Hoe kun je creatief geld verdienen? 3 manieren
3 februari 2019 

Hoe kun je creatief geld verdienen? 3 manieren

Je kunt dankzij het moderne internet op veel manieren geld verdienen. Van een eigen blog schrijven, video's maken of door spullen te verkopen via bijvoorbeeld veiling websites. Met een gezond portie creativiteit kun je op verschillende manieren profiteren van mogelijkheden om geld verdienen op het internet.

Door het plaatsen van advertenties op je blog kun je geld verdienen. Ook bij vloggen is dit het geval. Je kunt vooraan, na een bepaalde tijd of na afloop van een video advertenties plaatsen. Bij elke klik of verkoop verdien je geld. Doordat je met een blog wereldwijd bereik hebt kunnen de verdiensten behoorlijk oplopen. Waarbij je bij het verkopen van producten slechts eenmalig een verdiensten hebt. Door slim in te spelen op behoeften van je doelgroep kun je verdiensten gemakkelijk verhogen. Je kunt met een goed blog of vlog (videoblog) bouwen aan een passief inkomen. Maar dat komt niet vanzelf, je moet er echt mee aan de slag. Maar vooral de tijd nemen om te kunnen groeien. Door bijvoorbeeld met regelmaat nieuwe blogs of vlogs te schrijven. Bij producten verkopen is dit anders. Je hebt in dat geval eenmalig profijt van de verkoop. 

Affiliate marketing zonder KVK

Er zijn 101 manieren om creatief geld te verdienen, maar slechts een drietal waarover ik je zal vertellen in dit artikel. Dat doe ik met een belangrijke reden, ik wil jou motiveren het juiste te doen met goede ondersteuning. Door de verschillen te laten proeven. 

Je hebt misschien al rondgekeken op internet. Op zoek naar mogelijkheden om creatief geld te gaan verdienen. Dan heb je ook de verhalen gelezen over snel geld verdienen. Daar kan ik je helaas niet bij helpen. Eigenlijk niemand. Het internet is echt geen plek voor snelle verdiensten. Maar dat neemt niet weg dat je er niet veel mee kunt verdienen. Al moet je het wel ruim de tijd gunnen om daartoe te komen.

Geld verdienen met creativiteit lastig? Echt niet!

Je kunt je vast voorstellen hoe lastig geld verdienen met creativiteit is. Dat komt niet omdat jij het niet kunt. Iedereen zou geld kunnen verdienen met een gezond portie creativiteit. Maar des te meer omdat je niet goed weet waar je moet beginnen. Samen met jou zijn er duizenden die dat vinden. Aan mij de taak je over de eerste drempel te tillen. Iets wat eigenlijk helemaal niet zo lastig is. Want wat als ik je vertel dat wat je al doet de eerste stap is. Je bent namelijk op zoek naar de mogelijkheden om met jouw creativiteit geld te verdienen. 

Blijf dus vooral doen wat je al deed. Maar daar gaan wij natuurlijk wel een schepje bovenop doen. Maar voor het zover is, ik je daarover meer ga vertellen wil ik dat je eerst de voordelen weet van op een creatieve manier geld verdienen.

De voordelen van geld verdienen met creativiteit

  • Je vindt wat je doet ontzettend leuk, waardoor de beste content ontstaat.
  • Omdat je het leuk vind kun je het langer volhouden.
  • Je hebt geen geld nodig om geld te verdienen met creativiteit.
  • Gedurende de tijd bouw je aan een passief inkomen.

Samengevat vind jij wat je doet leuk, kun je het langer volhouden, heb je er geen geld voor nodig, geef je het de tijd om te bouwen aan een passief inkomen. Hoe klinkt dat?

Waarom stoppen de meeste mensen met creatief geld verdienen op het internet?

De meeste mensen stoppen niet vanwege gebrek aan creativiteit. Nee, de meeste mensen vinden het lastig om door te gaan zonder verdiensten te hebben. Dat is ook een behoorlijke opgave. Elke week je blog of vlog vullen met nieuwe content of producten maken die je wilt verkopen. Maar bekijk het ook van de positieve kant. Je kunt nadat je eraan begonnen bent alleen maar groeien. Je bent er in eerste instantie niet mee begonnen om rijk te worden. 

Ook ik heb in het begin momenten gehad waarop ik wilde stoppen. Toch bleef ik erin geloven. Ik wist zeker dat het mij iets ging brengen. Daarnaast was ik al meer dan een half jaar bezig. Het schrijven van nieuwe content (omdat ik voornamelijk blogde) kwam mijn neus uit. Tot het omkeerpunt ineens was bereikt. Na een eerste verdiensten door verkopen via een affiliate link volgde er meer. 

Ik begrijp dus als geen ander dat verdiensten een goede motivatie zijn. Maar eigenlijk zijn er veel meer motiverende factoren die ik eerder al hebt benoemd als voordelen. Blijf die voordelen elke keer opnieuw in gedachten houden. Ze worden op een moment belangrijker dan je misschien denkt. 

Wat kan mij motiveren om creatief geld te verdienen?

Je hebt de eerste motivatie al cadeau gekregen. Maar soms heb je meer nodig om gemotiveerd te blijven. Je kunt denken aan bezoekers op je websites, kijkers naar jouw vlogs of mensen die tegen elkaar opbieden wanneer je verkoopt. Ze kunnen je de motivatie geven die je nodig hebt om door te gaan met wat je doet. Zodat jij steeds opnieuw met sprankelende content komt. 

webteksten laten schrijven

Wat je ook kan motiveren ergens helemaal voor te gaan is jezelf inschrijven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel. Jouw activiteiten zijn vanaf nu niet meer vrijblijvend, je bent  immers een bedrijf gestart. Hoewel je in het begin veelal nog geen inschrijving nodig hebt, omdat je verdiensten te klein zijn kan dit je wel een duwtje in de rug geven om er nog beter je best voor te doen.

De laatste motivatie moet je zoeken onder familie, vrienden maar zeker ook kennissen. Wat vinden zij van wat jij doet. Vaak hebben zij ook praktische adviezen waar je zeker wat mee kunt. Bovendien is de onvoorwaardelijke steun van naasten belangrijk, zeker omdat investeren in een blog, vlog of het verkopen van producten veel tijd in beslag kan nemen. 

Hoe uit creativiteit zich zodra je er geld mee gaat verdienen?

Wanneer je van een hobby werk maakt heeft dat een behoorlijke impact. Je moet je dat zeker gaan realiseren voor je de stap maakt. Want niets is meer vrijblijvend. Er komen veel verplichtingen op je af. Waar je voorheen veel zaken vrijblijvend deed, moet je nu misschien geld gaan vragen. Allemaal veranderingen waar je zeker rekening mee moet houden. Waarbij jij je moet afvragen, is dit het wel waard? 

Heb je de afweging met gezond verstand gemaakt? Dan is het verdienen van geld met wat je graag doet natuurlijk hartstikke leuk. Maar verlies je niet in de verdiensten. Blijf realistisch in wat je doet. Blijf zorgen voor het plezier dat je erin hebt. Dat zijn twee behoorlijk belangrijke onderdelen die jouw succes zullen beïnvloeden.   

Hoe vind ik klanten die mijn creativiteit willen kopen?

Het vinden van klanten die jouw creativiteit willen kopen is misschien niet de beste omschrijving. Maar toch verkoop je met een blog, vlog of bij het verkopen van artikelen die je gemaakt hebt creativiteit. Jij hebt immers gezorgd dat klanten met jouw blog, vlog of dankzij jouw producten interesse hebben. Iets dat niet zomaar uit de lucht komt vallen. Maar hoe vergroot je jouw bereik? Waar ga jij op zoek naar de geïnteresseerde bezoekers die gemakkelijker klant worden?

Het onderwerp bepaald voor een groot deel de doelgroep die je voor ogen hebt. Het onderwerp breien zal doorgaans een oudere doelgroep aanspreken dan smartphones. Door een profiel te maken van wie de doelgroep kan zijn kun je klanten makkelijker bereiken. 

Je weet bijvoorbeeld dat ouderen liever lezen dan een video bekijken. Dat jongeren vaker op de prijs letten, waarbij ouderen kwaliteit kiezen. Zo zijn er nog meer voorbeelden. Waarmee jij inzicht krijgt hoe je jouw doelgroep kunt verleiden tot een aankoop.

De juiste doelgroep vinden heeft voornamelijk te maken met zorg dragen voor goede content. Weten waar je doelgroep zich bevindt. waarna je ze kunt verleiden tot het bezoeken van je blog, vlog of de verkooppagina.

Hoe leer je geld verdienen met creativiteit?

Wanneer je praktische informatie wilt over geld verdienen met bloggen, met video's maken of het verkopen van producten op het internet zijn modules uit project 24 een goede keuze. Zo is er een module te vinden over geld verdienen met video of leer je met de affiliate marketing revolutie het opbouwen van verdiensten met een affiliate marketing website blog.

Wat de cursussen die je kunt volgen zo bijzonder maakt is de werkwijze. Je leert aan de hand van praktische video's wat je kunt doen. Waarna wat je geleerd hebt direct toegepast kan worden op je eigen blog website, video kanaal of bij het verkopen van producten. 

Je krijgt dus toegang tot waardevolle informatie. Krijgt inzicht in nieuwste methodes. Kan informatie altijd online terugvinden in je persoonlijke account. 

Wat jij nog moet weten over creativiteit! 

Bijna vergeten! Met het internet in je broekzak (smartphone) heb jij altijd een podium op zak waar jij je creativiteit tot uiting kan brengen. Je hebt bereik over de hele wereld. Dus ook je eigen kanalen. Maar hoewel het verleidelijk is tot in het oneindige door te gaan, zorg er altijd voor dat jouw creativiteit niet uitgeput raakt. 

Laat je inspireren, zoek de inspiratie of voel de inspiratie door wat anderen schrijven, filmen, vertellen of maken te bekijken. Soms terug te vallen op wat je eerder hebt geschreven of soms out-of-the-box te gaan. Zo blijf je verrassen, verwachtingen overtreffen maar vooral dichtbij je eigen succes.

Over de schrijver
Wij zijn Writgo.nl. We zijn een team van gepassioneerde schrijvers en helpen andere online bedrijven meer resultaat behalen op het internet. Hoewel we voor vrijwel alle soorten online bedrijven content schrijven, ligt onze focus op affiliate marketing. Bij Writgo.nl zijn we allemaal bekend met affiliate marketing en weten we daarom ook precies welke content een affiliate website nodig heeft. Daarnaast schrijven we ook steeds meer content voor andere soorten bedrijven, webshops en zelfs bol.com verkopers. In de blogberichten op onze website lees je alles over hoe jij geld kunt verdienen op het internet. Zelf zijn we actief bezig met verschillende vormen van online geld verdienen en zorgen we er zo voor dat we binnen Writgo.nl. Verschillende inkomstenbronnen opbouwen. Met onze blogs helpen we je jou dat ook bereiken. De beste manier om te beginnen met online geld verdienen is toch echt wel affiliate marketing. Ik raad je daarom ook zeker aan om De Affiliate Marketing Revolutie te volgen. Klik hier om naar de kortingspagina te gaan. Hier krijg je echt al heel veel goede informatie over hoe jij kunt beginnen met Affiliate Marketing. Daarnaast is het ook een Absolute aanrader om de Affiliate Marketing Webinar van Corné Marchand en Robert Jansen GRATIS te volgen. RESERVEER DIRECT GRATIS JE PLEK!
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down