arrow_drop_up arrow_drop_down
Affiliate worden met minimale inzet is niet voldoende
2 februari 2019 

Affiliate worden met minimale inzet is niet voldoende

Affiliate worden? Als je nog niet zo bekend met affiliate marketing en net begint vertellen veel affiliate websites je dat je minimaal een keer per week een blogbericht moet plaatsen om goed gevonden te worden in de zoekmachines. Dit werkt wel, alleen moet je niet rekenen op snelle resultaten.

Minimale inzet is niet voldoende om affiliate te worden

Als je geld wilt verdienen met affiliate marketing is het belangrijk dat je meer doet dan de minimaal benodigde inzet. Als je een tijdje bezig bent met affiliate marketing merk je al snel dat het allemaal niet zo snel gaat als je één keer per week een blog schrijft.

Als je meer zou doen in de week zou je ook meer resultaat zien. De meeste beginnende affiliate willen snel resultaat maar zijn niet bereidt het werk ervoor te doen.

Je kunt pas echt succesvol worden met affiliate marketing als je je website behandeld als een echte business. In elk beginnende bedrijf moet je in het begin veel tijd en moeite investeren om ervoor te zorgen dat het gaat lopen. Dus waarom zou je dat dan niet doen met affiliate marketing?

Om succesvol affiliate te worden is het belangrijk dat je er 100% voor gaat. Alleen dan krijg je meer bezoekers naar je website, groeit je website elke dag en verdien je er uiteindelijk geld mee.

Hoe vaak per week bloggen?

Eerlijk gezegd is er geen minimum aan hoe vaak je zou moeten bloggen. Het is vooral belangrijk dat je constant bezig bent met je website. Hoe meer je doet hoe meer resultaat je daarvoor terugkrijgt. Jaren geleden was het makkelijk om met een blog per week snel goede posities te behalen in de zoekmachines. Maar er komen elke dag duizenden nieuwe websites bij en de concurrentie groeit snel. Daarom is het belangrijk dat je altijd meer doet dan je concurrenten wil je een grote website opzetten.

Als je een keer per week zou bloggen kom je er uiteindelijk ook wel. Maar in de meeste gevallen duurt het dan veel langer voordat je resultaat ziet.

Als je niet elke dag kunt bloggen om welke reden dan ook, doe dan op zijn minst meer dan het minimum. Probeer per week minimaal een paar dagen vrij te maken om te werken aan je website.

Plaats zo veel mogelijk content als je kunt. Dan zal je merken dat je website veel sneller groeit en je ook veel sneller meer bezoekers naar je website krijgt. Daarnaast kun je als je er echt iets mee wil bereiken er ook gewoon een verplichting van maken voor jezelf.

De juiste zoekwoorden gebruiken

De meeste beginnende affiliates gebruiken gratis zoekwoorden tools. Daar is natuurlijk niets mis mee. Maar er zijn tools waarvoor je moet betalen die je zo veel meer kunnen bieden. Als je je website serieus neemt en er echt je bedrijf van wil maken is het ook belangrijk dat je durft te investeren in goede tools. Deze tools maken je werk een stuk makkelijker waardoor je weer meer tijd overhoudt voor andere dingen.

Als je op zoek gaat naar zoekwoorden voor een beginnende website moet je op de volgende dingen letten:

  • Ga voor zoekwoorden met minimaal 3 woorden in de term (longtail zoekwoorden)
  • Zorg dat de concurrentie niet te hoog is
  • Bekijk in de zoekresultaten hoe veel zoekresultaten er verschijnen. Als dat er heel veel kun je beter een ander zoekwoord zoeken.

Blijf doorgaan

De meeste affiliates die beginnen stoppen al weer na een aantal weken. Ze zien niet snel genoeg resultaat en geven het op. Als je begint met affiliate marketing moet je weten dat affiliate marketing iets is voor de lange termijn.

Het kost veel tijd om het op te bouwen en waarschijnlijk ook een hele hoop stress als je werkt zonder dat je resultaten ziet. Maar als je doorgaat met content plaatsen en je bezoekers zo goed mogelijk probeert te helpen ga je uiteindelijk steeds meer bezoekers naar je website krijgen.

Het is niet de vraag of het gebeurd maar wanneer. Eigenlijk is affiliate marketing heel makkelijk als je het kunt opbrengen om door te gaan waar de meeste beginners stoppen. Het is een soort grote drempel die je over moet voordat je geld kunt verdienen met je website.

Als je die drempel eenmaal over bent wordt alles makkelijker en zal je ook steeds vaker nieuwe verkopen binnenhalen.

De eerste verkoop is het belangrijkst

Als je één verkoop realiseert met je website geloof je dat het echt werkt en ben je vanaf dat punt niet meer te stoppen. Maar om tot dat punt te komen heb je vaak een lange weg te gaan. Daarom zijn er maar zo weinig mensen succesvol met affiliate marketing. Ze komen nooit tot die eerste verkoop omdat ze vroegtijdig stoppen.

Het enige dat je moet doen als jij geld wil verdienen met affiliate marketing is doorgaan tot je de eerste verkoop hebt. Dan heb je bewijs voor jezelf dat het werkt en kun je het pas echt serieus nemen.

Er zijn genoeg mensen die je kunnen laten zien hoe veel geld je mogelijk kan verdienen met een affiliate marketing website. Je kunt als je dat voor elkaar krijgt je eigen werktijden indelen en je hebt zelfs de mogelijkheid om met 2 a 3 uur per dag een inkomen te verdienen van meer dan 10.000 euro per maand.

Het is maar net hoe graag je het wilt. Neem mijn advies aan. Ga door tot je minimaal een verkoop hebt en je zal jezelf eeuwig dankbaar zijn. Als je nog niet begonnen bent met de affiliate marketing revolutie omdat je er niet in gelooft, raad ik je aan om vandaag nog te beginnen.

Het gaat nog wel even duren voordat je geld gaat verdienen. Dus hoe eerder je begint hoe beter.

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Al een lange tijd ben ik bezig met affiliate marketing. Ook leef ik 100% van het internet en heb ik tegenwoordig geen baan meer. Omdat ik dankzij Online geld verdienen zo een fijn leven heb gekregen, wil ik jou helpen dat ook te bereiken. Met Writgo richten we ons voornamelijk op affiliate marketeers, maar ook als jij een webshop hebt of een andere soort website hebt, helpen we je natuurlijk graag! Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Dit was een van de beste beslissingen in mijn leven. Sindsdien is mijn leven veranderd. Wil je ook met affiliate marketing beginnen? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie Absoluut aan!
Reactie plaatsen