Agency Masterclass review – Geld verdienen met social media


Hoe blijf jij in contact met vrienden? Waar besteed je dagelijks behoorlijk veel tijd aan? De kans is groot dat je op beide vragen met ‘social media’ beantwoordt. Social media is in de afgelopen jaren ontzettend groot, populair en belangrijk geworden.

De macht van social media kanalen zoals Facebook, Instagram en TikTok mag absoluut niet onderschat worden. Door de opkomst van social media zijn er ook compleet nieuwe markten gecreëerd. Ook zijn er nieuwe beroepen tot stand gekomen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een social media marketeer.

Voor bedrijven en digitale ondernemers biedt social media ontzettend veel kansen. Op bijvoorbeeld Facebook zijn ongelooflijk veel mensen actief, waardoor je een ontzettend groot publiek aan kunt spreken.

Bovendien kan je bij adverteren ook heel nauwkeurig bepalen wie jouw advertentie moet zien. Dit is weer te danken aan de kennis/informatie die Facebook heeft. Facebook weet nagenoeg alles van elke gebruiker.

Voor bedrijven en digitale ondernemers zijn dat unieke kansen om gebruik van te kunnen maken. Maar, hoe kan je via social media geld verdienen? Dat vroeg ik mij ook zo’n 7 jaar geleden af. Ik ben me sindsdien gaan specialiseren in dit onderwerp en weet er nu alles van af.

Ik was dan ook bijzonder enthousiast toen ik de Agency Masterclass tegen kwam. Het is mijn ogen goed dat zoveel mogelijk mensen kennis opdoen over social media.

Met de Agency Masterclass wordt geprobeerd om die kennis over te dragen. Ik heb uiteraard gebruik gemaakt van deze cursus; mijn bevindingen kan je hieronder lezen.

Wat is de Agency Masterclass?

De Agency Masterclass is een uitgebreide cursus waarin je geleerd krijgt hoe je succesvol kunt worden met social media marketing. Je krijgt aangeleerd welke facetten belangrijk zijn, hoe je geld kunt gaan verdienen en hoe je jouw eigen business kunt creëren.

Zoals gezegd was ik bijzonder enthousiast toen ik voor het eerst de Agency Masterclass tegen kwam.

In mijn ogen is social media marketing namelijk één van de belangrijkste vormen van marketing. Dat geldt zowel voor het heden als voor de toekomst. Dankzij social media marketing kunnen bedrijven immens gaan groeien.

Het is mogelijk om veel geld te verdienen, puur dankzij de social media kanalen. Je moet dan wel weten hoe je het aan moet pakken, waar je op moet letten en welke factoren doorslaggevend zijn.

Dankzij mijn verleden was ik uitermate geïnteresseerd. Ik heb me dan ook enige tijd direct ingeschreven voor de Agency Masterclass. Ben je benieuwd naar mijn bevindingen? Lees dan deze Agency Masterclass review zeker even door!

Wie is de ontwikkelaar van deze cursus?

Als je eerder een review van mij gelezen hebt, weet je dat ik veel waarde hecht aan transparantie. In het kader daarvan kijk ik altijd naar de ontwikkelaar van een bepaalde cursus of e-book.

Dat heb ik dus ook gedaan bij de Agency Masterclass cursus. Wie is nou de ontwikkelaar van deze cursus? Dat is voor mij een belangrijke vraag.

Bij het bekijken van de cursus viel mij direct op dat het ontwikkeld is door Unstoppable Lifestyle. Heb je wel eens van dit bedrijf gehoord? Het bedrijf is van de heer Jia Ruan. Hij is weer bekend van de Bol Masterclass.

Met die cursus leert hij hoe je succesvol kan worden met de online business via Bol.com. In het verlengde daarvan heeft zijn bedrijf dus ook de Agency Masterclass ontwikkeld.

Bij de Agency Masterclass is echter Jia Ruan niet het gezicht. Nee, die eer is weggelegd voor Mitchell Weijerman. Mitchell is een medewerker van Unstoppable Lifestyle en werkt derhalve nauw samen met Jia Ruan. Deze twee heren hebben samen de Agency Masterclass ontwikkeld.

Het mag duidelijk zijn dat Unstoppable Lifestyle behoorlijk transparant is. De website ziet er goed en betrouwbaar uit.

Daarnaast zie je Jia Ruan ook regelmatig op Facebook voorbij komen. Men doet absoluut niet geheimzinnig en dat spreekt mij aan.

Het is bij een online cursus, in mijn ogen, van belang dat je de ontwikkelaar kunt vertrouwen. Dat is absoluut het geval bij de Agency Masterclass.

Waar draait deze cursus om?

Je hebt hierboven kunnen lezen wat de cursus inhoudt. Dat heb ik echter in drie zinnen omschreven. Ik wil je graag uitgebreid vertellen waar de cursus exact om draait.

De cursus draait eigenlijk volledig om social media en de mogelijkheden om geld te verdienen. Het is mogelijk om via social media geld te verdienen. Hoe dat werkt? Juist dat vind je in de Agency Masterclass terug.

Het draait bij de Agency Masterclass met name om het adverteren op social media. Dat kan ik wellicht het beste verduidelijken aan de hand van een voorbeeld.

Stel dat jij een gigantisch gaaf product bedacht hebt. Het is een hondenriem die licht geeft, zodat hondenbezitters ook ’s avonds veilig over straat kunnen lopen. Voor welke personen is een dergelijk product geschikt?

Juist, voor hondenbezitters en hondenliefhebbers. Door de kennis van Facebook weet men bij het Amerikaanse bedrijf exact wie een hond heeft. Dat weet men op basis van likes, op basis van tags en op basis van geplaatste foto’s.

Door die kennis ben jij in staat om je advertenties aan het juiste publiek te tonen. Hoe dit werkt, waar je rekening mee moet houden en hoe je de advertenties kunt optimaliseren, komt allemaal ter sprake in de Agency Masterclass cursus.

Agency Masterclass

Hoe is de cursus opgebouwd?

De cursus is in meerdere hoofdstukken onderverdeeld. Je begint bij het eerste hoofdstuk echt op het laagste niveau. Je krijgt van grond af aan alle kennis aangereikt. Dat gebeurt allemaal in de vorm van video’s.

Bewegend beeld blijft beter hangen dan droge tekst. Mede daarom heeft Unstoppable Lifestyle ervoor gekozen om alle informatie over te brengen in de vorm van video’s.

Maar, de cursus begint allereerst met een ander belangrijk onderwerp. Volgens Jia Ruan kan je pas succesvol zijn als je de juiste mindset hebt. Je moet omschakelen en je moet ontzettend veel inzet gaan tonen.

De eerste twee hoofdstukken zijn dan ook volledig gewijd aan het opbouwen van de juiste mindset. Je moet voor jezelf in gaan zien hoezo je deze cursus gaat volgen. Je moet jezelf motiveren om echt succesvol te gaan worden.

Pas als je die instelling te pakken hebt, kan je met succes de rest van de hoofdstukken doorlopen.

In de volgende hoofdstukken worden alle facetten van social media marketing besproken. Zoals ik eerder al aangaf, ligt de focus hierbij op het adverteren. Het is voor bedrijven en digitale ondernemers nog nooit zo makkelijk geweest om een groot publiek aan te spreken.

Als je gebruik van Facebook Ads maakt, kan je in feite alle Facebook gebruikers aanspreken. Je kunt het juiste publiek selecteren, je kunt je advertenties optimaliseren en je kunt zodoende veel orders gaan scoren. Dát is eigenlijk waar de gehele Agency Masterclass cursus om draait.

Voor wie is de Agency Masterclass cursus geschikt?

Als je ambities hebt om rijk te worden, moet je daar ontzettend hard voor werken. Het is een illusie dat je, zonder hard te werken, passief inkomen kunt genereren. Nee, iedereen moet hard werken voordat hij/zij succes kunt gaan behalen.

De Agency Masterclass cursus is in ieder geval geschikt voor mensen die hard willen werken én op een digitale manier hun geld willen verdienen. Het is daarnaast ook mooi meegenomen als je verregaande interesse in social media marketing hebt.

De cursus is ook geschikt voor mensen die van hun dagelijkse baan af willen. Je hoeft niet meer elke dag in de file te staan. Je hoeft niet meer met vervelende collega’s samen te werken. Nee, je kunt met behulp van social media zelf je geld gaan verdienen.

Werk een goed idee uit, start je eigen webshop en haal met behulp van de Agency Masterclass cursus veel geld binnen.

Wat is mijn mening over de Agency Masterclass cursus?

Je hebt hierboven vooral veel feitelijke informatie over de Agency Masterclass cursus kunnen vinden. Graag wil ik in deze paragraaf mijn mening over de cursus vertellen. Ik ben bijzonder onder de indruk van deze cursus.

De cursus is uitgebreid en is ontwikkeld door echte vakmensen. Jia Ruan heeft met zijn bedrijf reeds veel successen behaald. Hij weet dan ook exact op welke manier je online geld kunt verdienen. In deze cursus ligt de focus volledig op social media en dat kan ik alleen maar toejuichen.

Over de inhoud en de opbouw van de cursus ben ik ook te spreken. Het is in mijn ogen ontzettend belangrijk dat je de juiste mindset hebt voordat je digitaal ondernemer kunt worden. Aan die mindset wordt keihard gewerkt in de eerste twee hoofdstukken van de cursus. Vervolgens wordt alle kennis, vanaf het nulpunt, aan je toegereikt.

Je kunt op een efficiënte en handige manier dan ook je kennisniveau flink uitbreiden. Vervolgens heb je de juiste handvatten om succesvol aan de slag te gaan met social media marketing!

Wat moet je betalen voor de Agency Masterclass cursus?

Heb je interesse in de Agency Masterclass cursus? Dan ben je ongetwijfeld benieuwd naar het inschrijfgeld. Je hebt hiervoor twee mogelijkheden:

  • Je betaalt de cursus in één keer in zijn geheel: € 997,00
  • Je betaalt de cursus in drie termijnen: € 397,00 per termijn

Het is al snel duidelijk dat je het beste de cursus in één keer kunt betalen. Je moet daarbij wel rekening houden met een relatief forse investering. Je moet 997 euro voor deze cursus betalen; dat is niet voor iedereen weggelegd.

Je moet je echter ook goed beseffen dat je deze investering in een kort tijdsbestek weer terug kunt verdienen. De aangereikte kennis stelt je in staat om deze investering binnen één maand terug te verdienen.

Wat is de mening van andere gebruikers?

Bij elke cursus is het belangrijk om naar de mening van gebruikers te kijken. Je hebt hierboven reeds mijn mening kunnen lezen, maar sluit de mening van andere gebruikers op mijn mening af?

Ja, absoluut. Eigenlijk iedereen is te spreken over de cursus. Dat geldt uiteraard voor de mensen die veel succes hebben behaald met dank aan deze cursus.

Social proof

Her en der lees je ook recensies terug van mensen die niet zo succesvol zijn geweest. Het is dan maar de vraag of dit aan de cursus lag of aan de mensen zelf.

Je moet simpelweg veel motivatie hebben om deze cursus succesvol af te ronden. Als je dat voor elkaar hebt gekregen, ligt de wereld van social media in ieder geval aan je voeten.

Is deze cursus aan te raden?

Aan het einde van deze review wil ik graag mijn eindconclusie geven. Deze eindconclusie heeft betrekking op de vraag of ik deze cursus aan kan raden.

Ja, dat kan ik zeker. Ik ben bijzonder onder de indruk van de gehele cursus. De informatie is van een hoog niveau, de cursus is logisch opgebouwd en de resultaten spreken voor zich. Om echt succesvol te worden, moet je de juiste mindset hebben.

Ook dat komt gelukkig aan bod in deze cursus.

Het enige waar ik mijn vraagtekens bij heb, is de aanschafprijs. Een investering van 997 euro is een behoorlijke investering.

Aan de andere kant is deze investering wel de moeite waard. Als je de aangereikte kennis goed in de praktijk weet te brengen, kan je namelijk ontzettend veel geld verdienen. Veel plezier (en succes) met je nieuwe carrière!

Agency Masterclass

Start hier direct met de Gratis Introductie cursus >>

Recent Content