arrow_drop_up arrow_drop_down
Wat zijn de voordelen van Affiliate marketing?

Wat zijn de voordelen van Affiliate marketing?

Affiliate marketing voordelen: Wat zijn nou de voordelen van affiliate marketing. Veel mensen lezen of horen over affiliate marketing, maar gaan er niet direct mee starten. Ze geloven er niet in of zijn gewoonweg bang dat het zonde is van de tijd.

Toch kan affiliate marketing op lange termijn veel voor je doen en zou je het in ieder geval voor een jaar moeten proberen.

[cta id=”2011″ align=”none”]

Affiliate marketing voordelen

Direct al kan ik je vertellen dat affiliate marketing veel voordelen heeft. Het geeft je de mogelijkheid om thuis te werken. Hierdoor krijg je meer tijd voor leuke dingen en hoef je niet elke dag verplicht naar je werk.

Veel mensen denken dat affiliate marketing alleen voor slimme mensen hebben die precies weten hoe het werkt. Terwijl Affiliate marketing eigenlijk super simpel is.

Als je doorgaat met continu content knallen, ga je op lange termijn heel veel mooie dingen zien. Ook ik was in het begin helemaal niet overtuigd van affiliate marketing en heb het al een paar keer op gegeven.

Toen ik tegen mijzelf zij dat ik nu echt een keer moest doorgaan, veranderde alles.

Van direct resultaat naar lange termijn doelen

In het begin lag mijn focus op zo snel mogelijk die verkopen binnenhalen. Natuurlijk is dit niet mogelijk en moet je er eerst keihard voor werken voordat je daadwerkelijk resultaat gaat zien.

Bijna iedere beginnende affiliate maakt de fout, om zo gefocust te zijn op directe resultaten, dat ze na enkele weken of maanden al opgeven omdat het niets oplevert.

Toen ik mijn focus ging richten op een lange termijn visie, was het niet alleen het resultaat dat veranderde, maar ook mijn mindset. Ik geloof nu dat als je iets wil bereiken en bereidt bent er alles voor te doen, het je zeker gaat lukken.

Het enigste wat je hoeft te doen is doorgaan. Daarmee ben jij een winner tegenover alle beginners die stoppen.

affiliate marketing voordelen

Affiliate marketing voordelen: Oneindig verdienen.

Waar je bij een baan een vast bedrag krijgt in de maand hoe hard je ook werkt, is dat bij affiliate marketing heel anders. Hier kun je namelijk zelf bepalen hoe veel je gaat verdienen. Hoe meer jij doet aan je website, hoe meer je uiteindelijk gaat verdienen.

Er zijn zo veel mogelijkheden om geld te verdienen met affiliate marketing, dat er voor iedereen wel iets bij is wat hij of zij leuk vindt.

Er zijn affiliate marketeers die 500 euro per maand verdienen en daar heel gelukkig mee zijn, maar er zijn ook affiliates die meer dan 5000 euro per maand verdienen en nog steeds aan het groeien zijn. Het ligt er maar net aan hoe ver je voor jezelf wil gaan.

Als jij een echte doorzetter bent en een jaar lang met je website aan de slag gaat, is het zo goed als zeker dat je ook geld gaat verdienen. Het kan zijn dat je 500 euro per maand binnen haalt, maar het kan ook zijn dat je binnen jaar al een fulltime inkomen genereert. Dat is het mooie aan affiliate marketing.

affiliate marketing zonder opstartkosten

Affiliate marketing voordelen: Doen wat je leuk vindt

Een van de mooiste dingen aan affiliate marketing vind ik dat je zelf kan kiezen waarover je website gaat. Als jij een enorme paardengek bent, kun je daarover je website gaan maken.

Je vindt het dan leuk om erover te schrijven en zal merken dat je lezers ook zien dat je er plezier in hebt. Veel websites vertellen je dat je een website moet gaan maken om een product heen dat veel geld oplevert.

Zelf ben ik van mening dat wanneer je iets doet wat je echt leuk vindt, je uiteindelijk veel meer geld kan verdienen. Je hebt er namelijk niets aan als je nu een website begint over iets waar je eigenlijk helemaal geen interesse in hebt. Je stopt dan na een aantal maanden omdat je er gewoonweg geen zin meer in hebt.

Geld verdienen met affiliate marketing

Affiliate marketing voordelen: Geen klantenservice

Als je met affiliate marketing begint, begin je eigenlijk gewoon een online bedrijf. Je zorgt ervoor dat je bezoekers klanten worden. Toch heb je met affiliate marketing niets te maken met veel aspecten van bedrijfsvoering. Je hoeft namelijk geen producten te verzenden, geen klantenservice te doen en geen klachten op je te nemen.

Het enigste wat jij hoeft te doen is zorgen dat je super goede informatie geeft over je product of producten en zorgen dat je je bezoekers doorstuurt naar de website van de aanbieder.

De rest wordt helemaal geregeld door de verkoper.

 

Veel beginners zijn bang om te falen

De kans is groot dat je nu nog twijfelt of je wel met affiliate marketing moet beginnen omdat je niet zeker weet of het wel gaat werken. Je bent bang dat je heel veel kostbare tijd gaat weggooien.

Zelf was ik hier in het begin ook bang voor. Maar nu ik niet meer zo zeer denk aan de resultaten maar vooral aan de weg die ik af leg om mijn doelen te behalen, wordt alles veel interessanter.

Elke dag dat ik met mijn websites bezig ben leer ik bij. Ik wordt daardoor steeds slimmer en weet steeds beter hoe alles in elkaar zit. Daarnaast heb ik dankzij het opzetten van websites geleerd wat discipline is en hoe je doorzettingsvermogen opbouwt.

Alleen deze levenslessen zijn voor mij al veel meer waard dan het geld dat ik kan verdienen met mijn websites. Graag zou ik ook van jou zien dat jij deze lessen krijgt. Het geeft mij namelijk een voldaan gevoel. Zelfs als ik niet verkoop.

Ook moet je afstappen van het direct resultaten willen zien. De beloning die je krijgt als je gaat voor lange termijn doelen is namelijk veel groter. Kies daarom voor lange termijn succes en ga door met wat je doet, totdat je het doel behaald hebt dat je voor ogen had. Koste wat het kost.

Deze video heeft mijn ogen geopend. Daarom deel ik hem graag met je.

Leer affiliate marketing met een videocursus

Er zijn duizenden wegen hoe jij affiliate marketing kan leren. Voor mij was dat met de affiliate marketing revolutie. Na veel verhalen te hebben gelezen over dit programma heb ik besloten het te gaan volgen.

Nu ben ik blij dat ik dat gedaan heb en weet ik precies welke weg ik moet afleggen om succesvol te zijn met affiliate marketing. Ben jij benieuwd naar de cursus? Het gaat je echt helpen.

[cta id=”2011″ align=”none”]

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Al een lange tijd ben ik bezig met affiliate marketing. Ook leef ik 100% van het internet en heb ik tegenwoordig geen baan meer. Omdat ik dankzij Online geld verdienen zo een fijn leven heb gekregen, wil ik jou helpen dat ook te bereiken. Met Writgo richten we ons voornamelijk op affiliate marketeers, maar ook als jij een webshop hebt of een andere soort website hebt, helpen we je natuurlijk graag! Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Dit was een van de beste beslissingen in mijn leven. Sindsdien is mijn leven veranderd. Wil je ook met affiliate marketing beginnen? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie Absoluut aan!
Reactie plaatsen