arrow_drop_up arrow_drop_down

Teksten nodig voor je website? 

Krijg meer bezoekers, kliks en commissies dankzij goede content!

Direct Starten 

Meer bezoekers

Krijg maandelijks meer bezoekers naar je website 

Consistent Publiceren

Consistent publiceren is heel belangrijk. Wij zorgen daarvoor. 

Meer commissies

De teksten die we schrijven zijn erop gericht meer commissies te genereren. 

Stap 1: Kies het pakket dat bij je past

Zodra jij een van de onderstaande pakketten hebt gekozen, hoef jij zelf geen teksten meer te schrijven voor je website. Vanaf het moment dat je klant wordt bij Writgo.nl. Zorgen wij ervoor dat jij wekelijks goede content ontvangt om te publiceren op je website. 

Kies je pakket

Stap 2: Aanmelden bij ons systeem

Writgo.nl werkt met een uniek content marketing systeem, waarmee jij heel gemakkelijk al je content opdrachten aanvraagt en zelfs kunt inplannen in de toekomst. Weet je bijvoorbeeld nu al welke teksten jij over een maand of zelfs over een half jaar wilt publiceren? Plan het vast in bij ons. Zo krijg je enkele dagen voor je publicatie datum de tekst van ons geleverd. 

Teksten bestellen

Stap 3: Plan je tekst opdrachten in 

Zodra de aanmelding bij ons systeem is voltooid, krijg je direct toegang. Plan direct alle opdrachten in voor teksten dat je graag wil gaan publiceren. Wij doen de rest. 

welke belasting met affiliate marketing

Stap 4: We gaan aan de slag!

Zodra jij je teksten hebt ingepland, gaan we voor je aan de slag. Je kunt zelf kiezen om een deadline in te vullen, of dit door ons te laten doen. We zorgen er altijd voor dat deadlines behaald worden en als het even niet gaat lukken of we hebben nog vragen nemen we altijd contact met je op. 

1. Onderzoek naar het onderwerp
2. Tekst wordt geschreven 
3. Tekst wordt gecontroleerd 
4. Jij ontvangt je tekst


Mocht er na het ontvangen van de tekst iets niet naar wens zijn, lossen we dat altijd voor je op. 

Wat klanten over ons zeggen

Jacko Meijaard
Schrijft uitstekende teksten, en houdt zich aan de deadlines.
Robert Ligthart
Al een langere tijd klant bij Writgo. Samenwerken met Writgo is erg flexibel en staan open voor veranderingen. 👍
Maik 
Zeer goed team met tekst schrijvers die constant met je meedenken over nieuwe ontwikkelingen en ideeën. De teksten zijn uitstekend en Google proof!
Willem van der Heijden
Mike heeft meer dan 40 teksten geschreven voor 2 van mijn websites. Deze teksten slaan goed aan en Mike heeft geen één tekst te laat geleverd. Altijd netjes op tijd of zelfs daarvoor. Afspraak is ook echt afspraak bij Writgo. Ga zo door!

Ontdek de voordelen 

  

Goede content

Alle teksten geschreven door ons team zijn erop gericht om goed te scoren in Google. Daarnaast zijn onze teksten ook 100% uniek geschreven. 

Snelle Service

Dankzij ons gepassioneerde team, schrijven we snel, maar ook op hoog niveau. Dat betekent dat jij niet lang hoeft te wachten op je teksten. 

Handig eigen systeem

Met het systeem van Writgo.nl heb je altijd toegang tot je eigen planning, maar ook alle content dat je bij ons hebt besteld. De content blijft bewaard in je account. 

Altijd gratis advies

Wil je even sparren? Of heb je een vraag over affiliate marketing? Bij ons hoef je nooit te betalen voor advies. We helpen je graag. 

Aanvullende diensten

Naast het schrijven van teksten bieden we ook aanvullende diensten. Neem hiervoor contact met ons op. Heb je net even wat extra nodig? Vraag naar de mogelijkheden

Automatische betaling

Om ervoor te zorgen dat jij zo min mogelijk bezig hoeft te zijn met je business, hanteren we voor het betalen automatische incasso. (via factuur is mogelijk) 

Kies een Pakket 

Affiliate Brons 

€ 291,- p/m.

Affiliate marketing marktplaats

Affiliate Zilver

€ 580,- p/m.

Affiliate Goud 

€ 870,- p/m.

Teksten bestellen

Affiliate Platina

1160,- p/m.

Liever geen abonnement? 

Let op: Alle aangegeven prijzen op deze pagina zijn inclusief 21% btw. 
Top bedrijf, Altijd goeie teksten en professioneel. Ik krijg de teksten ook altijd op tijd. Zeker een aanrader als je teksten nodig hebt!
Sunny Khan

Writgo schrijft inmiddels al geruime tijd voor mijn bedrijf en ben daar erg tevreden over. Altijd binnen de tijdtermijn en volgens de afspraken. Bij spoedopdrachten reageren ze gelijk en denken ze zelf mee om de opdracht snel uit te voeren voor het juiste resultaat. Ben dan ook erg tevreden over jullie diensten.

Joost van der Schilden 

Ik laat sinds enkele maanden mijn teksten schrijven door Writgo.nl en dat doen ze altijd naar wens en netjes op tijd. Contact verloopt altijd vlot en professioneel.
Teksten bestellen
Menno Jongkind
Maken kwalitatief goede teksten, leveren snel en communiceren goed. Echt een aanrader!
Wijn Specialist
Writgo komt afspraken na en schrijft kwalitatief goede teksten.
Bitcoin Start
Uitstekende communicatie en zeer goede kwaliteit teksten.
Dennis van de Ven

Download onze Gratis Checklist

Wil je zelf direct betere teksten leren schrijven? We hebben een aantal belangrijke zaken op rij gezet, zodat jij direct betere teksten schrijft! 


Download de Checklist GRATIS!