Bol Masterclass review – Geld verdienen met Bol.com


Ben jij je negen tot vijf baan ook ongelooflijk zat? Wil je niet continue verantwoordelijk dragen richting je baas? Wil je eigenlijk het liefste voor jezelf aan de slag?

Dat is nu mogelijk! Met alle dank aan alle ontwikkelingen op het internet zijn er veel meer mogelijkheden ontstaan om geld te verdienen.

Enige tijd terug heb ik mij verdiept in de mogelijkheden om online geld te verdienen. Zaken zoals affiliate marketing, social media marketing en e-mail marketing kwamen direct naar voren.

Een ander interessante mogelijkheid was het verkopen van producten via Bol.com. Toen ik daar achter kwam, stuitte ik tegelijkertijd op de Bol Masterclass.

Deze online cursus trok direct mijn aandacht; zodoende heb ik me een tijd terug voor die cursus aangemeld.

In deze Bol Masterclass review wil ik graag een volledig en eerlijk beeld schetsen van deze online cursus. Ben je benieuwd geworden? Lees dan zeker even door!

Wat is de Bol Masterclass?

De Bol Masterclass is een uitgebreide online cursus waarbij het verkopen van producten via Bol.com centraal staat. In de cursus krijg je van alles geleerd over deze unieke manier om geld te verdienen.

Zoals ik al zei, zijn de mogelijkheden om online geld te verdienen eindeloos. Ik durf echter te beweren dat je met sommige mogelijkheden geld kunt verdienen én met andere mogelijkheden ontzettend veel geld.

Mijn eerste indruk van de Bol Masterclass was dat het absoluut mogelijk is om ontzettend veel geld te gaan verdienen. Of dit ook echt mogelijk is, blijkt later uit deze review. In deze review bespreek ik graag alle facetten van de Bol Masterclass.

Het is tegenwoordig zo dat de concurrentie op het internet behoorlijk hevig is. Je moet dan ook van goeden huize komen om online veel geld te kunnen verdienen. Met deze cursus krijg je alle kennis toegereikt, maar je moet zélf ook de nodige input leveren.

Wat ik daarmee bedoel? Ik bedoel dat het niet mogelijk is om slapend rijk te worden. Althans: als je rijk wilt worden met online geld, moet je daar ook ontzettend hard voor werken. Ik wil je dan graag alvast ‘waarschuwen’ dat je veel tijd aan deze cursus én de opvolgende zaken moet besteden.

Wie heeft de Bol Masterclass gemaakt?

Bij elke online cursus vind ik het belangrijk om naar de makers te kijken. Op die manier krijg ik een eerste indruk van de cursus en weet ik ook op welk niveau ik de cursus in kan schatten.

Voordat ik in aanraking met de Bol Masterclass kwam, was ik blijkbaar al in contact gekomen met de maker.

Ik kwam namelijk destijds een advertentie op Facebook tegen van Jia Ruan. Deze jongeman is de maker/ontwikkelaar van de Bol Masterclass.

Enkele jaren terug kwam Jia Ruan in aanraking met e-commerce. Hij was ook op zoek naar mogelijkheden om online geld te verdienen.

Uiteindelijk wist hij met een speciaal concept op de proppen te komen. Dat speciale concept is volledig uitgewerkt in de Bol Masterclass.

Door de jaren heen ben ik Jia Ruan meer en meer tegengekomen. Daarbij zijn de reacties behoorlijk wisselend. Sommige mensen vinden Jia Ruan ontzettend irritant, terwijl ik Jia Ruan juist interessant en inspirerend vindt.

Wel is het een feit dat de advertenties op Facebook ietwat tegen de grens aan zijn. Daarmee bedoel ik dat Jia Ruan behoorlijk uitgesproken is en zodoende als irritant ervaren kan worden.

Zoals gezegd vind ik Jia Ruan behoorlijk inspirerend. Dat heeft ook te maken met zijn succes in de e-commerce. De Bol Masterclass is één van de cursussen van zijn bedrijf Unstoppable Lifestyle.

Met dit bedrijf probeert Jia Ruan om andere mensen te motiveren om ook met e-commerce aan de gang te gaan. Hierbij is niet alleen kennis belangrijk, maar ook de juiste mindset.

Jia Ruan hamert continue op de juiste mindset en dat spreekt mij bijzonder aan.

Hoe is de Bol Masterclass opgebouwd?

Zo, ik heb je vooralsnog in het kort kennis laten maken met de Bol Masterclass. Daarnaast heb je hierboven ook iets meer informatie kunnen vinden over de ontwikkelaars van deze cursus.

Tot nog toe ben ik bijzonder enthousiast over deze cursus. Maar, hoe is de Bol Masterclass nou exact opgebouwd?

In totaal bestaat deze online cursus uit vijf modules. Binnen elke module ligt de nadruk op één specifiek onderwerp. Dat specifieke onderwerp wordt uitgebreid besproken aan de hand van video’s.

Deze video’s zien er bijzonder fraai uit en zijn ingesproken door Jia Ruan. Ook hierbij hoor je continue het enthousiasme van deze jongeman terug komen. Hieronder wil ik je graag mee nemen in de online training:

Week 1 en 2: Mindset training

Zoals ik al aangaf, hamert Jia Ruan behoorlijk op de mindset. In de eerste twee weken gaat deze cursus dan ook volledig over het verkrijgen van de juiste mindset. Je moet namelijk af van het 9-tot-5 principe.

Je moet toe leven naar een situatie waarin je eigen baas bent en waarin je alles zelf kunt bepalen. Anderzijds betekent dit ook dat je volledig verantwoordelijk bent voor je eigen geluk/inkomsten.

Daar komt wellicht de nodige druk bij om de hoek kijken. Die druk kan je op de juiste manier pareren door de juiste mindset te hebben.

Veel uren maken en hard werken staat dan ook centraal in deze module.

Week 3 en 4: Research doen en businessplan maken

In week 3 en 4 ga je op zoek naar de juiste producten. De Bol Masterclass draait namelijk om het verkopen van producten uit Azië. Die producten importeer je naar Nederland en ga je via Bol.com verkopen.

De wens is dan uiteraard dat je een product gaat verkopen waar veel vraag naar is. Tegelijkertijd moet het aanbod ook niet al te groot zijn, waardoor mensen al snel geneigd zijn om bij jou te gaan kopen.

In week 3 en 4 krijg je tevens van alles geleerd over het maken van een businessplan.

De business die jij voor ogen hebt, moet uiteraard wel winstgevend zijn. Of dat zo is, kan je bepalen aan de hand van een businessplan.

Week 5: Daadwerkelijk aan de slag met inkopen en verkopen.

Als je eenmaal je businessplan af hebt, kan je gaan starten. Je gaat starten met het in- en verkopen van producten. Deze producten ga je dus via Bol.com kopen.

Voordeel van Bol.com is dat zo’n 10 miljoen Nederlanders gebruik van deze webwinkel maken. Je kunt dan ook op een laagdrempelige manier veel mensen aanspreken.

Als je eenmaal je eerste producten aan het verkopen bent, geeft dat ontzettend veel stimulans. Stimulans om door te gaan en je business beetje bij beetje uit te breiden.

Week 6, 7 en 8: Je business opschalen naar het volgende niveau.

Het uitbreiden van je business komt in de weken 6, 7 en 8 aan bod. Je krijgt hierbij geleerd hoe je zaken groter en serieuzer aan kunt pakken.

Door de juiste voorbereidingen te treffen, kan je je bijvoorbeeld voorbereiden op een immense groei. Door stapje bij stapje te groeien, blijft je onderneming bovendien financieel gezond.

Dat is uiteindelijk één van de redenen hoezo je van je standaard baan afscheid hebt genomen.

Week 9 en 10: Aan de slag met het automatiseren van je business.

Bij het uitbreiden van de business hoort ook automatisering. In de laatste twee weken van deze cursus komt het automatiseren aan bod. Je krijgt geleerd op welke manieren je het in- en verkoopproces kunt automatiseren.

Ook krijg je een uitgebreid kijkje in de mogelijkheid om het logistieke proces aan Bol.com uit te besteden. In dat geval is het echt mogelijk om passief inkomen te gaan genereren.

Je besteedt de logistiek e.d. namelijk aan Bol.com uit, terwijl jij de orders binnen ziet stromen.

Wat is mijn mening over de inhoud van de cursus?

Ik heb hierboven getracht om de inhoud van de cursus in het kort samen te vatten. Uiteindelijk krijg je het beste een indruk van de inhoud op het moment dat je hier zelf mee aan de slag gaat.

Ik kan me echter goed voorstellen dat je nieuwsgierig naar mijn mening bent. Mijn mening is behoorlijk positief.

Naar mijn mening is de cursus namelijk op een logische en juiste manier opgebouwd. Alles wordt beetje bij beetje bijgeleerd en dat spreekt mij bijzonder aan. Door deze opbouw is de drempel ook lager om echt met de cursus aan de slag te gaan.

Daarnaast vind ik de gebruikte video’s onwijs goed. Deze video’s bevatten alle informatie, zijn op een fraaie manier gemonteerd en zijn prettig ingesproken.

Het is hierbij wel van belang of je het enthousiasme van Jia Ruan kunt waarderen. Als dat niet het geval is, kan je wellicht enige problemen met deze video’s ervaren.

Voor wie is de Bol Masterclass geschikt?

Jia Ruan richt zich met deze cursus op een behoorlijk breed publiek. Als jij interesse hebt om online geld te verdienen, behoor je eigenlijk al tot de doelgroep.

Jia Ruan wil een ieder de kans geven om met e-commerce aan de slag te gaan. De eerste stappen met e-commerce zijn niet altijd makkelijk; met deze cursus wordt het in ieder geval een stuk makkelijker.

Zowel jong als oud is dus uitermate geschikt voor het volgen van de cursus. Onder aan de streep draait het eigenlijk maar om één ding: de juiste mindset.

Je moet echt gemotiveerd zijn om al je uren te stoppen in het ontwikkelen van je eigen online business.

Overigens is het niet aan te raden om per direct afstand van je 9-tot-5 baan te nemen. Nee, je kunt ook alle cursussen in de avonduren volgen.

Op die manier kan je wellicht je eigen e-commerce business opbouwen, terwijl je wel de zekerheid behoudt van je vaste baan.

Mocht je graag risico’s willen nemen, kan je ontslag nemen en je volledig focussen op de Bol Masterclass.

Wat is de kans op succes met de Bol Masterclass?

Het leven is altijd een lange weg vol met obstakels en hindernissen. Het gaat er uit eindelijk om dat je deze obstakels op de juiste manier weet te overleven.

Als je dat voor elkaar krijgt, kan je met de Bol Masterclass succesvol worden. Deze omschrijving is nogal cryptisch, dus ik probeer het hieronder iets anders te verwoorden.

Als je echt succesvol wilt worden, heb je hiervoor alle macht in eigen handen. Je bent in feite zelf verantwoordelijk voor het succes of falen.

Ik durf echter wel te stellen dat de Bol Masterclass je de juiste handvatten geeft. De juiste handvatten om je online business op te starten en uit te breiden.

Ik durf daarbij dus ook te stellen dat je absoluut succesvol met Bol Masterclass kunt zijn. Daarbij speelt wel de juiste mindset een ontzettend belangrijke rol.

Om de obstakels te overwinnen, zoals hierboven uitgelegd, heb je een juiste mindset nodig.

Gelukkig weet Jia Ruan samen met zijn team dit op een uitermate prima manier aan het licht te brengen.

De eerste twee weken van de cursus staan volledig in het teken van het verkrijgen van de juiste mindset. Dat spreekt mij absoluut aan.

In 5 stappen naar een winstgevende e-commerce business

Heb jij de indruk dat jij succesvol kunt worden met je eigen e-commerce business? Als je dat voor elkaar wenst te krijgen, moet je de onderstaande 5 stappen met succes voltooien:

  • Stap 1:Het doen van marktonderzoek
  • Stap 2:Het doen van concurrentie onderzoek
  • Stap 3: Het doen van productonderzoek
  • Stap 4: Leveranciers zoeken in het buitenland
  • Stap 5: de logistiek van Bol.com inzetten (LVB)

Deze vijf stappen omslaan eigenlijk het hele proces van het begin tot het eind. Het moment dat je begint met je e-commerce business tot aan het moment dat de orders binnen stromen. Door in stap 5 de processen te automatiseren, kan je nóg succesvoller worden.

Waar moet je op letten bij Bol.com?

Als je met de Bol Masterclass aan de slag gaat, kom je veel in aanraking met Bol.com. Dat is uiteraard niet verwonderlijk.

Misschien vraag je je wel af of er nog bepaalde aandachtspunten zijn bij het handelen via Bol.com. Nou, ik heb absoluut één belangrijk aandachtspunt voor je.

Als je op Bol.com op wilt vallen, moet je namelijk de juiste teksten schrijven. Met de juiste teksten weet je de aandacht van je bezoekers in eerste instantie te trekken.

Vervolgens weet je, met de juiste teksten, de aandacht ook te behouden en de bezoekers te overtuigen. Te overtuigen om één van de producten van jou aan te schaffen.

Wil je graag de juiste teksten in je Bol.com account hebben? Ik kan je daar absoluut mee helpen. Writgo is namelijk specialist op het gebied van schrijven van enthousiaste teksten.

Teksten die enerzijds de juiste informatie geven en anderzijds de bezoeker ook weet te overtuigen.

Mijn advies is om absoluut goed naar je teksten te kijken. Mocht je zelf geen vlotte pen hebben, kan je dit uiteraard aan mij uitbesteden.

In dat geval gaan we samen aan de slag om jouw e-commerce business tot een succes te maken!

Kan ik de Bol Masterclass aanraden?

Zo, ik ben alweer aan het einde gekomen van deze review. Je hebt hierboven kunnen lezen waar de Bol Masterclass uit bestaat, welke successen de Bol Masterclass op kan leveren en welk aandachtspunt ontzettend belangrijk is.

Tot slot wil ik nog antwoord geven op de vraag ‘Kan ik de Bol Masterclass aanraden?’.

Het antwoord op die vraag is eigenlijk bijzonder kort: ja, dat kan ik. Ik ben bijzonder onder de indruk van deze cursus. De Bol Masterclass is uitgebreid, is logisch opgebouwd en bevat ontzettend veel nuttige informatie.

Ook de nadruk op het verkrijgen van de juiste mindset spreekt mij ontzettend aan. Het totaalplaatje is dan, in mijn ogen, ook compleet.

Als je met e-commerce aan de slag wilt gaan, is de Bol Masterclass absoluut één van de beste mogelijkheden.

Daarbij komt ook nog eens dat deze cursus zijn sporen heeft verdiend. Hiermee bedoel ik dat de recensies op het internet louter positief zijn.

Je vindt meerdere succesverhalen terug van gebruikers en dat is uiteraard niet zonder reden. Met de Bol Masterclass is het echt mogelijk om online veel geld te verdienen. Voordat het zo ver is, moet je wel keuzes in je leven durven te maken.

Zodra de focus volledig op deze cursus ligt, kan je gaan vlammen. Ik kan je absoluut aanraden om met de Bol Masterclass aan de slag te gaan. Tot slot wens ik je nog heel veel succes met deze nieuwe, ontzettend leuke uitdaging!

Recent Content