affiliate marketing wat is dat?


Affiliate marketing wat is dat nou eigenlijk? In dit bericht ga ik je meer vertellen over affiliate marketing en wat je er allemaal mee kan bereiken. Er is veel mogelijk en je moet er veel voor over hebben om geld te gaan verdienen.

[cta id=”2011″ align=”none”]

Affiliate marketing wat is dat nou eigenlijk?

Affiliate marketing is niet meer dan simpelweg producten promoten die van iemand anders zijn in ruil voor een commissie. De meeste affiliates gaan producten promoten via een website.

Ze kiezen dan een product uit en bouwen daar vervolgens een website omheen. Als je deze website gemaakt hebt, ga je dan vervolgens allerlei relevante teksten schrijven die te maken hebben met het product dat je wil gaan promoten.

Hoe meer van deze teksten je schrijft, hoe meer bezoekers er naar je website komen, hoe meer kans je hebt dat je wat gaat verkopen.

Je kunt eigenlijk voor elk onderwerp wel een mooi product vinden om te promoten. Daardoor kun je eigenlijk altijd gaan bloggen over iets wat je zelf interessant vindt.

geld verdienen met bloggen

affiliate marketing voorbeeld

Om je een idee te geven van hoe affiliate marketing in zijn werk gaat, leg ik je hier een voorbeeld uit. Stel je weet veel van afvallen en je besluit hiervoor een website te maken. Je zoekt dan via Paypro.nl een aantal producten uit die je wil gaan promoten op je website.

Starten met Affiliate Marketing?

Toen ik begon met Affiliate Marketing had ik geen idee wat ik moest doen. Totdat ik begon met de Affiliate Marketing Revolutie. Nu kan ik leven van mijn online inkomsten.

Meer informatie over de cursus

Vervolgens ga je zoekwoord onderzoek doen, om erachter te komen waar jouw potentiële bezoekers naar zoeken. Hier zijn verschillende tools voor zoals de Google Keyword planner en Keywordtool.io. Vooral in het begin richt jij je dan op longtail zoekwoorden. Dit zijn zoektermen met 3 woorden of meer. De reden hierachter is dat het vaak makkelijker is om voor deze termen goede resultaten in de zoekmachines te krijgen.

Vervolgens schrijf je iedere week een blogbericht van ongeveer 1000 woorden die te maken hebben met afvallen. Daarna maak je de tekst wat aantrekkelijker door relevante plaatjes toe te voegen die je gratis kan downloaden via Pixabay.com. Onderaan elk blogbericht plaats je dan een link of een knop naar het affiliate product.

Als je veel bezoekers hebt zal een percentage van deze bezoekers op die link of knop klikken en het product via jou kopen. Als dat gebeurt verdien jij geld met affiliate marketing.

affiliate email marketing

Online geld verdienen met affiliate marketing

Affiliate marketing is een hele mooie manier om online geld te verdienen. Er zijn veel verschillende manieren om geld te verdienen op het internet, maar uit mijn ervaring wil ik je meegeven dat affiliate marketing heel veel potentie heeft.

Er zijn namelijk mensen die 500 euro per maand verdienen met affiliate marketing terwijl ze maar 5 uur per week werken aan de website. Ook zijn er mensen die met die zelfde 5 uur per week 10.000 euro per maand verdienen.

Het verschil zit hem vooral in de kwaliteit van de website, en het werk wat ze eraan gedaan hebben. Als je website al heel lang bestaat, en je blijft continu een keer per week een nieuwe update plaatsen, dan ga je steeds meer verdienen.

affiliate marketing revolutie betrouwbaar

affiliate marketing beginnen

Als je met affiliate marketing wil beginnen is het belangrijk dat je weet welke stappen je moet zetten om succesvol te worden.

Toen ik net begon met affiliate marketing had ik geen idee wat ik aan het doen was, en bleven de resultaten uit.

Omdat ik hierdoor dacht dat affiliate marketing niet werkte, ben ik gestopt. Ik geloofde niet meer in geld verdienen op het internet.

Totdat ik een paar maand later toch weer zin kreeg om het nog eens te proberen. Omdat ik niet weer de zelfde fout wilde maken, heb ik besloten om een cursus te gaan volgen. Met deze cursus heb ik stap voor stap geleerd hoe ik een goede website maak voor affiliate marketing en hoe ik daar dan bezoekers naar toe krijg.

Sinds ik de cursus heb gevolgd ben ik continu bezig met het bouwen aan mijn website en is dat een soort van lifestyle geworden. Voordat ik de dag begin, werk ik eerst aan mijn business zodat hij elke dag een beetje groeit.

Ook voor jou is dat het enige wat je hoeft te doen om succesvol te zijn met affiliate marketing. Werk elke dag een beetje aan je website, en hij wordt vanzelf groot.

affiliate marketing uitleg

De affiliate marketing revolutie

De cursus die ik heb gevolgd heet de affiliate marketing revolutie. Deze cursus is gemaakt door Jacko Meijaard, die zelf al meer dan 7 jaar actief is. Zelf verdient hij meer dan 10.000 euro in de maand en heeft hij zichzelf bewezen.

In zijn cursus legt hij precies uit welke stappen hij heeft doorlopen om te komen waar hij nu is. Zo kun jij het allemaal gewoon na doen, en ben je direct op de goede weg.

Er zijn heel veel mensen die deze cursus hebben gevolgd en er zijn ook heel veel mensen die daar nu geld door verdienen. Sommige mensen verdienen een kleine 250 euro in de maand, terwijl andere cursisten zijn gestopt met hun baan en nu fulltime bezig zijn met affiliate marketing.

Als je met affiliate marketing gaat beginnen is alles mogelijk. Het ligt er maar net aan hoe hard jij aan het werk gaat. Ook is het belangrijk dat je niet gaat opgeven. Ik probeer dit iedere beginner duidelijk te maken, omdat ik deze fout ook in het begin heb gemaakt.

Nu ik eenmaal heb doorgezet verdien ik ook geld met affiliate marketing. De affiliate marketing revolutie was voor mij een goede les, en ik denk dat ik daardoor zeker sneller succes heb behaald dan wanneer ik alles zelf had uitgezocht.

Het maakt niet uit hoe je gaat beginnen met affiliate marketing, als je maar doorgaat en niet stopt voordat je minimaal een commissie hebt ontvangen. Dat is meestal voor elke beginner het omslagpunt. Je gelooft dan dat het kan, en daarna ga je zeker niet meer stoppen.

Ga dus gewoon voor een jaar aan de slag met affiliate marketing. Publiceer elke week minimaal een blog van 1000 woorden, en dan gaan er hele mooie dingen gebeuren.

Iedereen kan het doen, als je maar doorzet.

Starten met Affiliate Marketing?

Maak kennis met Affiliate Marketing in mijn Gratis E-book! Zelf ben ik al een tijd bezig met Affiliate Marketing en leef ik inmiddels van mijn online inkomen. Ik help je graag de eerste stappen te zetten met affiliate marketing. Download daarom mijn e-book helemaal gratis.

Gratis Downloaden

Recent Content