arrow_drop_up arrow_drop_down
affiliate marketing tips 2019

affiliate marketing tips 2019

De beste affiliate marketing tips 2019. Nog steeds zo veel beginners snappen niet wat de bedoeling is van affiliate marketing. Ze zijn niet consequent, ze stoppen telkens en beginnen dan weer en publiceren niet regelmatig nieuwe content op de website. Toch vragen ze zich af waarom ze niet succesvol zijn. Hier lees je de beste tips voor 2019.

[cta id=”2011″ align=”none”]

affiliate marketing tips 2019

Als je pas begonnen bent met affiliate marketing, maar nog niet echt resultaten ziet. Gaan deze affiliate marketing tips voor 2019 je helpen.

De meeste beginnende affiliates hopen snel rijk te worden met affiliate marketing en dat is dan ook direct de reden waarom de meeste beginners geen professionals worden.

Ze stellen zulke hoge doelen voor zich zelf waar ze nooit aan kunnen voldoen. Uit teleurstelling stoppen ze met affiliate marketing omdat ze simpelweg denken dat het niet werkt.

Na het lezen van deze tips weet je precies wat je wel moet doen om succesvol te worden. Met deze affiliate marketing tips 2019 ga jij vol zelfvertrouwen het nieuw jaar in.

affiliate marketing tips 2019

 

Publiceer regelmatig nieuwe content

De meeste beginners zijn in de eerste weken super enthousiast en publiceren soms wel drie blog berichten per week.

Dan na 2 weken is het ineens voorbij. Er komt geen nieuwe content meer en de website staat stil.

Als je graag meer bezoekers wil naar je affiliate marketing website, is het de bedoeling dat je minimaal een blogbericht per week gaat publiceren.

Content schrijven zoals dat heet, is een lange termijn spel. Je gaat heel lang geen resultaat zien en dan ineens wordt je harde werk beloond.

Zorg daarom dat je gewoon echt een jaar lang elke week een blog bericht schrijft. Dan zal je zien dat je harde werk op ten duur gaat lonen.

Schrijf niet alleen voor Google

Als je je website gaat voorzien van teksten is het niet de bedoeling dat je in elke zin je gekozen zoekwoord gaat plaatsen.

Google kan namelijk steeds makkelijker zien waar jouw tekst over gaat en daarom kan je gewoon een mooi verhaal schrijven.

Zolang je zoekwoord een paar keer in de tekst voor komt ben je al goed bezig. Ook hoef je het zoekwoord niet precies zo in je tekst te verwerken als je hem gevonden hebt.

Bijvoorbeeld kopen elektrische fiets. Dat mag je ook best omdraaien naar elektrische fiets kopen. Dat werkt net zo goed. Je schrijft voor mensen en niet voor robots.

affiliate marketing tips 2019

 

Schrijf vier blogberichten op een dag.

Als je niet veel tijd hebt om met affiliate marketing bezig te zijn, dan kun je ook een dag in de maand in plannen om direct voor elke week van de maand een blog bericht te schrijven.

Je kunt dan alles in een dag klaar maken en vervolgens kun je deze teksten per week in plannen. Zo ben je maar heel even bezig met het bouwen van je business maar wordt er wel elke keer nieuwe content geplaatst.

Dit kan je ook helpen als je even geen inspiratie hebt. Je hoeft dan niet verplicht aan de slag te gaan als je er eigenlijk even geen zin in hebt. Hoe meer je vooruit werkt, hoe ruimer de tijd is dat je nieuwe content moet gaan schrijven.

Ook heb je als je alles in een dag af maakt, in principe de rest van de maand vrij. Het kan natuurlijk geen kwaad om meer te doen.

affiliate marketing tips 2019

Zet je teksten niet helemaal vol met affiliate links

Ik zie het heel vaak, de tekst bevat meer dan 10 links die naar het affiliate product linken en daarnaast komen er tussen de teksten ook nog Google AdSense advertenties voor. Wat je niet moet vergeten is, dat jij je teksten schrijft zodat ze gelezen worden.

Hou het daarom lekker clean zodat de teksten ook fijn leesbaar zijn. Zet vervolgens onderaan je tekst een link naar het product dat je wil gaan promoten. Als je teksten interessant genoeg zien, komen je bezoekers vanzelf bij het eind van je bericht.

Ook kun je voor je affiliate aanbod gebruik maken van de Sidebar. Zet hier een mooie banner neer met het product dat je promoot en hou de tekst goed leesbaar.

 

Ga door tot je minimaal een commissie hebt verdiend

De meeste beginnende affiliates stoppen al voordat ze ook maar een commissie hebben verdiend. Ze zien na een aantal weken dat ze niets verkopen en geloven er dan niet meer in.

Het kost nou eenmaal gewoon wat tijd voordat je wat gaat verkopen. Maar als je maar lang genoeg door gaat met het schrijven van waardevolle teksten, ga je op de lange termijn steeds meer bezoekers naar je website krijgen en krijg je dus ook steeds meer kans dat een van deze bezoekers het product gaat kopen dat jij promoot.

Affiliate marketing is gewoon een kwestie van volhouden. Als jij genoeg doorzettingsvermogen hebt om minimaal een jaar elke week een bericht te publiceren, is de kans heel groot dat je al wat verkocht hebt. Ga dus gewoon door en geef niet op. Zo wordt je een winnaar.

Spendeer niet te veel aandacht aan de lay-out van je website

Zo veel beginners maken deze fout. Ze spenderen uren aan het mooi maken van de website terwijl ze nog niet één bezoeker hebben gehad.

Elke beginner zou 200% gefocust moeten zijn op het schrijven van content voordat ze pas aan de slag gaan met de layout van de website. Van deze affiliate marketing tips voor 2019 is dit misschien wel een van de belangrijkste.

Er gaat gewoon zo veel tijd in zitten. Al die kostbare tijd kun je gewoon veel beter besteden aan het schrijven van goede teksten.

affiliate email marketing

Blijf altijd doorleren

Als je een affiliate marketing website gaat beginnen leer je al heel erg veel. Maar op een bepaald moment stopt dat en gaat alles zijn gangetje.

Wat je dan moet doen is je zelf nieuwe dingen aanleren. Zorg bijvoorbeeld dat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste SEO richtlijnen en kijk wat je concurrenten doen met de website.

affiliate marketing tips 2019

Investeer vooral als beginner in kennis

Als je nog niet begonnen bent met affiliate marketing of nog volop aan het experimenteren bent, kan ik je echt aanraden om een cursus te volgen. Veel beginners zijn maar wat aan het doen zonder dat ze enig idee hebben waar ze mee bezig zijn.

Met een affiliate marketing cursus leer je stap voor stap de weg naar succes kennen. Zelf heb ik de affiliate marketing revolutie gevolgd en weet ik nu precies wat ik moet doen om op lange termijn succesvol te zijn. Het kost je een beetje maar je krijgt er heel veel waarde voor terug. Met deze affiliate marketing tips 2019 kom je al een heel eind.

[cta id=”2011″ align=”none”]

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Zelf verdien ik een groot deel van mijn inkomsten via affiliate Marketing en werken we met ons team Keihard om ook andere affiliates en website-eigenaren te helpen met het behalen van meer online resultaat.
Als je net begint met affiliate marketing kan alle informatie nog behoorlijk lastig zijn te implementeren. Hier helpen we je dan ook graag bij. Dit doen we door handige tips en informatie te delen over alles wat te maken heeft met geld verdienen op het internet.
De beste manier om te beginnen met online geld verdienen is toch echt wel affiliate marketing. Ik raad je daarom ook zeker aan om de 5K Affiliate Marketing Blauwdruk GRATIS te downloaden.
Hier krijg je echt al heel veel goede informatie over hoe jij kunt beginnen met Affiliate Marketing.
Daarnaast is het ook een Absolute aanrader om de Affiliate Marketing Webinar van Corné Marchand en Robert Jansen GRATIS te volgen. RESERVEER DIRECT GRATIS JE PLEK!
Reactie plaatsen