arrow_drop_up arrow_drop_down
Betrouwbaar online geld verdienen

Betrouwbaar online geld verdienen

Wist je dat er heel veel verschillende manieren zijn om betrouwbaar online geld te verdienen op het internet. De ene manier is een stuk meer betrouwbaar dan de andere manier van geld verdienen op het internet.

In dit blogbericht vertel ik je de beste manier om geld te verdienen op het internet en geef ik je een aantal alternatieven.

Betrouwbaar online geld verdienen

Het is geen sprookje dat er veel geld te verdienen valt op het internet. Er zijn diverse succesverhalen te lezen over mensen die meer dan 5000 euro per maand verdienen op het internet. (lees dit verhaal).

Als je betrouwbaar online geld wil gaan verdienen op het internet is het belangrijk dat je niet kijkt naar de websites die je vertellen dat je binnen enkele dagen of weken miljonair wordt met je online bedrijf.

Het is namelijk altijd zo dat je eerst jezelf moet bewijzen op het internet voordat er mensen naar je website komen die eventueel iets van je zullen kopen.

De mensen die je vertellen dat je binnen enkele weken veel geld kan verdienen met een website, willen alleen maar dat jij zo snel mogelijk het product van ze koopt zodat ze zelf rijk worden.

Het is dus altijd belangrijk dat je onthoudt dat een online bedrijf starten minstens zo hard werken is als een gewoon bedrijf opzetten. Het voordeel is wel dat je met een online bedrijf bijna geen kosten hebt.

Hoe verdien je betrouwbaar geld op het internet?

Er zijn heel veel verschillende manieren waarop jij een online inkomen kan opbouwen. Je kunt bijvoorbeeld een eigen website beginnen, een webshop maken, online handelen via marktplaats, maar ook beleggen in aandelen (traden). De ene manier van geld verdienen op het internet is veiliger dan de ander, maar voor elke manier moet je wel weten wat je doet.

Zelf verdien ik geld met meerdere eigen websites, en ga ik je vertellen welke manier ik toepas en hoe jij dat ook makkelijk kan doen. Het duurt even voordat je wat gaat verdienen, maar als je door blijft gaan worden je inkomsten steeds hoger.

Betrouwbaar online geld verdienen met een website

De beste manier om betrouwbaar online geld te verdienen op het internet is voor mij een website maken. Elke website die je in je leven maakt, en op zet volgens het principe die ik je straks ga uitleggen heeft de potentie om een fulltime inkomen te genereren. Stel je voor dat je met een website 1000 euro per maand verdient en stel je voor dat je dan 10 van die websites hebt.

Het mooie aan een eigen website beginnen is dat het leerproces heel leuk is en dat je veel leert over online marketing. Daarnaast geeft het echt heel veel voldoening als er mensen zijn die naar je website komen om vervolgens te lezen wat jij te vertellen hebt.

Hoe maak je een eigen website?

Om een eigen website te maken moet je je aanmelden bij een hosting provider zoals: Antagonist of Neostrada. Hosting kun je zien als het land waarop je je huis gaat bouwen. De website is dan je huis. Omdat je huis ook een adres nodig heeft, heb je een domeinnaam nodig. Dat is het website adres dat je intypt in de browser van het internet.

Na het aanvragen van hosting en een domeinnaam, kun je met een druk op de knop WordPress installeren. Op de website van de hosting provider wordt dan precies uitgelegd hoe dat werkt.

Weet je niet hoe je een wordpress website moet maken? Kijk dan naar deze pagina. Hier leer je hoe je je eerste wordpress website maakt.

Hoe verdien je geld met je eerste website?

Als je je eerste website online hebt staan verdien je natuurlijk nog geen geld. Je hebt geen verdienmodel op je website en er komen waarschijnlijk geen bezoekers naar je website.

De eerste taak als nieuwe website eigenaar is om ervoor te zorgen dat er bezoekers naar je website komen. Deze bezoekers bouw je op door continu nieuwe artikelen op je website te publiceren. Deze berichten worden namelijk automatisch toegevoegd aan Google (hoe je dit doet lees je hier)

De eerste keer is een eigen website maken een beetje lastig. Maar als je het een keer gedaan hebt valt het heel erg mee.

Hoe kun je online geld verdienen met een website?

Er zijn verschillende manieren om betrouwbaar geld te verdienen met je website. Zelf verdien ik geld met affiliate marketing. Maar je kunt er ook voor kiezen om advertenties op je website te plaatsen.

Met affiliate marketing krijg je geld als je een product van iemand anders promoot je kunt hierbij denken aan producten die je ook in een webwinkel kan kopen zoals via Coolblue.nl of Bol.com. Maar je kunt ook denken aan informatie producten. Als je een website wil gaan maken om informatie producten te verkopen, raad ik je aan om eens te kijken op Paypro.nl 

Het kan even duren voordat je geld gaat verdienen

Als je besluit om geld te gaan verdienen met een website krijg je niet direct inkomsten. Dat is even wennen omdat je nu gewend bent om direct geld te verdienen voor je inspanning. Wel kun je met een website betrouwbaar online geld verdienen.

Maar als je eenmaal geld verdient met je website, kun je oneindig veel verdienen. Er zijn namelijk twee manieren om je inkomsten van een website te verhogen.

De eerste manier is om je website groter te maken door telkens meer berichten te schrijven voor je website. De tweede manier is om een tweede website te starten en het hele proces weer op nieuwe uit te voeren.

Als je wil weten hoe veel geld je mogelijk kan verdienen met het maken van eigen websites raad ik je aan om eens naar deze pagina te kijken (Smartpassiveincome.com). Deze is een internet marketeer die meerdere grote websites heeft en daar verdient hij ook naar. Hij verdient zijn meeste geld met affiliate marketing en daarom raad ik je aan om dat ook te leren.

Wil jij ook een eigen website maken om geld te verdienen met je eigen website en affiliate marketing? Lees dan het verhaal van een succesvolle internetondernemer die je graag alles leert. Dat is je eerste stap naar betrouwbaar online geld verdienen op het internet.

 [maxbutton id=”5″ ]

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Al een lange tijd ben ik bezig met affiliate marketing. Ook leef ik 100% van het internet en heb ik tegenwoordig geen baan meer. Omdat ik dankzij Online geld verdienen zo een fijn leven heb gekregen, wil ik jou helpen dat ook te bereiken. Met Writgo richten we ons voornamelijk op affiliate marketeers, maar ook als jij een webshop hebt of een andere soort website hebt, helpen we je natuurlijk graag! Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Dit was een van de beste beslissingen in mijn leven. Sindsdien is mijn leven veranderd. Wil je ook met affiliate marketing beginnen? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie Absoluut aan!
Reactie plaatsen