AaBb

Teksten voor Affiliate Marketing

Meer bezoekers, meer kliks & meer commissies

Wil jij jouw affiliate marketing business automatisch laten groeien? Dan heb je content nodig.

Hoe meer nieuwe content je toevoegt aan je website, hoe sneller je succesvol zal worden met affiliate marketing.

Het Schrijven van teksten neemt veel tijd in beslag. Genoeg reden voor jou om die taak uit te besteden aan een professional.

Genereer Meer Bezoekers

Krijg meer kliks op je affiliate links

Laat je Affiliate Inkomsten Groeien

Onze Abonnementen

Commerciële content – 1 blog per week
€ 200,-p/m

Commerciële content – 2  blogs per week
€ 380,-p/m

Commerciële content – 4 blogs per week
€ 700,-p/m

Mogelijkheden

Blogberichten

Wil jij je bezoekers informeren binnen je niche? Dan is het een goed idee om aan de slag te gaan met het publiceren van blogberichten. 

Reviews

Heb jij een Review website en wil je je bezoekers overtuigen van de beste aankoop? Dan kun je reviews door ons laten schrijven. 

Productbeschrijvingen

Heb jij een Webshop of Bol.com business? Dan heb je goede productbeschrijvingen nodig. Wij helpen je met het schrijven van productbeschrijvingen die 24 uur per dag & 7 dagen per week producten voor jou verkopen. 

Waarom Werken met Writgo?

Unieke Teksten 

De teksten die wij schrijven zijn 100% uniek. Zo zorgen we ervoor dat jij goed scoort met je teksten 

Goede Research

Voordat we aan de slag gaan met je teksten, doet ons team eerst goede research over het onderwerp. 

Persoonlijk Contact

We houden van persoonlijk contact en laten je niet lang wachten. We doen ons best om zo snel mogelijk te antwoorden op je  vragen en verzoeken 

Eigen Systeem 

Dankzij ons Writgo Projects systeem kunnen we super snel werken en geven we jou inzicht in de status van de taken. 

Wat klanten over ons zeggen 

5,0 rating
maart 25, 2020

Mike levert uitstekend werk en staat open voor feedback. Na meerdere tekstschrijvers geprobeerd te hebben, steekt hij er met kop en schouders bovenuit. Ik hoop dat toekomstige teksten van dezelfde (hoge) kwaliteit blijven!

Dennis
5,0 rating
maart 9, 2020

Na eerdere tekstschrijvers die helaas hun afspraken niet nakwamen, bood Mike zijn diensten aan voor een spoedopdracht. Die volbracht hij bijzonder goed, dag en nacht is eraan gewerkt maar de teksten kwamen én op tijd binnen maar – belangrijker nog – de kwaliteit was ook nog eens uitmuntend. Eindelijk iemand die wel van zijn woord is en teksten op niveau schrijft. Hier gaan we mee verder, de volgende opdracht komt eraan. Nogmaals hartelijk voor je geweldige service Mike!

Frank Smeulders
5,0 rating
januari 30, 2020

Ik ben een aantal samenwerkingen aangegaan met verschillende tekstschrijvers, maar elke keer was dat een drama. Afspraken niet nakomen of je hoort er nooit meer wat van. Het was dan ook een verademing Mike (online) tegen te komen! Vooraf een zeer leuk gesprek wat mij direct een goed gevoel gaf en ik al mijn opdrachten bij hem heb weggelegd. Mike levert elke week strak op tijd, boven verwachting. Daarnaast kan je hem altijd bereiken wanneer dat nodig is. Hij denkt ook met me mee over mijn doelstellingen en ik denk dat ik ook eens aan hem ga vragen of hij mee wilt kijken naar mijn site. De kennis is dus ruimschoots aanwezig. Het werkt erg ontspannen dat alles elke week netjes op tijd wordt aangeleverd en de kwaliteit is daarnaast ook nog erg goed. Ik ben zeer tevreden over Mike en zijn team!

Manon van der Heiden
5,0 rating
januari 23, 2020

Heb al diverse copywriters ingehuurd en mike is by far de beste op communicatie gebied. Vaak ook heel snel en daarbij ook nog hele goede SEO teksten.
Heel blij met z’n services.

Robert
5,0 rating
januari 16, 2020

Mike schrijft nu zo’n 2,5 jaar mijn SEO teksten en ben erg tevreden over hem. Zijn teksten voor mijn websites ranken goed in Google en buiten dat is hij ook pro-actief en denkt hij goed met je mee over de inhoud van de content. Mike z’n werkzaamheden besparen mij enorm veel kostbare tijd!

Jerik

Nu Aanvragen 

Commerciële content – 1 blog per week
€ 200,-p/m

Commerciële content – 2  blogs per week
€ 380,-p/m

Commerciële content – 4 blogs per week
€ 700,-p/m

Deze pagina delen wordt gewaardeerd!