CONTENT ABONNEMENT

WEKELIJKS DE BESTE CONTENT OP JE WEBSITE MET EEN CONTENT ABONNEMENT NAAR KEUZE.

Wil je met regelmaat nieuwe teksten op je website publiceren? Dan zijn onze content abonnementen uiterst geschikt. We hebben daarin drie mogelijkheden.

Basisinformatie

Liever losse webteksten bestellen? Bestel dan hier je gewenste aantal woorden.

Alles wat je deelt op je online platform kan je als content zien. ‘Content’ is een letterlijke vertaling van het woord ‘inhoud’. Wanneer iemand het dus over content heeft, gaat het over inhoud. Dit kan van alles zijn; informatieve feitjes, grappige moppen, of zelfs herkenbare anekdotes.

Eerst bestel je met gemak de dienst die je nodig hebt, via ons geheel geautomatiseerde systeem. Je kunt betalen met iDeal, Klarna, Paypal of Creditcard.

Vervolgens geef je je wensen door. Het systeem stuurt je door naar een pagina om je wensen in te vullen. Geef hier zoveel mogelijk informatie, zodat we goed weten wat we moeten doen.

Hierna zal ons systeem automatisch een medewerker aan je toewijzen. Zodra de dienst is afgerond, ontvang je hierover bericht. Daarnaast is het ook mogelijk in contact te komen met de medewerker via je eigen account.

Goede content is concreet, doelgericht en de tijd waard. Je lezer dient te weten wat ze met de content kunnen (is het informatief, voor vermaak of marketing-gericht?), wat er van ze verwacht wordt en natuurlijk of het hun tijd waard is om het te lezen.

Wanneer je content hier niet aan voldoet, kan het ongeleid, oneerlijk, onprofessioneel of onoverzichtelijk overkomen. Hiermee kan je lezers verliezen.

Een goede webtekst trekt de aandacht van je lezer, houdt deze vast en in het beste geval leidt het tot het resultaat dat je ermee wenst te bereiken, zoals een aankoop, donatie, ondertekening of aanmelding.


Mede met behulp van sterke inhoud en een interessante schrijfstijl kan je dit bewerkstelligen. Opvulling van bijvoorbeeld afbeeldingen of grafieken kan de tekst bovendien aantrekkelijker maken om te lezen.

Wanneer je een tekst voor een website schrijft, houd je rekening met meerdere factoren. Naast dat je inhoud sterk, interessant, eerlijk en doelgericht is, dien je ook te zorgen dat jouw webtekst opvalt tussen de vele andere webteksten die online te vinden zijn.

Om dit voor elkaar te krijgen, dien je rekening te houden met zaken als originaliteit, afbeeldingen en SEO (Search Engine Optimization). Vooral voor het laatst genoemde is het verrichten van goed onderzoek vaak noodzakelijk.

Een content abonnement verzekert je van een bepaald aantal woorden per maand. Bij een Content Zilver Abonnement krijg je bijvoorbeeld elke maand 12.000 woorden.


Verder kan je genieten van toegang tot onze planning-tool, direct contact met de schrijver, SEO-optimalisatie en unieke content. Ook mag je zelf de gewenste zoektermen doorgeven.


De teksten die wij leveren met een content abonnement zorgen voor een betere online vindbaarheid, een vergrote online betrouwbaarheid en meer leads en klanten.

Een blog abonnement is in feite hetzelfde als een content abonnement. Mensen spreken vaak over een blog abonnement wanneer ze hun content bestellen in de vorm van en wekelijkse blog.


Ook bij Writgo kan je ervoor kiezen om onze schrijvers wekelijks een blog voor je te laten schrijven. Bestel het content abonnement dat het beste bij je past en geef in je wensen aan dat je wekelijks een nieuwe blog wil publiceren.

Blogs schrijven is absoluut aan te raden om zelf te doen als je erg bekwaam bent met de pen. Wie het leuk vindt om te schrijven, zal merken dat het schrijven van een blog een waardevolle investering is van je tijd.


Heb je hier echter niet genoeg tijd voor, of liggen jouw kwaliteiten ergens anders dan schrijven, dan is het raadzaam om blogs schrijven uit te besteden. Door je blogs te laten schrijven door ervaren schrijvers, zal je tevens merken dat je ook op andere fronten voordeel haalt uit het laten schrijven van blogs.


Zo kunnen ervaren schrijvers ook zorgen voor verbeterde SEO en meer leads en klanten. Schrijf je zelf je blogs, dan is het zaak om je hier nog extra in te verdiepen.

Een content abonnement verzekert je van een bepaald aantal woorden per maand.

Bij een Content Brons Abonnement zijn dit 6.000 woorden, bij een Content Zilver Abonnement zijn dit er 12.000 woorden, en een Content Goud Abonnement worden er maandelijks 18.000 woorden geleverd.

Verder biedt een content abonnement toegang tot onze planning-tool, krijg je direct contact met de schrijver, en zullen je teksten uniek en SEO-gericht zijn. Ook mag je zelf de gewenste zoektermen doorgeven.

Tot slot zorgen de teksten die wij schrijven met een content abonnement voor een betere online vindbaarheid, een vergrote online betrouwbaarheid en meer leads en klanten.

Ja, een content abonnement bij ons is maandelijks opzegbaar.

Dit zeggen onze klanten!

Krijg meer bezoekers naar je website dankzij onze ijzersterke content!

petra groen
petra groen
2022-10-13
Naast de ontzettend fijne klantenservice van Writgo, zijn ook de teksten erg goed! Het kan erg lastig zijn, een tekstschrijver te vinden, die met je meedenkt en jouw ideeën goed vertaald op papier. Het team van Writgo is echter erg proffesioneel en levert naar jouw wens! Twijfel je tussen meerdere bedrijven? Kies dan zeker voor Writgo!
Paco Vermeulen
Paco Vermeulen
2022-07-14
Ik ben zeer tevreden over de SEO teksten die wij laten schrijven door Writgo. Het online platform om taken aan te maken werkt makkelijk en alle teksten worden keurig volgens afspraak opgeleverd. Wat mij betreft is Writgo een aanrader!
Bitcoin Kenner
Bitcoin Kenner
2022-05-16
Writgo is een fijne partij om je teksten bij te bestellen. Goede kwaliteit content, eenvoudig takensysteem, snel en goed contact met de schrijvers en de content wordt altijd op tijd afgeleverd. Zeker een aanrader!
Steven Anthonis
Steven Anthonis
2022-04-30
Goede artikels, vlotte communicatie, handig dashboard om alles op te volgen. Kortom: TOP!
Robbert Kramers
Robbert Kramers
2022-02-22
Ik laat de teksten voor mijn website schrijven door Writgo. Zij doen ook gelijk het zoekwoordonderzoek. De teksten zijn super goed geschreven en merk dat ik beter begin te scoren in Google. Het persoonlijk contact met Mike is super! Als je vragen hebt kun je gelijk bij hem terecht. Ik ben heel blij met mijn overstap naar Writgo!
Larsen Busch
Larsen Busch
2022-01-31
Uitstekende teksten en netjes op tijd geleverd. Een aanrader voor een ieder die opzoek is naar een goede tekstschrijver!
Sandra te Loo
Sandra te Loo
2022-01-25
Ze schrijven zeer goede teksten voor mijn reisblog! Altijd ruim op tijd en vriendelijk!
Jochem van Mill
Jochem van Mill
2021-11-27
Steeds vaker maak ik gebruik van Mike en zijn team van schrijvers. Voor mij en mijn klanten zijn kwaliteit, punctualiteit en communicatie belangrijk en dan ben ik bij WritGo aan het goede adres.
Danae de Groot
Danae de Groot
2021-11-19
Het is erg fijn samenwerken met Writgo.nl. Mike beantwoord vragen snel en professioneel. De teksten zijn daarnaast van goede kwaliteit en Writgo is in staat om snel te schakelen. Zeker een aanrader. Ik kijk ernaar uit om de huidige samenwerking op dezelfde wijze voort te zetten en nog vele teksten te ontvangen.

Content Marketing uitbesteden

Wil je content marketing uitbesteden? Kies dan een content abonnement. Liever een losse tekst bestellen? Ga dan naar onze teksten bestellen pagina.

De eerste stap is natuurlijk om een bestelling te plaatsen. Een bestelling plaats je gemakkelijk via onze webshop, of door een content abonnement te bestellen.

Nadat je de bestelling hebt geplaatst, kun je inloggen bij je persoonlijke account. Hier kun je gemakkelijk al je opdrachten terugvinden.

Hoe meer informatie je geeft aan onze schrijvers, hoe beter de tekst aansluit bij je wensen.

Nadat wij de tekst voor je geschreven hebben, ontvang je die in het systeem terug.

Zodra de tekst geleverd is, heb je de mogelijkheid om de tekst goed te keuren of af te wijzen. Wanneer je de tekst goedkeurt, zal de opdracht afgerond worden, zijn er onderdelen van de tekst niet naar wens? Dan kun je om een revisie vragen.

We zijn natuurlijk benieuwd wat je van onze diensten vond. Daarom zien we graag een recensie tegemoet!

€ 654,-
Content Zilver Abonnement Maandelijks 12000 woorden.
€ 980,-
Content Goud Abonnement Maandelijks 18000 woorden.