker waard is en dat je harde werk op ten duur wordt beloond. Als je niet opgeeft.

De beste manier om succesvol te worden met affiliate marketing en een website is met een cursus. Wil je meer informatie over de affiliate marketing revolutie cursus?

Dan kun je alle belangrijke informatie over de cursus lezen op de pagina van de affiliate marketing revolutie. De pagina van de cursus vindt je hier. Over de Affiliate Marketing Revolutie heb ik een review geschreven. Lees hier mijn affiliate marketing revolutie review

Ook heeft de affiliate marketing revolutie een proefversie waarmee je de eerste module voor € 1,- mag uitproberen. Zo kun je risicoloos ervaren hoe de cursus werkt en of het je wat lijkt.

Je tijd goed indelen

Een van de belangrijkste dingen die je moet doen als je wilt beginnen met een blog of website naast je baan is je tijd goed indelen.

Nadat je hebt gewerkt, helemaal als je fulltime werkt, heb je niet heel veel tijd meer over. Het is dan een goed idee om met je thuisfront af te spreken dat je iedere dag 1 uur besteed aan je online business.

Kies voor jezelf uit wat daarvoor het beste uur is. Als het niet lukt om na je werk nog aan de slag te gaan, kun je er altijd nog voor kiezen om een uur eerder op te staan om zo aan de slag te gaan voor je werk.

Hoe zwaar dit ook allemaal klinkt, als je eenmaal een routine hebt gevonden, wordt het een gewoonte en krijg je er steeds minder moeite mee om aan de slag te gaan.

Helemaal zodra je resultaten gaat zien, wordt het steeds leuker om aan de slag te gaan, omdat je droom dan steeds dichterbij komt.

Maak een plan

Naast het indelen van je tijd is het ook belangrijk dat je weet waar je naartoe wilt. Bedenk voor jezelf wat jij dit jaar wilt bereiken en bedenk voor jezelf wat jij kunt doen om dat te behalen.

Als je bijvoorbeeld 1000 bezoekers per maand naar je website of blog wilt krijgen, weet je dat je daarvoor kunt bloggen, je blogs promoten en eventueel adverteren. Daarvoor heb je natuurlijk wel een budget nodig.

Zodra je weet waar je naartoe wilt, kun je veel gerichter aan het werk en raak je ook niet snel in de verleiding om allerlei andere dingen erbij te gaan doen.

Sommige online marketeers vertellen je dat je op alle social media platformen aanwezig moet zijn als je succesvol wilt worden. Toch kan ik je uit ervaring aanraden dat het beter is om je eerst te focussen op één platform (in dit geval je blog).

Als je eerst zorgt dat je je blog goed voor elkaar hebt en daar een routine in hebt gevonden, pas dan is het tijd om een tweede platform in te schakelen. Zo behoudt je overzicht voor jezelf en ben je niet veel tijd kwijt aan allerlei neventaken.

Werk minimaal één uur per dag aan je blog

Zoals al eerder vermeldt, is het krijgen van een routine superbelangrijk. Helemaal als je een fulltime baan hebt, geef je jezelf makkelijk een dagje vrij. Ikzelf weet daar alles van.

Pas toen ik voor mijzelf een routine heb gecreëerd en wist wat ik elke dag van mezelf moest doen, werd het makkelijker om te verschijnen en elke dag minimaal een uur aan mijn website te werken.

Inmiddels werk ik dagelijks 3 uur aan mijn website en vind ik het soms dan jammer dat de 3 uur alweer voorbij zijn. Toch is het ook belangrijk om voor jezelf grenzen aan te geven zodat je naast het werken aan je online bedrijf ook nog tijd vrij maakt voor je vrienden en familie.

Als je al 40 uur per week werkt en daar ook nog eens 7 uur per week aan toevoegt door een blog te starten wordt je tijd ineens minimaal. Toch is het belangrijk om te leren een goede balans te vinden tussen werken en vrije tijd.

Zelf probeer ik de tijden van mijn eigen business af te stemmen op de werktijden van mijn vriendin. Als zij vrij is probeer ik ook mijn tijd vrij te houden zodat we ook nog vrije tijd hebben samen.

Kijk niet te veel naar de statistieken

Vooral in het begin kun je snel verslaafd raken aan het kijken naar de statistieken. Toen ik net begon met mijn website, keek ik dagelijks minimaal 10 × naar mijn Google Analytics gegevens waar ik kon zien hoe veel bezoekers er per dag naar mijn website kwamen.

Vervolgens sloot ik Analytics af en ging ik vervolgens door naar Google Search Console waar ik de prestaties van mijn website in de zoekmachines kon bekijken.

Direct daarna ging ik naar de websites van de verschillende affiliate netwerken waar ik me had aangemeld om te kijken hoe veel mensen er al op mijn links hadden geklikt.

Dit kost natuurlijk heel veel tijd en die tijd kun je vooral in het begin veel beter besteden aan het opbouwen van je website of blog.

Nu kijk ik hooguit nog één keer per maand naar mijn statistieken en merk ik dat sinds ik niet meer zo vaak kijk het altijd een positieve verrassing is wat de resultaten per maand zijn.

Daarnaast heb ik sinds ik niet meer zo veel naar de statistieken kijk veel meer rust bij het bouwen van mijn online bedrijf, omdat ik meer gefocust ben op het creëren van content dan op het volgen van sales en bezoekers aantallen.

Leer, leer en leer nog meer

Zodra je start met een website of blog, begin je aan een gigantische ervaring waar je meer leert dan je ooit hebt geleerd op school of in je leven. Er zijn zo veel dingen die je moet weten en waar je op moet letten.

Ook leer je met het starten van een blog een hele goede levensles. Dat is namelijk dat als je geduld hebt en veel discipline er heel veel mooie dingen kunnen gebeuren.

De meeste beginners willen zo snel mogelijk succes en zijn alleen maar gefocust op zo snel mogelijk een fulltime inkomen of zo snel mogelijk miljonair worden.

Zodra je de hele drang voor verkopen naast je neerlegt en echt gaat voor een mooie website bouwen  waar mensen iets aan hebben, zul je merken dat dat veel meer bijdraagt aan je succes.

Alles aan het starten van een blog of website draait 100% om het geven van waarde. Hoe meer waarde jij geeft aan je bezoekers, hoe meer ze je daarvoor waarderen en hoe eerder die bezoekers iets van je zullen kopen.

De beste manier om succesvol te worden met affiliate marketing en een website is met een cursus. Wil je meer informatie over de affiliate marketing revolutie cursus?

Ook heeft de affiliate marketing revolutie een proefversie waarmee je de eerste module voor € 1,- mag uitproberen. Zo kun je risicoloos ervaren hoe de cursus werkt en of het je wat lijkt.

Daarnaast heb ik ook een review geschreven over de affiliate marketing revolutie. Lees mijn Affiliate Marketing Revolutie Review

Volg een cursus

Als je nog nooit eerder een blog of website hebt gemaakt, kan het behoorlijk lastig zijn om te beginnen. De beste manier om een blog te starten is door gebruik te maken van WordPress.

WordPress is een content managementsysteem (CMS) zoals dat heet en geeft je de mogelijkheid om je website precies zo te maken als dat je zelf wilt.

Om een goede website neer te zetten moet je wel het een en ander weten van Webdesign, SEO (zoekmachine optimalisatie) en WordPress zelf.

Vooral als je als doel hebt om geld te verdienen met je website of blog is het een goed idee om een cursus te volgen die daarop gefocust is.

Zelf heb ik gekozen om de affiliate marketing revolutie te volgen, omdat je daar leert hoe je met een website of blog geld kunt verdienen door het promoten van andermans producten.

Dit sprak mij wel aan omdat je daardoor geen eigen voorraad hoeft te hebben en niet te maken krijgt met zaken zoals klantenservice, retouren en klachten… Dit wordt namelijk allemaal afgehandeld door de verkoper van het product.

Zodra jij een bezoeker hebt doorgestuurd naar de pagina van het product en hij besluit het product te kopen ontvang jij daarvoor een commissie.

Tegenwoordig zijn er veel meer cursussen om online geld te leren verdienen. Je kunt dan ook kijken naar de volgende cursussen. Over de onderstaande cursussen heb ik een review geschreven met meer informatie:

  1. Affiliate Marketing Revolutie → Lees Review
  2. Voor Altijd Vrij van Robert Jansen → Lees Review
  3. Affiliate Marketing in 10 dagen → Lees Review
  4. Project 24 – Income School Engelstalig. → Lees Review

Al deze cursussen heb ik gevolgd en ben ik zeer over te spreken.

Geef niet op

Om succesvol te worden met je eigen website of blog is het vooral belangrijk dat je niet opgeeft. In sommige gevallen kan het wel twee jaar duren voordat je meer dan 250 euro per maand verdient.

Het is daarbij belangrijk dat het starten van een blog een soort van sneeuwbaleffect is. Elke blog die je nu maakt, zal in de toekomst bijdragen aan jouw inkomsten. Zelfs de eerste blogs die je geschreven hebt.

Hoe meer goede blogs je toe voegt, hoe groter die sneeuwbal wordt en hoe meer geld je uiteindelijk kunt verdienen.

Daarvoor moet je wel eerst in het begin door de zure appel heen bijten en door blijven gaan zelfs als je geen enkel resultaat ziet.

Alleen de mensen die door zijn gegaan, zijn nu succesvol. Daarom is dat precies de strategie die jij ook moet volgen. Een lange termijn strategie.

Denk lange termijn

Vooral omdat het in het begin niets oplevert, geven veel beginners op. Daarom is het een goed idee om te denken in jaren. Bedenk voor jezelf waar jij over 5 jaar wil staan en  wat je wilt bereiken met je blog of website.

Bekijk vervolgens per jaar hoe jij dichter bij dat doel bent gekomen. Als je een langer termijn strategie toe past, is de kans groot dat je ieder jaar dichter bij je doelen komt. De lange termijn wint namelijk altijd van de korte termijn.

Stel extreem hoge doelen

Vooral omdat je aan de slag gaat met een lange termijn strategie, is het belangrijk dat je daarbij ook hoge doelen stelt. Veel beginners dromen ervan om 2000 euro per maand te verdienen wat natuurlijk mooi is.

Maar er zijn veel succesvolle affiliates die minimaal 20.000 euro per maand verdienen of zelfs een miljoen per jaar.

Aangezien het dus mogelijk is om gigantisch veel geld te verdienen met een eigen website of blog, is het geen goed idee om kleine doelen te stellen.

Daarentegen kun je wel kleine doelen (subdoelen) stellen die ervoor zorgen dat je dichter bij je grote doel komt.

Pas affiliate marketing toe

Een van de makkelijkste verdienmodellen die je kunt toevoegen aan je website of blog is affiliate marketing. Zoals al eerder uitgelegd hoef je hiermee alleen maar producten van andere mensen te promoten in ruil voor een commissie.

Steeds als jij een bezoeker via jou speciale affiliate link doorstuurt naar de aanbieder van een product ontvang jij een commissie. Dit kan soms wel tot 50% van het aankoopbedrag zijn.

Daarnaast is je werk klaar zodra jij de bezoeker hebt doorgestuurd en wordt de rest afgehandeld door de verkoper.

Dat maakt affiliate marketing een van de makkelijkste en meest schaalbare manieren van online geld verdienen. Hoe meer bezoekers er naar je website komen, hoe meer mensen er op je links klikken en hoe meer je uiteindelijk zal verkopen.

Jouw taak in dit proces is om telkens weer goede waardevolle content te publiceren die je bezoekers helpt, dan komen de verkopen vanzelf.

Advertenties op je blog

Naast affiliate marketing om geld te verdienen met je blog, kun je ook geld verdienen met advertenties op je blog. Hierbij kun je gebruikmaken van Google AdSense Advertenties, maar er zijn ook netwerken die graag op je website willen adverteren. Dit zijn Premium advertenties.

Het voordeel van premium advertenties tegenover Google AdSense advertenties is dat je in de meeste gevallen meer geld krijgt voor Premium advertenties dan wanneer je alleen maar met Google AdSense aan de slag zou gaan.

Wil jij nou ook Premium Ads op je website? Ga dan naar EZOIC. Zij bieden die mogelijkheid en geven goede resultaten voor onze affiliate sites.

Wachten met geld verdienen

Het klinkt waarschijnlijk een beetje raar, maar het is een goed idee om niet direct je hele website te voorzien van mogelijkheden om verkopen te realiseren.

De beste manier om snel bezoekers naar je website te krijgen is door eerst te werken aan goede content. Hierdoor krijg je snel meer bezoekers naar je website en kun je beginnen met affiliate links en advertenties plaatsen als er al veel bezoekers naar je website komen.

Geld verdienen zonder baan

Je bent je werk kwijt geraakt en je zit nu thuis met een uitkering. Je hebt al meerdere sollicitaties de deur uit gedaan, maar je komt, maar niet aan het werk. Dan is het een goed idee om eens te kijken naar andere manieren om geld te verdienen.

Tegenwoordig hoef je namelijk niet meer te werken voor een baas om veel geld te verdienen. Daarnaast is beginnen voor jezelf een fijne manier van werken, omdat je zelf de touwtjes in handen hebt.

Toen ik voor het eerst voor mijzelf begon was dat heel spannend. Ik had geen idee of ik klanten kon krijgen en had ook geen idee hoe ik op zoek moest naar klanten. In de eerste maand heb ik zo veel mogelijk geleerd over hoe je online mensen kunt bereiken.

Al snel kwam ik uit bij een eigen website. Ik las dat ik teksten moest schrijven voor mijn website om zo beter gevonden te worden in de zoekmachines. Ook las ik tijdens mijn zoektocht naar hoe dat allemaal werkte dat veel mensen daar moeite mee hebben of geen tijd voor hebben.

Zo is mijn bedrijf Writgo.nl ontstaan. Tegenwoordig verdien ik het grootste gedeelte van mijn inkomen met mijn eigen bedrijf en blijft dat elke maand groeien. Daarom raad ik je aan ook iets voor jezelf te beginnen.

Ik bepaal nu zelf wanneer ik werk, waar ik werk en op welke manier ik dat doe. Tussen de middag heb ik tijd om even een ronde te doen met de honden en ben ik vrij als ik vrij wil zijn.

Van werknemer naar ondernemer

Veel mensen vinden het eng om iets voor zichzelf te beginnen. Eerlijk gezegd had je ook geen idee wat er ging gebeuren. Maar omdat ik dit graag wilde, heb ik besloten het naast mijn baan te doen. Vrijwel alle uren die ik niet aan het werk was bij mijn werkgever gebruikte ik om aan mijn bedrijf te werken.

Het resultaat hiervan is dat ik nu niet meer afhankelijk ben van werk. Daarnaast ben ik  ook begonnen met meerdere affiliate marketing projecten. Hiermee wil ik laten zijn dat het mogelijk is om in korte tijd een goed salaris te verdienen met affiliate marketing en dat het zeker de moeite waard is om dit ook te doen.

Waar ik vroeger 8 tot 10 uur per dag moest werken, werk ik nu nog 5 a 6 uur per dag. Het is vooral fijn dat ik zelf kan bepalen hoe veel uren ik maak op een dag.

Alleen doen wat belangrijk is

Een grote valkuil van mij in het begin was vooral dat ik te veel dingen deed die niet belangrijk waren. Hier ging veel tijd aan verloren die ik beter kon investeren in het laten groeien van mijn bedrijf.

Nu ik elke dag een nieuw bericht plaats op affiliate marketing startgids zie ik dat er in één maand maar liefst 400% meer bezoekers naar mijn website gekomen zijn dan afgelopen maand.

Zo zie je maar dat hard werken wordt beloond en dat er heel veel mogelijk is als je ergens 100% voor gaat. Zolang je je, maar focust op wat je moet doen, en er niet allerlei onzinnige dingen bij doet.

Jij kunt geld verdienen zonder baan

Als jij niet aan het werk komt, of maar geen baan kunt vinden dat bij je past, raad ik je aan om affiliate marketing eens een jaar uit te proberen. Met affiliate marketing hoef je geen vakantie meer te vragen aan je werkgever, kies je zelf op welke tijden je werkt en zelfs waar je werkt.

Ook kost het je hooguit een 20 uur per week om goede resultaten te blijven behalen. Sinds ik ben begonnen met affiliate marketing is mijn leven een stuk rustiger geworden.

Wil jij nu een vliegende start maken met extra geld verdienen naast je baan? Dan raad ik je aan omdat te doen door een inkomsten genererende website te bouwen. Dit kun je leren aan de hand van de onderstaande 3 cursussen. Lees mijn review over de cursussen:

  1. Affiliate Marketing Revolutie → Lees Review
  2. Voor Altijd Vrij van Robert Jansen → Lees Review
  3. Affiliate Marketing in 10 dagen → Lees Review
  4. Project 24 – Income School Engelstalig. → Lees Review

Vergelijkbare berichten