Wat is een goed voorbeeld om te volgen voor affiliate marketing?
1 januari 2019 

Wat is een goed voorbeeld om te volgen voor affiliate marketing?

Als je net begint met affiliate marketing weet je nog niet precies hoe het allemaal werkt. Het is dan een goed idee om te kijken naar wat succesvolle affiliates doen om geld te verdienen. Daar heb je natuurlijk wel een goed voorbeeld voor nodig.

Het beste voorbeeld dat je kunt volgen voor affiliate marketing in Nederland is Jacko Meijaard. Hij heeft zich al met meerdere websites bewezen en kan je precies laten zien hoe het werkt. Ook in Amerika is er een heel goed voor beeld om te volgen als je gaat beginnen met affiliate marketing. Dat is Income School. Zij hebben een heel netwerk van websites waarmee ze geld mee verdienen. 

Bij het kiezen van voorbeelden die je volgt is het vooral belangrijk dat je een voorbeeld zoekt van een persoon die weet wat hij of zij doet. Het zou jammer zijn als ie iemand als voorbeeld neemt die zelf nog nooit geld heeft verdiend op het internet en jij vervolgens verkeerd leert hoe affiliate marketing werkt.

Zelf heb ik Jacko Meijaard ook voor een lange tijd gevolgd toen ik begon met affiliate marketing. Jacko is de persoon om te volgen als je net begint met affiliate marketing, maar als je verder komt met affiliate marketing en weet hoe het spelletje werkt, raad ik je zeker aan om eens te kijken naar Income School. Daar kun je zelfs als ervaren affiliate veel van leren.

Wat is een goed voorbeeld om te volgen voor affiliate marketing?

Als je op zoek gaat naar voorbeelden om te volgen voor affiliate marketing zijn een aantal dingen belangrijk om te weten:

 • Is de persoon die je gaat volgen zelf succesvol?
 • Kun je veel leren van de persoon die je gaat volgen?
 • Heb je vertrouwen in de persoon die je gaat volgen?

Het is vooral belangrijk dat een voorbeeld zelf natuurlijk kan laten zien hoe het werkt. Anders kun je er natuurlijk niets van leren. Zelf heb ik toen ik net begon met affiliate marketing veel geleerd van Jacko Meijaard. Ook heb ik zijn cursus gevolgd.

Inmiddels verdien ik geld op het internet en ben ik nu vooral op zoek naar manieren om meer inkomsten te genereren en ervoor te zorgen dat mijn inkomsten blijven oplopen. Hoewel ik nog geen full-time inkomen verdien met affiliate marketing ben ik wel op weg om dit te verdienen.

Hoe meer je leert over affiliate marketing hoe makkelijker het wordt om geld te verdienen.

Een van de dingen die ik tegen ben gekomen is Project 24. Een Amerikaanse affiliate marketing cursus waarmee ik ben begonnen. Hiermee sinds het volgen van de affiliate marketing revolutie nog meer geleerd.

In het begin dacht ik na de affiliate marketing revolutie alles al te weten, maar zelfs na het volgen van een cursus valt er nog genoeg te leren.

Het is dus een goed idee om nooit stil te staan maar door te blijven gaan totdat je succesvol bent.

Wat leer je als je Jacko Meijaard volgt?

Als beginner in Nederland is het een goed idee om Jacko Meijaard te volgen. Hij leert je van A tot Z hoe jij succesvol wordt op het internet. Je leert hoe je een affiliate website maakt, hoe je teksten schrijft voor je website en hoe je ervoor kan zorgen dat je geld verdient met je website.

Het is heel makkelijk om een website te beginnen. Om er daadwerkelijk geld mee te verdienen is een stuk moeilijker. Er zijn namelijk een aantal dingen die je moet leren voordat je in staat bent om geld te verdienen met je website.

Na het volgen van de affiliate marketing revolutie had ik een goede affiliate marketing website opgezet en had ik al wat teksten geschreven voor mijn website.

Na het volgen van de affiliate marketing revolutie ben ik simpelweg doorgegaan met de methode die ik geleerd heb ik de cursus. Veel beginners stoppen te snel met hun website waardoor ze nooit succesvol worden.

Maar als je door gaat en het plan blijft volgen dat je leert van Jacko, ga je geld verdienen met affiliate marketing. Het is slechts een kwestie van tijd.

Hoe werkt de methode die Jacko je leert?

Als je aan de slag gaat met de methode die je leert in de affiliate marketing revolutie werkt dat als volgt:

 1. Allereerst vertelt Jacko je het een en ander over de mindset die je nodig hebt om succesvol te worden met affiliate marketing. Affiliate marketing is namelijk een lange termijn proces en het kan een behoorlijke tijd duren voordat je geld verdient met je website.
 2. Daarna ga je op zoek naar een onderwerp om je website over te maken en ga je op zoek naar producten die je daarbij kunt promoten. Het is hierbij belangrijk dat je een specifiek onderwerp kiest zodat je niet te veel last hebt van concurrentie
 3. In de volgende stap ga je aan de slag met het maken van je eerste website. Dit wordt stap voor stap uitgelegd en voorgedaan in de videocursus. Een website maken lijkt misschien moeilijk, maar een website maken is een van de makkelijkste elementen van de cursus.
 4. Daarna ga je aan de slag met zoekwoord onderzoek om opzoek te gaan naar relevante onderwerpen om over te schrijven op je website. Deze plaats je allemaal in concepten zodat je daarna niet meer direct op zoek hoeft naar een onderwerp om te schrijven.
 5. Als je veel onderwerpen hebt gevonden om over te schrijven ga je daadwerkelijk aan de slag met het schrijven van je teksten. Bij het schrijven van je teksten leer je hoe je teksten zo kunt schrijven dat ze goed scoren in de zoekmachines.
 6. Daarna leer je hoe zoekmachine optimalisatie precies werkt en hoe je het kunt gebruiken om nog beter gevonden te worden.
 7. Ook leer je in de affiliate marketing revolutie hoe je affiliate links op je website kunt plaatsen zodat je de meeste kans hebt dat je bezoekers erop zullen klikken.
 8. Nog een belangrijk onderdeel van de cursus is e-mail marketing. Met e-mail marketing kun je email adressen verzamelen zodat je mensen die je website bezocht hebben later nog eens kunt benaderen. De kans dat een bezoeker bij het eerste bezoek een aankoop doet via je website is namelijk klein.
 9. Ook leer je hoe je op een slimme manier ervoor kunt zorgen dat bezoekers die je website willen verlaten eerst hun email adres invullen voor ze je website verlaten.

De affiliate marketing is een complete cursus waarin Jacko Meijaard precies laat zien wat hij doet om geld te verdienen op het internet. Zelf is hij al meer dan 10 jaar bezig met affiliate marketing en verdient hij veel geld op het internet.

screenshot van de inkomsten van Jacko Meijaard op 1 dag

Als jij hetzelfde zou doen als Jacko is de kans dan ook groot dat jij ook veel geld gaat verdienen.

Over de Affiliate Marketing Revolutie heb ik een uitgebreide Review geschreven. Op deze pagina lees je precies wat je kunt verwachten van de cursus. Zo kun je voor jezelf bepalen of het iets voor je is of niet.

Wat is een voorbeeld van een goede affiliate website?

Om je een idee te geven van hoe een goede affiliate website eruit ziet, wil ik je graag een aantal voorbeelden laten zien van affiliate websites die het heel slim aanpakken. Bestudeer de websites goed en bekijk wat zij doen om kliks te krijgen op hun affiliate links:

1. Gezinopreis.nl

Deze website is een website over reizen. Dit gezin gaat regelmatig op reis en heeft besloten er een website over te maken. Om te verdienen met de website passen ze affiliate marketing toe. Als je bijvoorbeeld kijkt bij bestemmingen en je klikt op Nederland, zie je dat ze een aantal vakantie parken benoemen in hun blogs. Als je op een van deze vakantieparken klikt, wordt je via Tradetracker (een affiliate netwerk) doorverwezen naar de website van het vakantiepark.

Als een bezoeker van Gezinopreis besluit om te boeken bij het vakantiepark waarop ze hebben geklikt, ontvangt de eigenaar van gezinopreis daar een commissie voor. De manier waarop ze het hebben aangepakt is heel slim omdat ze eerst de bezoeker veel waardevolle informatie geven. Ook geven ze de bezoeker niet het gevoel dat ze iets proberen te verkopen, ze laten duidelijk blijken dat ze de bezoeker vooral willen helpen met goede informatie.

Dat is precies hoe je affiliate marketing zou moet aanpakken.

2. Leukerecepten.nl

Op deze website kun je gezonde recepten vinden die makkelijk te maken zijn. Voor het grootste gedeelte bestaat de website uit recepten die je zelf thuis kunt maken. Maar als je de recepten wilt maken heb je natuurlijk wel de ingrediënten nodig. Dit is waar Leukerecepten affiliate marketing toepast.

Met een druk op de knop kunnen de bezoekers van leuke recepten alle ingrediënten voor het recept aan de boodschappenlijst van Albert Heijn toevoegen. Als de bezoeker daarna besluit de boodschappen bij Albert Heijn af te rekenen, krijgt de eigenaresse van leuke recepten daar een commissie voor.

Zo zie je dat affiliates heel creatief zijn met de manier waarop ze verdienen aan affiliate marketing. Wederom wordt er eerst waardevolle informatie gegeven, voordat de bezoeker de mogelijkheid heeft om iets te kopen.

3. Happy Healthy

Happy Healthy is een website die je helpt met afvallen. Op de website heb je verschillende mogelijkheden als je wilt afvallen. Je kunt ervoor kiezen om snel af te vallen, of af te vallen met een koolhydraatarm dieet. Op deze website kun je diverse producten kopen. Sommige van de producten op de website zijn van hunzelf, maar ze hebben ook producten die ze aanbieden als affiliate. Het is een goed idee om uiteindelijk je website te vullen met zowel je eigen producten als met affiliate marketing producten.

Door je eigen producten te maken kun je veel meer geld verdienen. Natuurlijk zegt dat niet dat je met affiliate marketing niet veel geld verdient. Maar de combinatie van de 2 is een gouden combinatie.

4. De moderne nomaden

Deze website leert je allerlei manieren om geld te verdienen op het internet. Wat interessant is aan deze website is dat ze vooral sturen naar overal geld verdienen ter wereld. De eigenaar van de website reist zelf veel en verdient tegelijkertijd geld vanaf zijn laptop. Hoewel affiliate marketing een goede manier is om toe te passen tijdens het reizen. Zijn er natuurlijk nog veel meer manieren om geld te verdienen op het internet.

Ook Demodernenomaden.nl is voor het grootste gedeelte een affiliate website. Ook hier kun je via hun website diverse cursussen volgen die van iemand anders zijn. Je leert hier hoe je geld kunt verdienen met affiliate marketing tot aan cryptocurrencies verhandelen.

Als je naast affiliate marketing ook op zoek bent naar andere manieren om geld te verdienen, is deze website zeker een website om eens te bekijken.

5. Independer

Independer is een van de grootste affiliate vergelijkingswebsites van Nederland. Hoewel ze niet werken met verschillende tarieven per conversie, krijgt independer een vaste doorlopende vergoeding voor het promoten van de bedrijven waarmee ze een afspraak hebben gemaakt.

Ook een affiliate vergelijkingswebsite is een hele goede methode om geld te verdienen op het internet. Bij independer kun je allerlei diensten met elkaar vergelijken zodat je in alle gevallen het goedkoopst uit bent.

Als je via Independer een dienst afsluit, krijgt independer daar een vergoeding voor. Hoewel ze zelf zeggen dat het geen affiliate marketing is, ben ik zelf van mening dat het wel degelijk affiliate marketing is.

Daarom zien we Independer als een mooi voorbeeld van een succesvolle affiliate business.

Waarom is affiliate marketing een goede manier van geld verdienen?

Een van de grootste voordelen van affiliate marketing is dat je met weinig werk gigantisch veel geld kunt verdienen. Als je elke dag een blogbericht zou schrijven voor je affiliate website, bestaat de kans dat je binnen een jaar of 2 al een fulltime inkomen verdient. Als je daarna door blijft gaan met het schrijven van 1 blogbericht per dag en meer leert over hoe affiliate marketing werkt, kun je net als Jacko meer dan 100.000 euro per maand verdienen.

Wat helemaal bijzonder is, is dat een blogbericht schrijven je hoog uit 2 uur per dag duurt. Waar anders kun je 100.000 euro verdienen met 2 a 3 uur per dag werk? Nergens.

Daarnaast ben je met affiliate marketing helemaal locatie onafhankelijk. Je kunt overal ter wereld geld verdienen en je kunt ook nog eens zelf bepalen hoe veel je werkt.

Wel moet ik erbij vermelden dat ik nu het beeld schets van als je succesvol bent met affiliate marketing.

Als je namelijk net begint verdien je nog niets en moet je ook als je nog geen geld verdient wel iedere dag aan je website werken om er een succes van te maken.

Een voordeel is dat alle werk dat je nu doet, zeker zal bijdragen aan je succes over een jaar of 2.

Hoe kun je beginnen met affiliate marketing?

Als je Jacko Meijaard wilt volgen en zijn methode wilt leren, raad ik je aan om te beginnen bij de affiliate marketing revolutie cursus. Hier leer je stap voor stap hoe jij geld kunt verdienen met je eerste affiliate website.

Dit is ook precies de cursus die ik heb gevolgd toen ik net begon met affiliate marketing. Op het moment van schrijven verdien ik nog geen full time inkomen met affiliate marketing, maar hoe meer ik werk aan mijn websites hoe meer mijn inkomen per maand groeit.

Over de Affiliate Marketing Revolutie heb ik een uitgebreide Review geschreven. Op deze pagina lees je precies wat je kunt verwachten van de cursus. Zo kun je voor jezelf bepalen of het iets voor je is of niet.

Over de schrijver
Wij zijn Writgo.nl. We zijn een team van gepassioneerde schrijvers en helpen andere online bedrijven meer resultaat behalen op het internet. Hoewel we voor vrijwel alle soorten online bedrijven content schrijven, ligt onze focus op affiliate marketing. Bij Writgo.nl zijn we allemaal bekend met affiliate marketing en weten we daarom ook precies welke content een affiliate website nodig heeft. Daarnaast schrijven we ook steeds meer content voor andere soorten bedrijven, webshops en zelfs bol.com verkopers. In de blogberichten op onze website lees je alles over hoe jij geld kunt verdienen op het internet. Zelf zijn we actief bezig met verschillende vormen van online geld verdienen en zorgen we er zo voor dat we binnen Writgo.nl. Verschillende inkomstenbronnen opbouwen. Met onze blogs helpen we je jou dat ook bereiken. De beste manier om te beginnen met online geld verdienen is toch echt wel affiliate marketing. Ik raad je daarom ook zeker aan om De Affiliate Marketing Revolutie te volgen. Klik hier om naar de kortingspagina te gaan. Hier krijg je echt al heel veel goede informatie over hoe jij kunt beginnen met Affiliate Marketing. Daarnaast is het ook een Absolute aanrader om de Affiliate Marketing Webinar van Corné Marchand en Robert Jansen GRATIS te volgen. RESERVEER DIRECT GRATIS JE PLEK!
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down