Doe meer dan het minimum met affiliate marketing


Doe meer dan het minimum met affiliate marketing. Als je net begonnen bent met affiliate marketing of van plan bent om met affiliate marketing te beginnen, dan vraag je je vast af wat ervoor nodig is om succesvol te worden. De meeste beginners willen zo min mogelijk doen, maar wel de maximale resultaten behalen. Ze verwachten dat als ze 3 weken bezig zijn met één blog per week, ze binnen no time succesvol worden.

Als je de affiliate marketing revolutie hebt gevolgd, weet je dat één keer per week een blog schrijven van 1000 woorden het absolute minimum is. Het is dus geen goed idee om het daarbij te laten. Lees verder.

Doe wat nodig is om jouw succes te behalen

Ik weet nog goed dat ik net begon met affiliate marketing. Ik wilde zo snel mogelijk een fulltime inkomen verdienen, maar dat kwam niet. Ik vroeg me af wat ik verkeerd deed en waarom alle andere mensen wel zo veel geld verdiende en ik niet.

Wat veel beginners niet weten is dat de mensen die laten zien hoe succesvol ze zijn, al jaren keihard werken om hun doelen te behalen. Hun succes is niet op een dag gekomen. Jij moet dus ook niet verwachten dat je binnen enkele weken succesvol wordt.

Als je echt succesvol wilt worden moet je je visie stellen op lange termijn. Wat kun jij in 5 of 10 jaar doen om je doelen te behalen. Denk niet aan dit jaar wil ik 2000 euro verdienen, maar bedenk voor jezelf waar je over 5 of 10 jaar wilt staan.

Wat is er voor nodig om te komen waar jij wilt staan en welke stappen moet je daarvoor zetten.

Het is zo jammer om te zien hoe veel mensen stoppen met affiliate marketing omdat ze niet de resultaten zien die ze verwachtten.

Starten met Affiliate Marketing?

Toen ik begon met Affiliate Marketing had ik geen idee wat ik moest doen. Totdat ik begon met de Affiliate Marketing Revolutie. Nu kan ik leven van mijn online inkomsten.

Meer informatie over de cursus

Start vandaag nog!

Als je nog niet bent begonnen met affiliate marketing maar wel van plan bent om ermee te beginnen raad ik je aan om daar vandaag nog mee te beginnen. Hoe langer je zoekt naar de juiste strategie, hoe langer het duurt voordat jij succesvol wordt. Er is namelijk maar één manier waarop jij succesvol kunt worden en dat is door actie te ondernemen.

Je kunt alles weten van affiliate marketing, Je kunt een volledig business plan hebben geschreven, maar als je niet begint, zul je nooit resultaten behalen.

Denk bij het starten ook niet over rustig aan doen, maar geef iedere dag 100%. Werk iedere dag aan je business en sla geen dag over als je geen zin hebt.

Alleen de mensen die door blijven gaan en daadwerkelijk beginnen worden succesvol. Het grootste gedeelte van de mensen die beginnen met affiliate marketing hebben niet genoeg motivatie om een jaar zonder inkomsten te werken.

Het is belangrijk om te weten dat alle werk dat je nu doet niet voor niets is. Ieder steentje dat je nu legt terwijl je geen inkomsten verdient, draagt straks bij aan jouw succes.

Daarnaast verandert voor jou de mate van succes in de loop van tijd. Nu zou je wellicht graag 2000 euro per maand verdienen. Als je die grens over bent is 2000 euro niet meer genoeg.

Geniet vooral van de ervaring

Ja het is leuk om geld te verdienen met affiliate marketing. Als beginner denk je dat je het daar allemaal voor doet.

Als je eenmaal geld verdient met affiliate marketing vergeet je al snel het geld en ontdek je waar het hebben van een website en het publiceren van content echt om draait.

Het belangrijkste element van jouw online business is mensen helpen beter worden. Het maakt hierbij niet uit in welke niche je zit. Met je website zorg jij voor oplossingen voor problemen die jouw bezoekers hebben.

Geld verdienen met affiliate marketing is slechts een bijproduct. Uiteindelijk draait het allemaal om het geven van zo veel mogelijk waarde.

Als jij het niet leuk vindt om andere mensen te helpen met hun problemen is affiliate marketing waarschijnlijk niets voor jou.

Haal jij wel voldoening uit het helpen van mensen? Dan is affiliate marketing wel geschikt voor jou.

Veel affiliates vertellen je hoe je geld kunt verdienen met affiliate marketing. Ook leer je vaak hoe jij zo snel mogelijk veel geld kunt verdienen. Dat vooral omdat geld verdienen een drijfveer is voor veel mensen.

Hier vertel ik je dat je met affiliate marketing helemaal niet bezig hoeft te zijn met geld. Als jij iedere dag je best doet om andere mensen te helpen met hun problemen, komt geld je in overvloed tegemoet.

Start simpel en houdt het simpel

Zo vaak zie ik beginnende affiliates van allerlei gekke campagnes maken op hun website in de hoop dat ze zo meer geld verdienen. Als jij het niet om geld laat draaien kun je pas echt doen wat je leuk vindt en maakt het helemaal niet uit hoe je website eruit ziet.

Je kunt dan gewoon schrijven wat je wilt, mensen helpen op de manier zoals jij dat wilt en hoef jij je bezoekers ook niet eens om geld te vragen.

Je bezoekers zullen het waarderen als je oprecht hulp biedt. Ze zullen je dan ook wat terug willen doen. Dat is hoe affiliate marketing echt werkt.

Ja, Sales funnels  en marketing tools kunnen je helpen. Toch is het vooral belangrijk om ervoor te zorgen dat jij een echt persoon bent. Laat zien wie je bent, geef je eerlijke mening en doe elke dag je best om je bezoekers te helpen. Dan ben je op de goede weg.

Start je eerste website, laat de problemen die je tegen gaat komen gewoon komen en los ze op als je ze tegen komt. Het heeft helemaal geen zin om alles vooraf te analyseren.

Kies een bewezen strategie

Kies een bewezen strategie zoals de affiliate marketing revolutie en blijf het dan ook volhouden.

Als jij dat dag in dag uit blijft doen, gebeuren er zulke mooie dingen. Een lange tijd heb ik ook alles gedaan voor het geld. Totdat ik mezelf afvroeg wat ik nou eigenlijk aan het doen was. Als je content maakt voor andere mensen doe je dat om ze te helpen, niet om ze zo snel mogelijk geld afhandig te maken.

Eerlijk gezegd denk ik dat zo ook affiliate marketing een negatief beeld heeft gekregen. Het ging uiteindelijk niet meer om helpen. Het ging alleen maar om zo veel mogelijk verdienen. Daarbij maakt het niet uit op welke manier.

Hoe ga jij het aanpakken? Ga je echt je bezoekers helpen? Geef je niet op? Wees realistisch. Denk je echt dat je 2000 euro per maand kunt verdienen zonder jezelf daarvoor te bewijzen? Ik denk het niet.

Start vandaag! Onderneem veel actie. Houdt het minimaal 2 jaar vol en je zult versteld staan wat er kan gebeuren in zo een korte tijd. Succes! 

Starten met Affiliate Marketing?

Maak kennis met Affiliate Marketing in mijn Gratis E-book! Zelf ben ik al een tijd bezig met Affiliate Marketing en leef ik inmiddels van mijn online inkomen. Ik help je graag de eerste stappen te zetten met affiliate marketing. Download daarom mijn e-book helemaal gratis.

Gratis Downloaden

Recent Content