arrow_drop_up arrow_drop_down
4 augustus 2020 

Dromen over geld krijgen; maak van jouw dromen de werkelijkheid

Wat zijn jouw grootste dromen in het leven? Hebben deze dromen betrekking op materialistische zaken? Of droom jij meer over het maken van prachtige reizen, het opbouwen van een (groot) gezin of over het helpen van goede doelen?

Bij nagenoeg alle dromen gaat het onder aan de streep om maar één ding; het hebben van geld. Als je géén geld hebt, kan je immers ook geen goed doel steunen. Als je géén geld hebt, kan je niet de meest mooie reizen maken. Als je géén geld hebt, kan je ook geen materialistische zaken aanschaffen.

Indien je jouw dromen uit wilt laten komen, is het dus noodzaak dat je (veel) geld gaat verdienen. Wat veel geld is? Dat is volledig afhankelijk van jouw leefsituatie én van jouw dromen.

Als jij een rondreis van 3 weken door Peru wilt maken, heb je logischerwijs minder geld nodig dan voor een wereldreis van 1 jaar door Amerika en Canada. De hoeveelheid geld die je nodig hebt, is onder aan de streep dus afhankelijk van jouw specifieke dromen.

Om inzichtelijk te krijgen hoeveel geld je nodig hebt, is het aan te raden om je dromen op papier te zetten. Benoem hierbij zeer specifiek wat jouw exacte droom is.

Wil je bijvoorbeeld in een gave auto gaan rijden? Specifieer dan in welke auto dit moet zijn; gaat je voorkeur uit naar een Audi RS6? Of heb je liever een Ferrari 488 GTB, een Porsche 911 of een Lamborghini Huracan Performante Spyder?

Dromen over geld krijgen

Door specifiek op papier te zetten wát je exact wilt gaan bereiken, weet je jouw dromen helder voor jezelf te formuleren. In mijn ogen is dat de eerste stap voor het daadwerkelijk behalen van de dromen.

Ook wil ik je als advies geven dat niet jouw hele leven niet om alleen die droom moet gaan. Mijn advies is om er altijd voor te zorgen dat je gelukkig bent.

Als je gelukkig bent, zit je goed in je vel. Als je goed in je vel zit, kan je elke dag het uiterste van jezelf vragen. Door elke dag het uiterste te geven, ben je in staat om de door jou gestelde doelen te behalen.

Klinkt dat als jouw ideale toekomstbeeld? Lees dan dit artikel rustig door en laat je inspireren. Vervolgens is het aan jou de taak om met de informatie en tips uit dit artikel aan de slag te gaan.

‘Een leven zonder dromen is als een tuin zonder bloemen'

Heb jij wel eens een tuin gezien zonder bloemen? Wat dacht je op het moment dat je deze ‘tuin' zag? Een tuin zonder bloemen is eigenlijk geen echte tuin; de tuin is in dat geval namelijk incompleet.

Dat is ook het geval als jij een leven leidt zonder dromen. Dromen zijn namelijk de brandstof voor jouw ziel. Dromen zetten jou dagelijks aan het werk en dromen laten jou van het leven genieten. Dat is zéker het geval als de dromen uiteindelijk uit gaan komen. Ik ben er van overtuigd dat óók jij dat kunt gaan behalen. Zolang je maar met de volle 110% procent achter jouw droom staat.

Hoe kom je er nou achter wat jouw droom precies is? Dat kan je doen door de dromen op papier te zetten. Bedenk wat jij ooit in het leven wilt gaan bereiken.

Heeft dit betrekking op het maken van een prachtige reis of het aanschaffen van een auto? De daadwerkelijke droom maakt eigenlijk niet uit. Het gaat er om dat je deze droom voor jezelf gaat formuleren, zodat je uiteindelijk duidelijk in beeld krijgt waar jouw droom om gaat. Vervolgens kan je de juiste stappen gaan zetten om die dromen te bereiken.

‘Dromen worden werkelijkheden voor hen die sterk genoeg zijn om erin te geloven'

Persoonlijk ben ik zeer fan van het hierboven genoemde gezegde. Indien je níet in jouw eigen dromen gaat geloven, ben je ook niet in staat om deze dromen uit te laten komen.

Je hoeft niet kleinschalig te denken, je hoeft niet bang te zijn om ambitieuze dromen te hebben en jouw dromen kunnen getypeerd worden als ‘onmogelijk'. Zolang jij in jouw dromen gelooft, is het mogelijk om jouw dromen uit te laten komen.

Daarbij is het óók van belang om voldoende inzet te tonen. Het behalen van jouw dromen is simpelweg onmogelijk zonder de juiste inzet te hebben. Je moet eigenlijk dagelijks met jouw dromen bezig zijn, maar het is niet per sé noodzakelijk dat deze dromen jouw leven gaan beheersen.

Je kunt namelijk ook onbewust met jouw dromen bezig zijn.

Bijvoorbeeld door dagelijks foto's van de gewenste rondreis te kijken of op Funda te zoeken naar dure huizen. Je weet hierdoor de vlam van jouw droom brandende te houden, waardoor je elke dag weer tot het besef komt dat het inderdaad mogelijk is om de dromen te gaan behalen.

Bekijk foto 1 van Bentveldsweg 142 140 144
Foto van Funda.

Bij het vaststellen van de dromen heb je geen rekening te houden met grenzen. In het leven is namelijk alles mogelijk; ook het kopen van een duur huis, het maken van een fraaie reis of het opzetten van jouw eigen goede doel/stichting. Onder aan de streep gaat het hierbij om twee woorden:

  • Doorzettingsvermogen
  • Geloof

Heb je geloof in jouw dromen? Dan ben je al één stap verder. Weet je ook voldoende inzet te tonen en heb je veel doorzettingsvermogen? Dan ben je wederom een stap verder.

Het is nu aan jou om een juist concept te bedenken, om hard te werken en om zodoende financieel alles uit het leven te halen. Zoals ik eerder al in dit artikel zei; met geld kan je nagenoeg alles. Dus óók het maken van de rondreis, het kopen van een gave auto of het starten van je eigen goede doel.

Geld maakt in de basis niet gelukkig, maar geld maakt het leven wel een stuk makkelijker. Indirect maakt geld je in mijn ogen overigens wel gelukkig; middels geld kan je immers jouw dromen uit laten komen. Wat gebeurt er als je jouw droom uit laten komen? Dan ben je gelukkig!

Hoe kan je veel geld gaan verdienen?

In mijn ogen is het volledig duidelijk; er zit een duidelijk verband tussen jouw dromen en het verdienen van geld.

Als je niet voldoende geld weet te verdienen, is het ook niet mogelijk om jouw dromen uit te laten komen. Je moet dus elke dag opstaan met één doel; zoveel mogelijk geld gaan verdienen.

Hierbij moet je focus níet op de korte termijn gericht zijn, maar juist op de lange termijn. Als je nu bijvoorbeeld 100 euro per dag weet te verdienen, moet je dit gaandeweg op gaan schalen.

Als je over 2 jaar al 200 euro per dag weet te verdienen, heb je al een flinke financiële groei door weten te maken. Een financiële groei waardoor je op lange termijn al jouw dromen uit kunt laten komen.

Maar, hoe kan je nou veel geld gaan verdienen? Is het daarvoor noodzakelijk om voor een baas te gaan werken?

Nee, juist níet. Als je echt veel geld wilt verdienen, is het aan te raden om voor jezelf te gaan werken. Dankzij de komst van het internet heb je namelijk grenzeloze mogelijkheden om veel geld te gaan verdienen.

Enkele van deze mogelijkheden bespreek ik graag in het restant van dit artikel. Door deze mogelijkheid op je gemakje door te lezen, zet je mogelijk direct de eerste stap naar een financieel hoger level. Een hoger level waardoor je in staat bent om – op de lange termijn – de gestelde doelen te behalen.

Mogelijkheid 1: start een webshop

Je kunt zelf een webshop op gaan starten. Hierbij heb je echter wel met de nodige risico's te maken; je hebt een behoorlijk startkapitaal nodig, je moet voorraad houden en je moet mogelijk personeel in dienst gaan nemen.

Voordeel is echter dat je met een webshop van behoorlijk hoge marges kunt genieten. Daarbij is het wel van belang dat je zo voordelig mogelijk weet in te kopen, waarna je de producten voor een marktconforme prijs kunt verkopen.

Consumenten hechten veel waarde aan de prijs; daar moet jouw aandacht dus zeker naar uitgaan als eigenaar van een webshop.

Is het starten van een webshop een goede mogelijkheid om financieel onafhankelijk te worden? Ja, zeker. Is het de beste mogelijkheid? Nee, dat niet.

Met een KvK kun jij succesvol verkopen bij bol.com

Daarnaast is het ook mogelijk om je eigen producten via de webshop van Bol.com te verkopen. Zo hoef je zelf geen eigen webshop meer te maken. Klik hier om meer over verkopen via Bol.com te leren.

Mogelijkheid 2: dropshipping

Je kunt ook aan de slag gaan met dropshipping. Dit is eigenlijk vergelijkbaar met het hebben van een webshop, maar je loopt hierbij veel minder risico.

Bij dropshipping heb je namelijk zelf geen omkijken naar de verzending en retournering van de producten. Op het moment dat een bezoeker in jouw webshop een order plaatst, gaat hiervan direct een seintje naar een dropshipping-partij.

Deze partij zorgt ervoor dat het bestelde item naar de klant wordt gestuurd. Jij hoeft hier dus zelf niks voor te doen, behalve een klein bedrag af te staan aan de dropshipping-partij.

Bijkomend voordeel is dat je zélf geen voorraad aan hoeft te houden. Mede daarom is deze mogelijkheid in mijn ogen beter dan de hierboven genoemde mogelijkheid. Je zit er echter wel mee dat je afhankelijk van een derde partij bent en dat je een deel van jouw verdiende geld af moet staan aan deze derde partij.

Dropshipping is nog steeds een hele goede manier om veel geld te verdienen via het internet. Ook zijn er genoeg cursussen die je leren hoe dropshipping werkt. De beste cursus over dropshipping is die van Joshua kaats. Hij is een echte meester in dropshipping en kan je daardoor veel leren.

Mogelijkheid 3: affiliate marketing

In de afgelopen jaren is deze vorm van online marketing steeds populairder geworden. Waarom dat zo is? Dat heeft puur te maken met de potentie.

Als je een affiliate website hebt, promoot je producten van andere partijen. Zodra een bezoeker deze producten aan wilt schaffen, komt hij op de website van de andere partij terecht. Daar kan hij zijn order plaatsen, waarna de verkopende partij verantwoordelijk is voor de afhandeling van deze order.

Het enige wat jij in dit geval krijgt, is een commissie van de orderwaarde. Je krijgt per orderwaarde een betaald percentage of een vast bedrag. Als jij veel bezoekers door weet te sturen naar de websites van de verkopende partijen, kan je echt veel geld gaan verdienen.

Veel digitale ondernemers houden zich tegenwoordig met affiliate marketing bezig. Dat kan ik mij volledig voorstellen, aangezien je hiermee op een risicoloze wijze behoorlijk veel geld kunt verdienen. Heb je daar ook interesse in?

Dan wil ik je van harte aanraden om de Affiliate Marketing Revolutie te volgen. Met deze online cursus kan je alles leren omtrent affiliate marketing, waardoor je op korte termijn al veel geld kunt gaan verdienen.

Met het geld dat je gaat verdienen, kan je op de lange termijn al jouw dromen uit laten komen.

Durf groot te dromen, heb geloof in je eigen dromen en werk elke dag super hard. Mocht je dat voor elkaar krijgen, is het goed mogelijk dat je jouw dromen uit gaat laten komen. Sterker nog; die kans is zelfs behoorlijk groot als je keer op keer voldoende inzet weet te tonen én in je eigen dromen blijft geloven. Veel succes!   

Klik hier om direct naar de affiliate marketing revolutie te gaan.

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Al een lange tijd ben ik bezig met affiliate marketing. Ook leef ik 100% van het internet en heb ik tegenwoordig geen baan meer. Omdat ik dankzij Online geld verdienen zo een fijn leven heb gekregen, wil ik jou helpen dat ook te bereiken. Met Writgo richten we ons voornamelijk op affiliate marketeers, maar ook als jij een webshop hebt of een andere soort website hebt, helpen we je natuurlijk graag! Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Dit was een van de beste beslissingen in mijn leven. Sindsdien is mijn leven veranderd. Wil je ook met affiliate marketing beginnen? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie Absoluut aan!
Reactie plaatsen