affiliate marketing website maken


Je hebt gelezen over affiliate marketing en je wilt daarvoor graag een website maken. Dat is natuurlijk een goed idee. Maar hoe begin je nou met affiliate marketing en waar moet je rekening mee houden? Dat lees je in dit blogbericht.

Je eerste affiliate marketing website maken

Als je voor het eerst gaat beginnen met affiliate marketing komt er veel op je af. Er zijn veel dingen die je moet leren en je ziet al snel door de bomen het bos niet meer. Je moet ineens alles leren over webdesign, seo en teksten schrijven. Daarnaast moet je ook nog eens uitzoeken hoe je ervoor kan zorgen dat je veel gaat verkopen (conversie optimalisatie).

Om het je makkelijk te maken wil ik je direct laten weten dat er gewoon een cursus is die je kunt volgen om direct goed van start te gaan.

Toen ik voor het eerst begon met een affiliate marketing website maken zocht ik alles zelf uit en dat heeft me veel onnodige tijd gekost. Als ik direct was begonnen met de cursus zat ik al veel sneller op de goede weg.

Daarom wil ik jou ook aanraden om gewoon direct de cursus te doen. Het scheelt je veel tijd en stress.

Waar moet je op letten als je voor het eerst begint

Als je net gaat beginnen wil je vooral een hele mooie website. Hier heb ik zelf ook in het begin veel te veel tijd aan besteedt. Als je net begint is dat helemaal niet belangrijk. Je ontvangt nog geen of nauwelijks bezoekers. Hierdoor kost het mooi maken van je website alleen maar onnodige tijd.

Waar je vooral mee bezig zou moeten zijn is het regelmatig publiceren van blogberichten. Als je dit namelijk vaak genoeg doet, zie je dat je bezoekersaantallen snel stijgen. Als dan na het schrijven van blogs tijd over hebt, kun je dit spenderen aan het mooi maken van je website.

Starten met Affiliate Marketing?

Toen ik begon met Affiliate Marketing had ik geen idee wat ik moest doen. Totdat ik begon met de Affiliate Marketing Revolutie. Nu kan ik leven van mijn online inkomsten.

Meer informatie over de cursus

Wel is het belangrijk om direct te zorgen voor de juiste instellingen op je website zoals de snelheid en permalinks. Verder zou ik zeggen ga gewoon heel veel bloggen. Zo krijg je namelijk veel sneller resultaat.

Hoe veel blogs moet je schrijven per week?

De cursus waar ik het over had raadt je aan om minimaal 1 blog van minimaal 1000 woorden te schrijven als je een affiliate marketing website gaat maken. Dat is dan ook echt het minimum. Zelf publiceer ik bijna elke dag een blog en zie ik dat sinds ik dat doe het allemaal een stuk sneller gaat.

Daarom wil ik je aanraden om gewoon zo veel te doen als je kan. Je moet je website zien als een eigen onderneming. Hoe harder je werkt, hoe meer zichtbaar je bent, hoe meer inkomsten je daaruit kan genereren.

Als je elke dag een blog schrijft hoeft dat helemaal niet altijd 1000 woorden te zijn. Schrijf gewoon zo veel woorden als nodig, maar zorg er wel voor dat je altijd een focus zoekwoord kiest. Deze zoekwoorden kan je makkelijk vinden bij de Google Keyword Planner of via Keywordtool.io.

Resultaten meten

Als je al een tijdje bezig bent met het schrijven van blogs wil je natuurlijk ook graag weten of het goed gaat met je website. Dit kun je allemaal meten met Google Search console en Google analytics. Natuurlijk heeft het in het begin helemaal geen zin om daar in het begin naar te kijken. Dat maakt je onzeker en geeft je geen goed gevoel. Je ziet daar in het begin namelijk niets gebeuren.

Het is dus belangrijk dat je in het begin niet te veel naar de statistieken kijkt. Veel beginners raken daardoor ontmoedigd en geven er zelfs door op.

Affiliate marketing is een kwestie van doorgaan totdat je succes hebt. Als je de eerste verkoop binnen hebt, heb je genoeg vertrouwen in jezelf om door te gaan. De meeste beginners halen dit niet en stoppen dan al vroegtijdig. Vervolgens zeggen ze dat affiliate marketing niet werkt. Terwijl ze het nog nooit echt hebben geprobeerd.

Als je dus succesvol wil worden met affiliate marketing is doorzettingsvermogen super belangrijk. Hou het minimaal een jaar vol. Doe zo veel als je kan, en dan weet ik 99% zeker dat jij een verkoop gaat realiseren.

Affiliate marketing cursus volgen

Als je van plan bent om er 100% voor te gaan en je wil er echt wat van maken, dan is het een goed idee om de cursus te volgen. Hierdoor leer je direct in stappen hoe op de goede manier aan de slag gaat met een affiliate marketing website maken.

Ook leer je precies wat wel en niet werkt bij affiliate marketing zodat je veel beginnersfouten niet maakt.

Wil jij ook direct goed starten? Lees dan het verhaal van Jacko. Hij vertelt je wat er allemaal mogelijk is als jij echt je best gaat doen met affiliate marketing.

Lees hier het verhaal!

 

 

Starten met Affiliate Marketing?

Maak kennis met Affiliate Marketing in mijn Gratis E-book! Zelf ben ik al een tijd bezig met Affiliate Marketing en leef ik inmiddels van mijn online inkomen. Ik help je graag de eerste stappen te zetten met affiliate marketing. Download daarom mijn e-book helemaal gratis.

Gratis Downloaden

Recent Content