Doopiecash Review 2023 ! Leerprogramma's Traden!
18 mei 2023 

Doopiecash Review 2023 ! Leerprogramma's Traden!

Doopiecash Review: DoopieCash, opgericht in 2017 door Chris Janssens en Berry Vrolijk, domineert als de grootste online trading community van Nederland en België. Deze oprichters hebben zich ten doel gesteld zoveel mogelijk mensen te helpen hun financiële ambities te realiseren. DoopieCash zet zich in voor het verrijken van (beginnende) handelaars met essentiële kennis. De deelnemers ontvangen nauwkeurige informatie en leren over investeren en handelen op een heldere manier.

Het belang van deze educatieve focus wordt geïllustreerd door de cryptocurrency-revolutie. Hoewel sommige mensen aanzienlijke winsten hebben geboekt, hebben anderen verliezen geleden door onvoldoende kennis van de markt en cryptomunten. Daarom is het cruciaal om eerst te investeren in kennis voordat je je geld in deze markt steekt. DoopieCash biedt cursussen aan die je helpen te bepalen wanneer en hoe te investeren in crypto.

Er zijn tegenwoordig veel zelfbenoemde crypto-experts die je snel rijkdom beloven. DoopieCash onderscheidt zich hierin door een betrouwbare aanbieder van cryptocurrency-educatie te zijn. We onderzoeken en beoordelen de betrouwbaarheid van DoopieCash en de kwaliteit van hun cursussen, zodat je zelf een weloverwogen keuze kunt maken.

Daarnaast biedt DoopieCash een YouTube-kanaal waar gratis handelslessen worden aangeboden. Deze bronnen hebben vele anderen geholpen de fijne kneepjes van het handelen te leren.

Het is duidelijk dat handelen niet gemakkelijk is en dat het noodzakelijk is om het goed te leren voordat je eraan begint. Chris en Berry hebben een methode ontwikkeld om swing trading op een eenvoudige en effectieve manier te leren. Of dit leerprogramma iets voor jou is, zal deze review verder ontdekken en bespreken.
Wie zitten er achter Doopiecash?

Berry en Chris, de oprichters van DoopieCash, lanceerden in 2017 het grootste online trading platform van Nederland en België. Met meer dan 20 jaar ervaring in verschillende investeringsgebieden zoals aandelen, vastgoed en crypto, willen ze mensen helpen hun financiële doelen te bereiken. Ze bieden transparante en kwalitatieve educatie aan zowel beginnende als ervaren handelaren, door middel van coaching, leerprogramma's en het DoopieCash Platinum Membership.

Een opvallend hulpmiddel op de DoopieCash-website is de calculator. Hiermee kunnen handelaren vooraf hun mogelijke winst berekenen, rekening houdend met hun inzet en risico's. Zo kunnen ze meer inzicht krijgen in hun handelsmogelijkheden voordat ze daadwerkelijk gaan investeren.

Doopiecash Review

DoopieCash, ondanks zijn succes, blijft trouw aan zijn roots van kwaliteitseducatie. Toen het team merkte dat veel beginnende handelaren onnodig verlies leden door gebrek aan goede educatie, besloten ze hier verandering in te brengen. Ze introduceerden hun eigen effectieve handelsmethoden en leerprogramma's, die inmiddels vele succesverhalen hebben opgeleverd.

Het team van DoopieCash bestaat niet alleen uit de oprichters, maar is ook uitgebreid met specialisten zoals Vincent en Mike, die zich voornamelijk bezighouden met de Platinum Club en 1-op-1 coaching. Daarnaast bestaat het team uit videobewerkers, grafisch ontwerpers en beheerders die zorgen voor een soepel verloop van de activiteiten, zoals live streams op YouTube en discussies op Discord.

Chris en Berry zijn bekende figuren in de crypto-gemeenschap, vooral op YouTube waar hun kanaal meer dan 90K+ abonnees heeft. Ze staan bekend om hun open en eerlijke aanpak, waarbij ze hun kennis en ervaring in een eenvoudige en gestructureerde vorm delen. Ze maken geen valse beloftes, maar geven duidelijke en bruikbare informatie om anderen te helpen hun financiële doelen te bereiken. Het maakt niet uit wat jouw doel is, DoopieCash is er om jou te helpen het te bereiken!

Doopiecash Leerprogramma’s

Bij DoopieCash tref je verschillende leerprogramma's aan die gericht zijn op het ontwikkelen van je handelsvaardigheden. Met cursussen als 'Traden doe je zo', 'Crypto traden', 'Swingtraden', 'Daytraden & Scalpen' en het 'Platinum DoopieCash Membership', biedt DoopieCash voor elk wat wils. Vooral de laatste drie genieten hoge populariteit.

Het leerprogramma 'Daytraden & Scalpen' is perfect voor diegenen die hun handelsvaardigheden willen uitbreiden. Het biedt je de unieke kans om te leren hoe je kunt swingtraden, daytraden en scalpen, en om een succesvolle daytrader te worden.

Als daytrader wil je van de dagelijkse koersbewegingen profiteren. Je bent gedurende de hele dag actief op de financiële markten, waarbij je meerdere keren per dag aandelen koopt en verkoopt. Door op kleine koersbewegingen in te spelen, kan daytraden zeer winstgevend zijn. Maar vergis je niet, het vereist een schat aan kennis, ervaring en de juiste mindset.

Bij DoopieCash heb je drie mogelijkheden om te leren traden: 'Swingtraden', 'Daytraden & Scalpen' en het 'Platinum Club'-lidmaatschap. De meesten van ons zijn beginnende handelaars, dus de 'Swingtraden'-cursus krijgt in deze overzichtelijke samenvatting de meeste aandacht.

Je kunt de voordelen en nadelen eenvoudig vergelijken om te ontdekken welke handelsstijl het beste bij jouw dagelijks leven past. Het is belangrijk om te overwegen of je tijd hebt om je te wijden aan het leren van daytraden of swingtraden, vooral als je een vaste baan hebt en niet de hele dag naar grafieken kunt kijken. De cursussen van DoopieCash kunnen je helpen de juiste keuze te maken.
Leerprogamma Swingtraden

Het DoopieCash Swing Trading programma biedt een aantrekkelijke kans voor iedereen die op zoek is naar een manier om extra inkomen te genereren zonder dagelijks actief te moeten handelen. Dit programma richt zich met name op beginners en belooft een minder stressvolle benadering van handelen, omdat swingtrades enkele weken tot maanden kunnen duren.

Het programma is zorgvuldig samengesteld om deelnemers de belangrijke vaardigheden aan te leren. Je leert hoe je technische analyses uitvoert, je handelsmentaliteit aanpast, risico's minimaliseert en controle behoudt over je transacties. Het programma heeft een prijskaartje van € 349, maar biedt waarde voor het geld door de kennis en ervaring die het biedt.

Een uniek aspect van dit programma is het ruime aanbod van meer dan vier uur beeldmateriaal. Deze video's geven je inzicht in hoe je effectief en winstgevend kunt swingtraden, met tips en tricks van de oprichters zelf. Ze reiken je de tools aan om te evolueren tot een succesvolle swingtrader.

Naast de theoretische aspecten, zorgt het leerprogramma voor een solide fundament voordat je je waagt aan de wereld van crypto. Dit onderstreept het belang van zelfontwikkeling en kennisvergaring, wat volgens de cursus zelfs waardevoller is dan het kopen van crypto zelf.

Het leerprogramma is onderverdeeld in verschillende modules, waardoor het gemakkelijker is om specifieke onderwerpen terug te vinden of te herzien. Dit maakt het gemakkelijker voor deelnemers om op hun eigen tempo te leren en stelt hen in staat om de cursus op een persoonlijke en begrijpelijke manier te volgen. Uiteindelijk zul je na het afronden van de negen modules van het programma, uitgerust zijn met de kennis en vaardigheden om succesvol te swingtraden.
Module 1: Beginnen met traden

De eerste module van het DoopieCash Swing Trading programma is gewijd aan het leggen van de basis voor beginners. Deze module behandelt de essentiële aspecten die je nodig hebt om te starten met swingtraden, waaronder de keuze van munten, het opzetten van een trade op basis van technisch beeld, en het begrijpen van de algemene structuur van de markt.

Er wordt uitgebreid ingegaan op het Tradingview platform, een belangrijke tool voor elke handelaar. Hierin laten oprichters Berry en Chris zien hoe je de tool instelt voor meer duidelijkheid en overzicht. Ook behandelen ze hoe je een handelssetup creëert, conformaties vindt en deze markeert. Daarnaast belichten ze de handelshulpmiddelen die ze zelf gebruiken om de gevonden conformities te controleren, en andere tools die je kunnen helpen een betere handelaar te worden.

Doopiecash review 1

De module benadrukt vijf cruciale elementen voor een startende handelaar: tijd, discipline, technische analyse (TA), kennis en startkapitaal. Chris en Berry lichten deze punten duidelijk toe. Ze besteden ook aandacht aan het kiezen van cryptocurrencies om mee te handelen, en hoe je een watchlist creëert voor de door jou gekozen munten.

Technische Analyse (TA) is een ander belangrijk onderwerp van deze module. Via een praktijkvoorbeeld laten Berry en Chris zien hoe je een handelssetup op basis van technisch beeld creëert. Dit fungeert als een waardevolle introductie voor de rest van de cursus.

Samengevat biedt module één je een solide overzicht van wat er nodig is om als beginnende handelaar aan de slag te gaan. Enkele van de behandelde onderwerpen zijn: wat heb je nodig om te starten, hoe kies je munten en hoe maak je een handelsopzet gebaseerd op technisch beeld. Zoals Berry en Chris benadrukken: "Handelen op gevoel werkt niet, want zonder regels doe je maar wat".

Module 2: Prijsactie

Module twee van het tradingleerprogramma concentreert zich op een essentieel aspect: prijsactie. Als trader moet je het vermogen ontwikkelen om marktbewegingen te begrijpen en voorspellingen te doen op basis van prijsacties. Deze module verschaft je grondige kennis over de basis van prijsacties, zoals uptrends, downtrends, trendlijnen en -kanalen, evenals het herkennen van cruciale levels.

Deze uitgebreide module, gepresenteerd door Chris en Berry, introduceert ook meer geavanceerde concepten zoals rejections, continuations, reversals, retests, retracements, momentum en compressie. Ze gaan verder met het uitleggen hoe liquiditeit te detecteren, een essentiële vaardigheid voor elke trader. Elk onderwerp wordt stap voor stap en zorgvuldig uitgelegd, met visuele demonstraties op de tradinggrafieken om het leerproces te vergemakkelijken.

In de context van crypto trading, leert deze module je om technische analyses uit te voeren voor elke cryptocurrency. De technieken die je leert omvatten het analyseren van trends, trendkanalen, uptrends, downtrends en momentum.

Doopiecash review 2

Door het beheersen van deze technische analysemethoden, verkrijg je als trader een competitief voordeel. Je begint grafieken op een nieuwe manier te lezen, wat kan resulteren in betere trading beslissingen. Dit vormt de basis voor winstgevend traden en legt een solide fundament waar je de rest van je leven profijt van zult hebben.

Deze module is een ware eyeopener en stelt je in staat om de rest van de modules en aanvullende leermiddelen, zoals DoopieCash YouTube-video's, beter te begrijpen. Eenmaal deze module beheerst, krijg je een helder beeld van wat prijsactie is, hoe het ontstaat en hoe je het als trader in je voordeel kunt gebruiken.

Module 3: Levels

In module drie, met als centraal thema 'Levels', leer je de essentiële kennis over hoe je de juiste momenten kiest om te kopen en verkopen. Dit vormt een cruciaal onderdeel van elke succesvolle handelsstrategie. De module begeleidt je in het ontdekken van de verschillende 'levels', leert je hoe je deze identificeert, welke van belang zijn en hoe ze in de praktijk toe te passen.

Chris en Berry leggen in de module hun winstgevende handelsstrategie bloot die universeel toepasbaar is - op aandelen, cryptocurrency en grondstoffen. Het centrale concept is het intekenen van horizontale lijnen of 'levels' op belangrijke punten in een grafiek waar eerder prijsactie heeft plaatsgevonden. Het is precies deze strategie die jou als beginnende handelaar de nodige houvast biedt om winstgevende transacties te plannen.

Doopiecash review 3

Eenmaal getekend, leggen ze uit hoe deze 'levels' te gebruiken om posities in te nemen en winstpunten, of 'Take profits (TP’s)', te bepalen. Met deze techniek breng je structuur aan in je handelsactiviteiten en ontwikkel je je eigen effectieve 'handelssysteem'. Door de veelheid aan voorbeelden die Chris en Berry presenteren, kun je snel aan de slag gaan. Hun belangrijkste advies: oefenen, oefenen en nog eens oefenen.

Het implementeren van 'levels' in je handelsstrategie maakt niet alleen dat je meer gestructureerd te werk gaat, maar geeft ook rust. Je weet immers op voorhand welke 'levels' een kooporder triggeren en welke je TP’s zullen zijn. Dit betekent dat je minder constant met de grafiek bezig hoeft te zijn.

Kortom, in module drie leer je over 'levels': wat ze zijn, hoe je ze vindt, welke belangrijk zijn, en hoe je ze toepast. Je krijgt ook inzicht in lokale ondersteuning/weerstand (Local S/R) en bevestiging. Al met al is deze module een zeer waardevol onderdeel van de cursus.

Module 4: Risk Management

In de vierde module, getiteld 'Risk Management', ontdek je de kunst van risicobeheersing. Een cruciale vaardigheid om je winsten te maximaliseren en je verliezen te minimaliseren. Deze module biedt je inzicht in het efficiënt plaatsen van een stop-loss, zodat je niet onnodig uit je positie wordt geduwd.

Risicobeheer is een van de fundamentele aspecten van succesvol traden. In deze module begeleiden Chris en Berry je live door het proces en leggen ze uit hoe je je risico's kunt beperken en je winsten kunt vergroten. Het is belangrijk voor beginnende traders om te beseffen dat het minimaliseren van risico's essentieel is om winstgevende traders te worden.

Het belangrijkste in deze module is het adequaat plaatsen van je stop-loss om onnodig verlies te voorkomen als de koers plotseling verandert. Chris en Berry tonen in deze module duidelijk aan dat het cruciaal is om risico's te minimaliseren.

Doopiecash review 4

In de praktijk zijn de lessen in deze module meteen toepasbaar. De duidelijke voorbeelden van Chris en Berry stellen je in staat om de opgedane kennis effectief in de praktijk te brengen. Een kritischer benadering van waar je je stop-loss plaatst, kan ervoor zorgen dat je langer in een trade blijft en dus vaker winst maakt.

Wat voor mij het meest waardevol was in deze module is het berekenen van je positiegrootte aan de hand van je stop-loss. Dit stelt je in staat om het risico consistent te houden, ongeacht het percentage van je stop-loss. Door de positiegrootte te berekenen, behoud je altijd een gelijk risiconiveau.

De onderwerpen die in module 4 worden behandeld, omvatten onder andere de stop-loss, de keuze tussen een limietorder en een marktorder, het bepalen van de juiste plaats voor je stop-loss, risico-rendementsverhouding, trade-risico's en positiegrootte. Met de juiste motivatie zal dit lesprogramma je begeleiden op weg naar winstgevend traden.

Module 5: Managen van posities

Module vijf draait om de cruciale trader mindset en het efficiënt managen van handelsposities. Je leert strategieën voor het kiezen van het juiste instapmoment (entry), het veilig plannen van winstneming (TP - Take Profit), en het instellen van stop-loss orders.

De module belicht het plaatsen van orders op de meest rendabele manier. Je krijgt inzicht in waar en wanneer je een trade moet invoeren en hoe je twijfels over het plaatsen van een entry kunt wegnemen. De module omvat ook het aspect van het nemen van winst en het opschalen van je positie.

 5

In de bonusmodule, geleid door Chris en Berry, leer je hoe je orders plaatst met inachtneming van alle aspecten uit de voorgaande modules. Je ontdekt hoe je de beste entry kiest, een Level-2 Stop Loss instelt, en je positie uitbreidt voor een hoger rendement. Ze tonen ook hoe je je stop-loss aanpast om je trade volledig winstgevend te maken.

Samenvattend, Module vijf bestrijkt onderwerpen zoals entries, laddering van entries, position adding, take profits, exits, frontrunning en backrunning. Deze module biedt een diepgaand beeld van het plaatsen en beheren van trades om je rendement te maximaliseren.

Module 6: BOS (Break out of Structure)

In de zesde module, genaamd "BOS - Break of Structure", wordt de focus gelegd op flexibel denken en buiten conventionele kaders te treden. Je leert over het concept van het doorbreken van structuren, de onderliggende prijsacties en de bewegingen van de prijs. Je wordt geïntroduceerd in de wereld van uptrend, downtrend en consolidatie, evenals BOS-patronen, backtest en conformaties. Ook leer je over compressie, Head & Shoulders en Range.

Daarnaast duiken we nog een stukje dieper in met de bonusmodule "Structuren". Hier onthullen Berry en Chris de geheimen van prijsactie, waardoor je beter begrijpt wat je moet doen als een cruciaal niveau wordt doorbroken. Ze benadrukken het belang van flexibiliteit bij het traden en hoe je kunt anticiperen op dagen met aanzienlijke prijsschommelingen.

Deze bonusmodule bouwt verder op de concepten die je leert in de module "Prijsactie". Je leert over de reacties van prijsactie en hoe Berry en Chris de verschuiving van een prijsstructuur op een grafiek uitleggen. Ze bespreken wat er kan gebeuren nadat een niveau is doorbroken en hoe je kunt herkennen wanneer een langdurige uptrend verandert in een downtrend, en vice versa.

Ten slotte kom je in Module 6, "BOS Break Of Structure", meer te weten over hoe je moet handelen buiten een bepaalde range. Na het volgen van de eerste vijf modules, bieden Berry en Chris je inzicht in hoe je een trade kunt plaatsen als je uit zo'n range breekt. Verschillende structuren worden met voorbeelden getoond om de break out te traden, met bijzondere aandacht voor de pull back en hoe je deze kunt gebruiken om te traden.

Module 7: Orderdagboek

Module zeven, genaamd "Orderdagboek", speelt een cruciale rol voor iedereen die handelen op de beurs serieus neemt. Deze module helpt handelaars een grondig overzicht te behouden van al hun handelsactiviteiten, waaronder winsten, verliezen en totale resultaten. Alle informatie wordt gepresenteerd in een makkelijk te begrijpen overzicht.

In de module ligt de nadruk op het bijhouden van notities bij je trades. Je krijgt de kans om te onderzoeken welke strategieën je het meest ten goede komen. Bovendien leidt de module je naar methoden om jezelf te verbeteren, met de focus op de implementatie van de meest winstgevende strategieën.

Het bijhouden van je trades met een orderdagboek is van groot belang voor continue zelfverbetering. Door van eerdere fouten te leren, word je gestaag beter in handelen en voorkom je herhaling van dezelfde fouten. De aanschaf van het leerprogramma 'swingtraden' biedt toegang tot het uitgebreide orderdagboek van DoopieCash, een waardevolle Excel-tool.

Deze module legt uit hoe je je orderdagboek optimaal kunt bijhouden en hoe je leert van je fouten. Naar onze mening is dit essentieel voor winstgevende trades. Deze module gaat hand in hand met de module 'Risicomanagement', waarbij je een Excelsheet ontvangt om je geplande trades bij te houden.

Het DoopieCash orderdagboek registreert, na het invoeren van je trades, je winsten en verliezen. Het dagboek toont ook je 'risk-to-reward' ratio, berekend op basis van je gekozen invoer, stoploss en takeprofit. Het berekenen van deze ratio verheldert of een trade winstgevend genoeg is om aan te gaan.

Zodra je de invoer en stoploss hebt ingevoerd, krijg je ook een positiegrootte te zien. Je hoeft deze niet zelf te berekenen, de positiegrootte wordt berekend op basis van het percentage van je totale portefeuille dat je bereid bent te riskeren. Kortom, het orderdagboek bevat een DoopieCash calculator voor positiegrootte.

Module 8: Dynamisch Swingtraden

Module acht, "Dynamisch Swingtraden", biedt essentiële kennis over het handelen in trendende prijsacties. Je leert diverse belangrijke vaardigheden, waaronder het selecteren van prijsacties, het definiëren van prijsgebieden, het zoeken naar levels en het begrijpen van blokken in prijsacties. Bovendien bestudeer je blokconformatie en het verplaatsen en testen van blokken.

Deze nieuw toegevoegde module verrijkt de bestaande koop- en verkoopstrategie die je gedurende deze cursus leert. De focus ligt op het handelen in trendende prijsacties en het afbakenen van prijsgebieden door middel van blokken. Je leert precies wat je moet doen als de prijs verder stijgt of daalt dan je aanvankelijk had verwacht.

In 2022 is deze module aan de cursus toegevoegd. Het legt het traden in trendende prijsactie op een grafiek uit en is een aanvulling op de module 'Levels'. Hierdoor wordt de strategie uitgebreid, waardoor beginnende handelaars in elke soort markt kunnen handelen, zoals uptrends, downtrends en consolidaties.

Na het doorlopen van deze module heb je een duidelijk inzicht in je koop- en verkoopstrategie. Het markeren van prijsgebieden en opvallende levels is een belangrijk onderdeel van de strategie. De gemarkeerde gebieden en levels vallen binnen een prijsactieblok, wat zorgt voor een duidelijk overzicht. Zo weet je precies wat je moet doen in een bepaalde situatie.

Chris en Berry verfijnen de strategie in deze nieuwe module. Ze leren je hoe je ervoor zorgt dat je strategie altijd paraat is, ongeacht de koersbewegingen. Je werkt met blokken van prijsactie en houdt rekening met koersbewegingen buiten een getekende range (een blok) door andere blokken te tekenen.

Deze module maakt de eerder geleerde strategie dynamischer, zodat je voorbereid bent op toekomstige prijsacties. Deze nieuwe aanpak is een waardevolle toevoeging aan de cursus en verbreedt je inzicht in het handelen.

Module 9: controle

In module negen, getiteld "Controle", richt de aandacht zich op het belang van het beheersen van je eigen handel. Veel traders negeren dit aspect, maar de werkelijkheid is dat de succesvolheid van je handel wordt bepaald door je vermogen om controle te behouden.

Belangrijk is dat je leert hoe je emoties beheerst tijdens een trade. Je wordt geconfronteerd met situaties waarin de prijs enorm fluctueert en moet leren reageren zonder dat je je laat beïnvloeden door de emoties van anderen, zoals de euforie of paniek van vrienden of familie.

De kern van module negen is het leren omgaan met emoties in verschillende omstandigheden en het behouden van controle over je trades. Of je nu handelt in cryptomunten of aandelen, het beheersen van je emoties is een belangrijk element om een succesvolle en winstgevende trader te worden.

De module benadrukt het belang van het vasthouden aan het plan dat je als trader opstelt. Het leerprogramma leidt je terug naar alles wat je tot nu toe hebt geleerd, en je leert hoe je deze strategieën in de praktijk brengt zonder hiervan af te wijken.

In deze module krijg je vier praktische tips van Chris en Berry, gericht op het behouden van controle om zo een winstgevende trader te worden. In essentie is het antwoord op de vraag 'Hoe word je een goede trader?' eenvoudig: Controle! En het verkrijgen van die controle is precies wat je in deze module leert.Leerprogramma Daytraden & Scalpen

Het DoopieCash Daytraden & Scalpen leerprogramma is ontworpen voor gevorderde traders en biedt drie uur aan instructieve videomateriaal. Voor €399 krijg je een pro orderdagboek en levenslange toegang tot de cursusmaterialen en updates. Een combipakket van Swingtraden en Daytraden is beschikbaar voor €300 extra, met €50 korting met de DoopieCash kortingscode.

Het programma helpt je om je trading skills te verbeteren en winstgevend te worden door middel van daytraden en scalpen. Je krijgt inzicht in verschillende modules, waaronder de toepassing van het APA-trading systeem, handelen op basis van pure prijsactie en het bijhouden en finetunen van je trades met het DoopieCash orderdagboek.

De cursus omvat meer dan vier uur uniek beeldmateriaal en biedt toegang tot het door de oprichters ontwikkelde APA trading systeem. Je leert essentiële vaardigheden zoals prijspromotie, backtesten, APA-scalpen, trial and error, en het ontwikkelen van een succesvolle mindset. Blijf op de hoogte van daytrading nieuws en updates via de Doopiecash Platinum Discord.
Module 1: Prijsactie

In de boeiende reis van module één duiken we diep in het begrijpen van prijsacties. Deze module zorgt ervoor dat je niet alleen de taal van de prijs gaat spreken, maar ook begrijpen. Je komt te weten wat de cruciale fases zijn binnen prijsactie en hoe je deze kunt ontcijferen.

De terminologie rond prijsactie vormt een sleutelelement binnen de module. We behandelen termen zoals accumulatie en distributie, die beide gerelateerd zijn aan hoe de huidige prijs zich verhoudt tot voorgaande prijspunten.

Met betrekking tot accumulatie, duiken we dieper in hoe je dit kunt identificeren. Hierbij wordt de nadruk gelegd op het openen van een longpositie en de effectieve strategieën voor het kopen van cryptovaluta. We begeleiden je door het proces, zodat je met vertrouwen zelf deze tactieken kunt toepassen.

Daarnaast behandelen we distributie en hoe je een short positie kunt openen. We verkennen strategieën voor het verkopen van cryptomunten op het meest voordelige moment. We zorgen ervoor dat je precies weet waar en wanneer je je cryptomunten moet verkopen om optimaal te profiteren.

Tenslotte worden de concepten van mark-up en mark-down (ook wel bekend als breakout en breakdown) grondig behandeld. In deze module leer je hoe je in deze fases een positie kunt innemen, zonder noodzakelijkerwijs te moeten kopen of verkopen bij een prijsactie-uitbraak.

Na het voltooien van deze module zul je vlot prijsacties kunnen lezen en interpreteren. Je zult snel een scherp inzicht hebben in de dynamieken van prijsacties en klaar zijn om je tradingvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Het inzicht dat je hier opdoet, zal je ongetwijfeld helpen om meer geïnformeerde en winstgevende handelsbeslissingen te nemen.

Module 2: Backtest

In de tweede module, staat de focus op de cruciale techniek van backtesten. Hier leer je de ins en outs van het handelen met behulp van het unieke APA-handelssysteem, ontworpen door DoopieCash. Je duikt in de wereld van backtesten, leert wat het inhoudt, hoe het ontstaat, en hoe je het kunt toepassen in je dagelijkse handelsactiviteiten.

We gaan verder dan alleen het uitvoeren van een backtest; we ontrafelen de structuur van een backtest en begeleiden je bij het correct plaatsen van entries, stop loss en take profit-punten. Daarnaast introduceren we je aan het concept van backtest gradaties, door middel van een zelf ontworpen confirmatiesysteem. Een sterke backtest strategie is een must-have voor elke handelaar, aangezien het een vitaal onderdeel is van daytrading en scalpen.

Backtesten is nauw verweven met APA, dat staat voor Abrupt Price Action. Hiermee maak je kennis in deze module.

We ontsluiten ook de kracht van bepaalde tradingindicatoren zoals sessie-volumeprofielen en VWAP. Deze tools zullen je helpen bij het vinden van bevestigingen om je trade te bevestigen.

Berry en Chris, met hun gecombineerde ervaring en expertise, onthullen de geheimen achter het ontstaan van een backtest. Ze laten je zien waar je precies op moet letten bij het zoeken naar een backtest en verklaren waarom deze ontstaat.

Om je reis naar het meesterschap van backtesten te vergemakkelijken, bieden we je vaste richtlijnen voor het plaatsen van je stop-loss, entry en take-profit punten. Met deze waardevolle kennis kun je vol vertrouwen beginnen met het handelen in crypto. Module twee is dus ontworpen om je te voorzien van de essentiële vaardigheden die je nodig hebt om succesvol te zijn in de dynamische wereld van cryptohandel.

Module 3: Scalpen APA

In de derde module van onze cursus onthullen we het uitdagende maar opwindende domein van scalpen. Hierbij bieden we een grondige inleiding tot scalpen, gebruikmakend van het zelf ontwikkelde APA Scalp Systeem van DoopieCash. In deze module ga je aan de slag met handelen op lagere tijdframes, waarbij je wordt ondergedompeld in de fijne kneepjes van de handelstactieken.

We brengen je de kunst van het zoeken van een Entry/Void bij, leren je waar en hoe je een Entry plaatst, en begeleiden je bij het correct plaatsen van Stop Loss (SL) en Targets (TP's). Bovendien leer je hoe je je winst kunt maximaliseren door de juiste keuze tussen Limit en Market te maken, en hoe je de grootte van een positie (Long&Short) kunt berekenen.

Een essentiële vaardigheid die we je in deze module bijbrengen, is het herkennen van een Abrupte Prijs Actie (APA) en hoe je deze kunt gebruiken in je voordeel.

Scalpen vereist dat je handelt op lagere tijdframes, zoals bijvoorbeeld de 3-minuten candlesticks. Deze module leert je hoe je op basis van prijsactie binnen dit tijdsbestek kunt handelen.

Je ontdekt hoe je conformaties voor je toekomstige trades kunt vinden en hoe je deze, met behulp van prijsstructuur en een stop-loss, kunt plaatsen. Net als in de module backtest, biedt de module scalpen vaste waarden voor je entry, stop-loss en tp’s.

Hoewel scalpen tijdsintensiever is dan andere handelsmethoden en constante aandacht vereist, kan het erg winstgevend zijn als het correct wordt uitgevoerd. Het geeft je de tools en technieken om je winst te maximaliseren, zelfs binnen een kort tijdsbestek. Na het afronden van deze module ben je goed voorbereid om de uitdaging van scalpen aan te gaan en een succesvolle scalper te worden.

Module 4: Trial en Error

In deze vierde module duiken we diep in het belang van strategie-ontwikkeling en -verfijning. Je leert hoe je je eigen handelsstrategie kunt ontwikkelen en fine-tunen, gebaseerd op de vier pilaren van ons systeem: risico per trade, Risk to Reward, winrate en het aantal trades. Daarnaast introduceren we je met voorbeelden van deze pilaren.

Een belangrijk element van deze module is het werken met het meegeleverde orderdagboek. Dit hulpmiddel maakt je statistieken inzichtelijk, zodat je overzicht houdt en de mogelijkheid hebt om je strategie aan te passen op basis van je prestaties.

Daytrading, dat centraal staat in deze module, vereist meer aandacht voor trial & error dan swingtrading, vanwege het grotere aantal trades. Daarom zul je leren van je fouten door ze te documenteren in je orderdagboek, om ze vervolgens als waardevolle leermomenten te gebruiken.

In het bijzonder leer je het belang van goed recordkeeping voor je historische trades. Je zult ontdekken hoe je je risico per trade kunt berekenen, hoe je de Risk to Reward-verhouding kunt bepalen en wat je gemiddelde winrate is over al je trades.

Met een speciaal tabblad in het orderdagboek, kun je je prestaties verder evalueren. Dit omvat het bijhouden van de kwaliteit van je entries, of je je aan je tradingplan houdt en of je onmiddellijk gestopt bent na het openen van een positie.

Het orderdagboek biedt een schat aan inzichten die je kunnen helpen om je strategie te verfijnen en je handelsprestaties te verbeteren. Door optimaal gebruik te maken van deze module, kun je aanzienlijke vooruitgang boeken in je trading journey. Je zal begrijpen dat elk detail telt en elk klein beetje je kan helpen om een efficiëntere en effectievere trader te worden.

Module 5: Mindset

In de slotmodule van deze cursus, duiken we in de mentale aspecten van trading, een cruciale factor die vaak over het hoofd wordt gezien door beginners. Deze module richt zich op het kweken van een robuuste mentaliteit, een onmisbaar instrument voor succesvolle, langdurige en winstgevende trading.

Als trader word je geconfronteerd met uitdagingen en fluctuaties die een aanzienlijke mentale kracht vereisen om consistent winstgevend te zijn. Het is breed erkend dat een sterke, veerkrachtige mindset een van de waardevolste vaardigheden is die je kunt ontwikkelen als professioneel trader. Daarom zetten we deze belangrijke vaardigheid in de schijnwerpers.

Chris en Berry, de begeleiders van de cursus, hebben deze module zorgvuldig opgezet om cursisten te ondersteunen bij het bouwen van deze mentale kracht. Ze willen dat je je vasthoudt aan je tradingplan en de strategieën die ze hebben aangeleerd, om zo je doelen te bereiken. Ze begrijpen dat jouw mindset een belangrijke factor is die het verschil kan maken tussen succes en falen in de trading wereld.

In deze module worden de factoren besproken die een trader maken of breken. We onthullen welke attitudes en mentaliteiten bijdragen aan succes en welke leiden tot mislukking. We bieden je de inzichten en hulpmiddelen die je nodig hebt om de mentale weerbaarheid op te bouwen die essentieel is voor een succesvolle tradingcarrière. Zo sluiten we de cursus af met een sterk accent op persoonlijke ontwikkeling en mentale kracht, twee sleutelfactoren die elke trader nodig heeft om op de lange termijn winstgevend te zijn.
De Platinum Club van DoopieCash

De Platinum Club van DoopieCash is een waardevolle aanvulling op je trading vaardigheden. Dit lidmaatschap, beschikbaar als een Discord-groep met meer dan 12.000 leden, biedt je inzichten in zowel de crypto- als reguliere markten en stelt je in staat om interactief vragen te stellen en feedback te krijgen.

Wat het Platinum-lidmaatschap uniek maakt, is de reeks voordelen die het biedt: toegang tot alle chatkanalen in de Discord-groep, live sessies, wekelijkse updates over Bitcoin en Ethereum, technische analyse feedback, maandelijkse portfolio checks en inzichten in prijsacties.

Er is ook aandacht voor emotie en psychologie in de 'Denktank', een maandelijkse Q&A en een wekelijkse video die de week afsluit.

Er zijn twee opties: Silver voor €99 en Gold voor €990, met een korting voor degenen die jaarlijks betalen. Dit lidmaatschap versterkt je trading kennis en verbetert je winstgevende trades, waardoor het een essentiële investering is voor elke serieuze handelaar.

Is Doopie Cash betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van DoopieCash staat buiten kijf. Deze reputatie is opgebouwd uit een consistent beleid van transparantie en integriteit. DoopieCash is ontstaan uit passie, kennis en ervaring. De oprichters, ervaren crypto-traders, hebben een YouTube-kanaal opgericht om de vloedgolf van verkeerde informatie tegen te gaan die beginnende handelaren vaak overspoelt, en dit met catastrofale gevolgen.

Anders dan de vele zogenaamde crypto-experts die snel rijkdom beloven, staat DoopieCash voor realistische, eerlijke en waardevolle informatie. Ze vermijden de valkuilen van beloofde gouden bergen en nemen hun volgers mee in hun handelsactiviteiten. Ze geven volledige inzage in hun investeringen, winsten en verliezen en houden zo de verwachtingen realistisch.

De openbaarheid die DoopieCash tentoonspreidt, is lovenswaardig. In hun 1 miljoen challenge, die begon op 1 mei 2020, toonden ze elke stap van hun investeringen, van aankoop tot huidige portfolio. Dit benadrukt hun transparantie en geeft handelaars een kijkje in de keuken van professionele investeerders.

Naast het tonen van hun handelsactiviteiten, onderscheidt DoopieCash zich ook door zijn betrouwbare educatieve aanbod. Ze bieden een eerlijk geprijsd leerprogramma dat handelaren helpt winst te maken op de markt. Dit wordt bevestigd door de talrijke positieve recensies en een gemiddelde beoordeling van 4,3 sterren uit 474 stemmen op verschillende platforms.

Samengevat, DoopieCash verdient vertrouwen door zijn transparantie, integriteit en het leveren van professionele en accurate informatie over crypto-handel en -investeringen.Gratis: Cursus crypto traden

De gratis crypto trading cursus, onderwezen door Berry en Chris, is een grondige en boeiende inleiding tot de wereld van cryptocurrency. Deze cursus, opgebouwd uit negen zorgvuldig opgebouwde modules, dekt alle essentiële aspecten van crypto trading.

De cursus begint met een basisintroductie tot crypto en trading. Vervolgens wordt er dieper ingegaan op verschillende trading strategieën, zoals het begrijpen van candles, het gebruik van verschillende trading tools en platformen, en het werken met beurzen. Er wordt ook uitleg gegeven over margin trading en leverage, met een focus op het beheersen van risico's.
Een bijzondere module richt zich op trading psychologie, waarin de belangrijkheid van emotieregulatie in trading wordt benadrukt. De cursus rondt af met praktische informatie over het uitvoeren van een transactie van begin tot eind.

Ondanks dat deze cursus gratis is, biedt het een rijke en gedetailleerde inleiding tot crypto trading. Of je nu een beginnende trader bent of je kennis wilt opfrissen, deze cursus heeft veel te bieden. En als je er klaar voor bent om verder te gaan, staan Berry en Chris klaar om je naar het volgende niveau te leiden met hun betaalde cursussen.

Conclusie

DoopieCash heeft zichzelf een prominente plaats verdiend in de Nederlandse crypto-arena met hun uitgebreide handelservaring, omarmd door hun YouTube-kanaal en diverse crypto trading cursussen.

Ze bieden een rijk scala aan leermogelijkheden. Het lovenswaardige aanbod omvat grondige lessen over swing trading, day trading en scalping, onderwezen via hun zelfontwikkelde APA-trading systeem. Het leren is boeiend en toegankelijk, waarbij de informatie op een aangename en gemakkelijk te begrijpen manier wordt gepresenteerd. Daarnaast is de prijsstelling redelijk en biedt het waar voor je geld.

Voor degenen die op zoek zijn naar meer diepgaande begeleiding, zijn er 1-op-1 coaching opties en een exclusief Platinum lidmaatschap op Discord.

DoopieCash cursussen genieten een uitstekende reputatie onder gebruikers. Op het moment van schrijven, hebben ze 169 beoordelingen ontvangen op Google, met een indrukwekkend gemiddelde van 4.7 op een maximum van 5 punten. Dit spreekt boekdelen over de kwaliteit en effectiviteit van hun cursussen.

De Swing Trading cursus krijgt bijzondere lof. Het is zowel logisch gestructureerd als rijk aan waardevolle informatie, waardoor het nuttig is voor traders van alle ervaringsniveaus. Aan het einde van de cursus, zul je een professionele koop- en verkoopstrategie hebben om winstgevend te handelen.

Uiteindelijk hangt je succes af van je inzet en realistische verwachtingen. Als je bereid bent om volledig in te zetten en begrijpt dat rijkdom niet overnacht komt, dan kan de Swing Trading cursus van DoopieCash precies zijn wat je nodig hebt om je trading carrière te starten of te verbeteren.
Over de schrijver
Reactie plaatsen