ByBit Review 2023! Traden met Leverage!
17 mei 2023 
in Tools

ByBit Review 2023! Traden met Leverage!


ByBit Review - Ben je geïnteresseerd in traden in crypto? Of ben je misschien al ruim een poosje actief in deze hele wereld? Dan kan het zijn dat je met een nieuwsgierig oog hebt gekeken naar ByBit. Maar de vraag luidt natuurlijk: is ByBit het overwegen waard? Dat is waar wij in deze review samen achter gaan komen!

Bybit: een korte samenvatting

Wellicht heb je nog nooit van ByBit gehoord, en vraag je je af waar deze review precies over gaat. Voor jullie hebben we hier even een korte achtergrond van het platform: ByBit, gevestigd op de Britse Maagdeneilanden, heeft zich sinds de lancering in 2018 sterk ontwikkeld als één van de meest erkende cryptocurrency Futures exchanges. Het platform heeft al meer dan 2,5 miljoen actieve gebruikers over de hele wereld en blijft zich uitbreiden. Dankzij de toename van functionaliteiten heeft het een indrukwekkende groei kunnen realiseren.

De handelsinterface van ByBit is ontworpen met de gedachte om het handelen voor Futures-handelaren zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken. In vergelijking met andere platforms heeft ByBit een opvallend voordeel: het kan tot 100.000 transacties per seconde verwerken. Vooral tijdens piekperioden blijkt dit een onmisbare capaciteit. Daarnaast kunnen traders handelen met eeuwigdurende contracten, waarbij de hefboomwerking kan oplopen tot 100 x.

https://www.youtube.com/watch?v=_6gU3CB9ReQ&t=436s&pp=ygURYnliaXQgc3BvdCB0cmFkZW4%3D

Welkomstbonus: Verdien 25 USDT en een Mystery Box ter waarde van maximaal 1.000 USDT!

Toch heeft ByBit vooral ervaren handelaren in het vizier. Voor beginners is het wellicht minder geschikt, vooral als je nog niet helemaal thuis bent in het handelen. Vanaf juni 2021 heeft ByBit echter wel spothandel zonder leverage geïntroduceerd, wat het toegankelijker kan maken voor nieuwkomers.

Wat kan je in deze review verwachten?

Nu de achtergrond van ByBit in grote lijnen duidelijk is, wordt het tijd om met de review zelf te beginnen. En dit wekt natuurlijk de nodige vragen op: wat kan je van ons verwachten? En wat is het doel van deze recensie?

In feite is dit vrij eenvoudig; in deze diepgaande analyse van ByBit brengen we de essentiële informatie over deze exchange aan het licht. Na het lezen van deze review zou je in staat moeten zijn om zelf te beoordelen of ByBit de juiste keuze is voor jouw handelsbehoeften. Laten we dus niet langer wachten en aan de slag gaan!

Wat is ByBit?

ByBit heeft zich in korte tijd gevestigd als een prominente naam in de wereld van cryptohandel. Opgericht in 2018 en officieel gevestigd op de Britse Maagdeneilanden, heeft het zijn hoofdkantoor in Singapore en is het een van de snelst groeiende gecentraliseerde crypto-handelsplatformen. Hoewel nieuw, gaat ByBit de concurrentie aan met gevestigde platforms zoals Binance Futures en BitMEX door hefboomwerking tot 100 x aan te bieden.

Dit platform richt zich op ervaren handelaren, met een scala aan financiële derivaten zoals opties, futures en perpetual contracts. Tot juni 2021 was het zelfs niet mogelijk om alleen cryptomunten vast te houden. Door de nadruk te leggen op hefboomhandel, is een soepel transactieverloop van cruciaal belang. Met deze uitdaging in gedachten, heeft ByBit de capaciteit om tot 100.000 transacties per seconde te verwerken.

Gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijkheid is een ander kernaspect van ByBit. Met een intuïtief ontwerp biedt het platform een gemakkelijk te navigeren interface. Het is echter belangrijk om op te merken dat handelen op ByBit, ondanks zijn gebruikersvriendelijkheid, risicovol kan zijn als je niet goed geïnformeerd bent. Handelaren wordt aangeraden zich grondig in te lezen en geen onnodig hoge hefbomen te gebruiken.

In de crypto-derivatenmarkt heeft ByBit een sterke reputatie opgebouwd, mede dankzij zijn brede aanbod aan handelsinstrumenten, en zijn relatief soepele KYC-proces. Zowel Nederlandse als Belgische gebruikers blijven welkom, wat het platform verder aantrekkelijk maakt voor een breed publiek.

ByBit onderscheidt zich ook door zijn hoge prestaties en toekomstbestendige capaciteiten. Met de mogelijkheid om 100.000 transacties per seconde te verwerken, is het platform goed gepositioneerd om de toenemende vraag aan te kunnen.

24/7 bereikbaar

Het platform biedt ook margehandel aan, waardoor handelaren met een kleine inleg potentieel grote winsten kunnen behalen - of juist verliezen. Dit is vooral aantrekkelijk voor ervaren handelaren.

Ondanks de complexiteit van het platform, biedt ByBit volledige ondersteuning aan zijn gebruikers. Via een 24/7 chat op de site kunnen handelaren met vragen terecht. Daarnaast is er openheid vanuit het management, met CEO Ben Bybit die vragen beantwoordt op Twitter. Zo blijft ByBit een open en toegankelijk platform voor zijn gebruikers.

Welkomstbonus: Verdien 25 USDT en een Mystery Box ter waarde van maximaal 1.000 USDT!

Waarom kiezen voor ByBit?

Een van de cruciale voordelen van ByBit is de mogelijkheid om hefboomwerking tot wel 100 x te gebruiken, wat een enorm potentieel voor winst biedt. Daarnaast biedt ByBit een reeks flexibele contractopties, waaronder Coin- en USDT-contracten voor onbepaalde tijd en Coin margined contracten met een bepaalde duur.

Snelle en Veilige Transacties

ByBit zet in op veiligheid en gemak door snelle en veilige stortingen via iDEAL en Bancontact te ondersteunen. Bovendien wordt de betrouwbaarheid van de marktgegevens verzekerd door een geavanceerd systeem voor het bepalen van koersen.

Testen zonder Risico: Het ByBit Testnet

Voor nieuwe gebruikers die het platform willen verkennen zonder hun kapitaal te riskeren, biedt ByBit een testnet aan. Hiermee kunnen gebruikers handelen in een veilige omgeving om het platform en zijn functies te leren kennen.

Gebruikerservaring en Mobiliteit

ByBit zorgt voor een naadloze gebruikerservaring met een intuïtieve interface en een mobiele app beschikbaar voor Android en iOS. Dit maakt het voor handelaren gemakkelijk om hun accounts te beheren en transacties uit te voeren, ongeacht waar ze zich bevinden.

Lage Commissies en 24/7 Klantenservice

Wat ByBit echt onderscheidt, zijn de extreem lage commissies van maximaal 0.1%. Dit, gecombineerd met een wereldwijd vertrouwd platform en up-to-date marktinformatie, maakt ByBit tot een competitieve keuze voor crypto-handel. Bovendien kunnen gebruikers altijd rekenen op de 24-uurs klantenservice van ByBit voor eventuele vragen of problemen.

Het aanbod van ByBit

ByBit biedt een breed scala aan meer dan 20 contracten aan, waaronder twee Bitcoin en twee Ethereum handelsparen. Je kunt verschillende cryptocurrency's storten, zoals Bitcoin, Ethereum, EOS - wat uniek is voor ByBit - XRP en USDT. Er is een verschil in de manier waarop je je verdiensten ontvangt, afhankelijk van het type contract dat je kiest.

Met munt-gebaseerde contracten (Coin Margined) ontvang je je potentiële winst in de specifieke munt, terwijl je bij USDT-gebaseerde contracten je potentiële winst in USDT ontvangt. Het laatste type contract biedt ook een breed scala aan altcoins waarmee je kunt handelen.

Welkomstbonus: Verdien 25 USDT en een Mystery Box ter waarde van maximaal 1.000 USDT!

Spot en Derivatenhandel

Het is belangrijk om te begrijpen welke cryptocurrency's beschikbaar zijn voor handel op ByBit. Het platform maakt een onderscheid tussen spot trading en derivatenhandel. Met spot trading koop je de werkelijke cryptomunten, terwijl je met derivatenhandel een afgeleid product koopt en handelt in prijsverschillen, tenzij je handelt in 'inverse perpetual contracts', waarvoor je de daadwerkelijke cryptocurrency moet bezitten.

De volgende cryptocurrency's zijn beschikbaar voor spot trading:

 • Bitcoin (BTC)
 • EOS (EOS)
 • Ethereum (ETH)
 • Ripple (XRP)
 • USDT (USDT)

Deze cryptocurrency's zijn ook beschikbaar voor inverse perpetual contracts.

Bovendien zijn de volgende cryptocurrency's beschikbaar voor derivatenhandel op ByBit:

 • Bitcoin (BTC)
 • EOS (EOS)
 • Ethereum (ETH)
 • Ripple (XRP)
 • USDT (USDT)
 • Cardano (ADA)
 • Solana (SOL)
 • Tezos (XTZ)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Dogecoin (DOGE)
 • Ethereum Classic (ETC)
 • Litecoin (LTC)
 • Polkadot (DOT)
 • Binance Coin (BNB)
 • Polygon (MATIC)
 • Chainlink (LINK)
 • SushiSwap (SUSHI)
 • NEM (XEM)
 • UniSwap (UNI)
 • Aave (AAVE)
 • Filecoin (FIL)

In totaal biedt ByBit een indrukwekkend aanbod van 21 cryptocurrency's, allemaal te vinden in de top 100 op CoinMarketCap.

ByBit in de Crypto-Makelaarsmarkt

In de afgelopen jaren is er een wildgroei aan crypto-platforms geweest, aangedreven door de opkomst van cryptocurrency's. Inmiddels moet een broker echt iets bijzonders bieden om zich te onderscheiden. ByBit doet dit door een uitgebreid aanbod van handelsmogelijkheden, contracttypes en cryptocurrency's te bieden.

Voordelen van Bybit

ByBit heeft zich gevestigd als een van de top drie futures exchanges met het hoogste handelsvolume, waardoor het een betrouwbaar platform is voor handelaren. Het biedt zowel Coin- als USDT-gebaseerde contracten, waardoor handelaren de mogelijkheid hebben om te kiezen welke contracten het beste bij hun strategie passen. Bovendien minimaliseert ByBit het risico op prijsmanipulatie en liquidaties, wat de veiligheid van de handelaar op het platform verbetert.

Registratie, Bonussen en Hefboomhandel

ByBit biedt een eenvoudige registratieprocedure en hoge bonussen voor nieuwe klanten, waardoor het platform aantrekkelijk wordt voor zowel nieuwe als ervaren handelaren. Een ander belangrijk voordeel is de mogelijkheid om te handelen met een hefboom tot 1:100, zelfs met een ongeverifieerd account. Dit biedt de mogelijkheid om grote winsten te maken, maar ook het risico op grotere verliezen.

Snelheid, Continuïteit en Gedetailleerde Informatie

ByBit biedt snelle verwerking van fiatopnamen naar banken, wat betekent dat handelaren snel toegang hebben tot hun winsten. Zowel de website als de app van ByBit zijn ontworpen voor continu handelen in cryptocurrency's, waardoor handelaren altijd en overal toegang hebben tot de markt. Bovendien biedt het platform gedetailleerde informatie en prijsalarmen die kunnen worden ingesteld, wat bijdraagt aan een effectieve handelsstrategie.

Uitdagende Omgeving en Uniek BiFi-Center

Het platform biedt een uitdagende omgeving voor professionele handelaren, met geavanceerde functies en tools. Bovendien is er een uniek BiFi-center op ByBit, wat het platform verder onderscheidt.

Hefboomhandel en Lage Transactiekosten

Op ByBit kunnen handelaren handelen met een hefboom tot 125 x, wat de mogelijkheid biedt om grote winsten te maken met relatief kleine investeringen. De transactiekosten op ByBit zijn maximaal 0,1%, wat lager is dan bij veel andere platforms. Daarnaast biedt ByBit regelmatig promoties en bonussen, wat het handelen op het platform nog aantrekkelijker maakt.

Welkomstbonus: Verdien 25 USDT en een Mystery Box ter waarde van maximaal 1.000 USDT!

Nadelen van Bybit

Een van de beperkingen die gebruikers van ByBit kunnen tegenkomen, is het relatief beperkte aantal handelsparen en ondersteunde munten. Dit kan de diversiteit van handelsstrategieën beperken, vooral voor handelaren die geïnteresseerd zijn in minder bekende of opkomende cryptocurrency's.

Ongereguleerde Crypto Exchange

Een belangrijk punt van aandacht voor gebruikers is dat ByBit een ongereguleerde crypto exchange is. Dit betekent dat het platform niet onder toezicht staat van financiële toezichthouders, wat een zeker risico met zich meebrengt. Hoewel dit niet noodzakelijkerwijs betekent dat ByBit onbetrouwbaar is, is het belangrijk voor handelaren om zich bewust te zijn van dit aspect.

Geschikt voor Ervaren Traders

ByBit is voornamelijk gericht op ervaren crypto traders. Dit betekent dat het platform functies en hulpmiddelen bevat die complex kunnen zijn voor beginners of casual beleggers. Daarom is een solide kennis van cryptocurrency trading en de bijbehorende risico's essentieel om succesvol te zijn op ByBit.

Geen Nederlandse Taalondersteuning

ByBit biedt geen Nederlandstalige versie van zijn exchange, app en support. Dit kan een belemmering vormen voor Nederlandstalige gebruikers die niet comfortabel zijn met het gebruik van diensten in een vreemde taal.

Geen iDEAL Betalingsondersteuning

Een ander mogelijk nadeel voor Nederlandse gebruikers is dat ByBit geen betalingen via iDEAL ondersteunt. Dit kan het kopen van cryptocurrency's op het platform minder handig maken, vooral voor gebruikers die gewend zijn aan het gemak van betalingen via iDEAL.

Complexiteit voor Normale Beleggers

Ten slotte kan de complexiteit van ByBits functies en hulpmiddelen het platform minder toegankelijk maken voor "normale" crypto beleggers. Een grondige kennis van de werking van crypto trading en de daarbij horende risico's is absoluut noodzakelijk voor succes op ByBit.

Hoe maak je een account bij Bybit?

Het eerste wat je moet doen om toegang te krijgen tot de diensten van ByBit, is het aanmaken van een account. Dit is een eenvoudig en snel proces dat je direct in staat stelt om te handelen.

Accountregistratie Procedure

 1. Bezoek de officiële website van ByBit en navigeer naar de registratiepagina.
 2. Vul de gevraagde gegevens in, zoals je e-mailadres of mobiele telefoonnummer en kies een wachtwoord.
 3. Neem de tijd om de voorwaarden te lezen en accepteer ze door op 'Sign Up' te klikken.
 4. Na de registratie kun je onmiddellijk geld op je account storten en beginnen met handelen.
 5. Welkomstbonus: Verdien 25 USDT en een Mystery Box ter waarde van maximaal 1.000 USDT!

Inloggen op je ByBit-account

Zodra je een ByBit-account hebt aangemaakt, is het inlogproces eenvoudig:

 1. Ga naar de ByBit-website en klik op 'Login'.
 2. Afhankelijk van je registratiemethode, klik je op 'Email Login' of 'Mobile Login'.
 3. Vul je e-mailadres of mobiel nummer in, voer je wachtwoord in en klik op 'Login'.
 4. Je bent nu ingelogd op ByBit en kunt beginnen met het plaatsen van trades, het ontvangen, versturen of staken van crypto.

Het is belangrijk te vermelden dat ByBit niet veel informatie van je vraagt tijdens de registratie. Dit is een onderscheidende factor in vergelijking met andere brokers en exchanges, die meestal een aantal verificatieprocessen vereisen. Bij ByBit is alleen een e-mailadres of telefoonnummer voldoende. Na de activering van je account via e-mail of SMS, kun je meteen aan de slag.

Bonus voor Nieuwe Gebruikers

ByBit biedt vaak aantrekkelijke bonussen aan voor nieuwe gebruikers. Houd er echter rekening mee dat het bonusgeld niet direct kan worden opgenomen. Het moet worden gebruikt voor handelsactiviteiten op het platform.

Crypto kopen bij ByBit

Hoewel ByBit een platform is dat zich voornamelijk richt op cryptovaluta, biedt het de mogelijkheid om te handelen met euro's, waardoor het toegankelijker wordt voor een breed scala aan handelaren.

Storten van Euro's op ByBit

Op ByBit kun je eenvoudig euro's storten om te investeren in cryptovaluta. Dit kan met behulp van iDEAL, waardoor je niet noodzakelijkerwijs al crypto hoeft te bezitten om te kunnen handelen op ByBit.

Bij het registreren van een account hoef je in eerste instantie geen Know Your Customer (KYC)-procedure te doorlopen. Maar, als je euro's wilt storten, zal je bij een van de twee betaalkanalen - Simplex of Banxa - wel een KYC-procedure moeten voltooien. Hierbij zul je om je identiteitsgegevens, adresgegevens, foto's van een paspoort / rijbewijs / ID-kaart en een foto van jezelf voor verificatie gevraagd worden. Dit proces is meestal binnen 10 minuten voltooid.

Aanschaf van Crypto op ByBit

Het aanschaffen van cryptovaluta op ByBit is een eenvoudig proces. Je doet dit door op "Buy Crypto" te klikken, dat zich links bovenaan de pagina bevindt. Helaas is het kopen van crypto via iDeal nog niet mogelijk op ByBit. De aankopen worden gedaan via een bankoverschrijving via betaalproviders als Simplex en Banxa.

Na het overmaken van het geld via de betaalprovider, worden de euro's direct omgezet in de door jou gekozen cryptocurrency. Let wel, je krijgt niet altijd de beste wisselkoers bij deze transactie. Het is vaak voordeliger om zelf USDT over te maken naar het ByBit-platform. Als je geen USDT bezit, dan is de enige andere optie het gebruik van de SEPA bankoverschrijving methode van ByBit.

Toch is het een veel beter idee om je geld te storen op Bitvavo, daar vervolgens je crypto te kopen en de crypto over te sturen naar ByBit. Wil je meer weten over Bitvavo? Lees dan ook onze Bitvavo review.

Welkomsbonus: Verdien 25 USDT en een Mystery Box ter waarde van maximaal 1.000 USDT!

Crypto traden op Bybit

ByBit is een krachtig platform dat zowel de ervaren crypto-traders als de nieuwkomers bedient. Het platform biedt de mogelijkheid om in crypto CFD-derivaten en opties te handelen, waardoor je potentieel kunt profiteren van de prijsbewegingen van verschillende cryptocurrency's.

Leren traden van Chris en Berry van Doopiecash? Klik hier voor meer info ⇨

Handelen in Crypto CFD-Derivaten en Opties

De kernfunctie van ByBit is de handel in crypto CFD-derivaten en opties. Hierbij koop of verkoop je niet daadwerkelijk de cryptovaluta, maar handel je in het prijsverschil tussen aan- en verkoop. Je kunt ervoor kiezen om long te gaan, waarbij je speculeert op een prijsstijging, short te gaan, waarbij je speculeert op een prijsdaling, of gebruik te maken van een hefboom om grotere posities te openen.

Vanwege het hoge risicoprofiel van deze handelsmethoden, raden wij ByBit voornamelijk aan voor ervaren crypto-traders. Voor beginners of voor degenen die simpelweg crypto willen kopen met fiatgeld, zijn er alternatieven zoals Bitcoin Meester en Bitvavo.

Geavanceerde Functies van ByBit

ByBit biedt een reeks functies die andere crypto-exchanges niet bieden. Het biedt bijvoorbeeld hefboomwerking tot x100, wat behoorlijk hoog is. Daarnaast kun je je long posities hedgen met crypto futures, en met USDT inverse contracts kun je je cryptowinsten omzetten in fiatvaluta.

Het ByBit-handelsplatform is uitgerust met diverse geavanceerde functies, waaronder verschillende ordertypen voor spot- en derivatenmarkten, dynamische grafieken en tekengereedschappen. Voor degenen die professioneel willen handelen in crypto, biedt ByBit meer functies dan andere grote crypto-exchanges.

Bybit Wallet

Als je op ByBit handelt, krijg je automatisch een gehoste crypto wallet na het succesvol aanmaken van je account. Deze wallet ondersteunt ongeveer 200 verschillende crypto's - alle crypto's die je kunt verhandelen op ByBit. Je kunt deze wallet ook koppelen aan DeFi-exchanges en aan je NFT-collectie.

Spot Trading op ByBit

ByBit biedt spot trading voor een select aantal cryptocurrency's, waaronder BTC, EOS, ETH, XRP en USDT. Deze cryptocurrency's kun je kopen en opnemen naar je persoonlijke wallet. De interface voor spot trading op ByBit is redelijk standaard, met het orderboek aan de rechterkant en de grafiek met verschillende opties aan de linkerkant.

Leren traden van Chris en Berry van Doopiecash? Klik hier voor meer info ⇨

Derivaten op ByBit

In de derivatensectie van ByBit vind je meer cryptocurrency's dan bij spot trading. Hier kun je verschillende soorten financiële instrumenten kopen, waaronder "Inverse Perpetuals", "USDT Perpetuals" en "Inverse Futures". Deze instrumenten stellen je in staat om te handelen met hefbomen tot 100 x en je long en shorts te hedgen.

Kosten en Fees op ByBit

Handelaren op ByBit worden geconfronteerd met verschillende kosten en tarieven, afhankelijk van hun handelsactiviteiten. Factoren zoals het gekozen contract, hefboomwerking en de rol in de markt bepalen de kosten die op een transactie van toepassing zijn.

Kosten per contract

Elk contract op ByBit heeft een specifieke kostenstructuur, afhankelijk van de hefboomfactor. Contracten zoals BTC/USD en BTC/USDT bieden een hefboom tot 100 x, terwijl anderen zoals ETH/USD, XRP/USD en EOS/USD beperkt zijn tot 50 x. Makers, degenen die liquiditeit toevoegen aan de markt, ontvangen een korting van -0,025%, terwijl takers, degenen die liquiditeit verwijderen, een kostenpercentage van 0,075% moeten betalen.

Maker en Taker fees

ByBit hanteert een speciale kostenstructuur om makers aan te moedigen bij te dragen aan de liquiditeit van de markt. Makers ontvangen een korting van -0,025% voor hun orders, terwijl takers een fee van 0,075% betalen. Deze concurrerende structuur moedigt handelaren aan om actief deel te nemen aan de markt.

Opnamekosten en financieringskosten

Op Bybit wordt een opname fee van 0.0005 BTC in rekening gebracht. Deze kosten kunnen echter variëren afhankelijk van de drukte op het Bitcoin-netwerk. Daarnaast moeten traders die een positie openen, een financieringspercentage betalen. Afhankelijk van de handelspositie kan deze vergoeding echter zowel betaald als ontvangen worden.

Spot trading en derivatenhandel

Er wordt op ByBit onderscheid gemaakt tussen spot trading en derivatenhandel. Bij spot trading is de maker fee volledig gratis, terwijl de taker fee 0,1% bedraagt. Bij derivatenhandel ontvangen makers een beloning van -0,025%, terwijl takers 0,075% betalen.

Opnemen van fondsen

Wanneer traders hun trades hebben gesloten en hun cryptocurrency van hun ByBit-account naar hun persoonlijke wallet willen overmaken, wordt een opname fee van 0.0005 BTC in rekening gebracht. Dit is lager dan bij veel vergelijkbare beurzen, wat ByBit aantrekkelijk maakt voor traders.

Welkomstbonus: Verdien 25 USDT en een Mystery Box ter waarde van maximaal 1.000 USDT!

Is ByBit veilig en betrouwbaar?

Ben Zhou, de CEO van ByBit, is een publieke figuur die zich openlijk identificeert met het bedrijf. Hij is toegankelijk op sociale media en bereid om vragen te beantwoorden en updates te geven over het platform. Hoewel dit een positief teken is, is het belangrijk om te blijven controleren op de gezondheid van de organisatie.

Gebruikers en marktpositie

ByBit, met meer dan 5 miljoen geregistreerde handelaren, is een prominente speler in de markt. Het staat vaak in de top drie van derivatenplatforms op basis van handelsvolumes. De groei versnelde toen BitMEX KYC introduceerde, wat veel nieuwe klanten naar ByBit dreef.

Verplichte KYC-verificatie

Vanaf 8 mei is de Know Your Customer (KYC) identiteitsverificatie verplicht voor alle producten en diensten aangeboden door ByBit. Gebruikers die de KYC niet hebben voltooid, kunnen alleen bestaande open posities of orders sluiten, leningen terugbetalen, of opnemen. Nieuwe handelsactiviteiten zullen worden beperkt.

Niet-KYC ByBit-gebruikers hebben een dagelijkse opnamelimiet van 20.000 Tether (USDT) en een maandelijkse opnamelimiet van 100.000 USDT. Het is echter nog steeds mogelijk om cryptocurrency's op te nemen, ongeacht de KYC-status.

Opslag van Cryptocurrency's

ByBit raadt aan om het platform alleen te gebruiken voor handelsdoeleinden en niet voor het opslaan van cryptocurrency's. Het implementeert een hybride cold en hot opslagsysteem, waarbij de meerderheid van de activa in cold storage wordt bewaard. Het bedrijf heeft echter geen bekende verzekeringen voor hun wallets.

Klantenservice

ByBit biedt meerdere kanalen voor klantenservice, waaronder live chat, een contactformulier op de website, en een chatroom. Er zijn ook uitgebreide FAQ-pagina's beschikbaar. Mochten er storingen zijn, dan kondigt ByBit dit aan via een tweet en een blogpost op hun website.

Beveiliging

In zijn bestaan heeft ByBit nog nooit een hack meegemaakt. Hoewel het een ongereguleerde exchange is, heeft het toch robuuste beveiligingsmaatregelen, waaronder 2-factor authenticatie en IP whitelisting.

Conclusie

ByBit, met zijn hoofdkantoor in Singapore, is een relatief jong crypto-handelsplatform dat sinds 2018 actief is. Desondanks heeft het al meer dan 2 miljoen geregistreerde gebruikers weten aan te trekken en behoort het tot de top 4 exchanges in 24-uurs handelsvolume van crypto futures contracten. Dit onderstreept de sterke liquiditeit van het platform.

In tegenstelling tot sommige andere exchanges, richt ByBit zich niet op het aanbieden van een breed scala aan cryptocurrency's, maar focust het zich op grotere market caps. Het is niet de plaats voor spot trading van de allernieuwste, kleine munten. Bovendien, als je op zoek bent naar een platform dat KYC-vereisten omzeilt, is ByBit niet de juiste keuze. Verificatie van de identiteit van gebruikers is een standaardprocedure, in lijn met regelgeving en regulaties wereldwijd.

Veel voordelen

ByBit biedt met zijn ByFi Center ook toegang tot DeFi en Cloud mining. Hoewel DeFi mining mogelijk niet zo winstgevend is als elders, maakt de cloud mining-dienst het minen toegankelijker en potentieel lucratiever, aangezien je niet de noodzakelijke hardware hoeft aan te schaffen.

Een van de meest aantrekkelijke aspecten van ByBit is zijn fee structuur. Hoewel de taker fees niet uitzonderlijk zijn, zijn er geen kosten verbonden aan het maken van trades in spot trading. Sterker nog, bij het handelen in derivaten als maker ontvang je zelfs een betaling!

ByBit onderscheidt zich door zijn betrouwbaarheid, met geen server downtime, 99,99% systeem functionaliteit en een sterke nadruk op veiligheid. Het platform richt zich voornamelijk op de handel in derivaten, een sectie die risicovoller kan zijn dan standaard spot trading en daarom meer ervaring vereist. Maar met voldoende informatie en onderwijs, zoals onze Crypto Masterclass, kunnen handelaren met vertrouwen navigeren.

Een solide keuze

Samengevat, ByBit is een solide keuze voor ervaren handelaren die interesse hebben in leverage trading en lage transactiekosten. Echter, beginners of mensen die minder interesse hebben in leverage trading, kunnen beter terecht bij platforms als Binance, die een breder scala aan cryptocurrency's en inkomstenmogelijkheden bieden. ByBit is in onze ogen een betrouwbaar en technisch sterk platform met de laagste tarieven die we bij een online broker zijn tegenkomen, ideaal voor de ervaren belegger.

Welkomstbonus: Verdien 25 USDT en een Mystery Box ter waarde van maximaal 1.000 USDT!

Veelgestelde vragen

Hieronder beantwoorden we enkele van de veelgestelde vragen over ByBit.

Is ByBit betrouwbaar?

ByBit, een jong cryptohandelplatform dat slechts drie jaar geleden werd opgericht, heeft zich al snel bewezen als een veilige en betrouwbare speler in de markt. Hoewel het platform in zijn korte bestaan nog nooit het slachtoffer is geweest van een hack, is het belangrijk om te vermelden dat het een ongereguleerde exchange is. Dit maakt het enigszins riskanter dan gereguleerde alternatieven zoals Coinbase en Huobi.

Hoe maak je geld over van ByBit?

Het overmaken van je winsten van ByBit is vrij eenvoudig. Eerst navigeer je naar de pagina 'Activa'. Hier heb je de mogelijkheid om je cryptocurrency op te nemen. Klik op 'Withdraw', kies de munteenheid die je wilt opnemen en volg de aangegeven stappen.

Is ByBit een Exchange?

Ja, ByBit is absoluut een cryptocurrency exchange. Het platform, dat in maart 2018 werd gelanceerd, heeft zich snel gevestigd als een belangrijke speler in de wereld van crypto-derivaten.

Waar is ByBit gevestigd?

ByBit werd in 2018 opgericht door CEO Ben Zhou. Het bedrijf achter ByBit, ByBit Fintech Limited, heeft zijn hoofdkantoor in Singapore, hoewel het officieel gevestigd is op de Britse Maagdeneilanden.

Hoeveel gebruikers heeft ByBit?

ByBit, een gecentraliseerd beursplatform (CEX), heeft inmiddels meer dan 5 miljoen geregistreerde gebruikers. Met meer dan 100 genoteerde cryptovaluta's en meer dan 100 crypto-derivatencontracten biedt het platform een breed scala aan handelsmogelijkheden voor zijn uitgebreide gebruikersbasis.

Over de schrijver
Reactie plaatsen