arrow_drop_up arrow_drop_down

Affiliate Zilver- 3000 woorden per week

Ben jij een affiliate marketeer en wil je consistent blijven publiceren? Veel affiliates kiezen ervoor om 2 teksten per week te publiceren. Als jij dat ook wilt, kun je er hier direct mee aan de slag! 
welke belasting met affiliate marketing

Consistent publiceren 

Een van de belangrijkste dingen die je kunt doen als Affiliate is ervoor te zorgen dat je consistent blijft in het publiceren van content. Als je zelf een keer geen zin hebt om te schrijven, is het heel makkelijk om het dan maar gewoon een week over te slaan. Door je teksten te laten schrijven, weet je zeker dat je iedere week voorzien bent van goede content! 

De voordelen 

Je bezoekersaantallen groeien

Probeer zo kort en concreet mogelijk de voordelen van dit onderdeel / unique selling point van je product of dienst te omschrijven. Waarom is dit belangrijk? Wat levert het jouw klant op? Welke 'pijn' voorkomt dit onderdeel jouw product bij je doelgroep? Welk concreet probleem los je op? Waarom is dit onderscheidend met het aanbod van je concurrentie?Wek nieuwsgierigheid en 'desire' op bij je lezer.

Teksten bestellen

Je wordt een autoriteit in je niche

Door te bloggen op je website, laat je eigenlijk zien aan je bezoekers dat jij weet waar je het over hebt en dat jij de specialist bent in jouw vakgebied. Voor alle teksten die we schrijven doen we uitgebreid onderzoek zodat we alleen juiste informatie vertellen.

Je website groeit steeds sneller

Het Schrijven van content neemt veel tijd in beslag. De kans is groot dat jij daar totaal geen zin in hebt, of gewoon geen tijd voor hebt. Daarnaast is ook niet iedereen een geboren schrijver. Door je teksten te laten schrijven door ons, hoef jij je daar niet meer bezig te houden en groeit jouw website op de automatische piloot tot een grote, veel bezochte website.

Geld verdienen via het internet

Meer commissies

Als jij aan de slag gaat met onze content, kun je ervan uitgaan dat er steeds meer mensen naar je website zullen komen. Ook zorgt de content dat geschreven is door Writgo.nl ervoor dat het aantrekkelijk is voor je bezoekers om op je affiliate links te klikken. Dat vergroot de kans op commissies. 

Wekelijks content

Als je voor Writgo.nl kiest, kies je voor betrouwbaarheid. Dat betekent dat als je bij ons teksten laat schrijven, je ervan uit kunt gaan dat je elke week netjes nieuw content kunt verwachten. Consistentie is heel belangrijk om maximaal te kunnen profiteren van de groei van je website.

Joost

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

Maken kwalitatief goede teksten, leveren snel en communiceren goed. Echt een aanrader!
Robert

Positief: Professionaliteit

Al een langere tijd klant bij Writgo. Samenwerken met Writgo is erg flexibel en staan open voor veranderingen. 👍
Jacko Meijaard

Positief: Kwaliteit

Schrijft uitstekende teksten, en houdt zich aan de deadlines.

Overtuigd? Start Nu!