Tekst schrijver via Sitedeals vinden? Zo doe je dat


Als je een affiliate marketing website gaat beginnen is het belangrijk dat je regelmatig teksten plaatst op je website. Niet iedereen is even goed in het schrijven van teksten en ook niet iedereen heeft er zin in. Als je het niet ziet zitten om zelf je teksten te schrijven kun je daarvoor een tekstschrijver inhuren via Sitedeals.

Tekstschrijver via Sitedeals

Als je naar Sitedeals gaat, kun je daar direct heel veel tekstschrijvers vinden. Ook bieden alle tekstschrijvers een ander tarief aan en is de ervaring bij deze tekstschrijvers verschillend. Sommige tekstschrijver vragen de hoofdprijs terwijl ze geen idee hebben wat ze aan het doen zijn en andere tekstschrijvers zijn veel te goedkoop voor de kwaliteit die ze leveren.

Als je op zoek gaat naar een tekstschrijver is het belangrijk dat de kwaliteit van de teksten voldoende is en dat deze tekstschrijver rekening houdt met SEO (zoekmachine optimalisatie). Dit zorgt er namelijk voor dat je teksten uiteindelijk gevonden worden in de zoekmachines.

Krijg Meer Bezoekers, Kliks & Commissies

Kan jouw website wel wat meer bezoekers, Kliks en commissies gebruiken? Laat ons helpen, door teksten te schrijven voor jouw website

Meer informatie

De meeste tekstschrijvers bij sitedeals zijn bekend met SEO en zullen ervoor zorgen dat bepaalde zoekwoorden in je tekst verwerkt worden.

Controleer je teksten na ontvangst

Als je een tekstschrijver inhuurt is het geen goed idee om ze direct blindelings te vertrouwen. Vooral in de eerste weken dat je samenwerkt met je tekstschrijver is het belangrijk dat je de teksten goed naleest. Als je namelijk een verkeerde tekstschrijver hebt gekozen is de kans groot dat je tekst niet goed geoptimaliseerd is of niet natuurlijk geschreven is.

Teksten worden uiteindelijk altijd voor mensen geschreven en niet voor zoekmachines. Als je ziet dat een tekst niet lekker weg leest of het zoekwoord er als ware in is gespammed is het een goed idee om je tekstschrijver daarover aan te spreken.

Zelf ben ik vooral van mening dat het beter is om je eigen teksten te leren schrijven. Vooral omdat het je op lange termijn heel veel geld scheelt.

In het begin kost het je waarschijnlijk wat tijd, maar hoe vaker je oefent met teksten schrijven hoe makkelijker het uiteindelijk gaat.

Het kan ook zijn dat je gewoon geen zin hebt om teksten te schrijven. Dan is het natuurlijk wel een goed idee om gewoon een tekstschrijver in te huren.

Zelf teksten schrijven

Als je besluit om zelf teksten te schrijven voor je website, gaat dat in het begin moeizaam. Maar als je gewoon blijft oefenen en dit voor een langere tijd volhoudt, zal je merken dat het steeds makkelijker wordt.

Veel beginners denken dat een tekst altijd minimaal 1000 woorden moet zijn. In mijn ervaring heb ik geleerd dat je ook best goed kan scoren met een tekst van 600 -800 woorden.

Het gaat erom dat de informatie die jij wilt geven in de tekst voorkomt. Vaak als ik zelf  een tekst aan het schrijven ben merk ik dat ik bijna nooit over de 1000 woorden kom. Als ik me dan zou houden aan het minimum van 1000 woorden zou ik de tekst moeten oprekken met onnodige nutteloze informatie.

Schrijf dus alleen maar wat nodig is. Meer is er niet voor nodig. Ook met 700 woorden en het gebruik van de juiste zoekwoorden kun je goede posities behalen in de zoekresultaten. Het is tenslotte een lange termijn spel en het duurt even voordat je resultaat ziet.

Beginnen met affiliate marketing

Als je met affiliate marketing gaat beginnen of van plan bent om dit te doen raad ik je aan om in ieder geval te proberen om zelf je teksten te schrijven. Je affiliate website is namelijk iets van jou persoonlijk en jouw manier van schrijven maakt je website uniek.

Als je na dat je het hebt geprobeerd nog steeds niet makkelijker een tekst schrijft is het waarschijnlijk een goed idee om het te laten doen. Teksten laten schrijven voor je affiliate marketing website kan heel duur zijn. Maar als je de juiste tekstschrijver vindt, kan je voor een redelijke prijs goede teksten laten schrijven.

Ook ik schrijf teksten voor andere affiliate websites en bedrijven. Als jij je teksten door mij wil laten schrijven raad ik je aan om eens een kijkje te nemen op Writgo.nl. 

Ook raad ik je aan om te kijken naar de affiliate marketing revolutie. Hier leer je in stappen hoe je succesvol wordt met affiliate marketing en op lange termijn 250 euro per dag of meer kunt verdienen.

Affiliate marketing is niet moeilijk. Het gaat er vooral om dat je door blijft gaan tot je je eerst commissie hebt ontvangen. Vanaf dat punt wordt alles makkelijker.

 

 

 

De beste teksten op jouw website?

Laat ons helpen jouw website naar het volgende niveau brengen. Bestel direct een tekst!

Direct Bestellen

Recent Content