Home Blog

Hoe verdien je geld zonder te werken?

0
Hoe verdien je geld zonder te werken

Voor alles in ons leven is geld nodig. Dit geld moet ook verdiend worden. Via vacatures kun je altijd op baantjes uitkomen die jou hierbij kunnen helpen, maar dan zul je er ook de deur voor uit moeten.

Geld verdienen zonder hiervoor te hoeven werken klinkt hierdoor een stuk aantrekkelijker.

Er bestaan hier veel verschillende mogelijkheden voor, waardoor je niet meer de deur uit zou hoeven en zonder weinig stappen te ondernemen toch een aardig zakcentje bij kunt verdienen.

Maar waar begin je? Onderstaande informatie helpt jou op weg om zonder te werken jouw geld te verdienen en te kunnen genieten van de extra’s die je hierdoor kunt doen.

Geld verdienen zonder te werken door promotie

Een van de mogelijkheden om jouw geld te verdienen zonder hiervoor te hoeven werken, is door middel van affiliate marketing.

Dit is een marketingstrategie waarbij jij als publisher aan het werk gaat voor de adverteerder, oftewel het bedrijf die de producten of diensten aanbiedt.

Bij deze manier van marketing zijn altijd meerdere partijen betrokken. De publisher en de adverteerder zijn de eerste twee partijen.

De adverteerders kunnen webwinkels zijn die hun producten gepromoot willen hebben, maar ook bedrijven die diensten aanbieden.

De partners, ook wel de publishers of de affiliates genoemd, zorgen dat de producten of diensten daadwerkelijk gepromoot worden en worden hiervoor betaald als er een resultaat wordt geboekt.

Altijd een beloning bij ieder verkocht product

Affiliate marketing kan op veel verschillende manieren ingezet worden, waarbij de derde betrokken partij komt kijken.

Dit is het netwerk. Het netwerk zorgt ervoor dat de resultaten bekeken worden en de beloning uitgekeerd kan worden. De beloning die jij ontvangt, verschilt per bedrijf waarvoor je aan de slag gaat.

Zo is het altijd een bepaald percentage van het gekochte product. Bij de een ligt de vergoeding echter hoger dan bij de andere.

Als je snel veel geld wilt verdienen met deze methode heb je het mis.

Het kan soms lang duren voordat je een goed bedrag op jouw rekening ziet verschijnen, doordat je het bereik eerst moet vergroten en ook goed op moet gaan letten welke producten je wilt gaan promoten voordat je daadwerkelijk aan de slag gaat.

Ook via jouw eigen website aan de slag met affiliate marketing

Affiliate marketing is echter wel zeer geschikt om op een leuke manier geld te kunnen verdienen. Je kunt namelijk doen wat je altijd al deed, maar nu in combinatie met de promotie.

Als jij bijvoorbeeld vaak op sociale media zit en hierdoor een groot aantal volgers op hebt gebouwd, dan weet je waar deze in geïnteresseerd zijn. Door producten aan te bieden die hiermee te maken hebben, is de kans groter dat zij doorklikken naar de website en de producten ook echt aan gaan schaffen.

Heb je een eigen website? Dan kun je de promotie ook plaats laten vinden door middel van banners of links. Ook kun je er een artikel aan wijden om bezoekers te attenderen op de producten.

Je kunt ze dan direct doorverwijzen door middel van jouw persoonlijke link, waardoor de adverteerder weet dat deze bezoekers van jou afkomen.

Via Bol.com jouw oude spullen verkopen

Een andere manier om geld te verdienen zonder te werken is door jouw spullen te verkopen via Bol.com. Je hebt hoogstwaarschijnlijk nog voldoende spullen in huis liggen die zelden gebruikt zijn.

Deze producten kunnen jou echter nog genoeg opleveren om een zakcentje op jouw banksaldo te hebben.

Bol.com heeft hiervoor een aparte verkoophoek aangemaakt. Door een account aan te maken op de website en hier de juiste gegevens in te vullen kun je aan de slag gaan.

De producten die je verkoopt kunnen dan gelijk aangegeven worden.

Je volgt de stappen die er gevraagd worden en bepaalt een prijs die jij hiervoor terug wilt hebben.

Ook kun je hier gelijk aangeven op welke manier jij de producten uiteindelijk wilt verzenden. Je krijgt dan direct het totaalbedrag te zien wat jij kunt verwachten op jouw bankrekening.

Let op de kwaliteit van producten

De voordelen van spullen verkopen via Bol.com is dat er altijd een groot bereik is.

Dagelijks zijn er namelijk veel mensen op de website te vinden die het liefst zo min mogelijk willen betalen voor producten en daarom bij tweedehands mogelijkheden gaan kijken.

Door jouw prijzen daarbij aantrekkelijker te maken dan van jouw concurrentie is de kans groter dat je deze verkoopt. Je moet er dan wel rekening mee houden dat de producten er nog goed uit moeten zien.

Mensen zijn dan wel op zoek naar tweedehands spullen, ze willen ook goede kwaliteit hebben.

Producten die ernstig beschadigd zijn leveren hierdoor meer moeite op dan daadwerkelijk een bedrag.

Ook kun je lang niet alle producten verkopen via de website van Bol.com. Je zult daarom altijd goed door jouw kasten heen moeten gaan om te zien of er nog iets bruikbaars tussen zit wat je kunt verkopen.

Promoot producten met sociale media

Zit je vaak op sociale media? Dan zijn er voldoende manieren om hier geld mee te verdienen zonder te hoeven werken.

Social media marketing werkt namelijk goed als je een bepaald aantal voorbeelden hebt. Je moet hiervoor wel altijd een serieus publiek voor opgebouwd hebben.

Denk hierbij aan de affiliate marketing, waarbij je de producten van aanbieders promoot.

Hoe werkt affiliate marketing

Daarnaast zou je ervoor kunnen kiezen om jouw eigen producten te promoten door bijvoorbeeld te adverteren op Facebook. Er zijn ongetwijfeld voldoende spullen in jouw kasten te vinden die je niet meer gebruikt.

Denk hierbij aan elektronica, spellen, kleding of zelfs huishoudelijke apparaten. Door deze te verkopen via Facebook kun je er soms toch een leuk bedrag voor terugkrijgen.

Promotie van jouw eigen website

Een andere manier door social media marketing in te zetten is om bezoekers naar jouw eigen website te trekken.

Als je zelf producten of diensten verkoopt, dan is niets zo fijn als je dit gewoon vanuit huis kunt doen. Indirect ben je dan alsnog met werken bezig, alleen dan hoef je er niet meer de deur voor uit.

Je kunt jouw website namelijk eenvoudig promoten via sociale media door hier berichten op te zetten die de lezer aansporen om de website te bezoeken en de producten te kopen.

Het kost je slechts enkele minuten per dag om dit voor elkaar te krijgen, waarbij je wel de winst op ziet lopen. Zorg er daarom altijd voor dat je een pakkende tekst maakt, waardoor de lezer geneigd is om op de link te drukken.

Of promoot de producten rechtstreeks aan op sociale media zodat de lezer direct contact met jou opneemt om de producten te kopen.

Met YouTube geld verdienen

Geld verdienen zonder te werken kan ook door gebruik te maken van YouTube. Hier is wel enige kennis voor nodig, omdat het systeem erachter ingewikkeld zou kunnen zijn wanneer je net begint.

Ook kun je niet verwachten dat de inkomsten direct binnenstromen. Er zijn verschillende manieren om door middel van YouTube geld te verdienen.

Zodra je een account hebt aangemaakt, kun je gelijk aan de slag. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het vinkje ‘advertenties tonen’ in te schakelen.

Let er hierbij wel op dat deze methode alleen interessant wordt voor jouw verdiensten wanneer je een paar duizend views per maand hebt voor jouw video’s.

Je zult hiervoor jouw kanaal toch moeten promoten voordat je er daadwerkelijk een zakcentje aan overhoudt.

Zorgen voor veel volgers en views

Wanneer je het minimale aantal views hebt bereikt, dan kun je er toch een leuk zakcentje aan overhouden.

De advertenties leveren namelijk tussen de 0,30 en 4,00 euro per 1000 views op. Het is afhankelijk van het onderwerp van de advertenties en hoeveel kijkers er daadwerkelijk op de advertenties klikken wat je gaat verdienen.

Ook kun je pas vanaf een bepaald bedrag uitbetaald worden. Doordat het vrijwel altijd met Google Adsense wordt gedaan, krijg je het geld pas op jouw rekening als je minimaal 70 euro hebt verdiend.

Voor kleine gebruikers is dit dus helemaal niet interessant, doordat het dan jaren kan duren voordat je een bedrag ontvangt. Als jouw kanaal al goed bekeken wordt, is het echter een goede mogelijkheid om naar te kijken.

Zorg voor een vast onderwerp

Om met YouTube geld te kunnen verdienen zonder te werken moet je ook een goed onderwerp hebben.

Ben je bijvoorbeeld een fanatieke gamer, dan kan het lonen om al jouw video’s hierop te baseren. Je kunt hiermee namelijk een aardige fanbase oprichten, welke jouw video’s steeds bekijken.

Als je een bekende youtuber bent, dan is de kans ook groter dat de volgers jouw volgende video automatisch gaan kijken.

De kans is daarbij ook groot dat jouw video’s teruggekeken worden, waardoor je automatisch nog meer geld kunt ontvangen zonder dat je hier nieuw werk voor hoeft te verrichten.

Met behulp van een e-book aan de slag gaan

Als je voor jezelf wilt bekijken welke mogelijkheden er zijn om geld te verdienen zonder te werken, dan is het ook goed om het e-book van De Moderne Nomaden te bekijken.

Door middel van deze startersgids heb je namelijk alle handvatten om goed van start te gaan en stap voor stap jouw succes te bereiken.

Niet alleen staan hier alle tips in, ook kun je leren hoe je de valkuilen gaat herkennen en deze kunt vermijden.

Wanneer je de startersgids opvolgt, ga je merken dat je binnen een korte tijd zelf een zakcentje gaat verdienen zonder hier nog de deur voor uit te hoeven. Het geld wat er binnenkomt, kun je weer gebruiken voor een leuk uitstapje. Zie de voordelen!

Online geld verdienen naast je baan

0
Online geld verdienen naast je baan

In dit artikel wordt je uitgelegd hoe je simpel geld kunt bijverdienen naast je baan. Je kunt natuurlijk vakken gaan vullen bij een supermarkt of een krantenwijk nemen, maar er zijn veel eenvoudiger manieren.       

Wat heb je nodig?

Alles wat je nodig hebt is een laptop of computer, een goede internetverbinding en een beetje creativiteit. Voor de meeste manieren om geld bij te verdienen op internet geldt, dat je kunt werken hoeveel je wilt en wanneer je wilt. Hieronder staan een aantal manieren om online geld te genereren. Er zijn natuurlijk meer manieren, maar dit zijn de meest eenvoudige en voorkomende en wil je meer informatie kijk dan vooral ook eens in de Online geld verdienen Startersgids*.  

Een eigen digitale winkel?

De tijd van de fysieke winkels dreigt langzamerhand achter ons te geraken.Winkelstraten raken leger en leger en behalve supermarkten en grote bouwmarkten in de buitenwijken zie je weinig winkels meer. De nieuwe trend is digitale winkels. Wat je ook zoekt, het is te vinden op internet.

Geld verdienen via Bol.com  

Eén van de grote spelers op de Nederlandse markt hiervoor is Bol.com. Een klein nadeel is dat hier je moet betalen voor je winkel.

Bol.com heeft een aantal pakketten, variërend van dertig euro tot honderd euro per maand.

Uiteraard heb je bij het duurste pakket de meeste mogelijkheden, maar je kunt ook rustig aan beginnen met het goedkoopste pakket en indien noodzakelijk je winkel uitbreiden naar een pakket met meer mogelijkheden.

Voordelen

Het grote voordeel van deze site is dat er volop mogelijkheden zijn om gewoon te beginnen met bijverdienen.

Zo kun je op de site zoeken naar artikelen die je het best zelf kunt verkopen, welke artikelen door anderen goed verkocht worden door middel van het filteren op aantal verkopen, reviews en categorieën.

Bovendien kun je je verkopen en inkomsten heel simpel volgen en daardoor je winst optimaliseren.

Ook handig is de keyword verkenner, een tool om de beste zoekwoorden voor jou product te zoeken. Niche detector is een ander handige tool. Hiermee krijg je inzicht in winstgevende niches, waar weinig of geen concurrentie is.

Klik hier voor een gratis training verkopen via Bol.com

Marktplaats.  

Heb je zelf al een webshop dan is marktplaats, met meer dan acht miljoen bezoekers per maand, een goede mogelijkheid om je producten aan de man te brengen en wat bij te verdienen.

Ook marktplaats heeft een aantal verschillende manieren om te adverteren.

Marktplaats Goedgeplaatst

“Goedgeplaatst” is een handig hulpmiddel van Marktplaats. Hiermee maak je een account bij marktplaats aan.

Daarna kun je je advertenties maken, beheren en plaatsen. Je kunt kiezen voor automatisch omhoog plaatsen en verlenging van de advertenties.

Je hebt dus altijd een goed overzicht van wat er gebeurt met je advertenties. Een goede investering want je wilt natuurlijk geld bij verdienen en niet onnodig uitgeven.                                                        

Marktplaats Aanbieding

Marktplaats aanbieding is een andere mogelijkheid. Je loopt hierbij geen risico, want je betaalt per betalende klant. Je kunt je aanbiedingen aanprijzen via een nieuwsbrief en de homepage van marktplaats.

Marktplaats Admarkt:  

De bekendste en meest gebruikte mogelijkheid bij marktplaats is echter de zogenaamde admarkt. Bij admarkt staat jouw advertentie altijd bovenaan, betaal je alleen als er op de advertentie wordt geklikt en bereik je jouw doelgroep optimaal.

 Persoonlijke verkoperspagina

Bovendien ontvang je bij marktplaats een persoonlijke verkopers pagina om je webshop te promoten en kun je een link plaatsen naar je eigen website, hetgeen altijd bezoekers voor jouw site genereert. Kortom, als je wat wilt bij verdienen, naast je baan of studie is marktplaats een prima mogelijkheid.

Geld verdienen met YouTube

Nog een beetje ondergesneeuwd is de verkoop via YouTube. Onterecht, want ondanks dat dit medium vooral bekend is door de muziekvideo’s, wordt het al lange tijd succesvol gebruikt door verkopers.

Belangrijk hierbij is dat je een goede eigen website hebt waar je je klanten naar kunt verwijzen. Vergeet ook de andere social media als twitter en facebook niet! Het is belangrijk dat klanten kunnen reageren op de video’s.

Dit verkoopkanaal vereist wel enige specifieke kennis, hoewel, iedereen weet tegenwoordig hoe een digitale camera werkt, dus laat je niet ontmoedigen.

YouTube is en blijft een medium van video’s. Er zijn een aantal stappen die je in acht moet nemen, wil je serieus met YouTube bezig gaan en geld wilt verdienen.

Video’s maken

De eerste stap is natuurlijk het maken van video’s. Je kunt voor een aantal mogelijkheden kiezen. Zo kun je in de video bijvoorbeeld het productieproces van het artikel dat je verkoopt tonen. Zeker als je aan branding doet, schept dit vaak vertrouwen bij de potentiële koper. Je kunt de kwaliteit van het product laten zien en laat iets zien van je bedrijf.

Je kunt er ook voor kiezen om in de video vragen te beantwoorden over je product. Je kunt dan bijvoorbeeld uitleg geven hoe jouw product een oplossing kan zijn voor een bepaald probleem.

Een andere mogelijkheid is om een video te maken van mensen die jouw product gebruiken en hun ervaringen te delen. Ook dit schept vertrouwen en maken je product toegankelijker.  

De andere mogelijkheid die je kunt benutten is het toevoegen van kaarten. Dit zijn interactieve elementen die je kunt invoegen in je video.

Deze kaarten kunnen mensen aanmoedigen om bepaalde dingen te doen, bijvoorbeeld: toon producten, toon websites enzovoort.

Jouw video promoten

De belangrijkste stap is natuurlijk het promoten van de video’s. Belangrijk hierbij is dat je je hierbij wat breder opstelt. Bespreek bij het beantwoorden van vragen niet alleen je eigen oplossing maar ook die van anderen.

Dit genereert weer traffic naar je eigen video. En belangrijk, agressieve verkoop op YouTube werkt bewezen niet. Plaats af en toe wat gerichte berichtjes op je facebookpagina en verwijs naar je YouTube kanaal, plaats eens wat foto’s op google, er zijn vele mogelijkheden.

YouTube SEO 

Je kunt ook eens duiken in de mogelijkheden van YouTube SEO. SEO staat voor zoekmachine optimalisatie, met andere woorden, hoe wordt jouw video het best en het snelst gevonden.

Dit gebeurt door middel van het optimaliseren van de zoekwoorden. Op Google staan een vele artikelen waarin duidelijk wordt hoe dit in z’n werk gaat.

Wil je wat bijverdienen met video’s op YouTube, begin dan eenvoudig en leer van wat voorgangers hebben ondervonden.

Verkopen via Amazon.nl

Amazon.nl is de nieuwste tak van Amazon.com. Viel Amazon Nederland eerst nog onder Amazon.de, sinds januari 2020, is er ook een Nederlandse afdeling.

Met alleen al meer dan 91 miljoen Europese bezoekers per maand is Amazon wereldwijd de grootste. Nadeel hiervan is het enorm grote aanbod en daardoor de moeilijkheid om hiertussen op te vallen.

Mogelijkheden van Amazon  

Amazon geeft je wel de mogelijkheid om aan bijvoorbeeld drop-shipping te doen.

Ook bieden ze de mogelijkheid om via Amazon de voorraden en verzending te laten regelen.

Hoe leer je verkopen via bol

Hoe dit precies in z’n werk gaat voor de Nederlandse tak van Amazon is nog niet helemaal duidelijk.

Tot nu toe verkocht Amazon.nl alleen maar boeken, dus hoe straks de verzending, opslag en andere diensten van Amazon gaan verlopen is nog even afwachten.

Geld verdienen met affiliate marketing? 

Heel eenvoudig gezegd is affiliate marketing een methode om geld te verdienen door iemand of iets of een bedrijf aan te prijzen.  

Hiervoor krijg je betaald. Soms per klik, soms per bezoeker en soms per aankoop.

Je maakt reclame voor bijvoorbeeld een website, een bepaalde winkel, sites over coaching en ga zo maar door.

Maar ook het promoten van digitale diensten als datingsites of bijvoorbeeld e-books is erg lucratief. Het kan eigenlijk van alles zijn, gebruik je creativiteit.

Voordelen affiliate marketing

Het grote voordeel van deze vorm van bijverdienen is dat je niets te maken hebt met concurrentie, welke producten je levert en bijvoorbeeld klantenservice, retouren en garanties.

De betaling van deze vorm van bijverdienen gaat meestal per verkoop.

Via jouw unieke affiliate link stuur je de bezoeker naar de site van de verkoper, en als de bezoeker iets koopt op die site, verdien je geld. Dus hoe meer mensen op jouw link klikken en overgaan tot aankoop, hoe meer je verdient.

Direct aan de slag met affiliate marketing? Klik hier

Bijverdienen op het internet 

Zoals je merkt zijn de mogelijkheden om bijverdiensten te genereren legio. Wil je een eigen webshop en alles in eigen hand houden, of ga je verkopen via een van bovengenoemde verkoopplatforms, of een van de vele andere, de keuze is natuurlijk helemaal aan jezelf.

Zo veel mogelijk leren en doen

Het verstandig om wat onderzoek op internet te doen naar hoe anderen het hebben gedaan en welke mogelijkheid om wat bij te verdienen het best bij jou past.

Handig hierbij is de “online geld verdienen Startersgids voor bijverdienen naast je baan of studie.

Hierin vind je naast handige tips een uitgebreide handleiding hoe je je online verkopen het best kunt aanpakken.

Welke kanalen het best bij jou passen en waarom. Je leert de valkuilen waar anderen in zijn gelopen vermijden en staan er slimme trucs in om bijvoorbeeld je website of webshop te optimaliseren en hoe je simpel tot meer verkopen kunt komen.

Online geld verdienen startersgids

De online geld verdienen Startersgids” is een slimme investering voor diegenen die serieus aan de slag willen gaan met de verkoop, in welke vorm dan ook, om wat geld bij te verdienen.

Het boek staat vol tips en nuttige aanbevelingen waar je werkelijk iets aan hebt. Kortom, onmisbaar voor elke startende ondernemer in de talloze mogelijkheden van online verkopen.         

Klik hier om direct aan de slag te gaan met de Online geld verdienen startersgids

Verdien geld met affiliate marketing via AliExpress

0
Affiliate marketing aliexpress

Wil je extra geld verdienen zonder dat je hiervoor de deur uit moet of zwaar werk moet verrichten?

Dan is affiliate marketing bij AliExpress een goede oplossing. Door producten te promoten uit deze webshop kun je al snel een aardig zakcentje bijverdienen, wat kan oplopen tot honderden euro’s.

Als je dus niet te veel werk wilt verzetten om het geld op jouw bankrekening te zien verschijnen. Het is daarbij wel van belang dat je precies weet wat je moet doen, zodat je er alles uit kunt halen en daadwerkelijk gaat verdienen.

Onderstaande informatie helpt jou daarom op weg, zodat je gelijk aan de slag kunt en jouw banksaldo ziet groeien.

Affiliate marketing via AliExpress gewoon vanuit huis

Het is daarbij goed om te weten wat affiliate marketing voor AliExpress inhoudt. Deze vorm van marketing is het promoten van producten door publishers.

De adverteerder, in dit geval AliExpress, heeft producten in het assortiment opgenomen, waar de publishers over schrijven. Het is de bedoeling dat je met de content ervoor zorgt dat mensen naar de website van AliExpress gaan en de producten daadwerkelijk aanschaffen.

De adverteerder betaalt een vergoeding voor iedere doorgestuurde bezoeker die een transactie maakt.

De vergoeding die je ontvangt is vaak gebaseerd op enkele procenten van het bedrag wat er gerekend wordt voor de producten. Zo is er vanaf het begin duidelijkheid over de verdiensten.

Meerdere platforms in te zetten

Bij de affiliate marketing van AliExpress kun je gebruik maken van veel verschillende platforms.

Zo kan het zijn dat je een eigen website hebt, waar je op subtiele wijze de bezoekers erop attendeert om de producten aan te schaffen. Ook mailing en social media kan erbij helpen.

Hoe schrijf je productteksten?

Als jij een groot aantal volgers hebt op bijvoorbeeld jouw Facebook of Instagram kun je een foto plaatsen van het product met een korte recensie.

Deze recensie moet mensen aansporen om ook gebruik te gaan maken van de producten. Je kunt hiervoor de link naar het product in jouw bericht plaatsen, maar bijvoorbeeld ook jouw persoonlijke code als deze beschikbaar is.

Zo weet AliExpress direct dat de bezoekers van jou afkomen en kan er een uitbetaling plaatsvinden.

Altijd lage prijzen voor alle producten

AliExpress biedt gedurende de dag veel producten voor lage prijzen aan. Je kunt namelijk vanuit ruim 200 landen de producten bestellen, waardoor zelfs bulk bestellingen mogelijk zijn en de mogelijkheden eindeloos zijn.

Deze producten zijn echter niet altijd bekend bij mensen. De affiliate marketing van AliExpress komt hierbij om de hoek kijken.

Met deze marketing zorgt AliExpress ervoor dat de bekendheid vergroot wordt, zonder dat het bedrijf zelf veel promotie hoeft te maken.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan kleding, sieraden, huishoudelijke apparaten en elektronica.

Doordat jij deze producten verkoopt, kan het bedrijf verder uitgroeien en hou jij er ook nog iets aan over.

De verdiensten kunnen aardig oplopen

De affiliate marketing van AliExpress levert echter niet alleen voordelen op voor het bedrijf zelf.

Ook voor jou als publisher staan een hoop voordelen te wachten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de hoge vergoedingen die je hiervoor krijgt.

Je kunt namelijk een vergoeding krijgen tot wel 50 dollar per gemaakte transactie.

De commissie die jij krijgt, is omgerekend naar euro’s. Hierdoor is het wel iets verschillend met wat het bedrijf op de website aanbiedt.

Echter krijg je altijd voldoende binnen als je de producten op de juiste manier weet te promoten.

Hoe meer mensen via jou doorgestuurd worden naar de website en uiteindelijk producten aanschaffen, hoe meer vergoedingen er uitbetaald gaan worden.

Door dit op de juiste manier te doen kunnen jouw verdiensten dus ver oplopen.

Jouw sociale media vergroot het bereik

Een ander voordeel is dat je met affiliate marketing bij AliExpress niet meer het huis uit hoeft om jouw geld te verdienen.

Als je vaak op sociale media te vinden bent, dan kun je dit namelijk goed combineren.

Affiliate marketing

Via Instagram hoef je namelijk alleen een foto toe te voegen, een korte omschrijving of recensie te geven en de juiste hashtags te gebruiken kan jouw bereik zo groot zijn, dat de mensen al snel doorklikken naar de website om de producten te bestellen.

Houd er hierbij wel rekening mee dat wellicht niet alle shops dezelfde vergoeding geven via AliExpress. Je zult daarom ook goed op moeten letten welke producten je gaat promoten om er het maximale uit te kunnen halen.

In slechts enkele klikken aangemeld

Dan is het uiteraard ook van belang dat je weet hoe je moet starten met de affiliate marketing bij AliExpress.

In feite kun je direct aan de slag. Je kunt je via de website van AliExpress gratis inschrijven, waardoor jouw account in werking treedt en je een persoonlijke link ontvangt.

In slechts enkele klikken is jouw volledige account ingevuld en klaar voor gebruik. Je kunt dan gelijk beginnen met het verdienen aan de promotie.

In eerste instantie hoef je nog geen vetpot te verwachten. Je moet immers nog gewend raken aan de manier van promoten, waardoor je in het begin slechts enkele euro’s als vergoeding krijgt.

Echter kun je, wanneer je de kneepjes van het vak beheerst, enkele duizenden euro’s gaan verdienen.

Hoge commissies bij verschillende aanbieders

En dan begint het. Met de affiliate marketing van AliExpress kun je tot wel 50 procent van de verkoopprijs verdienen.

Het ligt er per product aan wat je ontvangt. Door uiteindelijk door te krijgen waar je het meeste verdient, zorg je ervoor dat jouw vergoedingen omhooggaan.

Zet echter nooit alleen in op deze producten. Lang niet iedereen is geïnteresseerd in deze producten.

Je zult daarom goed moeten bekijken welke producten je gaat promoten, waar jouw doelgroep ligt en op welke manier deze aangesproken wil worden.

Door een goede combinatie te maken tussen de producten zullen jouw verdiensten omhooggaan, zonder dat je hiervoor standaard 50 procent commissie voor hoeft te ontvangen.

Met de link leid je mensen naar de website

Wanneer je klaar bent voor de affiliate marketing van AliExpress ontvang je verschillende links. Deze links zijn persoonlijk.

Door deze te posten op jouw website of sociale media komen bezoekers bij de producten uit die je hebt gepromoot. Het bedrijf zelf ziet dan dat deze via jou zijn gekomen.

Je hoeft hierdoor ook niet bang te zijn dat je vergoedingen misloopt. Wanneer een van de bezoekers richting AliExpress heeft geklikt via jouw link ontvang je altijd een bepaald percentage van de geplaatste bestelling.

Deze links ontvang je vanuit het bedrijf. Je hoeft er zelf dus geen moeilijke generaties mee te doen, maar alles wordt jou geleverd. Dit maakt het voor iedereen toegankelijk om op deze manier geld te verdienen.

Bekijk de doelgroep

Maar hoe kun je ervoor zorgen dat je op de juiste manier promoot? Hiervoor is het altijd van belang dat je niet blind aan de slag gaat.

Er gaat een bepaald onderzoek aan vooraf. Je wilt immers dat mensen op jouw link klikken. De juiste producten bij de doelgroep zijn daarom van belang.

Bekijk daarom eerst waar jouw volgers in geïnteresseerd zijn. Van hieruit kun je gerichter aan de promotie beginnen.

Houden jouw volgers bijvoorbeeld van verzorgingsproducten, dan is het verstandig om je hierop te richten. Heb je voornamelijk mensen die van technologie houden, dan is elektronica weer een beter uitgangspunt.

Als je op deze manier controleert waar de interesses liggen, leveren de promoties jou veel meer op dan wanneer je dit niet van tevoren hebt gedaan.

Het taalgebruik maakt ook verschil

Ook moet je altijd goed opletten op welke manier je de affiliate marketing voor AliExpress uit gaat voeren.

Jouw advertenties moeten namelijk op een natuurlijke manier overkomen. Te veel druk zetten werkt namelijk averechts. Je zult daarom goed moeten bekijken wat het taalgebruik is, welke informatie je in jouw omschrijving neerzet en hoe je subtiel doorverwijst met de link.

Ook hier gaat in eerste instantie tijd inzitten. Wanneer je hier voldoende tijd in steekt en dingen uit gaat proberen, merk je uiteindelijk hoeveel je ermee kunt bereiken.

Daarna gaat het eigenlijk allemaal vanzelf. Door een vaste structuur aan te houden maak je het voor jezelf ook eenvoudiger. Je hebt immers de tekst al grotendeels klaar zijn, wat veel tijd kan schelen met de verschillende producten.

Affiliate marketing revolutie

Als je meer uit de affiliate marketing van AliExpress wilt halen, dan raad ik je aan eens te kijken naar de affiliate marketing revolutie.

Deze cursus biedt alle handvatten om op de juiste manier van start te kunnen gaan.

Zo krijg je uitgelegd wat het precies inhoudt, welke middelen je hiervoor in kunt zetten en hoe je het beste naar jouw doelgroep kunt kijken om de juiste producten te promoten.

Door de gehele cursus te doorlopen weet je precies wat je moet doen om zoveel mogelijk verdiensten te hebben.

Op deze manier kun je jouw zakcentje omzetten in een beter betaalde baan en kun je altijd op de cursus terugvallen wanneer je ergens niet uitkomt.

De affiliate marketing revolutie cursus helpt jou op deze manier altijd verder.

Altijd voldoende profijt van jouw marketing

De affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard is dus een goede manier om iets extra’s bij te verdienen.

Je kunt er alle kanten mee op en hebt altijd extra geld in handen. Hiervoor hoef je alleen de producten te promoten van het bedrijf, zodat de bezoekersaantallen omhooggaan en de transacties worden gemaakt.

Door de juiste middelen in te zetten, de cursus te volgen en jouw berichten aan te passen aan de doelgroep heb je altijd succes en zie je jouw banksaldo in een korte tijd omhooggaan.

Je hoeft er niet voor naar buiten, doet wat je normaal gesproken ook doet, maar dan door ervoor betaald te krijgen.

> (opens in a new tab)”>Klik hier om direct naar de cursuspagina te gaan >>

Welke belasting betaal je met affiliate marketing?

0
Welke belastingen betalen affiliate marketing

Wil je graag gaan starten met affiliate marketing? Verstandige keus! Bij Writgo.nl zijn we ervaren in het uitwerken van affiliate marketing websites.

Zodoende weten wij ook exact welke resultaten je hiermee kunt behalen. Daarbij weten we óók dat je veel inzet moet tonen en vooral de juiste acties moet ondernemen.

Heb je reeds resultaat behaald met affiliate marketing? Of wil je je goed voorbereiden voor de toekomst? Als je succesvol met affiliate marketing bent, moet je belasting gaan betalen.

Als je ergens geld mee verdiend, moet je daar belasting over betalen. Dat is de simpele regel die we in Nederland hebben. Hoe zit het dan exact met de belasting regels voor affiliate marketing?

Welke belastingen moet je zoal betalen? En hoe kan je dit het beste regelen? In dit blog kan je de uitgebreide antwoorden op deze vragen vinden.

Wat is affiliate marketing?

Voordat we de diepte induiken, is het belangrijk om eerst naar affiliate marketing te kijken.

Wat is deze vorm van online marketing nou precies? Als we naar de marketingwereld kijken, zien we dat affiliate marketing een relatief nieuwe variant is.

Deze variant van marketing heeft de opkomst simpelweg aan het internet te danken.

Content marketing uitbesteden

Dankzij het internet zijn veel mensen namelijk online gaan shoppen. Het kopen van een gameconsole, het kopen van een boek of het kopen van een trui; het is nog nooit zo makkelijk geweest.

Maar, hoe weet je nou welk product je het beste online kunt kopen? Daar moet je eerst onderzoek naar doen. De logische stap die je dan neemt, is om naar Google te gaan.

Type de zoekwoorden in en bekijk de websites die naar voren komen. De kans is groot dat je hier affiliate websites tegen gaat komen.

Affiliate websites zijn websites waarop de diensten/producten van andere bedrijven gepromoot worden.

Het doel van deze promotie is dat de bezoeker uiteindelijk over gaat tot de aankoop van het desbetreffende product. Je moet er dus voor zorgen dat je veel bezoekers weet te trekken én dat je deze bezoekers warm weet te maken.

Je moet hen immers gaan overtuigen om een product aan te schaffen. Hoe je dat doet? Onder andere door de juiste content te schrijven en een duidelijke call to action te plaatsen.

Bij affiliate marketing draait het dus puur om het promoten van producten van andere bedrijven. Je komt met deze bedrijven in contact via een affiliate netwerk.

Als affiliate maak jij gebruik van de campagnes van de adverteerders. Deze adverteerders willen graag meer omzet draaien en stellen jou daarvoor in het werk.

Bekende affiliate netwerken zijn onder andere Daisycon, Tradetracker en Bol.com + Coolblue.

Welke belastingen bij affiliate marketing?

Als je met affiliate marketing aan de slag gaat, krijg je te maken met commissies.

Op het moment dat een bezoeker via jouw website op de website van de adverteerder terecht komt, wordt er een cookie opgeslagen. Gaat de bezoeker daadwerkelijk over tot aankoop van een product?

Dan geeft deze cookie aan dat jíj recht hebt op een bepaalde commissie. Deze commissie is vaak een fixed price of een percentage van de orderwaarde.

Dankzij deze commissies kan jij dus een mooi inkomen per maand gaan generen. Maar, welke belastingen moet je daarvoor gaan betalen?

Op het moment dat je als affiliate marketeer aan de slag gaat, ben je volgens de Belastingdienst wellicht een ondernemer.

Resultaat uit overige werkzaamheden

De volgende passage is namelijk op de website van de Belastingdienst te vinden: Hebt u een internetsite waarmee u regelmatig zakelijk op internet adverteert?

Of verdient u geld met uw internetsite, zoals met het online verkopen van goederen of diensten, of met activiteiten als affiliate?

Als het antwoord op deze vragen ‘ja’ is, bent u waarschijnlijk ondernemer. Maar of dat ook echt zo is, hangt af van verschillende factoren.

Of je als ondernemer aangemerkt wordt, maakt voor de belastingen uit. Als je niet als ondernemer aangezien wordt, vul je de inkomsten bij je inkomstenbelasting in bij het vakje ‘resultaat uit overige werkzaamheden’.

Als je wél als ondernemer gezien wordt, moet je je inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Dit betekent direct ook dat je BTW af moet gaan dragen en inkomstenbelasting moet gaan betalen.

De exacte belastingen die je bij affiliate marketing moet betalen, hangen dus van meerdere factoren af. Je moet allereerst met de Belastingdienst gaan bepalen of je een ondernemer bent.

Vervolgens moet je na gaan denken over de bedrijfsvorm. Als je een eenmanszaak opricht, zijn de belastingen ook weer anders dan bij een BV. Kortom: doe voorafgaand voldoende onderzoek naar de situatie waarin je je bevindt.

Uiteraard speelt ook de hoogte van je inkomsten een belangrijke rol. Als je minder dan het drempelbedrag verdiend, is het volgens de

Belastingdienst sowieso niet noodzakelijk om je in te schrijven als ondernemer. Hoe hoog dit drempelbedrag is, wisselt per jaar.

Direct inschrijven KVK of niet?

Een belangrijke keuze die je moet gaan maken, is om je in te schrijven bij de KVK of niet. Door je in te schrijven, word je officieel als ondernemer gezien. Dit betekent dat je BTW aangifte moet doen en zodoende BTW moet gaan rekenen/afdragen.

In sommige situaties is het niet nodig om je in te schrijven bij de KVK. Op het moment dat je nog helemaal geen geld verdiend, is het niet zo zeer nodig. Maar, als je zakelijke aankopen gaat doen, komt een KVK inschrijving juist wél weer van pas.

Ons advies is dan ook om je direct in te schrijven bij de KVK. Je hebt dan direct iets geregeld, terwijl de inschrijfkosten ook maar 50 euro bedragen. Op het moment dat je écht gaat vlammen met je affiliate marketing websites, heb je de nodige voorbereidingen dus al getroffen.

Indien je het ietwat angstig vindt om al ondernemer aan de slag te gaan, kan je uiteraard ook als particulier starten. In dat geval moet je al jouw inkomsten bij de noemer ‘Resultaat uit overige werkzaamheden’ invullen. Bedenk hierbij dat je niet van belastingvoordelen kunt profiteren. Als je ondernemer bent en meer dan 1225 uur aan je onderneming besteedt, kan je namelijk van meerdere aftrekposten genieten. Op die manier hoef je minder belasting te betalen; dat klinkt uiteraard als muziek in de oren.

Je verdient niet direct geld met affiliate marketing

Je hebt hierboven ons advies kunnen lezen met betrekking tot de KVK inschrijving. Het mag tegelijkertijd duidelijk zijn dat jouw keuze afhankelijk is van meerdere factoren. Uiteindelijk moet je naar jouw specifieke situatie kijken en de verschillende mogelijkheden gaan afwegen. Daarbij is het óók belangrijk om te beseffen dat je niet direct geld gaat verdienen.

Je moet het opstarten van een affiliate website zien als het planten van een bloem. De bloem heeft enige tijd nodig om zich volledig te ontwikkelen en uit te groeien tot een prachtige en vol opbloeiende bloem.

Dat geldt ook voor een affiliate website. Je trekt niet direct vanaf de eerste dag veel bezoekers. Je content is niet direct vanaf de eerste dag optimaal.

Je moet veel tijd en energie in je website en in de zoekmachineoptimalisatie steken. Het logische gevolg is dat je affiliate website enige opbouwtijd nodig heeft.

Houd hier rekening mee en denk niet direct dat je vanaf het begin direct veel geld kunt gaan verdienen.

Wil je wél vanaf het begin direct geld gaan verdienen? Dan kan je er voor kiezen om met bijvoorbeeld Facebook Ads te gaan adverteren.

Dit betekent dat je wel startkapitaal nodig hebt, aangezien de advertentiekosten behoorlijk op kunnen lopen.

Kan je verder nog hulp gebruiken op het gebied van affiliate marketing? Dan hebben wij nog een prachtige tip voor je.

Affiliate marketing revolutie volgen

We kunnen je van harte aanraden om de Affiliate marketing revolutie te volgen. Dit online programma leert je alle facetten van affiliate marketing.

Met deze kennis ben je in staat om jouw affiliate website snel tot een succes uit te laten groeien.

Je kunt je concurrenten gaan verslaan en prachtige inkomens gaan genereren.

Heb je interesse in de Affiliate marketing revolutie? Klik dan direct op deze link om je aan te melden voor dit uitgebreide en professionele cursusprogramma.

Hoe maak je een affiliate marketing blog?

0
affiliate marketing blog

Steeds meer online marketeers zien de voordelen van affiliate marketing in. Die stelling durven wij aan te gaan op basis van de hoeveelheid affiliate websites die we tegenwoordig tegenkomen.

Dit is in onze ogen absoluut een goed teken. Met affiliate marketing is het tenslotte mogelijk om (veel) geld te verdienen. Dat kan echter pas als je alle zaakjes prima op orde hebt.

Daarbij speelt onder andere de technische eigenschappen van de website een rol, maar ook absoluut de content.

Wij zijn zelfs van mening dat content het allerbelangrijkste is voor een affiliate website. De content moet de aandacht van bezoekers trekken en de content moet goed beoordeeld worden door Google.

Kortom: een affiliate marketing blog is absoluut van meerwaarde. Als content schrijver voor affiliate marketing blogs willen wij je daar graag iets meer over vertellen. Ben je benieuwd geworden? Lees dan zeker even door!

Hoe kan je een affiliate marketing blog maken?

Je kunt zelf behoorlijk makkelijk een affiliate marketing blog maken. Je hebt daar een WordPress/Builderall website voor nodig, een leuk onderwerp en vervolgens veel hoogwaardige content.

Uiteraard klinkt het hierboven een stuk makkelijker dan dat het in werkelijkheid is. Ja, het kost namelijk veel tijd en energie om een affiliate marketing blog te maken.

Je moet veel tijd investeren in het ontwikkelen en optimaliseren van de blog. Ook moet je ontzettend veel tijd investeren in het schrijven van content. Maar, je kunt er ook voor kiezen om de content te laten schrijven.

Dat kan je bijvoorbeeld door ons doen. Writgo is gespecialiseerd in het schrijven van content voor affiliate marketing websites/blogs. Dankzij onze waardevolle content scoor je meer affiliate commissies.

Puur doordat wij op een attractieve, enthousiaste en overtuigende manier content schrijven.

Het mag duidelijk zijn dat je aan meerdere zaken moet denken bij het maken van een affiliate marketing blog. In dit artikel vertellen wij je graag iets meer over dit onderwerp.

Na het lezen van dit onderwerp heb je ongetwijfeld voldoende inspiratie om zelf ook succesvol te worden met affiliate marketing.

Wat is affiliate marketing?

Wellicht is het eerst verstandig om even naar affiliate marketing te kijken. Want; wat is affiliate marketing nou exact?

Affiliate marketing is een vorm van online marketing waarbij je producten/diensten van de adverteerder gaat promoten. Het doel is om een bezoeker op jouw website een product/of dienst van de adverteerder af te laten nemen.

Hoe leer je verkopen via bol

Je moet dus op jouw affiliate website de bezoeker zien te overtuigen. Vervolgens laat je de bezoeker op een link klikken, waarna de bezoeker doorgeleid wordt naar de website van de adverteerder.

Als de bezoeker dáár een online aankoop doet, verkrijg je daar als affiliate een bepaalde commissie voor. Dat is in de basis dan ook het verdienmodel bij affiliate marketing.

Wat is een blog?

Heb je enig idee wat een blog is? Daar bestaat namelijk nog wel eens misverstand over.

Althans; dat komen wij regelmatig in onze bedrijfsvoering tegen. Als we naar de definitie kijken, zien we het volgende naar voren komen:

Een weblog of blog is een persoonlijk dagboek op een website dat regelmatig, soms meermalen per dag, wordt bijgehouden.

Deze definitie klopt absoluut, maar bij een affiliate marketing blog zit het net iets anders.

Wat is een affiliate marketing blog?

Zo, het is nu tijd om de twee hierboven genoemde begrippen met elkaar te verbinden. Wat is nou precies een affiliate marketing blog?

Dat is in feite een website waarop je blogberichten plaatst. In die blogberichten promoot je bepaalde producten of bespreek je een bepaald onderwerp.

Ergens in het artikel verwerk je een link naar een adverteerder. Ook kan je aan het einde van het artikel een call to action plaatsen met daarin een link naar de adverteerder.

Het is uiteindelijk het doel om jouw bezoeker te overtuigen om op de link te laten klikken. Als dat gebeurt, heeft je content weten te overtuigen.

Waar voldoet een goed affiliate marketing blog aan?

Het mag duidelijk zijn dat je op het internet met behoorlijk veel concurrentie te maken hebt. je bent absoluut niet de enige die op een online manier geld wilt verdienen.

Nee, je moet de concurrentie aangaan met meerdere (affiliate) partijen.

Mede daarom is het ontzettend belangrijk om een goed affiliate marketing blog te hebben. Graag geven we jou daar enkele handige tips voor!

Tip 1: kies een passend onderwerp

Ben je helemaal gek van een bepaalde sport? Dan is het voor de hand liggend om over die sport een website te starten.

Ben je géén liefhebber van bijvoorbeeld basketbal? Dan is het absoluut af te raden om over die sport een website te starten.

Het is namelijk continue bewezen dat je het beste presteert als iets je interesse heeft.

Als je volledig gek van een bepaalde sport bent, weet je daar ook alle ins en outs van.

Die kennis helpt je om de blogs aantrekkelijk en waardevol te maken.

Je moet simpelweg een onderwerp kiezen waar je een passie voor hebt. Een behoorlijke passie welteverstaan.

Tip 2: Zorg voor goede content

Content is king. Die uitspraak wordt vaker door ons gedaan, maar wij staan daar dan ook volledig achter.

In onze ogen is content ontzettend belangrijk voor een ieder. Met de juiste content weet je bezoekers te trekken, weet je Google blij te maken en weet je bezoekers te overtuigen.

Deze drie aspecten zijn stuk voor stuk ontzettend belangrijk. Je kunt dit dus voor elkaar krijgen door voor goede content te zorgen. Maar, hoe zorg je daar voor?

Je kunt allereerst zelf aan de slag gaan. Dit betekent dat je zelf de teksten gaat schrijven en online gaat zetten. Hierbij is het aan te raden om altijd de SEO-regels in de gaten te houden.

Hoe schrijf je website teksten

Dit zijn min of meer regels die voor de beste zoekmachine optimalisatie zorgen. Zo is het van belang om ook synoniemen van het keyword te gebruiken en vooral het keyword niet al te veel te gebruiken.

Als je dat wel doet, is er sprake van keyword stuffing. Dat wordt behoorlijk zwaar afgestraft door Google.

Als je zelf content gaat schrijven, is het dus ook handig als je een bepaalde passie voor het onderwerp hebt.

Daarmee gaat het schrijven je makkelijker af en weet je de teksten ook een stuk aantrekkelijker te maken.

Een andere keus is om een gespecialiseerde content schrijver in te huren, zoals Writgo.

Wij hebben ontzettend veel ervaring met het schrijven van affiliate marketing blogs.

Hierdoor weten wij exact waar de blog aan moet voldoen, aan welke regels we ons moeten houden én hoe we de tekst zo aantrekkelijk mogelijk kunnen schrijven.

Wil je graag jouw content uitbesteden? We komen graag met jou in contact.

Tip 3: Optimaliseer je website

Als je een eigen website hebt, is het van belang dat je deze continue blijft verbeteren. De digitale wereld staat namelijk nooit stil.

Als jij met je website wel stil blijft staan, leidt dat automatisch tot achteruitgang. Mede hierom kunnen we je aanraden om je website te blijven optimaliseren.

Dat heeft bijvoorbeeld betrekking op de content, maar ook zeker op de techniek van de website.

Maak je gebruik van WordPress? Zorg er dan voor dat alle plugins altijd geüpdate zijn en dat de website hierdoor volledig veilig is.

Hoe beter je website in elkaar zit en hoe beter de content is die je publiceert, hoe meer resultaat je daaruit zal behalen.

Dat is zeker het geval als je website technisch perfect is én ook waardevolle en unieke content bevat.

Ook kan je met email marketing aan de slag. Alles moet in het teken staan om je naamsbekendheid te vergroten.

Tip 4: Volg de Affiliate marketing revolutie cursus

Tot slot hebben we nog één allesomvattende tip voor je: ga de Affiliate marketing revolutie cursus volgen.

In deze online cursus krijg je werkelijk waar alles aangeleerd voor het opzetten/verbeteren/optimaliseren van een affiliate marketing website/blog.

Je kunt dankzij deze cursus nog meer geld gaat verdienen en derhalve nog succesvoller zijn.

Een mooi kenmerk aan deze cursus is dat de informatie ontzettend uitgebreid is.

Je krijgt alle facetten van affiliate marketing perfect toegelicht. Bovendien betreft het een online cursus, waardoor je zelf kunt bepalen waar/wanneer je de lessen gaat volgen.

Het enige wat je nodig hebt, is een goede internet verbinding.

Wil je ook graag een affiliate marketing blog gaan maken? Of heb je al een affiliate marketing blog en wil je deze flink gaan verbeteren?

Je kunt Writgo inhuren voor het schrijven van de content én je kunt je aanmelden voor de Affiliate Marketing revolutie.

In onze ogen is dat een winnende combinatie waar je ontzettend veel plezier aan gaat beleven.

Online geld verdienen startersgids review

0

Online geld verdienen: dat klinkt voor veel mensen als een ultieme droom. Wist je dat het mogelijk is om deze droom te verwezenlijken? Ja, sinds enige tijd zijn er veel manieren om online geld te verdienen.

Dat is uiteraard allemaal te danken aan de opkomst van het internet. Het internet heeft voor een geheel nieuwe dimensie in de gehele maatschappij gezorgd. Ook heeft het internet voor veel nieuwe beroepen gezorgd; een digitale ondernemer was 20 jaar geleden nog een niet-bestaand beroep.

De wereld van online geld verdienen heeft eigenlijk vanaf het begin al mijn aandacht getrokken. Ik heb me dan ook al in een vroegtijdig stadium in onder andere affiliate marketing en social media marketing verdiept.

Door mijn verregaande interesse ben ik ook uitermate nieuwsgierig naar verschillende online cursussen. Ik heb me daarom ook aangemeld voor de Online geld verdienen startersgids. Wil je alles over dit e-book weten? Lees dan zeker even deze eerlijke, onafhankelijke en kritische review door.

Wat is de Online geld verdienen startersgids?

Deze startersgids is een volledig stappenplan waarmee je jouw online bedrijf kunt starten. Met jouw online bedrijf is het mogelijk om online geld te gaan verdienen. Hoe dit moet, waar je op moet letten en welke mogelijkheden je hebt, worden uitgebreid besproken in de Online geld verdienen startersgids.

In de inleiding van deze review gaf ik al aan dat er meerdere manieren zijn om online geld te verdienen. Ik benoemde daarbij onder andere affiliate marketing en social media marketing. Het is echter goed om te weten dat de manieren eindeloos zijn.

Kijk bijvoorbeeld maar naar Joel Beukers. Deze digitale ondernemer wist op een prachtige manier zijn imperium uit te bouwen. Iets wat begon als een webshop wist hij uit te breiden in de vorm van een YouTube kanaal, een app en een op maat gemaakt trainingsprogramma.

Dit is slechts een voorbeeld van de mogelijkheden die je tegenwoordig hebt. Welke mogelijkheden exact voor jou gaan werken, weet niemand. Dit is voornamelijk een kwestie van veel kennis opdoen en vervolgens gaan experimenteren.

Het opdoen van de kennis kan je dus prima doen met de Online geld verdienen startersgids. Althans; dat is wat de ontwikkelaar van dit e-book aangeeft. Of en hoe de cursus werkt, kan je in deze uitgebreide review lezen.

Wie is de ontwikkelaar van de Online geld verdienen startersgids?

In de afgelopen jaren is de internetwereld al behoorlijk veranderd. Dit komt bijvoorbeeld door de stroom van digitale ondernemers. Al deze digitale ondernemers denken op een slimme manier geld te kunnen verdienen.

Helaas gaat dit niet altijd volgens de gebaande paden en gaan sommige mensen op een slinkse manier te werk. Mede daarom bekijk ik bij elk e-book/cursus wie de ontwikkelaar is. Op basis van die bevindingen kan ik al een eerste conclusie trekken of de Online geld verdienen startersgids betrouwbaar is én de moeite waard is.

Bij het bekijken van dit boek kwam ik al snel de naam van de ontwikkelaar tegen. De inleiding van het boek is namelijk geschreven door Mick van Zadelhoff.

mick-van-zadelhoff-de-moderne-nomaden-achtergrond-mobiel-600x900

Mick is de grote man achter het bedrijf Moderne Nomaden. Weet je wat een digital nomad is? Dat is iemand die digitaal werkt en ondertussen de wereld rondreist. Dat is ook iets wat Mick van Zadelhoff doet.

Tijdens zijn reizen heeft hij veel manieren gevonden om online geld te kunnen verdienen. Wat mij betreft is het een goed teken dat Mick met naam en toenaam in het boek staat. Dit straalt betrouwbaarheid en transparantie uit.

In de inleiding van het boek lees ik tevens dat Mick al jarenlang bezig is met digitaal ondernemen. Dit ging, zoals hij zelf zegt, met vallen en opstaan.

In de loop der jaren heeft hij echter ontzettend veel kennis opgedaan. Kennis waardoor hij tegenwoordig wél succesvol is met digitaal ondernemen. Deze kennis deelt hij graag met andere in de vorm van de Online geld verdienen startersgids.

Mijn mening over de ontwikkelaar van dit online boek? Niks mis mee! Mick van Zadelhoff is open, de website van zijn bedrijf ziet er betrouwbaar uit en Mick heeft een betrouwbaar verhaal. Wat dat betreft staan alle lichten op groen om dit online product eens nader te bekijken en te bespreken.

Waar draait dit e-book exact om?

Als je de naam ‘Online geld verdienen startersgids’ ziet, roept dat ongetwijfeld direct een beeld bij je op. Ik heb ervoor gekozen om hieronder in het kort te beschrijven waar het e-book exact om draait.

Het draait bij dit boek uiteraard om het verdienen van geld via een digitale manier. Maar, dat is niet het belangrijkste in dit boek. Nee, het belangrijkste is dat alle mogelijkheden uitgebreid beschreven worden.

Online geld verdienen startersgids

Het is goed om te weten dat er niet maar 1 manier bestaat waarop je online geld kunt verdienen. Nee, je hebt hier tientallen manieren voor. Al deze manieren worden door Mick van Zadelhoff uitgebreid in dit boek besproken.

Het boek draait dan ook meer om ondernemen dan om het verdienen van geld. Je krijgt kennis toegereikt waarmee je geld kunt gaan verdienen, maar je moet het uiteraard eerst in de praktijk toepassen.

Dat kan alleen als je voldoende kennis én inzet hebt. Ook daar wordt continue op gehamerd in deze online cursus.

Voor wie is dit e-book geschikt?

Heb je een negen tot vijf baan? Ben je het zat om voor een baas te werken en elke ochtend in de file te staan? Geen probleem! Juist voor jou is het mogelijk om online veel geld te gaan verdienen.

Voor iedereen dit een verandering in zijn/haar leven aan wil brengen, is de Online geld verdienen startersgids geschikt. Deze startersgids stelt iedereen in staat om online geld te gaan verdienen. Het enige wat je nodig hebt, is de juiste motivatie.

Je moet deze online cursus gebruiken op het moment dat je een verandering in je leven wilt ondergaan. Je wilt bijvoorbeeld op eigen voeten staan en niet meer verantwoordelijkheid aan een baas af hoeven te leggen.

Als dat je droom is, is het verstandig om online ondernemer te worden. Om geld te kunnen verdienen, biedt dit online boek veel mogelijkheden.

Hoe is het boek opgebouwd?

Je hebt hierboven al veel informatie over de Online geld verdienen startersgids kunnen vinden. Vooralsnog is mijn mening bijzonder positief. Maar, waar het echt om draait, is uiteraard de inhoud van het boek. Wat heeft dit boek exact te bieden en op welke manier is het boek opgebouwd?

Om naar de opbouw van het boek te kijken, wil ik graag het eerste hoofdstuk met je bespreken. Het boek is in 12 hoofdstukken onderverdeeld, waarbij elk hoofdstuk om een bepaalde manier van online geld verdienen draait. Als ik naar hoofdstuk 1 kijk, kom ik de volgende naam tegen: Manier 1: een eigen website als verdienmodel. Binnen dit hoofdstuk zijn vervolgens enkele sub-hoofdstukken te vinden:

 • 1. Geld verdienen met website via Google Adsense
 • 2. Affiliate marketing om geld te verdienen met je website
 • 3. Advertenties plaatsen op je website om geld te verdienen
 • 4. Geld verdienen met jouw website door advertorials toe te staan
 • 5. Geld verdienen met bedrijfsvermeldingen op jouw website
 • 6. Geld verdienen met je eigen product of dienst
 • 7. Geld verdienen door je website te verkopen

Het eerste hoofdstuk draait dus om het opbouwen van je eigen website. Dat is een prima mogelijkheid om online geld te verdienen. Er bestaan echter ook nog 11 andere mogelijkheden; die worden in de volgende 11 hoofdstukken besproken. Ook bij die hoofdstukken is alle informatie in verschillende sub-hoofdstukken onderverdeeld. Op die manier blijft alles duidelijk en kan je de informatie ook goed tot je nemen.

Het boek start overigens met een verhaal van Mick over het verdienen van geld. Hierbij ligt de focus met name op de online mogelijkheden én jouw interesses. Volgens Mick heb je namelijk passie voor een bepaald onderwerp/product nodig. Die passie draagt bij aan de succesfactor. Probeer daarom ook om interesses bij jezelf te achterhalen waar je mogelijk (veel) geld mee kunt gaan verdienen!

Wat is mijn mening over dit boek?

Het mag duidelijk zijn dat ik positief over dit boek ben. De ontwikkelaar is open en transparant én hij heeft veel ervaring. Als Digital Nomad heeft Mick tenslotte allerlei manieren geprobeerd om online geld te kunnen verdienen. Door die ervaring heeft Mick ontzettend veel kennis opgedaan. Al deze kennis wordt op een duidelijke manier omschreven in dit boek.

Wat mij ook aanspreekt, is de diversiteit in het boek. Het eerste hoofdstuk lijkt bijvoorbeeld niet op de volgende hoofdstukken. Elk hoofdstuk is uniek en bespreekt een andere vorm van online geld verdienen. Door de variatie in het boek doe je ontzettend veel kennis én inspiratie op.

Het enige jammere vind ik dat dit boek alleen als e-book verkrijgbaar is. Ik weet namelijk van meerdere mensen dat ze het prettig vinden om een hard copy boek te hebben. Dat is bij de Online geld verdienen startersgids niet mogelijk. Overigens sluit dit wel perfect aan op het onderwerp van dit boek: het draait tenslotte allemaal om de digitale wereld. Een digitaal boek ligt dan ook in de lijn van het onderwerp.

Wat is de mening van anderen?

Bij elke review kijk ik ook kort naar de meningen van andere gebruikers. Delen zij mijn mening? Of vinden zij dit boek slecht? Nou, ik durf te stellen dat nagenoeg alle gebruikers tevreden zijn met het boek. Meerdere gebruikers geven aan dat het boek logisch opgebouwd is en veel waardevolle informatie bevat.

Het is niet voor niets dat veel mensen positief over de Online geld verdienen startersgids zijn. Nee, dit is een compliment voor Mick en is een duidelijk signaal dat de aanschaf van dit boek aan te raden is.

Wat kost de Online geld verdienen startersgids?

Heb je mogelijke interesse om dit boek aan te gaan schaffen? Dan wil je uiteraard ook weten wat de aanschafprijs is. Ik wil je graag laten weten dat de aanschafprijs behoorlijk laag is. Voor een bedrag van 27 euro heb je al toegang tot het volledige e-book. Je krijgt, na betaling van de 27 euro, een download link. Met die download link kan je het e-book downloaden en opslaan op je computer. Vervolgens kan je op elk gewenst moment het e-book lezen en kennis op doen.

Is de aanschaf van de Online geld verdienen startersgids aan te raden?

Zo, we zijn alweer aan het einde gekomen van deze review. Je hebt hierboven kunnen lezen dat ik louter positief ben over dit e-book. Het is dan ook logisch dat ik de aanschaf hiervan absoluut aan kan raden. De prijs-kwaliteitsverhouding is in mijn ogen perfect bij dit boek. Je hoeft maar 27 euro te betalen, terwijl de inhoud je in staat stelt om 27 euro per dag middels de online kanalen te gaan verdienen. Je hebt de investering, als je het goed doet, dan ook binnen no time terug verdiend!

Ook over de ontwikkelaar ben ik positief. Mick komt erg open, betrouwbaar en vakkundig op mij over. Bovendien voel ik zijn enthousiasme als ik dit boek lees. Ik kan al met al de aanschaf van de Online geld verdienen startersgids absoluut aanraden. Voor een bedrag van 27 euro kan je dit e-book simpelweg niet negeren!

Agency Masterclass review – Geld verdienen met social media

0
Agency Masterclass

Hoe blijf jij in contact met vrienden? Waar besteed je dagelijks behoorlijk veel tijd aan? De kans is groot dat je op beide vragen met ‘social media’ beantwoordt. Social media is in de afgelopen jaren ontzettend groot, populair en belangrijk geworden.

De macht van social media kanalen zoals Facebook, Instagram en TikTok mag absoluut niet onderschat worden. Door de opkomst van social media zijn er ook compleet nieuwe markten gecreëerd. Ook zijn er nieuwe beroepen tot stand gekomen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een social media marketeer.

Voor bedrijven en digitale ondernemers biedt social media ontzettend veel kansen. Op bijvoorbeeld Facebook zijn ongelooflijk veel mensen actief, waardoor je een ontzettend groot publiek aan kunt spreken.

Bovendien kan je bij adverteren ook heel nauwkeurig bepalen wie jouw advertentie moet zien. Dit is weer te danken aan de kennis/informatie die Facebook heeft. Facebook weet nagenoeg alles van elke gebruiker.

Voor bedrijven en digitale ondernemers zijn dat unieke kansen om gebruik van te kunnen maken. Maar, hoe kan je via social media geld verdienen? Dat vroeg ik mij ook zo’n 7 jaar geleden af. Ik ben me sindsdien gaan specialiseren in dit onderwerp en weet er nu alles van af.

Ik was dan ook bijzonder enthousiast toen ik de Agency Masterclass tegen kwam. Het is mijn ogen goed dat zoveel mogelijk mensen kennis opdoen over social media.

Met de Agency Masterclass wordt geprobeerd om die kennis over te dragen. Ik heb uiteraard gebruik gemaakt van deze cursus; mijn bevindingen kan je hieronder lezen.

Wat is de Agency Masterclass?

De Agency Masterclass is een uitgebreide cursus waarin je geleerd krijgt hoe je succesvol kunt worden met social media marketing. Je krijgt aangeleerd welke facetten belangrijk zijn, hoe je geld kunt gaan verdienen en hoe je jouw eigen business kunt creëren.

Zoals gezegd was ik bijzonder enthousiast toen ik voor het eerst de Agency Masterclass tegen kwam.

In mijn ogen is social media marketing namelijk één van de belangrijkste vormen van marketing. Dat geldt zowel voor het heden als voor de toekomst. Dankzij social media marketing kunnen bedrijven immens gaan groeien.

Het is mogelijk om veel geld te verdienen, puur dankzij de social media kanalen. Je moet dan wel weten hoe je het aan moet pakken, waar je op moet letten en welke factoren doorslaggevend zijn.

Dankzij mijn verleden was ik uitermate geïnteresseerd. Ik heb me dan ook enige tijd direct ingeschreven voor de Agency Masterclass. Ben je benieuwd naar mijn bevindingen? Lees dan deze Agency Masterclass review zeker even door!

Wie is de ontwikkelaar van deze cursus?

Als je eerder een review van mij gelezen hebt, weet je dat ik veel waarde hecht aan transparantie. In het kader daarvan kijk ik altijd naar de ontwikkelaar van een bepaalde cursus of e-book.

Dat heb ik dus ook gedaan bij de Agency Masterclass cursus. Wie is nou de ontwikkelaar van deze cursus? Dat is voor mij een belangrijke vraag.

Bij het bekijken van de cursus viel mij direct op dat het ontwikkeld is door Unstoppable Lifestyle. Heb je wel eens van dit bedrijf gehoord? Het bedrijf is van de heer Jia Ruan. Hij is weer bekend van de Bol Masterclass.

Met die cursus leert hij hoe je succesvol kan worden met de online business via Bol.com. In het verlengde daarvan heeft zijn bedrijf dus ook de Agency Masterclass ontwikkeld.

Bij de Agency Masterclass is echter Jia Ruan niet het gezicht. Nee, die eer is weggelegd voor Mitchell Weijerman. Mitchell is een medewerker van Unstoppable Lifestyle en werkt derhalve nauw samen met Jia Ruan. Deze twee heren hebben samen de Agency Masterclass ontwikkeld.

Het mag duidelijk zijn dat Unstoppable Lifestyle behoorlijk transparant is. De website ziet er goed en betrouwbaar uit.

Daarnaast zie je Jia Ruan ook regelmatig op Facebook voorbij komen. Men doet absoluut niet geheimzinnig en dat spreekt mij aan.

Het is bij een online cursus, in mijn ogen, van belang dat je de ontwikkelaar kunt vertrouwen. Dat is absoluut het geval bij de Agency Masterclass.

Waar draait deze cursus om?

Je hebt hierboven kunnen lezen wat de cursus inhoudt. Dat heb ik echter in drie zinnen omschreven. Ik wil je graag uitgebreid vertellen waar de cursus exact om draait.

De cursus draait eigenlijk volledig om social media en de mogelijkheden om geld te verdienen. Het is mogelijk om via social media geld te verdienen. Hoe dat werkt? Juist dat vind je in de Agency Masterclass terug.

Het draait bij de Agency Masterclass met name om het adverteren op social media. Dat kan ik wellicht het beste verduidelijken aan de hand van een voorbeeld.

Stel dat jij een gigantisch gaaf product bedacht hebt. Het is een hondenriem die licht geeft, zodat hondenbezitters ook ’s avonds veilig over straat kunnen lopen. Voor welke personen is een dergelijk product geschikt?

Juist, voor hondenbezitters en hondenliefhebbers. Door de kennis van Facebook weet men bij het Amerikaanse bedrijf exact wie een hond heeft. Dat weet men op basis van likes, op basis van tags en op basis van geplaatste foto’s.

Door die kennis ben jij in staat om je advertenties aan het juiste publiek te tonen. Hoe dit werkt, waar je rekening mee moet houden en hoe je de advertenties kunt optimaliseren, komt allemaal ter sprake in de Agency Masterclass cursus.

 

Agency Masterclass

Start hier direct met de Gratis Introductie cursus >>

Hoe is de cursus opgebouwd?

De cursus is in meerdere hoofdstukken onderverdeeld. Je begint bij het eerste hoofdstuk echt op het laagste niveau. Je krijgt van grond af aan alle kennis aangereikt. Dat gebeurt allemaal in de vorm van video’s.

Bewegend beeld blijft beter hangen dan droge tekst. Mede daarom heeft Unstoppable Lifestyle ervoor gekozen om alle informatie over te brengen in de vorm van video’s.

Maar, de cursus begint allereerst met een ander belangrijk onderwerp. Volgens Jia Ruan kan je pas succesvol zijn als je de juiste mindset hebt. Je moet omschakelen en je moet ontzettend veel inzet gaan tonen.

De eerste twee hoofdstukken zijn dan ook volledig gewijd aan het opbouwen van de juiste mindset. Je moet voor jezelf in gaan zien hoezo je deze cursus gaat volgen. Je moet jezelf motiveren om echt succesvol te gaan worden.

Pas als je die instelling te pakken hebt, kan je met succes de rest van de hoofdstukken doorlopen.

In de volgende hoofdstukken worden alle facetten van social media marketing besproken. Zoals ik eerder al aangaf, ligt de focus hierbij op het adverteren. Het is voor bedrijven en digitale ondernemers nog nooit zo makkelijk geweest om een groot publiek aan te spreken.

Als je gebruik van Facebook Ads maakt, kan je in feite alle Facebook gebruikers aanspreken. Je kunt het juiste publiek selecteren, je kunt je advertenties optimaliseren en je kunt zodoende veel orders gaan scoren. Dát is eigenlijk waar de gehele Agency Masterclass cursus om draait.

Voor wie is de Agency Masterclass cursus geschikt?

Als je ambities hebt om rijk te worden, moet je daar ontzettend hard voor werken. Het is een illusie dat je, zonder hard te werken, passief inkomen kunt genereren. Nee, iedereen moet hard werken voordat hij/zij succes kunt gaan behalen.

De Agency Masterclass cursus is in ieder geval geschikt voor mensen die hard willen werken én op een digitale manier hun geld willen verdienen. Het is daarnaast ook mooi meegenomen als je verregaande interesse in social media marketing hebt.

De cursus is ook geschikt voor mensen die van hun dagelijkse baan af willen. Je hoeft niet meer elke dag in de file te staan. Je hoeft niet meer met vervelende collega’s samen te werken. Nee, je kunt met behulp van social media zelf je geld gaan verdienen.

Werk een goed idee uit, start je eigen webshop en haal met behulp van de Agency Masterclass cursus veel geld binnen.

Wat is mijn mening over de Agency Masterclass cursus?

Je hebt hierboven vooral veel feitelijke informatie over de Agency Masterclass cursus kunnen vinden. Graag wil ik in deze paragraaf mijn mening over de cursus vertellen. Ik ben bijzonder onder de indruk van deze cursus.

De cursus is uitgebreid en is ontwikkeld door echte vakmensen. Jia Ruan heeft met zijn bedrijf reeds veel successen behaald. Hij weet dan ook exact op welke manier je online geld kunt verdienen. In deze cursus ligt de focus volledig op social media en dat kan ik alleen maar toejuichen.

Over de inhoud en de opbouw van de cursus ben ik ook te spreken. Het is in mijn ogen ontzettend belangrijk dat je de juiste mindset hebt voordat je digitaal ondernemer kunt worden. Aan die mindset wordt keihard gewerkt in de eerste twee hoofdstukken van de cursus. Vervolgens wordt alle kennis, vanaf het nulpunt, aan je toegereikt.

Je kunt op een efficiënte en handige manier dan ook je kennisniveau flink uitbreiden. Vervolgens heb je de juiste handvatten om succesvol aan de slag te gaan met social media marketing!

Wat moet je betalen voor de Agency Masterclass cursus?

Heb je interesse in de Agency Masterclass cursus? Dan ben je ongetwijfeld benieuwd naar het inschrijfgeld. Je hebt hiervoor twee mogelijkheden:

 • Je betaalt de cursus in één keer in zijn geheel: € 997,00
 • Je betaalt de cursus in drie termijnen: € 397,00 per termijn

Het is al snel duidelijk dat je het beste de cursus in één keer kunt betalen. Je moet daarbij wel rekening houden met een relatief forse investering. Je moet 997 euro voor deze cursus betalen; dat is niet voor iedereen weggelegd.

Je moet je echter ook goed beseffen dat je deze investering in een kort tijdsbestek weer terug kunt verdienen. De aangereikte kennis stelt je in staat om deze investering binnen één maand terug te verdienen.

Wat is de mening van andere gebruikers?

Bij elke cursus is het belangrijk om naar de mening van gebruikers te kijken. Je hebt hierboven reeds mijn mening kunnen lezen, maar sluit de mening van andere gebruikers op mijn mening af?

Ja, absoluut. Eigenlijk iedereen is te spreken over de cursus. Dat geldt uiteraard voor de mensen die veel succes hebben behaald met dank aan deze cursus.

Social proof

Her en der lees je ook recensies terug van mensen die niet zo succesvol zijn geweest. Het is dan maar de vraag of dit aan de cursus lag of aan de mensen zelf.

Je moet simpelweg veel motivatie hebben om deze cursus succesvol af te ronden. Als je dat voor elkaar hebt gekregen, ligt de wereld van social media in ieder geval aan je voeten.

Is deze cursus aan te raden?

Aan het einde van deze review wil ik graag mijn eindconclusie geven. Deze eindconclusie heeft betrekking op de vraag of ik deze cursus aan kan raden.

Ja, dat kan ik zeker. Ik ben bijzonder onder de indruk van de gehele cursus. De informatie is van een hoog niveau, de cursus is logisch opgebouwd en de resultaten spreken voor zich. Om echt succesvol te worden, moet je de juiste mindset hebben.

Ook dat komt gelukkig aan bod in deze cursus.

Het enige waar ik mijn vraagtekens bij heb, is de aanschafprijs. Een investering van 997 euro is een behoorlijke investering.

Aan de andere kant is deze investering wel de moeite waard. Als je de aangereikte kennis goed in de praktijk weet te brengen, kan je namelijk ontzettend veel geld verdienen. Veel plezier (en succes) met je nieuwe carrière!

Agency Masterclass

Start hier direct met de Gratis Introductie cursus >>

Bol Masterclass review – Geld verdienen met Bol.com

0

Ben jij je negen tot vijf baan ook ongelooflijk zat? Wil je niet continue verantwoordelijk dragen richting je baas? Wil je eigenlijk het liefste voor jezelf aan de slag? Dat is nu mogelijk! Met alle dank aan alle ontwikkelingen op het internet zijn er veel meer mogelijkheden ontstaan om geld te verdienen.

Enige tijd terug heb ik mij verdiept in de mogelijkheden om online geld te verdienen. Zaken zoals affiliate marketing, social media marketing en e-mail marketing kwamen direct naar voren. Een ander interessante mogelijkheid was het verkopen van producten via Bol.com. Toen ik daar achter kwam, stuitte ik tegelijkertijd op de Bol Masterclass.

Deze online cursus trok direct mijn aandacht; zodoende heb ik me een tijd terug voor die cursus aangemeld. In deze Bol Masterclass review wil ik graag een volledig en eerlijk beeld schetsen van deze online cursus. Ben je benieuwd geworden? Lees dan zeker even door!

Wat is de Bol Masterclass?

De Bol Masterclass is ehttps://www.paypro.nl/producten/Cursus_-_Bol_Masterclass_/62209/70661en uitgebreide online cursus waarbij het verkopen van producten via Bol.com centraal staat. In de cursus krijg je van alles geleerd over deze unieke manier om geld te verdienen.

Zoals ik al zei, zijn de mogelijkheden om online geld te verdienen eindeloos. Ik durf echter te beweren dat je met sommige mogelijkheden geld kunt verdienen én met andere mogelijkheden ontzettend veel geld.

Mijn eerste indruk van de Bol Masterclass was dat het absoluut mogelijk is om ontzettend veel geld te gaan verdienen. Of dit ook echt mogelijk is, blijkt later uit deze review. In deze review bespreek ik graag alle facetten van de Bol Masterclass.

Het is tegenwoordig zo dat de concurrentie op het internet behoorlijk hevig is. Je moet dan ook van goeden huize komen om online veel geld te kunnen verdienen. Met deze cursus krijg je alle kennis toegereikt, maar je moet zélf ook de nodige input leveren.

Wat ik daarmee bedoel? Ik bedoel dat het niet mogelijk is om slapend rijk te worden. Althans: als je rijk wilt worden met online geld, moet je daar ook ontzettend hard voor werken. Ik wil je dan graag alvast ‘waarschuwen’ dat je veel tijd aan deze cursus én de opvolgende zaken moet besteden.

Wie heeft de Bol Masterclass gemaakt?

Bij elke online cursus vind ik het belangrijk om naar de makers te kijken. Op die manier krijg ik een eerste indruk van de cursus en weet ik ook op welk niveau ik de cursus in kan schatten. Voordat ik in aanraking met de Bol Masterclass kwam, was ik blijkbaar al in contact gekomen met de maker. Ik kwam namelijk destijds een advertentie op Facebook tegen van Jia Ruan. Deze jongeman is de maker/ontwikkelaar van de Bol Masterclass.

Enkele jaren terug kwam Jia Ruan in aanraking met e-commerce. Hij was ook op zoek naar mogelijkheden om online geld te verdienen. Uiteindelijk wist hij met een speciaal concept op de proppen te komen. Dat speciale concept is volledig uitgewerkt in de Bol Masterclass.

Door de jaren heen ben ik Jia Ruan meer en meer tegengekomen. Daarbij zijn de reacties behoorlijk wisselend. Sommige mensen vinden Jia Ruan ontzettend irritant, terwijl ik Jia Ruan juist interessant en inspirerend vindt.

Wel is het een feit dat de advertenties op Facebook ietwat tegen de grens aan zijn. Daarmee bedoel ik dat Jia Ruan behoorlijk uitgesproken is en zodoende als irritant ervaren kan worden.

Zoals gezegd vind ik Jia Ruan behoorlijk inspirerend. Dat heeft ook te maken met zijn succes in de e-commerce. De Bol Masterclass is één van de cursussen van zijn bedrijf Unstoppable Lifestyle. Met dit bedrijf probeert Jia Ruan om andere mensen te motiveren om ook met e-commerce aan de gang te gaan. Hierbij is niet alleen kennis belangrijk, maar ook de juiste mindset. Jia Ruan hamert continue op de juiste mindset en dat spreekt mij bijzonder aan.

Start hier met de gratis Training >>

Hoe is de Bol Masterclass opgebouwd?

Zo, ik heb je vooralsnog in het kort kennis laten maken met de Bol Masterclass. Daarnaast heb je hierboven ook iets meer informatie kunnen vinden over de ontwikkelaars van deze cursus. Tot nog toe ben ik bijzonder enthousiast over deze cursus. Maar, hoe is de Bol Masterclass nou exact opgebouwd?

In totaal bestaat deze online cursus uit vijf modules. Binnen elke module ligt de nadruk op één specifiek onderwerp. Dat specifieke onderwerp wordt uitgebreid besproken aan de hand van video’s. Deze video’s zien er bijzonder fraai uit en zijn ingesproken door Jia Ruan. Ook hierbij hoor je continue het enthousiasme van deze jongeman terug komen. Hieronder wil ik je graag mee nemen in de online training:

Week 1 en 2: Mindset training

Zoals ik al aangaf, hamert Jia Ruan behoorlijk op de mindset. In de eerste twee weken gaat deze cursus dan ook volledig over het verkrijgen van de juiste mindset. Je moet namelijk af van het 9-tot-5 principe. Je moet toe leven naar een situatie waarin je eigen baas bent en waarin je alles zelf kunt bepalen. Anderzijds betekent dit ook dat je volledig verantwoordelijk bent voor je eigen geluk/inkomsten. Daar komt wellicht de nodige druk bij om de hoek kijken. Die druk kan je op de juiste manier pareren door de juiste mindset te hebben. Veel uren maken en hard werken staat dan ook centraal in deze module.

Week 3 en 4: Research doen en businessplan maken

In week 3 en 4 ga je op zoek naar de juiste producten. De Bol Masterclass draait namelijk om het verkopen van producten uit Azië. Die producten importeer je naar Nederland en ga je via Bol.com verkopen. De wens is dan uiteraard dat je een product gaat verkopen waar veel vraag naar is. Tegelijkertijd moet het aanbod ook niet al te groot zijn, waardoor mensen al snel geneigd zijn om bij jou te gaan kopen. In week 3 en 4 krijg je tevens van alles geleerd over het maken van een businessplan. De business die jij voor ogen hebt, moet uiteraard wel winstgevend zijn. Of dat zo is, kan je bepalen aan de hand van een businessplan.

Week 5: Daadwerkelijk aan de slag met inkopen en verkopen.

Als je eenmaal je businessplan af hebt, kan je gaan starten. Je gaat starten met het in- en verkopen van producten. Deze producten ga je dus via Bol.com kopen. Voordeel van Bol.com is dat zo’n 10 miljoen Nederlanders gebruik van deze webwinkel maken. Je kunt dan ook op een laagdrempelige manier veel mensen aanspreken. Als je eenmaal je eerste producten aan het verkopen bent, geeft dat ontzettend veel stimulans. Stimulans om door te gaan en je business beetje bij beetje uit te breiden.

Week 6, 7 en 8: Je business opschalen naar het volgende niveau.

Het uitbreiden van je business komt in de weken 6, 7 en 8 aan bod. Je krijgt hierbij geleerd hoe je zaken groter en serieuzer aan kunt pakken. Door de juiste voorbereidingen te treffen, kan je je bijvoorbeeld voorbereiden op een immense groei. Door stapje bij stapje te groeien, blijft je onderneming bovendien financieel gezond. Dat is uiteindelijk één van de redenen hoezo je van je standaard baan afscheid hebt genomen.

Week 9 en 10: Aan de slag met het automatiseren van je business.

Bij het uitbreiden van de business hoort ook automatisering. In de laatste twee weken van deze cursus komt het automatiseren aan bod. Je krijgt geleerd op welke manieren je het in- en verkoopproces kunt automatiseren. Ook krijg je een uitgebreid kijkje in de mogelijkheid om het logistieke proces aan Bol.com uit te besteden. In dat geval is het echt mogelijk om passief inkomen te gaan genereren. Je besteedt de logistiek e.d. namelijk aan Bol.com uit, terwijl jij de orders binnen ziet stromen.

Wat is mijn mening over de inhoud van de cursus?

Ik heb hierboven getracht om de inhoud van de cursus in het kort samen te vatten. Uiteindelijk krijg je het beste een indruk van de inhoud op het moment dat je hier zelf mee aan de slag gaat. Ik kan me echter goed voorstellen dat je nieuwsgierig naar mijn mening bent. Mijn mening is behoorlijk positief.

Naar mijn mening is de cursus namelijk op een logische en juiste manier opgebouwd. Alles wordt beetje bij beetje bijgeleerd en dat spreekt mij bijzonder aan. Door deze opbouw is de drempel ook lager om echt met de cursus aan de slag te gaan.

Daarnaast vind ik de gebruikte video’s onwijs goed. Deze video’s bevatten alle informatie, zijn op een fraaie manier gemonteerd en zijn prettig ingesproken. Het is hierbij wel van belang of je het enthousiasme van Jia Ruan kunt waarderen. Als dat niet het geval is, kan je wellicht enige problemen met deze video’s ervaren.

Voor wie is de Bol Masterclass geschikt?

Jia Ruan richt zich met deze cursus op een behoorlijk breed publiek. Als jij interesse hebt om online geld te verdienen, behoor je eigenlijk al tot de doelgroep. Jia Ruan wil een ieder de kans geven om met e-commerce aan de slag te gaan. De eerste stappen met e-commerce zijn niet altijd makkelijk; met deze cursus wordt het in ieder geval een stuk makkelijker.

Zowel jong als oud is dus uitermate geschikt voor het volgen van de cursus. Onder aan de streep draait het eigenlijk maar om één ding: de juiste mindset.

Je moet echt gemotiveerd zijn om al je uren te stoppen in het ontwikkelen van je eigen online business.

Overigens is het niet aan te raden om per direct afstand van je 9-tot-5 baan te nemen. Nee, je kunt ook alle cursussen in de avonduren volgen. Op die manier kan je wellicht je eigen e-commerce business opbouwen, terwijl je wel de zekerheid behoudt van je vaste baan. Mocht je graag risico’s willen nemen, kan je ontslag nemen en je volledig focussen op de Bol Masterclass.

Wat is de kans op succes met de Bol Masterclass?

Het leven is altijd een lange weg vol met obstakels en hindernissen. Het gaat er uit eindelijk om dat je deze obstakels op de juiste manier weet te overleven. Als je dat voor elkaar krijgt, kan je met de Bol Masterclass succesvol worden. Deze omschrijving is nogal cryptisch, dus ik probeer het hieronder iets anders te verwoorden.

Als je echt succesvol wilt worden, heb je hiervoor alle macht in eigen handen. Je bent in feite zelf verantwoordelijk voor het succes of falen. Ik durf echter wel te stellen dat de Bol Masterclass je de juiste handvatten geeft. De juiste handvatten om je online business op te starten en uit te breiden.

Ik durf daarbij dus ook te stellen dat je absoluut succesvol met Bol Masterclass kunt zijn. Daarbij speelt wel de juiste mindset een ontzettend belangrijke rol. Om de obstakels te overwinnen, zoals hierboven uitgelegd, heb je een juiste mindset nodig.

Gelukkig weet Jia Ruan dit op een uitermate prima manier aan het licht te brengen. De eerste twee weken van de cursus staan volledig in het teken van het verkrijgen van de juiste mindset. Dat spreekt mij absoluut aan.

In 5 stappen naar een winstgevende e-commerce business

Heb jij de indruk dat jij succesvol kunt worden met je eigen e-commerce business? Als je dat voor elkaar wenst te krijgen, moet je de onderstaande 5 stappen met succes voltooien:

 • Stap 1:Het doen van marktonderzoek
 • Stap 2:Het doen van concurrentie onderzoek
 • Stap 3: Het doen van productonderzoek
 • Stap 4: Leveranciers zoeken in het buitenland
 • Stap 5: de logistiek van Bol.com inzetten (LVB)

Deze vijf stappen omslaan eigenlijk het hele proces van het begin tot het eind. Het moment dat je begint met je e-commerce business tot aan het moment dat de orders binnen stromen. Door in stap 5 de processen te automatiseren, kan je nóg succesvoller worden.

Waar moet je op letten bij Bol.com?

Als je met de Bol Masterclass aan de slag gaat, kom je veel in aanraking met Bol.com. Dat is uiteraard niet verwonderlijk. Misschien vraag je je wel af of er nog bepaalde aandachtspunten zijn bij het handelen via Bol.com. Nou, ik heb absoluut één belangrijk aandachtspunt voor je. Als je op Bol.com op wilt vallen, moet je namelijk de juiste teksten schrijven. Met de juiste teksten weet je de aandacht van je bezoekers in eerste instantie te trekken. Vervolgens weet je, met de juiste teksten, de aandacht ook te behouden en de bezoekers te overtuigen. Te overtuigen om één van de producten van jou aan te schaffen.

Wil je graag de juiste teksten in je Bol.com account hebben? Ik kan je daar absoluut mee helpen. Writgo is namelijk specialist op het gebied van schrijven van enthousiaste teksten. Teksten die enerzijds de juiste informatie geven en anderzijds de bezoeker ook weet te overtuigen.

Mijn advies is om absoluut goed naar je teksten te kijken. Mocht je zelf geen vlotte pen hebben, kan je dit uiteraard aan mij uitbesteden. In dat geval gaan we samen aan de slag om jouw e-commerce business tot een succes te maken!

Kan ik de Bol Masterclass aanraden?

Zo, ik ben alweer aan het einde gekomen van deze review. Je hebt hierboven kunnen lezen waar de Bol Masterclass uit bestaat, welke successen de Bol Masterclass op kan leveren en welk aandachtspunt ontzettend belangrijk is. Tot slot wil ik nog antwoord geven op de vraag ‘Kan ik de Bol Masterclass aanraden?’.

Het antwoord op die vraag is eigenlijk bijzonder kort: ja, dat kan ik. Ik ben bijzonder onder de indruk van deze cursus. De Bol Masterclass is uitgebreid, is logisch opgebouwd en bevat ontzettend veel nuttige informatie. Ook de nadruk op het verkrijgen van de juiste mindset spreekt mij ontzettend aan. Het totaalplaatje is dan, in mijn ogen, ook compleet. Als je met e-commerce aan de slag wilt gaan, is de Bol Masterclass absoluut één van de beste mogelijkheden.

Daarbij komt ook nog eens dat deze cursus zijn sporen heeft verdiend. Hiermee bedoel ik dat de recensies op het internet louter positief zijn.

Je vindt meerdere succesverhalen terug van gebruikers en dat is uiteraard niet zonder reden. Met de Bol Masterclass is het echt mogelijk om online veel geld te verdienen. Voordat het zo ver is, moet je wel keuzes in je leven durven te maken.

Zodra de focus volledig op deze cursus ligt, kan je gaan vlammen. Ik kan je absoluut aanraden om met de Bol Masterclass aan de slag te gaan. Tot slot wens ik je nog heel veel succes met deze nieuwe, ontzettend leuke uitdaging!

Start hier met de gratis training >>

Hoe leer je zakelijk verkopen bij Bol.com

0
Hoe leer je verkopen via bol

Er zijn heel veel verschillende manieren om geld te verdienen op het internet. Zelf heb ik altijd al het idee gehad dat ik geld wilde verdienen op een andere manier dan werken voor een werkgever van 9 tot 5. Zelf denk ik dat het ook wel met de tijd waarin we leven te maken hebben en dat steeds meer mensen nieuwe manieren van geld verdienen op het internet ontdekken.

Vroeger was het internet er nog niet en was het een stuk moeilijker om je eigen bedrijf te beginnen. Maar met de komst van het internet hoeft het niet meer zo moeilijk te zijn. Een van de manieren om geld te verdienen via het internet is via Bol.com. Een van de grootste online webwinkels van Nederland.

In dit blogbericht vertel ik je hoe je voor jezelf kunt beginnen als zakelijk verkoper bij Bol.com.

Wat is zakelijk verkopen bij Bol.com?

Als zakelijk verkoper koop je goedkope producten in en verkoop je ze door via Bol.com. Sommige zakelijke verkopers kopen hun producten in Europa of Amerika in, maar er zijn ook heel veel zakelijke verkopers die hun producten uit China halen.

We kennen allemaal Aliexpress wel. Voor de zakelijke verkopers is er Alibaba. Het bedrijf achter Aliexpress. Via Alibaba kun je goedkoop producten inkopen.

Om zakelijk te kunnen verkopen moet je een zakelijk verkopers account hebben bij Bol.com. Hiervoor kun je je gratis aanmelden.

Nadat je bent aangemeld moeten je producten geaccepteerd worden voordat je ze mag verkopen.

In sommige gevallen gaat dat heel snel, maar het kan ook heel lang duren. Als het heel lang duurt voordat je kunt beginnen met verkopen, kun je daarvoor contact opnemen met Bol.com. Zij zullen je dan verder helpen om je zo snel mogelijk klaar te maken voor de verkoop.

Waar moet je op letten als je gaat verkopen bij Bol.com?

Als je gaat handelen in bekende merken, heb je in de meeste gevallen geen problemen om de producten aan te bieden bij Bol.com. Vrijwel alle producten die al aangeboden worden op Bol.com kun je makkelijk aanbieden.

Ook kun je in veel gevallen dezelfde producten aanbieden als andere verkopers als zij niet de rechten hebben voor dat product.

Veel verkopers maken namelijk gebruik van een white label. Met een white label wordt een product geproduceerd door een fabriek, maar wordt er jouw logo of merknaam opgezet. Dat betekent jij als enige dat product mag verkopen omdat andere mensen ook hun merk op hetzelfde product kunnen laten zetten.

Wel wordt het natuurlijk een probleem als een andere verkoper jouw producten verkoopt met jouw logo erop. In de volgende gevallen is er sprake op breuk van jouw merk:

 • Als iemand een product verkoopt met jouw naam erop
 • Als iemand een design dat jij hebt gemaakt verkoopt
 • Als iemand jouw naam in zijn verkoop teksten gebruikt
 • Als iemand dezelfde naam voor vergelijkbare producten gebruikt.

Hoewel dit wettelijk gezien niet mag, is het wel lastig om hiervoor een rechtszaak aan te vragen. De E-commerce is sterk in opkomst en maakt een grote stijging door. Daarom is het heel moeilijk om telkens als iemand een van de bovenstaande breuken pleegt, daarvoor een rechtszaak te starten.

Wat kost verkopen via Bol.com?

Afhankelijk van hoeveel producten je verkoopt betaal je een bepaald percentage aan kosten. Zolang je geen verkopen realiseert hoef je ook geen kosten te betalen. Ook heeft iedere categorie van Bol.com een ander percentage aan kosten.

 

Zoals je ziet verschillen de prijzen behoorlijk. Dit heet ook wel de bemiddelingsbijdrage van bol.com. Alle informatie over de bemiddelingsbijdrage en dit tabel kun je hier vinden.

Hoe word je succesvol als verkoper via Bol.com?

Om succesvol te worden zijn er een aantal belangrijke dingen die je moet weten. Wat veel mensen je niet vertellen is dat je zelfs in de beginfase van je bol.com website, je hard moet werken. Er zijn veel dingen die je moet regelen en niets komt zomaar aanwaaien.

De juiste verkoopprijs

Daarnaast moet je voor jezelf goed uitrekenen wat de totale kosten worden om een product in te kopen en met winst te verkopen. Veel beginnende verkopers op bol.com kiezen een te lage prijs voor hun producten waardoor ze heel weinig of zelfs helemaal geen winst maken op de producten.

Aan de omzet te zien denken ze dat veel geld verdienen, maar zodra daar de kosten van af moeten, komen ze in de problemen. Daarom is het een goed idee om dingen zoals de bemiddelingsbijdrage van bol.com bij de kosten mee te rekenen in je verkoopprijs.

Goede prestatiescore

Een van de belangrijkste elementen van een succesvolle bol.com business is je prestatiescore. Hoe beter je producten het doen op Bol.com hoe beter ook de posities van je producten in de webshop worden. Hoe meer producten er bovenaan staan in de categorieën hoe meer geld je kunt verdienen.

Geef veel informatie over je producten

Tegenwoordig willen consumenten precies weten wat ze kopen en willen ze voordat ze het product kopen zo veel mogelijk informatie. Geef daarom zoveel mogelijk goede informatie over het product zodat de klant precies weet wat hij koopt. Dit voorkomt dat hij eerst honderden reviews gaat lezen.

Maak daarbij ook gebruik van mooie foto’s van het product en eventueel video’s. Hoe meer visueel je beschrijvingen zijn, hoe beter de klant weet wat hij koopt.

Heb je geen idee hoe je goede productbeschrijvingen moet schrijven? Dan helpen we je daar graag bij. Klik hier om contact met ons op te nemen >>

Verzamel positieve reviews

Als jouw product op bol.com veel positieve reviews krijgt, maakt dat het voor een klant makkelijker om je product te kopen. Als er al zo veel mensen tevreden zijn over het product, is de kans groot dat hij ook tevreden zal zijn.

Hoe veel je verkoopt, is ook voor een deel afhankelijk van wat andere mensen over je producten zeggen. Dit heet social proof.

Beheer je voorraad goed

Een van de meeste problemen die een beginnend zakelijk verkoper heeft is het beheren van de voorraad. Als je namelijk vaak niet genoeg voorraad hebt, is dat nadelig voor je prestaties. Ook kan het gebeuren dat je hierdoor klachten ontvangt, of de producten die besteld worden niet kunt leveren.

Daarom is het beheren van je voorraad heel belangrijk. Zorg ervoor dat je goed leert inschatten hoeveel verkopen je gaat realiseren en speel hier je voorraad op in.

Hoe leer je zakelijk verkopen met Bol.com?

Een van de beste manieren om alle kneepjes van het vak te leren is door er een cursus voor te volgen. Een succesvolle bol.com verkoper Jia Ruan, verdient miljoenen via bol.com en heeft een eigen cursus ontworpen. In de cursus leer je precies wat hij doet om succesvol te zijn met bol.com.

Van alle mensen die de cursus hebben gevolgd, verdient meer dan 80% nu geld via bol.com. Dat komt omdat Jia precies weet waar hij over praat. Wil je kennis maken met Jia Ruan en zijn cursus? Dan raad ik je aan om je vandaag nog aan te melden voor zijn gratis training.

 

Hier wordt de methode die hij hanteert al in grote lijnen uitgelegd. Mocht je dan geïnteresseerd zijn om alles van hem te leren, krijg je aan het einde van de gratis training de mogelijkheid om je aan te melden voor de volledige cursus.

Toch leer je in de gratis training al heel veel over verkopen via Bol.com. Of je nu van plan bent om een daadwerkelijk een cursus te volgen of niet, de gratis training is een absolute aanrader.

Klik hier om je aan te melden voor de gratis training >> 

Wat is de beste affiliate marketing cursus voor beginners

0
Wat is de beste affiliate marketing cursus voor beginners

Affiliate marketing, geld verdienen op het internet en passief inkomen. Termen die steeds populairder worden en ook door steeds meer mensen worden bekeken.

Wat is er nou mooier dan geld verdienen via je laptop en te kunnen gaan en staan waar je wilt.

Toch is er maar een klein percentage van affiliate marketing beginners die er succesvol mee worden.

Met een affiliate marketing cursus vergroot je de kans dat je daadwerkelijk succesvol wordt op het internet. Daarom vertel ik je graag wat de beste affiliate marketing cursus is voor beginners en welke andere mogelijkheden je hebt, Lees daarom zeker verder.

Wat is de beste affiliate marketing cursus?

Toen ik net begon met affiliate marketing is de cursus die ik gevolgd heb de affiliate marketing revolutie. Als je me toen zou vragen wat de beste affiliate marketing cursus is, zou ik zeker zeggen dat het die cursus is.

Maar even geleden heb ik een andere cursus gevolgd, waarmee ik veel dingen heb geleerd die ik na het volgen van de affiliate marketing revolutie nog niet wist.

Daarom is er voor mij een andere cursus de beste cursus. Ook denk ik dat niet veel Nederlanders bekend zijn met deze cursus.

Toch is het zeker de moeite waard om de cursus eens te bekijken. Sinds het volgen van deze methodes zijn mijn affiliate en advertentie inkomsten verdubbeld.

De cursus waar ik het over heb is Project 24. Een Amerikaanse cursus waarin je leert over alle mogelijke manieren van geld verdienen met je website.

Wat leer je in Project 24?

Voordat ik je vertel wat je allemaal leert met project 24 wil ik je eerst uitnodigen om de webinar te kijken waarin al veel onderdelen van Project 24 aan bod komen. Ook wil ik je uitnodigen eens te kijken naar de promotie video van Project 24.

Promotievideo Project 24 – Income School.

https://www.youtube.com/watch?v=gdmirTxKTi4

Webinar Project 24 – Income School

https://www.youtube.com/watch?v=9jLo89V_q3g

Wil je meer weten over Project 24 of ermee aan de slag gaan? Ga dan naar de cursuspagina van Project 24 >>

Je huidige inkomen vervangen voor online inkomen in 24 maanden

Een van de uitspraken die mij het meeste aansprak was dat je binnen 24 maanden met deze cursus je huidige inkomen kunt vervangen door online inkomen met een website.

Wat me direct opviel is dat dit heel anders is dan de meeste online marketeers die je een cursus willen verkopen, vertellen je namelijk dat je binnen enkele weken al gouden bergen verdient.

Natuurlijk is dat in bijna geen gevallen mogelijk en kost het vrijwel altijd tijd om een online inkomen op te bouwen.

Waarom is dit de beste affiliate marketing cursus voor beginners?

De reden dat ik dit de beste cursus vind, is vooral omdat het heel veelzijdig is. Je krijg niet alleen geleerd hoe affiliate marketing werkt, maar je leert ook hoe je het beste inkomsten kunt verdienen met Advertenties op je website, hoe e-mail marketing werkt en nog veel meer. In totaal krijg je maar liefst 14 cursussen als je aan de slag gaat met project 24.

Bekijk hier het dashboard van Project24:

Meer informatie over Project 24 >>

De cursus blijf vernieuwen

 

Waar ik bij de affiliate marketing revolutie het gevoel had dat de cursus veel hetzelfde bleef, merk ik bij Project 24 dat Income School je continu op de hoogte houdt van veranderingen die belangrijk zijn voor je succes.

Alle informatie die ze krijgen en leren, delen ze direct met de mensen die de cursus volgen. Dit doen ze via hun eigen community. Hier kunnen alle leden van de cursus met elkaar praten over onderwerpen.

Waarom niet de affiliate marketing revolutie?

Voorheen promootte ik alleen de affiliate marketing revolutie en was ik ervan overtuigd dat dat de cursus was die alle beginnende affiliates in Nederland moesten volgen.

Ondanks dat de affiliate marketing een hele goede cursus is voor beginners, Raad ik toch liever Project 24 aan. Deze cursus is een stuk uitgebreider en beperkt zich niet alleen maar tot affiliate marketing.

In veel gevallen verdienen Cursisten van Project 24 nog meer geld aan premium ads dan met affiliate marketing. Dat is iets dat in Nederland nog niet zo vaak verteld wordt.

Daarnaast richt de affiliate marketing revolutie zich op zoekwoordonderzoek, terwijl Google druk bezig is met Semantic search. Bij project 24 wordt je hiervan op de hoogte gebracht maar bij de affiliate marketing revolutie niet.

Ja, zoekwoorden werken nu nog goed, maar dat zal in de loop van tijd steeds meer afnemen.

Sinds ik ben begonnen met Project 24, doe ik helemaal geen zoekwoord onderzoek meer maar juist zoekanalyse.

In plaats van dat ik op zoek ga naar zoekwoorden voor in mijn teksten, ga ik nu op zoek naar onderwerpen waarover ik een blog kan schrijven.

Vaak zijn dit vragen die mijn bezoekers zoeken in Google. Google heeft namelijk geen zoekwoorden meer nodig om te kunnen achterhalen waar je tekst over gaat en welke intentie de tekst heeft.

De focus van Project 24

Als je aan de slag gaat met Project 24, ga je aan de slag met 60 stappen die zij voor je hebben opgesteld voor het starten van je eigen website. Het mooie aan de 60 stappen is dat er voor iedere dag een stap voor je klaar staat.

Na 60 dagen is het de bedoeling dat je een blog routine hebt gemaakt die je blijft doorzetten.

De focus van Project 24 ligt rond het publiceren van de meest behulpzame content op het internet.

https://www.youtube.com/watch?v=13IYATo6WSI

Hiervoor krijg je natuurlijk een heleboel tips en een blog recipe die zij gebruiken voor al hun websites.

Elke website die ze in het verleden gemaakt hebben is voor hun een enorm succes.

Door hun stappen te dupliceren, is de kans groot dat jij ook soortgelijke resultaten gaat behalen.

Aan de slag met Project 24

Als je aan de slag wilt gaan met project 24, kun je je aanmelden via de website van Income School. De kosten voor het eerste jaar om de cursus te volgen zijn 499 dollar. Hoewel dat prijzig lijkt, is het een goed idee om de boodschap “Replace your current income for online income” te onthouden.

Na het eerste jaar kost het je 199 dollar per jaar. Het is daarbij goed om te weten dat er steeds nieuwe cursussen bij komen waardoor het zeker de moeite waard blijft.

Je moet het daarom zien als een investering in jezelf. Zelf heb ik het bedrag van de cursus al terug verdiend en heeft het mijn leven veranderd.

Daarom raad ik iedereen aan ook de cursus te volgen.

Klik hier voor meer informatie over Project 24 >>

nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch