arrow_drop_up arrow_drop_down
Tekst schrijver via Sitedeals vinden? Zo doe je dat
26 januari 2019 

Tekst schrijver via Sitedeals vinden? Zo doe je dat

Ben je op zoek naar een tekstschrijver? Dan kun je daarvoor terecht bij Sitedeals. Bij Sitedeals kun je veel verschillende tekstschrijvers vinden. Ook betaal je daar per tekstschrijver een andere prijs voor je tekstschrijver.

In dit blogbericht ga ik dieper in op het selecteren van een goede tekstschrijver en waarop je moet letten als je een tekstschrijver.

Waarom een tekstschrijver inhuren

Toen ik net begon met affiliate marketing dacht ik dat ik alles zelf wel kon. Ik schreef daarom al mijn teksten zelf en dacht dat het allemaal wel goed zou komen. Aangezien ik nog geen ervaring had met het schrijven van teksten, bleef het resultaat achter en koste het schrijven van teksten me veel moeite.

Daarom ben ik op zoek gegaan naar een tekstschrijver die me kon helpen met het schrijven van goede teksten, maar ik kwam er als snel achter dat een goede tekstschrijver niet altijd even makkelijk is.

Affiliate marketing business starten

Bij een tekstschrijver liep ik er steeds tegenaan dat ik de teksten niet op tijd binnen kreeg en bij weer een andere tekstschrijver kon ik niet bouwen op de kwaliteit van de content.

Daarom heb ik besloten om zelf te leren hoe het schrijven van goede teksten werkt en ben ik inmiddels een samenwerking aangegaan met een aantal tekstschrijvers waarvan ik zeker weet dat de kwaliteit goed is.

De levertijd

Een van de belangrijkste dingen waarop ik let is de levertijd van de teksten.

Als ik langer dan een week moet wachten op de teksten, dan kies ik er meestal al niet voor om mijn teksten af te nemen bij de betreffende tekstschrijver.

Bij Writgo.nl leveren we de teksten altijd binnen een week omdat ik er zelf niet van houd om langer dan een week te moeten wachten op de teksten.

De kwaliteit van de teksten

Een andere belangrijk punt waarop ik let bij het selecteren van een tekstschrijver is dat de kwaliteit van de content goed moet zijn.

Vaak heb ik teksten besteld bij een tekstschrijver via Sitedeals en kwam ik erachter dat de teksten eigenlijk helemaal geen informatie gaven. Het waren gewoonweg geen goede teksten.

Daarnaast kwam ik bij veel van de sitedeals tekstschrijvers veel typ fouten tegen. Hoewel een paar foutjes in een tekst helemaal geen probleem is. Is het natuurlijk niet de bedoeling dat de tekst vol met fouten staat en dat de tekst helemaal nergens op slaat.

Bij Writgo.nl doen we altijd goed onderzoek naar de onderwerpen om ervoor te zorgen dat de beste informatie in je tekst terug te lezen is.

Verschillende tekstschrijvers proberen

Ben je van plan om een tekstschrijver in te huren? Dan is het altijd verstandig om verschillende tekstschrijvers te proberen. Er zijn namelijk heel veel tekstschrijvers in Nederland.

Door meerdere tekstschrijvers uit te proberen vind je snel een goede tekstschrijver dat bij je past en waar je voor langere tijd mee wilt gaan samenwerken.

Zelf heb ik ook meerdere tekstschrijvers geprobeerd en heb ik gemerkt dat er nog al veel verschil in kwaliteit zit.

Kijk niet alleen naar de prijs

Een van de eerste dingen waar ik naar keek toen ik voor het eerst op zoek ging naar een tekstschrijver is de prijs. Ik wilde een tekstschrijver met een zo een laag mogelijk tarief en de kwaliteit moest ook goed zijn.

Natuurlijk waren er maar weinig tekstschrijver die en een laag tarief vroegen en daadwerkelijk goede kwaliteit konden leveren.

Geld verdienen met alleen een laptop en Internet 1

Daarom kijk ik tegenwoordig niet meer naar de prijs van een tekstschrijver, maar vooral naar de kwaliteit van de content.

Als ik meer geld moet betalen voor goede content dan betaal ik liever wat meer dan dat ik ervoor kies om zo weinig mogelijk te betalen en een slechte tekst ontvang.

Meerdere tekstschrijvers voor een site?

Een van de dingen die ik eerder nog wel eens deed is meerdere tekstschrijvers laten schrijven voor dezelfde website. Echter heb ik ervaren dat het veel beter werkt om een vaste tekstschrijver te hebben voor je website.

Niet alleen is het veel makkelijker om één tekstschrijver te managen dan meerdere tekstschrijvers voor je website.

Teksten laten schrijven door Writgo.nl

Writgo.nl is vooral gespecialiseerd in het schrijven van teksten voor affiliate websites. Daarnaast schrijven we ook regelmatig teksten voor webshops en bol.com verkopers.

Als je benieuwd bent naar de kwaliteit van teksten die we leveren raad ik je aan om eens een tekst bij ons te bestellen.

Zoals ik hierboven al aangaf is het altijd een goed idee om meerdere tekstschrijvers uit te proberen.

Je kunt op verschillende manieren bij ons je content bestellen.

  1. Via een Abonnement
  2. Via onze self-service
  3. Via mail.

We zien je opdrachten graag tegemoet.

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Al een lange tijd ben ik bezig met affiliate marketing. Ook leef ik 100% van het internet en heb ik tegenwoordig geen baan meer. Omdat ik dankzij Online geld verdienen zo een fijn leven heb gekregen, wil ik jou helpen dat ook te bereiken. Met Writgo richten we ons voornamelijk op affiliate marketeers, maar ook als jij een webshop hebt of een andere soort website hebt, helpen we je natuurlijk graag! Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Dit was een van de beste beslissingen in mijn leven. Sindsdien is mijn leven veranderd. Wil je ook met affiliate marketing beginnen? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie Absoluut aan!
Reactie plaatsen