Email marketing

Als je succesvol wilt worden met affiliate marketing is email marketing onmisbaar. Door email adressen van je bezoekers te verzamelen maak je meer kans om affiliate commissies te scoren.

De belangrijkste reden hiervoor is dat je bezoekers die naar je website komen nog eens kunt benaderen zodat ze in plaats van één keer naar je website komen, mogelijk vaker terug komen.

De beste manier om te beginnen met email marketing is door een geautomatiseerd systeem op te zetten. Dat betekent dat je bezoekers zich automatisch kunnen aanmelden voor je email lijst en zo wekelijks een email krijgen met daarin waardevolle informatie over het onderwerp van je website. Daarnaast kun je met deze geautomatiseerde e-mails ook een affiliate aanbieding doen waardoor je meer dan één keer de kans hebt om een commissie te scoren.

Ben jij benieuwd hoe dat werkt? Lees dan de blogberichten in deze categorie. Hier leer je namelijk alles wat je moet weten om een goede email marketing campagne op te zetten.

Email marketing is helemaal niet moeilijk. Je moet alleen even door hebben hoe het werkt. Als je eenmaal een goede email campagne hebt opgezet gaat alles automatisch.