Inkomsten genereren met producten van bol.com als affiliate!

Inkomsten genereren met producten van bol.com als affiliate!

Als jij zoals de meeste mensen bent, heb jij waarschijnlijk de term “affiliate marketing” gehoord. Misschien heb jij nooit echt begrepen wat het is. Affiliate marketing is in wezen een manier voor bedrijven om hun producten of diensten te promoten via websites van derden. Dit wordt gedaan in ruil voor commissies op de verkoop. Het Bol.com Affiliate Netwerk is precies zo’n soort netwerk, en het heeft een grote verscheidenheid aan producten beschikbaar. Zodoende kun jij dus de slag gaan als Bol affiliate.

Dus als jij geïnteresseerd bent in het worden van een Bol affiliate, neem Bol.com zeker in overweging. In dit artikel gaan we jou precies uitleggen hoe jij je kunt aanmelden voor dit affiliate netwerk. Bovendien laten we jou zien welke 5 stappen hiervoor nodig zijn. Lees je mee?

Hoe begin ik met affiliate marketing?

De eerste stap om een affiliate marketeer te worden is je aan te melden bij een gerenommeerd affiliate netwerk.  Dit netwerk biedt een grote verscheidenheid aan programma’s en mogelijkheden voor affiliates. Hierdoor is het gemakkelijk om iets te vinden dat bij jouw interesses en vaardigheden past. Dus ook al ben jij een beginner en is het jouw eerste keer, er is altijd een beschikbaar netwerk voor jou.

Zodra jij je hebt aangemeld voor een account bij het netwerk naar keuze, moet je een aantal belangrijke stappen doorlopen. Dit doe je om te kunnen beginnen met het promoten van producten of diensten van het bedrijf waar jij mee gaat samenwerken.

Deze stappen kunnen bestaan uit het volgende:

 • Niche kiezen
 • Website maken
 • Content schrijven over onderwerpen in je niche
 • Aanmelden bij een affiliate netwerk
 • Affiliate links in je content plaatsen

Heb ik een diploma nodig voor affiliate marketing?

Nee, je hoeft niet een soort van graad of certificering op zak te hebben om een succesvolle affiliate marketeer te worden.  Alles wat je echt nodig hebt is een passie voor het delen van informatie over producten en diensten met andere mensen en de tijd en toewijding om alle nodige vaardigheden te leren.

Als jij geïnteresseerd bent in het worden van een affiliate marketeer, dan is vooral belangrijk om je te verdiepen in verschillende methodes en strategieën. Deze kunnen jou uiteindelijk verder brengen en helpen om succesvol te worden. Dit zou je kunnen doen door YouTube filmpjes te bekijken óf door je online in te lezen.

Wil je het écht goed aanpakken? Dan raden wij jou de 100% GRATIS cursus Thuiswerken Masterclass aan. Naast dat de cursus helemaal gratis is, krijg je hier de handvaten die je nodig hebt om een succesvol affiliate marketeer te worden.

Hoe verdien ik met affiliate marketing?

Als affiliate verdien jij geld door klanten door te verwijzen naar de website van het bedrijf. Wanneer een klant op jouw affiliate link klikt en een aankoop doet, verdien jij een commissie op die verkoop.

Bij affiliate marketing ben je dus niet in vaste dienst en beschik je niet over een maandsalaris. Deze commissies zul jij zelf moeten verdienen en hier zul jij het nodige voor moeten doen.

Bol affiliate

Hoeveel kan ik verdienen met affiliate marketing?

De mogelijkheden om te verdienen zijn vrijwel onbeperkt. Hoe meer verkeer jij naar jouw affiliate links kunt leiden, hoe meer verkopen je zult genereren en hoe meer geld jij gaat verdienen.

Er zijn veel succesvolle affiliate marketeers die vijf cijfers (en zelfs zes cijfers) per maand verdienen met hun bedrijf.

Hoe kom ik aan een affiliate link?

Om een affiliate link te krijgen, moet je lid worden van een affiliate netwerk zoals Bol.com bijvoorbeeld. Echter is Bol.com niet het enige beschikbare netwerk, dus jij beslist zelf waar je mee aan de slag gaat natuurlijk. Wist je bijvoorbeeld dat Coolblue óók een affiliate programma heeft?

Wanneer jij wordt aanvaard in het netwerk, krijg je een unieke affiliate link die je kunt delen op jouw website of blog. Zo kun je een artikel of een review schrijven over het product, waar je deze link vervolgens in verwerkt. Belangrijk hierbij is dat deze link opvalt en niet ergens in een hoekje is weggewerkt. Dit maakt de kans op een aankoop namelijk kleiner.

Wanneer iemand op jouw affiliate link klikt en een aankoop doet, dan verdien jij een commissie op die verkoop. Je ziet dus hoe belangrijk die link is voor jou.

Wat is een niche?

Voordat je gaat beginnen met affiliate marketing, is het een essentiële stap om te bepalen in welke niche jij wil gaan werken. We kunnen inderdaad stellen dit een zeer belangrijk punt is om je op voor te bereiden. Echter weet niet iedereen wat een niche precies is en wat het inhoud.

Een niche is een subcategorie van een grotere markt. Bijvoorbeeld, de fitness markt zou kunnen worden beschouwd als een brede niche, terwijl “gewichtsverlies” een kleinere, meer specifieke niche zou zijn binnen diezelfde markt. 

Door jou te richten op een specifieke niche kun jij gemakkelijker potentiële klanten vinden en producten promoten die relevant zijn voor hun interesses. Het maakt het ook makkelijker om jou te onderscheiden van de concurrentie. Het is tenslotte veel makkelijk om kleine en gerichte doelgroep te bereiken, dan dat je in het wilde weg gaat promoten. Dat gaat op den duur niets opleveren en dat is zonde van al jouw tijd en energie. 

Wie is Bol.com?

Bol.com is een in Nederland gevestigde online winkel die in 1999 is opgericht door Bertelsmann AG, een Duits mediaconglomeraat.

Met meer dan 1.800 werknemers en miljoenen producten te koop op haar website, is Bol.com uitgegroeid tot een van de meest populaire online retailers in Nederland en België.

Waarom is Bol.com zo populair?

Een van de redenen dat Bol.com zo populair is onder consumenten, is de enorme selectie van producten die beschikbaar zijn op de website. Of jij nu op zoek bent naar boeken, elektronica, kleding, huishoudelijke artikelen, of iets anders, Bol.com heeft het allemaal voor jou in huis. 

Bovendien, ze bieden geweldige prijzen en snelle verzendopties die het gemakkelijker maken dan ooit om te krijgen wat je nodig hebt van hun site.

Wat vinden klanten van Bol.com?

Over het geheel genomen, klanten zijn zeer tevreden met Bol.com en beoordelen het bedrijf hoog voor haar selectie, prijzen, klantenservice, en snelle verzendopties.

Veel mensen hebben zelfs gezegd dat Bol.com hun one-stop-shop voor al hun online winkelen behoeften is geworden.

Wat is er te koop bij Bol.com?

Sommige van de producten die je kunt vinden op Bol.com omvatten boeken, elektronica, kleding en accessoires, home decor items, speelgoed en games, sportartikelen, baby producten, schoonheidsproducten en nog veel meer.

Met zo veel verschillende categorieën en miljoenen producten om uit te kiezen, kun je als toekomstig Bol.com affiliate veel kanten op met jouw product promoties.

Wat zijn de voordelen van affiliate bij Bol.com worden?

Naast dat affiliate marketing zelf over veel voordelen beschikt, zijn deze voordelen óók aanwezig als Bol affiliate. Deze voordelen maken een dergelijke deelname aan het netwerk een stuk aantrekkelijker voor jou. Wij willen jou op de hoogte brengen van deze punten, zodat jij precies weet waar je straks van kunt profiteren als je eenmaal gaat beginnen met promoten.

Enkele van de belangrijkste voordelen van deelname aan het Bol.com Affiliate Netwerk zijn de volgende:

 • Toegang tot een breed scala van promotionele tools en middelen
 • Een toegewijd affiliate management team om jou op weg te helpen en jou te helpen met eventuele problemen die zich kunnen voordoen
 • Een overzichtelijk programma waar je vrijwel direct mee van start kunt
 • Ook geschikt voor beginnende affiliate marketeers

Om meer te weten te komen over hoe u een affiliate kunt worden bij Bol.com, raden wij jou aan dit artikel helemaal tot het einde te lezen. Aan het einde geven wij handige tips weg die jou kunnen helpen bij de promotie.

Wat zijn de voorwaarden van Bol.com?

Nu we de voordelen van het affiliate worden met Bol.com hebben besproken, is het ook belangrijk om de voorwaarden te kennen. Dit zijn dingen waar je rekening mee moet houden voordat je begint met promoten als affiliate.

De belangrijkste voorwaarden van Bol.com zijn de volgende:

 1. Je moet minimaal 18 jaar oud zijn om mee te doen aan het programma
 2. Een eigen website online die beschikt over relevante content is essentieel
 3. Je mag je eigen affiliate links niet gebruiken om producten voor jezelf te kopen
 4. Je ontvangt alleen commissies op verkopen die binnen 30 dagen worden gedaan nadat een klant op jouw affiliate link heeft geklikt
 5. Bol.com heeft het recht om jouw account te beëindigen op elk gewenst moment, als ze het gevoel dat je in strijd met hun bepalingen en voorwaarden

Hoeveel kan ik verdienen als Bol.com affiliate?

Bol.com biedt een concurrerend affiliate programma dat jou kan helpen goede commissies te verdienen op jouw verkopen. Ze hebben een tweeledig systeem, wat betekent dat jij niet alleen commissie verdient over de verkoop die jij genereert, maar ook over de verkoop van filialen die jij naar het programma verwijst.

Bol affiliate

De basiscommissie is 3%, maar kan oplopen tot 6% of zelfs tot 8%, afhankelijk van het aantal verkopen dat jij per maand genereert. Als jij in staat bent om veel verkopen te genereren, is er ook een bonusstructuur die jou kan helpen om nog meer geld te verdienen.

Hoe word ik affiliate bij Bol.com?

Bol.com heeft voor het affiliate netwerk een andere benaming gegeven. Namelijk het ‘partnerprogramma’. Jezelf aanmelden is niet moeilijk, het is een kwestie van een aantal simpele stappen te volgen. Deze stappen zullen er als volgt uit kunnen zien.

Om lid te worden van het Bol.com affiliate netwerk, ga je naar https://partner.bol.com/account/registratie/start en klik je op de “Ja, dit is iets voor mij” knop.

Dan wordt jou gevraagd om wat basisinformatie over jezelf en jouw website of blog in te voeren. Vervolgens moet je akkoord gaan met de voorwaarden van de service voordat je je aanvraag gaat indienen.

Bol affiliate

Zodra jouw aanvraag is goedgekeurd (wat meestal slechts een paar dagen duurt), kun je inloggen op jouw account en beginnen met het toevoegen van links en promotiemateriaal, om meteen aan de slag te gaan met het promoten van Bol.com producten. Dit maakt jou een affiliate partner van Bol.com!

Bol.com biedt ook een toegewijd affiliate management team dat je op weg kan helpen en problemen kan oplossen die zich kunnen voordoen. Ze zijn altijd blij om affiliates te helpen op welke manier ze kunnen. Schroom dus niet om aan te kloppen met vragen of opmerkingen!

Wanneer betaald Bol.com commissies uit?

Bol.com betaalt commissies uit op maandelijkse basis, zolang deze commissie tenminste € 50 of meer bedraagt. Als jij minder dan dit bedrag hebt verdiend, zullen jouw verdiensten worden doorgeschoven naar de volgende maand, totdat jij de minimumdrempel voor betaling hebt bereikt.

Om jouw commissies te ontvangen, moet je ook alle noodzakelijke belastingformulieren en ander papierwerk tijdig bij Bol.com indienen. Als je dit niet doet, kan dit leiden tot vertragingen of zelfs het verlies van je verdiensten. Dat zou erg jammer zijn en we raden jou aan om dit goed bij te houden. Alleen op deze manier kun jij winst maken en behouden. 

Als je op zoek bent naar een manier om geld te verdienen met affiliate marketing, raden we je ten zeerste aan om lid te worden van het Bol.com affiliate programma. Met goede commissies, grote verdienmogelijkheden en een eenvoudig inschrijfproces is het een van de beste programma’s die er is. Voor zowel beginnende als voor professionele marketeers.

Starten als Bol affiliate? Start met promoten in 5 stappen!

Met alle informatie die je in dit artikel hebt gekregen kun jij de eerste stappen gaan zetten als affiliate marketeer. Naast dat het belangrijk is om je te verdiepen in inhoudelijke kwestie, is het even zo belangrijk om te durven en te doen. Doordat je op dit artikel hebt geklikt, heb je de eerste stappen al weten te zetten.

Inmiddels zijn we aangebroken bij het aan de slag gaan als affiliate partner van Bol.com. Om jou zo goed mogelijk op weg te kunnen helpen, hebben wij 5 stappen voor jou samengesteld die jou gaan helpen bij promoten. Dit zijn de volgende:

Stap 1: Meld je aan voor het Bol.com affiliate programma

Om toegang te krijgen tot alle promotionele middelen en hulpmiddelen die voor jou beschikbaar zijn, moet je je aanmelden voor hun affiliate programma. Dit is een snel en gemakkelijk proces dat in slechts een paar minuten kan worden voltooid. 

Stap 2: Kies jouw promotionele methoden

Er zijn vele verschillende manieren waarop jouw Bol-producten gepromoot kunnen worden. Beslis van tevoren waar je mee aan de slag wilt gaan, zodat je jouw promotie overzichtelijk houdt. Zo kun je gaan promoten via sociale media marketing, e-mailmarketing, Search Engine Optimalisering (SEO) en via betaalde reclames. 

Stap 3: Creëer effectieve inhoud

Een van de belangrijkste aspecten van een succesvolle online marketing campagne, is de kwaliteit van de inhoud. Zorg ervoor dat je boeiende en informatieve inhoud creëert die de grote verscheidenheid aan producten laat zien die beschikbaar zijn op Bol.com.

Heb jij hulp nodig bij het creëren van effectieve inhoud? Bekijk hier onze diensten en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Stap 4: Optimaliseer jouw affiliate links

Het is belangrijk om al jouw promotiemateriaal te optimaliseren, inclusief jouw affiliate links, om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke resultaten krijgt van jouw marketinginspanningen. Dit kan het gebruik van tracking codes omvatten of het aanpassen van link parameters om conversies te volgen en prestaties te verbeteren. 

Stap 5: Blijf op de hoogte van trends en industrie nieuws

Om als Bol affiliate te slagen, is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de huidige markttrends en veranderingen in de branche. Dit kan inhouden dat je regelmatig blogs en andere relevante bronnen leest, conferenties en webinars bijwoont, en nog veel meer!

Als jij deze 5 stappen volgt, ben jij goed op weg zijn om een succesvolle Bol affiliate te worden.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een manier om te beginnen met het genereren van online inkomsten, is beginnen met affiliate marketing misschien geen slecht idee. Als affiliate kun je hoge commissies verdienen door namens andere bedrijven producten te promoten.

En Bol.com is niet alleen een populaire webwinkel, maar ook een uitstekende affiliate partner. Ze bieden een breed scala aan producten en diensten die zeker een breed publiek aanspreken. Dus je zou daar zeker een aantal succesvolle partnerschappen kunnen vinden. Mocht jij als beginnend Bol affiliate jouw eerste stappen willen zetten, dan staan er in het artikel 5 tips voor jou klaar die jou helpen met promoten.

Heb jij al geprobeerd om met Bol.com als affiliate samen te werken? Wij kunnen het in ieder geval zeer aanraden!

Over de Auteur

Wij zijn Writgo.nl! Een gepassioneerd schrijversteam dat dagelijks voor je klaar staat om al je content te schrijven. Naast het schrijven van content voor onze klanten delen we ook op deze website met regelmaat interessante dingen die gaan over het online ondernemerschap en online geld verdienen. Hiermee hopen we ook mensen die nog niet begonnen zijn, warm te krijgen voor het starten van een eigen business.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]