Commerciële content

Wil je meer bezoekers naar je website? Dan is content een van de belangrijkste elementen. We schrijven graag voor je

Content voor je website

Om een constante groei te genereren, is het belangrijk om regelmatig nieuwe content te schrijven. Veel content schrijvers kiezen er voor om deze commerciële content te baseren op een zoekwoordenonderzoek.

Bij Writgo doen wij dit op een hele andere manier. Google is namelijk continue bezig om hun zoekmachine aan te passen c.q. te optimaliseren. In de afgelopen periode is er meermaals naar buiten gekomen dat Google zich meer op semantic search gaat richten.

Oftewel: meer mensen gaan zoeken op basis van onderwerpen in plaats van op basis van zoekwoorden. Dit vereist een andere manier van schrijven; de schrijvers van Writgo zijn specialist op het gebied van deze nieuwe vorm van SEO.

Waarom is content zo belangrijk?

Als eigenaar van een website is het onwijs belangrijk om continue je website aan te vullen. Jouw website moet continue nieuwe content krijgen en de bestaande content moet continue geoptimaliseerd worden. Door regelmatig commerciële content te plaatsen, kan je van enkele voordelen profiteren:
 • Een hogere ranking in Google
 • Meer website bezoekers
 • Meer orders
 • Meer omzet
 • Meer winst

Wil jij dit ook graag voor elkaar krijgen? Wij vertellen je graag iets meer over de diensten we wij leveren.

Direct aan de slag?

Direct aan de slag met het laten schrijven van Content? Neem dan contact met ons op

De commerciële content van Writgo

Bij Writgo zijn we gespecialiseerd in het schrijven van teksten op basis van semantic search. Wij weten dat teksten onwijs goed scoren binnen Google als we de beste antwoorden op vragen geven.

Met andere woorden: Wij schrijven teksten niet op basis van zoekwoorden, maar op basis van de beste antwoorden op vragen. Bezoekers zijn immers op zoek naar antwoorden.

Zij willen geïnformeerd worden en willen de benodigde informatie graag zo snel mogelijk vinden. Onze teksten zijn hier dan ook volledig op gebaseerd; met één oogopslag kan een bezoeker op jouw website de gewenste informatie vinden.

Zoals je hierboven reeds hebt kunnen lezen, kan dit tot mooie resultaten leiden. Meer winst is immers de wens van elke (digitale) ondernemer.

Onze werkwijze

Graag informeren we je ook alvast over de werkwijze die wij hanteren. Wij nemen namelijk graag zelf initiatief, maar hebben daarvoor wel enige input van jou nodig.

We vragen jou dan ook om per opdracht het doel van de tekst duidelijk kenbaar aan ons te maken. Daarbij vragen we eveneens of je door kunt geven hoeveel woorden wij aan de tekst mogen besteden.

Op basis van die informatie gaat één van onze content schrijvers aan de slag.
In de digitale wereld is het steeds belangrijker om snel te schakelen. Je wilt immers scoren op actuele onderwerpen. Wij zijn dan ook in staat om de teksten relatief snel op te leveren.

Daarbij hechten wij bijzonder veel belang aan de deadline. Bij ons geldt echt: deadline is deadline. We zorgen er zodoende voor dat alle teksten binnen de gestelde deadline af zijn.

Avonden overwerken of dagen vroeg beginnen; wij doen er alles aan om jouw teksten op tijd af te krijgen.

Nadat wij de teksten opgeleverd hebben, horen wij graag jouw feedback. Ons streven is om de content zo perfect mogelijk aan te leveren. Of de content perfect is, horen we graag van jou. Ben je niet helemaal tevreden met bepaalde passages? Geen probleem; wij passen dit graag voor je aan. We stoppen pas zodra jij 100% tevreden met de teksten bent.

Voor welke websites leveren wij commerciële content?

Writgo heeft zich in de afgelopen gespecialiseerd in teksten voor affiliate marketing. Wij zijn als geen ander in staat om overtuigende en enthousiaste teksten te schrijven over uiteenlopende onderwerpen.

Deze teksten overtuigen jouw bezoekers om ook daadwerkelijk een product of dienst aan te schaffen. Ook bij deze teksten voor affiliate websites maken wij gebruik van onze unieke structuur. Wij geven in de content de beste antwoorden op de belangrijkste vragen. Hierdoor zien de bezoekers van jouw website in één oogopslag of het beschreven product aan hun wensen voldoet.

Hiermee maken wij de drempel een stuk lager voor de bezoeker om daadwerkelijk over te gaan tot aankoop van het desbetreffende product.

Door de jaren heen hebben wij zelf ook meerdere affiliate websites opgericht. Deze websites hebben wij in de loop der jaren behoorlijk uit weten te breiden. Zodoende weten wij uit ervaring welke content wél en niet werkt. Onder meer op basis van deze ervaring hebben wij onze unieke content structuur vormgegeven.

Deze unieke content structuur gaat óók jouw affiliate website naar een hoger niveau helpen.
Daarnaast leveren wij wekelijks ook vele informatieve artikelen voor uiteenlopende websites. Wij voeren eerst deskresearch uit, stellen dan onze content structuur op en gaan op basis daarvan aan de slag. Ook uit deze informatieve artikelen kan een bezoeker snel de gewenste informatie halen.

Dit stellen niet alleen de bezoekers op prijs, maar ook Google. Onze artikelen worden snel en goed opgepakt door Google, zodat jouw website hoger binnen deze zoekmachine komt te staan.

Commerciële content; afgestemd op Google & de bezoeker

Om bezoekers naar jouw website te trekken, heb je tegenwoordig meerdere mogelijkheden. Je kunt prima aan de slag met bijvoorbeeld Google Adwords of Facebook Ads.

Maar, wij zijn er meer voorstander van om de focus te leggen op Google. Deze zoekmachine is zo onwijs machtig, waardoor hier simpelweg de meeste kansen liggen. De commerciële content die wij schrijven, is dan ook afgestemd op Google. Tegelijkertijd houden wij ook de focus op de bezoeker. Jouw bezoeker is uiteindelijk de partij die geld op kan/gaat leveren.

Met de teksten die wij schrijven, nemen wij een unieke plek in binnen de wereld van content schrijvers. Een unieke schrijfstijl, een unieke content structuur én veel kennis omtrent affiliate marketing; hierdoor kunnen wij jouw (affiliate) website laten ranken.

Commerciële content voor affiliate websites

In de afgelopen jaren heeft Writgo zich gespecialiseerd in de wereld van affiliate marketing. Dit hebben wij enerzijds gedaan door zélf websites op te richten en anderzijds door ons te verdiepen in commerciële content voor affiliate websites.

De unieke content structuur die wij hanteren, werkt zodoende perfect voor affiliate websites. Op een dergelijke website is het namelijk van belang dat je jouw bezoeker zowel informeert als overtuigt. Dat kan je alleen voor elkaar krijgen als de content kwalitatiefs hoogwaardig én overzichtelijk is. Om dat voor elkaar te krijgen, hanteren wij altijd een unieke structuur. Deze structuur zorgt er onder meer voor dat de tekst makkelijk te lezen is én dat Google veel waarde aan deze tekst hecht.

In de afgelopen jaren is de ‘nul-positie’ binnen Google onwijs belangrijk geworden. Deze ‘nul-positie’ is eigenlijk de bovenste hit die je binnen Google tegenkomt. Met de unieke content structuur die wij hanteren, weten wij vaak deze positie in te nemen. Dit doen wij met name door de beste antwoorden op bepaalde vragen te geven.

Daarnaast hebben wij door de jaren heen veel kennis opgedaan van affiliate marketing. Wij weten zodoende wat wél en wat niet werkt op een affiliate website. Met de commerciële content die Writgo aanlevert, kan je jouw affiliate website naar een hoger niveau tillen. Een hoger niveau waardoor je meer bezoekers mag verwelkomen en zodoende meer orders kunt scoren. Wil jij ook graag groeien met jouw affiliate website? Dan is Writgo ongetwijfeld de aangewezen partij.

Wat is belangrijk bij commerciële content?

Ons doel is te allen tijde om zoveel mogelijk waarde aan jouw website toe te voegen. Om deze waarde toe te kunnen voegen, hebben al onze tekstschrijvers de benodigde kennis in huis. Bij commerciële content is het namelijk belangrijk om op de hoogte van bepaalde details te zijn. In onderstaande lijst kan je vinden welke aspecten/details zo belangrijk zijn bij commerciële content:
 • Commerciële content moet de bezoeker overtuigen
 • Commerciële content moet de bezoeker informeren
 • Commerciële content moet afgestemd zijn op Google én op de bezoeker
 • Commerciële content moet regelmatig op jouw website geplaatst worden
 • Commerciële content moet waardevol zijn
 • Commerciële content moet uniek zijn

Aan al deze ‘vereisten’ voldoen de teksten die wij schrijven. Dankzij de unieke content structuur kunnen wij zowel Google als de bezoeker onwijs blij maken. Wil jij ook profiteren van een betere ranking binnen Google? Wil jij ook profiteren van meer website bezoekers en meer orders? Wil jij ook profiteren van een succesvolle affiliate website? Writgo komt graag met jou in contact om alle mogelijkheden te bespreken. Dankzij onze jarenlange ervaring en vakkennis weten wij als geen ander welke teksten momenteel aanslaan bij het publiek. We informeren, adviseren en helpen je graag om het onderste uit de kan te halen. Neem direct contact op!

De voordelen van Writgo

 • Wij werken met een team van gespecialiseerde content schrijvers
 • Wij hanteren onze unieke content structuur
 • Wij schrijven teksten die door zowel Google als door de bezoeker waanzinnig goed beoordeeld worden
 • Wij schrijven teksten die makkelijk te lezen zijn
 • Wij houden ons aan de deadlines
 • Wij staan open voor feedback en verwerken deze feedback graag in opgeleverde teksten
 • Wij kunnen snel handelen en zijn bereid om extra uren voor jou te maken
 • Wij laten jouw (affiliate) website goed ranken in Google
 • Veel kennis, ervaring en vakmanschap aanwezig
 • Onwijs goede beoordeling van onze klanten

Al meer dan 50 klanten maken gebruik van onze diensten

We doen ons best om zo veel mogelijk waarde te bieden aan onze klanten. Uiteindelijk is het een Win-Win situatie als wij goede content schrijven voor je bedrijf. Hoe meer resultaat jouw bedrijf behaalt, hoe langer wij content voor je bedrijf mogen schrijven.

Ons doel is dan ook altijd hoogwaardige kwaliteit leveren.

Reviews van onze klanten

Communicatie is nog nooit zo goed geweest met een copywriter.

5,0 rating
januari 23, 2020

Heb al diverse copywriters ingehuurd en mike is by far de beste op communicatie gebied. Vaak ook heel snel en daarbij ook nog hele goede SEO teksten.
Heel blij met z’n services.

Robert

Mike is een betrouwbare, pro-actieve SEO tekstschrijver!

5,0 rating
januari 16, 2020

Mike schrijft nu zo’n 2,5 jaar mijn SEO teksten en ben erg tevreden over hem. Zijn teksten voor mijn websites ranken goed in Google en buiten dat is hij ook pro-actief en denkt hij goed met je mee over de inhoud van de content. Mike z’n werkzaamheden besparen mij enorm veel kostbare tijd!

Jerik

Goede en betrouwbare content schrijver/leverancier

5,0 rating
september 16, 2019

Writgo levert goede content (in mijn geval blogartikelen), snel en voor een schappelijke prijs. Feedback wordt meegenomen bij volgende stukken, een groot pluspunt in mijn optiek. Aanrader!

Frank

Levert altijd goed

4,0 rating
juni 24, 2019

Ben tevreden, snel een correcte levering. Een aanrader voor ieder.
https://www.directafvallen.com

linda

Super teksten

5,0 rating
mei 1, 2019

Komt afspraken na & levert kwaliteit.

Jurr

Meer informatie over onze contentdiensten

Waarom een content planning?

Veel bedrijven hebben geen idee waarover ze moeten schrijven. Hiervoor bieden wij de oplossing.

Waarom commerciële content?

Een blog bijhouden is een van de meest effectieve manieren om snel meer bezoekers te krijgen. Ben jij er klaar voor?

Waarom zoekanalyse?

Om goede posities te behalen in de zoekmachines, wil Google graag dat je helpt om het beste antwoord te geven. Met zoekanalyse (voorheen zoekwoordonderzoek) gaan we op zoek naar de beste onderwerpen om over te schrijven.

Heb je een vraag over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op.


Ik ben geen robot

nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch