Content Goud Abonnement

 • 295+ verkocht
 • 4,7 Rating

Ben je zelf geen schrijver? Maar heb je wel content nodig voor je website? Ga dan aan de slag met het content abonnement Goud.

4,7 rating | 33 reviews

Inhoud Abonnement
 • 18000 woorden per maand
 • Zelf zoektermen doorgeven
 • Toegang tot onze planning tool.
 • Direct contact met de schrijver
 • SEO Geoptimaliseerd
 • Unieke content

De voordelen van content marketing

 • Online vindbaarheid verbeteren
 • Vergroot Online betrouwbaarheid
 • Genereert leads & klanten

Notificatie Systeem

Je krijgt een Notificatie zodra de tekst klaar is om te downloaden.

Direct contact

Als klant van Writgo heb je direct contact met de schrijver.

Vast bedrag

Dankzij dit abonnement weet je precies waar je aan toe bent.

1

Afrekenen

Afrekenen gebeurt eenmalig. Dit abonnement loopt maandelijks door. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

2

Account aanmaken

Na het afrekenen krijg je duidelijke instructies om je account aan te maken. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op.

3

Teksten ontvangen

Tijdens het maken van je account, heb je taken aangemaakt voor onze schrijvers. Zodra de tekst klaar is krijg je hiervan een melding om ze te downloaden.

Webteksten zijn teksten die online op een webpagina gepubliceerd worden. Webteksten worden vaak gebruikt om informatie te geven, iets te verkopen, of lezers te vermaken.


Webteksten kan je schrijven in verschillende vormen, zoals blogs, nieuwsberichten of productomschrijvingen.

Content marketing kies je om meer leads en klanten naar je webpagina te trekken. Hoe beter de content marketing, hoe beter de resultaten.


Je kan je content marketing verbeteren door sterke webteksten te schrijven. Heb je hier minder tijd voor of liggen je talenten niet bij schrijven, dan kan je dit uitbesteden. Hiervoor zou je kunnen kiezen voor ons content goud abonnement.

Het content goud abonnement is een pakket dat je kan kiezen om maandelijks voorzien te worden van sterke, originele teksten. Met het content goud abonnement word je elke maand voorzien van 18.000 woorden.


Met 18.000 woorden weet je zeker dat je elke maand ruim voldoende content hebt om te publiceren op je webpagina.

Eerst bestel je het abonnement en reken je af via ons geheel geautomatiseerde systeem. Je kunt betalen met iDeal, Klarna, Paypal of Creditcard.

Vervolgens krijg je instructies om een account te maken. Wanneer je deze voltooid hebt, geef je je wensen door. Het systeem stuurt je door naar een pagina om je wensen in te vullen. Geef hier zoveel mogelijk informatie, zodat we goed weten wat we moeten doen.

Hierna zal ons systeem automatisch een medewerker aan je toewijzen. Zodra de dienst is afgerond, ontvang je hierover bericht. Daarnaast is het ook mogelijk in contact te komen met de medewerker via je eigen account.

Ja, het content goud abonnement is bij ons maandelijks opzegbaar.

Als je voor een content goud abonnement kiest, ben je niet alleen verzekerd van 18.000 woorden per maand, maar heb je hierdoor ook nog eens extra tijd over die je anders zou besteden aan het schrijven van nieuwe inhoud.


Verder kan je met een content goud abonnement genieten van toegang tot onze planning-tool, direct contact met de schrijver, SEO-optimalisatie en altijd weer unieke content. Ook mag je zelf de gewenste zoektermen doorgeven.

De teksten die wij leveren met een content abonnement zorgen voor een betere online vindbaarheid, een vergrote online betrouwbaarheid en meer leads en klanten. Met wel de 18.000 woorden weet je zeker dat je genoeg content hebt om deze resultaten te behalen.

Het verschil tussen een content brons abonnement en een content zilver abonnement zit in het woordenaantal. Waar je bij zilver maandelijks 12.000 woorden geleverd krijgt, biedt goud er zelfs 18.000.


De kwaliteit en manier van werken zijn bij beide abonnementen hetzelfde.

Als je erg veel nieuwe, originele inhoud wil publiceren, dan is het content goud abonnement het beste abonnement. Heb je genoeg aan wat minder teksten per maand? Dan zou je ook voor ons brons of zilver abonnement kunnen kiezen.

Testimonials

Wat anderen zeggen

We hebben al veel mensen blij mogen maken met onze diensten.

petra groen
petra groen
2022-10-13
Naast de ontzettend fijne klantenservice van Writgo, zijn ook de teksten erg goed! Het kan erg lastig zijn, een tekstschrijver te vinden, die met je meedenkt en jouw ideeën goed vertaald op papier. Het team van Writgo is echter erg proffesioneel en levert naar jouw wens! Twijfel je tussen meerdere bedrijven? Kies dan zeker voor Writgo!
Paco Vermeulen
Paco Vermeulen
2022-07-14
Ik ben zeer tevreden over de SEO teksten die wij laten schrijven door Writgo. Het online platform om taken aan te maken werkt makkelijk en alle teksten worden keurig volgens afspraak opgeleverd. Wat mij betreft is Writgo een aanrader!
Bitcoin Kenner
Bitcoin Kenner
2022-05-16
Writgo is een fijne partij om je teksten bij te bestellen. Goede kwaliteit content, eenvoudig takensysteem, snel en goed contact met de schrijvers en de content wordt altijd op tijd afgeleverd. Zeker een aanrader!
Steven Anthonis
Steven Anthonis
2022-04-30
Goede artikels, vlotte communicatie, handig dashboard om alles op te volgen. Kortom: TOP!
Robbert Kramers
Robbert Kramers
2022-02-22
Ik laat de teksten voor mijn website schrijven door Writgo. Zij doen ook gelijk het zoekwoordonderzoek. De teksten zijn super goed geschreven en merk dat ik beter begin te scoren in Google. Het persoonlijk contact met Mike is super! Als je vragen hebt kun je gelijk bij hem terecht. Ik ben heel blij met mijn overstap naar Writgo!
Larsen Busch
Larsen Busch
2022-01-31
Uitstekende teksten en netjes op tijd geleverd. Een aanrader voor een ieder die opzoek is naar een goede tekstschrijver!
Sandra te Loo
Sandra te Loo
2022-01-25
Ze schrijven zeer goede teksten voor mijn reisblog! Altijd ruim op tijd en vriendelijk!
Jochem van Mill
Jochem van Mill
2021-11-27
Steeds vaker maak ik gebruik van Mike en zijn team van schrijvers. Voor mij en mijn klanten zijn kwaliteit, punctualiteit en communicatie belangrijk en dan ben ik bij WritGo aan het goede adres.
Danae de Groot
Danae de Groot
2021-11-19
Het is erg fijn samenwerken met Writgo.nl. Mike beantwoord vragen snel en professioneel. De teksten zijn daarnaast van goede kwaliteit en Writgo is in staat om snel te schakelen. Zeker een aanrader. Ik kijk ernaar uit om de huidige samenwerking op dezelfde wijze voort te zetten en nog vele teksten te ontvangen.

Deze diensten vind je ook interessant

De onderstaande diensten sluiten perfect aan bij deze dienst.

Zoekwoorden onderzoek
 • 340 verkocht
Teksten bestellen
 • 3541 verkocht

Meer website bezoekers?

De door ons geschreven content levert resultaten. Hierdoor krijg je meer website bezoekers, meer kliks op je links en meer commissies/verkopen.