arrow_drop_up arrow_drop_down
Affiliate worden? Iedereen kan dit!
18 maart 2019 

Affiliate worden? Iedereen kan dit!

Wil je meer weten over affiliate worden? Op forums en andere affiliate marketing websites lees ik hoe veel mensen beginnen met affiliate marketing, maar er niet mee doorgaan. Ze willen graag zo snel mogelijk resultaat zien en als het dan niet loopt zoals ze willen stoppen ze ermee.

Ook ik verdiende in het begin helemaal geen geld op het internet, en heb ook een lange tijd hard moeten werken zonder dat ik daar direct inkomen uit genereerde. Maar wat je moet onthouden is dat alle werk dat je nu doet, je oneindig voor beloond kan worden omdat als je het eenmaal op het internet zet, het er altijd op blijft staan.

Waarom ik heb gekozen om affiliate te worden

Als je me al een tijdje volgt weet je dat ik groot fan ben geworden van affiliate marketing. In het begin geloofde ik er helemaal niet in en dacht ik dat het een grote scam was. Ik dacht dat als ik zou beginnen aan een affiliate marketing cursus ze alleen maar mijn geld zouden afpakken en me vervolgens zonder product zouden laten zitten.

Toch heb ik na veel te hebben gelezen over affiliate marketing besloten het toch te proberen. Achteraf ben ik natuurlijk heel blij dat ik dat gedaan heb.

Sinds een tijdje beginnen mijn affiliate marketing websites steeds beter te lopen en komen er steeds meer bezoekers naar die websites.

Het enige dat ervoor hoef te doen is ervoor te zorgen dat er wekelijks nieuwe informatie op die websites komt.

Zolang ik dat blijf doen blijven mijn affiliate marketing websites groeien en blijft ook mijn inkomen groeien. Hoe meer bezoekers er naar mijn website komen hoe meer kans ik heb om geld te verdienen met mijn sites.

Redenen waarom jij ook met affiliate marketing zou moeten beginnen

Als je nu geen baan hebt, en thuis zit met een uitkering raad ik je aan direct te beginnen. Het kost je vrijwel niets en je bouwt zo langzaam naar een fulltime inkomen op het internet.

Een groot voordeel is dat je via de overheid voor jezelf mag beginnen met behoudt van je uitkering. Maar vooral omdat je in het begin nog niets gaat verdienen is het een goed idee om het te doen als je een uitkering hebt. Je verdiend dan gewoon geld terwijl je je eigen online business aan het opbouwen bent.

De tweede reden waarom je zou moeten beginnen met affiliate marketing is omdat je er heel veel vrijheid mee krijgt.

Sinds ik het grootste gedeelte van mijn inkomsten op het internet verdien, ka ik zelf bepalen wanneer ik werk, hoe lang ik werk en waar ik werk. Ik zou zelfs op vakantie kunnen gaan naar Spanje voor een maand of 3 en daar gewoon als nog werken aan mijn business.

Met affiliate marketing heb je namelijk alleen maar een laptop en internet nodig.

Nog een belangrijke reden waarom jij zou moeten beginnen met affiliate marketing is omdat je dan iets voor jezelf opbouwt. Het is leuk als je een baan hebt. Het lijkt alsof deze baan je zekerheid geeft, maar in de meeste gevallen is dat helemaal niet zo.

Zelfs als je een vast contract hebt kun je tegenwoordig nog makkelijk ontslagen worden. Daarom is het belangrijk om zelf de touwtjes in handen te nemen. Zodra jij geld verdient als eigen baas weet ik 100% zeker dat je nooit meer anders wilt.

Zelfs als ik niet aan het werk ben is mijn website altijd online en kan ik zelfs geld verdienen terwijl ik slaap of iets leuks aan het doen ben.

Hoe begin je met affiliate marketing?

Een van de makkelijkste manieren om te beginnen met affiliate marketing is door de affiliate marketing revolutie te volgen. Hier leer je stap voor stap hoe je je eerste website online krijgt en hoe je ervoor zorgt dat er bezoekers naar je website komen. Hoe meer bezoekers er naar je website komen hoe meer kans je hebt om geld te verdienen met je website.

Hoe je precies geld kunt verdienen aan een eigen website leer je allemaal in de cursus. Als je eenmaal door hebt hoe dit werkt, en je de eerste commissie verdiend hebt, zou je willen dat je al veel eerder was begonnen. Hoe langer je het volhoudt, hoe meer je gaat verdienen.

Er zijn affiliate marketeers die meer dan 100.000 euro per maand verdienen op het internet. En als die mensen dat kunnen kun jij dat ook. Je hoeft er alleen maar mee te beginnen. Stel voor jezelf als doel dat je binnen enkele jaren 100.000 euro gaat verdienen.

Als je dan eindigt met 50.000 euro in de maand heb je het nog steeds heel erg goed gedaan.

Deze bedragen klinken nu vast nog onrealistisch, maar het is zeker mogelijk. Kijk maar eens op smartpassiveincome.com. 

Wil jij ook zelf weten waar en wanneer je werkt? Neem dan eens een kijkje op de pagina van de affiliate marketing revolutie en lees het verhaal van Jacko.

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Al een lange tijd ben ik bezig met affiliate marketing. Ook leef ik 100% van het internet en heb ik tegenwoordig geen baan meer. Omdat ik dankzij Online geld verdienen zo een fijn leven heb gekregen, wil ik jou helpen dat ook te bereiken. Met Writgo richten we ons voornamelijk op affiliate marketeers, maar ook als jij een webshop hebt of een andere soort website hebt, helpen we je natuurlijk graag! Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Dit was een van de beste beslissingen in mijn leven. Sindsdien is mijn leven veranderd. Wil je ook met affiliate marketing beginnen? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie Absoluut aan!
Reactie plaatsen