Affiliate Marketing Revolutie 4.0 Review

Affiliate Marketing Revolutie 4.0 Review

Wil jij starten met de affiliate marketing revolutie? Lees dan eerst deze uitgebreide review. Als je wilt beginnen met affiliate marketing zijn er veel dingen die je moet weten voordat je daadwerkelijk aan de slag kunt.

Om dit te leren kun je natuurlijk verschillende manieren toepassen. Je kunt ervoor kiezen om alles zelf uit te zoeken van Google of YouTube, je kunt boeken lezen over affiliate marketing, maar je kunt er ook voor kiezen om een cursus te volgen.

Een goede betrouwbare cursus is de affiliate marketing revolutie. Hoewel we al eerder een review hebben geschreven over de affiliate marketing revolutie, willen we je met de nieuwe review de vernieuwde versie van de affiliate marketing revolutie uitlichten.

In deze review van de affiliate marketing revolutie 4.0 vertellen we je alle ins en outs van de nieuwe versie van de cursus. Er zijn een aantal dingen bijgekomen en ook zijn er een aantal dingen vernieuwd.

Een van de belangrijkste dingen om te weten voordat je de affiliate marketing revolutie gaat volgen is dat de cursus is gemaakt door een van de beste affiliate marketeers van Nederland. Zijn naam is Jacko Meijaard.

Hij verdient op sommige dagen meer dan 3000 euro per maand met zijn affiliate websites. Het is daarom zeker een goed idee om te luisteren naar de methode die hij mensen leert in zijn cursus.

Inhoudsopgave

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard is een succesvolle internet marketeer. Hij komt uit Zeeland. Op zijn 18e is hij begonnen met affiliate marketing en is inmiddels 10 jaar bezig.

Een lange tijd verdiende Jacko niet veel geld met affiliate marketing, maar dat is nu heel anders. Hij is uitgegroeid tot een van de meest verdienende affiliates van Nederland.

Omdat Jacko zo succesvol is geworden met geld verdienen op het internet, is hij uitgenodigd voor een interview in het AD.

Daar mocht hij vertellen hoe hij zo veel geld weet te verdienen op het internet. Hierdoor heeft hij natuurlijk veel publiciteit gekregen.

Een van de dingen die Jacko het liefste doet is genieten van zijn bedrijf en zijn vrijheid die hij daardoor heeft gekregen. Zo kan hij op vakantie wanneer hij wil en heeft hij vaak zijn vakantie al terugverdiend voordat hij terug is.

Natuurlijk wil jij dit ook en daarom ben je van plan om te starten met affiliate marketing.

Als je het direct goed wilt doen en ook zulke bedragen als Jacko wilt verdienen, geeft dat alle redenen om goed te luisteren naar zijn methode.

Inmiddels heeft hij meerdere cursussen en geeft hij ook privécoaching.

Met zijn cursussen en coaching heeft hij al veel mensen geholpen een fulltime inkomen te verdienen op het internet.

In korte tijd groeide zijn forum uit tot een van de grootste affiliate marketing fora van Nederland en zijn daar een tal van succesverhalen te lezen.

Het succes en de bekendheid van Jacko Meijaard

Jacko Meijaard heeft zich de laatste jaren flink bezig gehouden met affiliate marketing. Hij heeft van affiliate marketing zijn eigen droom project gemaakt om een stabiel, goed en een zogenaamd passief inkomen te krijgen.

In deze jaren heeft Jacko letterlijk iedere dag iets gedaan voor zijn business. Dit heeft geleid tot het feit dat hij een gigantisch maandelijks inkomen heeft en zich voorlopig geen zorgen hoeft te maken.

Toen dit gebeurde, werd dit uiteraard een populair onderwerp onder de mensen, omdat het succesverhaal van Jacko Meijaard te mooi klonk om waar te zijn.

Een jonge kerel die zijn opleiding niet eens heeft afgemaakt en zomaar op een doordeweekse dag op het strand kan liggen terwijl het geld maar binnen blijft stromen.

Dit alles is mogelijk vanwege affiliate marketing.
Jacko Meijaard heeft zelf een mijlpaal gehaald waarbij hij € 100.000 in 1 maand heeft binnengehaald.

Internetsuccesgids.nl

De website van Jacko is Internetsuccesgids.nl. Op deze website leer je alles over affiliate marketing en hoe je succesvol wordt op het internet.

Hier deelt hij veel tips en strategieen en is Internetsuccesgids het platform geworden voor iedereen die aan de slag wil gaan met affiliate marketing.

Via Internetsuccesgids.nl kun je namelijk ook terecht bij alle producten die Jacko in de loop van tijd heeft gemaakt. Een aantal van deze producten zijn:

 • De affiliate marketing revolutie
 • De affiliate marketing revolutie Masterclass
 • Het 10k Mindset programma
 • De 10k club van Jacko Meijaard (nieuw)
 • Het internetsuccesgids forum

Als je net begint met affiliate marketing, is het dan ook raadzaam om de cursussen van Jacko in de bovenstaande volgorde te volgen. Op deze manier heb je de meeste kans om succesvol te worden.

Wat is de affiliate marketing revolutie?

De affiliate marketing revolutie is een vernieuwde versie van de vorige affiliate marketing revolutie.

Als je aan de slag gaat met affiliate marketing kom je er al snel achter dat er in korte tijd veel kan veranderen in de internetmarketing industrie.

Dat is natuurlijk genoeg reden voor Jacko om ook regelmatig zijn cursus een nieuwe update te geven.

In de affiliate marketing revolutie wordt je stap voor stap geholpen om je eerste affiliate marketing website online te krijgen en leer je alle stappen die Jacko zelf ook heeft gezet om succesvol te worden op het internet.

Een van de grootste voordelen van zijn cursus is dat het een video cursus is. Je kijkt namelijk mee op het scherm van Jacko en kunt zo iedere stap bekijken en nadoen bij je eigen website.

Voor iedere beginner is het een goed idee om de affiliate marketing revolutie te volgen, omdat je website valt of staat bij de basis.

Wat leer je precies in de cursus?

De cursus is opgebouwd in modules. Met de affiliate marketing revolutie heb je de mogelijkheid om twee verschillende wegen te volgen.

De eerste manier is met behulp van het thema Marketheme dat is gemaakt door Jacko en een vriend. In dit thema is alles al goed voor je ingesteld en is het voor jou als beginnend affiliate supermakkelijk om je eerste website tot een succes te maken.

Bron: Affiliate Marketing Revolutie cursus

Je bent dan namelijk direct voorzien van alle tools die je nodig hebt.

De tweede manier is om je eigen WordPress website te maken met een eigen gekozen thema. Als je kiest voor deze methode is het belangrijk om te weten dat je naast het starten van je website nog een aantal tools moet aanschaffen.

Als je naar de kosten kijkt, is het Marketheme thema uiteindelijk een goedkopere optie. Alle tools bij elkaar kosten namelijk meer geld dan het thema dat alle tools al heeft. Zelf heb ik gekozen om toch mijn eigen WordPress website te maken omdat ik dit graag wilde leren.

De opbouw van de affiliate marketing revolutie

De affiliate marketing revolutie heeft in totaal 79 pagina’s. Deze pagina’s zijn vervolgens weer onderverdeeld in verschillende modules.

Op deze manier is het heel prettig om de cursus te volgen, omdat je zo stap voor stap naar een complete affiliate marketing website kunt toewerken.

Bij elke module word je gevaagd om een bepaalde actie te ondernemen. Als je dit gedaan hebt, ga je vervolgens verder met de volgende module.

Inspiratie & Motivatie

Om succesvol te worden met affiliate marketing is je mindset ontzettend belangrijk. Het kan namelijk een behoorlijke tijd duren voordat je geld gaat verdienen met affiliate marketing.

Affiliate Marketing Revolutie review
Bron: Affiliate Marketing Revolutie cursus

Dan is het wel belangrijk dat jij de kracht hebt om door te gaan als het moeilijk wordt. In de module Inspiratie & Motivatie wordt je alvast warm gemaakt voor wat er allemaal mogelijk is met affiliate marketing en bestaat uit de volgende titels:

 • Introductie
 • Het is mogelijk
 • Denk niet in kosten
 • Focus je op 1 website
 • Stel regels aan jezelf
 • Geen tijd hebben bestaat niet
 • Nieuwe gewoontes aanleren
 • Kijk niet van dag tot dat
 • Maak het jezelf niet te moeilijk
 • Onderneem actie.

Samenvatting

Om deze module kort samen te vatten gaat het erom dat je gelooft dat het mogelijk is om geld te verdienen op het internet.

Het kan zijn dat het voor jou nu nog een droom lijkt en dat je niet zeker weet of het allemaal wel echt is. Daarnaast is het belangrijk om bij affiliate marketing niet te denken in kosten, maar in investeringen.

Om succesvol te worden met affiliate marketing heb je nou eenmaal een goede cursus nodig en de juiste tools die het werk makkelijker maken. Daarnaast stappen veel beginners veel te snel over naar een tweede website.

De kans is dan groot dat je je focus verliest en beide sites nog maar half aandacht geeft.

Het is daarom voor jou als beginner een veel beter idee om eerst de focus te leggen op één website, totdat je er geld mee verdient.

Daarnaast moet je er ook voor zorgen dat je regels aan jezelf stelt. Zeg tegen jezelf dat je iedere week minimaal 2 blogberichten plaatst op je website en doe dat ook.

Iedereen kan wel twee uurtjes vrij maken per dag om aan een website te werken. Dan wordt het vanzelf een gewoonte.

Module 1: Starten met Affiliate Marketing

In de eerste module maak je kennis met affiliate marketing en krijg je uitleg over welke producten je kunt promoten.

Ook leer je hier direct hoe jij een website kunt maken met Neostrada en hoe jij je eerste domeinnaam registreert.

Als je ervoor kiest om met Marketheme aan de slag te gaan krijg je hier ook uitleg over hoe je marketheme op je website installeert.

Affiliate Marketing Revolutie review
Bron: Affiliate Marketing Revolutie cursus

Als je niet kiest voor marketheme krijg je uitleg over hoe jij je WordPress website installeert en daar een thema opzet.

Daarnaast moet je als je een eigen website maakt met WordPress ook een aantal instellingen goed zetten. Ook dit wordt je voorgedaan in deze module.

Module 2: Website inrichten

In de tweede module ga je aan de slag met de vormgeving van je website. Je gaat een logo maken, pagina’s aanmaken, je menu maken, aan de slag met je eerste homepagetekst en je krijgt uitleg over het verschil tussen een pagina en een blog.

Affiliate Marketing Revolutie review
Bron: Affiliate Marketing Revolutie cursus

Als je ervoor kiest om met Marketheme aan de slag te gaan leer je ook direct hoe je een CTA (Call to Action) box moet instellen en hoe je een top bar maakt. Na deze module heb je je website al voor het grootste gedeelte ingericht.

Module 3: Hoog scoren in Google

Om gevonden te worden in de zoekmachines, is het belangrijk om te weten waar jouw potentiële bezoekers naar zoeken.

Daarnaast zijn ook een aantal instellingen belangrijk om aan te passen om je kansen te vergroten om goed te scoren in de zoekmachines.

Affiliate Marketing Revolutie review
Bron: Affiliate Marketing Revolutie cursus

In de derde module leer je eerst wat SEO (Search engine Optimization) eigenlijk is, Leer je hoe je zoekwoorden kunt vinden.

Stel je de permalinks structuur goed in en installeer je de Yoast SEO plugin. Ook krijg je een uitleg over hoe je afbeeldingen kunt optimaliseren zodat je daar ook mee kunt scoren in de zoekmachines.

Module 4: Website Live zetten

In de vierde module ga je aan de slag met het live zetten van je website. Als het goed is, heb je alle voorgaande modules gevolgd, dan heb je al een website die klaar is om online te gaan.

Module 4: Website Live zetten
Bron: Affiliate Marketing Revolutie cursus

In deze stap leer je precies hoe jij jouw eerste website live kunt zetten zodat er ook bezoekers naar je website kunnen komen.

Module 5: Meten is weten

In de vijfde module ga je aan de slag om Google Analytics op je website te plaatsen. Dit is belangrijk want zo weet je of er al bezoekers naar je website komen of nog niet.

Bron: Affiliate Marketing Revolutie cursus

Ook kun je met Google Analytics precies zien waar je bezoekers vandaan zijn gekomen en wat ze op je website hebben gedaan.

Module 6: Puntjes op de I.

Om ervoor te zorgen dat jouw website er perfect bij staat, ga je hier nog de puntjes op de I zetten. In deze module gaat het dan ook om het toevoegen van categorieën aan je website en het instellen van zogeheten breadcrumbs.

Module 6: Puntjes op de I.
Bron: Affiliate Marketing Revolutie cursus

Ook krijg je in deze module uitgelegd hoe jij in je menu een CTA kunt plaatsen.

Module 7: Afronding

Als je bij module 7 aangekomen bent, betekent het dat jij de cursus bijna met succes hebt afgerond. Het is nu enkel nog zaak om te zorgen dat je weet wat je verder nog moet doen.

Module 7: Afronding
Bron: Affiliate Marketing Revolutie cursus

Hier leer je over het belang van nieuwe blogs blijven schrijven voor je website en krijg je de mogelijkheid om een Clarity Call in te plannen. Hiermee kun je daarna starten met de 10k club coaching van Jacko. Dit is niet verplicht.

Na het volgen van de modules

Heb je al deze bovenstaande modules van de affiliate marketing gevolgd? Dan heb je nu een website live staan, met het Marketheme. Dit thema is ontworpen voor leden van de Affiliate Marketing Revolutie.

Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om je website te maken met behulp van WordPress. Zelf heb ik gekozen voor deze methode.

Website maken met WordPress

Als je niet wilt werken met het Marketheme om welke reden dan ook, dan heb je binnen de cursus ook nog de mogelijkheid om een affiliate website met behulp van WordPress te maken. Zelf heb ik gekozen voor deze methode. Dat werkt voor mij prima.

Instructies 1: Je website zonder Marketheme

Om een website te kunnen beginnen, heb je webhosting en een domeinnaam nodig. In deze module leer je hoe je bij Neostrada webhosting kunt kopen en hoe jij je eerste domeinnaam kunt registreren.

Affiliate marketing revolutie

Nadat jij je webhosting en domeinnaam hebt geregeld, ga je aan de slag met WordPress installeren op je website.

Instructies 2: WordPress goed instellen

Nadat je WordPress hebt geïnstalleerd op je website, is het belangrijk om direct al een paar instellingen te veranderen. Een van die instellingen is bijvoorbeeld de Permalinks.

Affiliate marketing revolutie

Ook ga je hier aan de slag om enkele plug-ins en een WordPress Thema te installeren.

Instructies 3: Google is je vriend

Om ervoor te zorgen dat jij veel bezoekers naar je website krijgt, is het belangrijk de nodige kennis te krijgen van SEO.

Instructies 3: Google is je vriend

In deze module ga je aan de slag om de nodige SEO-kennis te krijgen. Zo leer je over het principe van seo en hoe je zoekwoorden/onderwerpen kunt vinden om over te schrijven op je website

Instructies 4: Geld verdienen met je website

In deze module leer jij hoe jij geld kunt verdienen met je website en welke verdienmodellen je kunt toepassen.

Instructies 4: Geld verdienen met je website

Ook leer je hier hoe jij het beste kunt zorgen dat bezoekers van je website op jouw affiliate links klikken.

Instructies 5: The Money is the list

In deze module ga je aan de slag met email marketing. Je krijg uitgelegd, hoe jij nog meer geld kunt verdienen met affiliate marketing door email marketing toe te passen.

Instructies 5: The Money is the list

In de instructies, raad Jacko aan om met Enormail aan de slag te gaan. Hiermee kun je geautomatiseerde emails versturen naar je mailinglijst.

Zelf maak ik gebruik van GetResponse omdat je hiermee naar mijn inzicht meer mogelijkheden hebt.

Instructies 6: Leads Scoren

Als je eenmaal een email marketing provider hebt gekozen, wil je natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen zich aanmelden op jouw mailinglijst.

In deze module leer je hoe je leadpages kunt gebruiken om goede landingspagina’s te maken.

Extra module: Teksten uitbesteden

Als je zelf geen goede schrijver bent, kun je in deze module aan de slag gaan met het uitbesteden van je teksten. Hiervoor heb je verschillende opties.

Ook is het mogelijk om jouw teksten door ons te laten schrijven. Wij bieden namelijk deze dienst aan.

Affiliate Marketing Revolutie Masterclass

Na de affiliate marketing revolutie heb je ook nog de mogelijkheid om de Masterclass te volgen.

Het voordeel hiervan is dat je niet er met de AMR (affiliate marketing revolutie) niet alleen voor staat, maar daarnaast ook vragen kunt stellen over de cursus aan Jacko zelf.

Hoewel je met de affiliate marketing revolutie al een heel eind komt, kan het voor sommige mensen aantrekkelijker zijn om de Masterclass te volgen in plaats van de gewone AMR te volgen.

Het kan namelijk zijn dat jij meer behoefte hebt aan begeleiding.

In principe zijn de twee cursussen vrijwel gelijk. Alleen krijg je bij de masterclass meer hulp.

10k mindset programma

Omdat bij affiliate marketing het hebben van de juiste mindset voor een groot deel je succes bepaald, heeft Jacko Meijaard een cursus ontwikkelt die volledig gaat over hoe jij de juiste mindset krijgt om succesvol te worden.

Veel beginnende affiliates hebben deze mindset nog niet en geven daarom te snel op.

Met de 10k mindset cursus zorgt Jacko ervoor dat jij alle drempels en obstakels kunt overwinnen zodat de kans groter wordt dat jij succes hebt met affiliate marketing.

Een van de belangrijkste elementen daarvan is dat je moet geloven dat het echt mogelijk is.

10k club van Jacko Meijaard

Recent geleden is er een nieuwe cursus toegevoegd aan het platform van Internetsuccesgids.nl. Namelijk de 10k Club.

In dit programma krijg je persoonlijke uitgebreide privécoaching van Jacko. Hiermee is de kans groot dat je nog sneller succesvol wordt met affiliate marketing dan wanneer je de AMR volgt.

Om in aanmerking te komen voor de 10k club van Jacko moet je eerst een Clarity Call inplannen.

In dit telefoongesprek wordt beoordeeld of jij het in je hebt om te gaan voor maximaal succes en of Jacko Meijaard je kan helpen.

Van de mensen die zich hebben aangemeld voor de 10k club, is vrijwel iedereen snel succesvol geworden.

Maar ook met de AMR zijn er al heel veel succesverhalen geschreven.

Forum van Internetsuccesgids

Als je aan de slag gaat met een van de cursussen van Jacko Meijaard sta je er niet alleen voor. Internetsuccesgids.nl heeft namelijk ook een eigen affiliate marketing forum.

Op dit forum kun je tijdens het volgen van de cursus allerlei vragen stellen om zo sneller je doelen te behalen.

Inmiddels zijn er meer dan 10.000 mensen actief op het forum en krijg je vragen die je stelt over het algemeen snel beantwoordt.

Juist doordat je zo veel hulp krijgt van andere affiliates, wordt het heel makkelijk om succesvol te worden.

Nogmaals wil ik je wel vertellen dat als jij niet de juiste mindset hebt, de kans groter is dat je opgeeft.

Het kan namelijk een behoorlijke tijd duren voordat je resultaat ziet van alle werk dat je hebt gedaan.

Ook in de affiliate marketing revolutie krijg je al wat lessen over de juiste mindset zodat je in ieder geval de cursus zonder moeite kunt doorlopen.

Resultaten van Jacko Met affiliate marketing

Als je Jacko volgt op zijn social media profielen zie je regelmatig dat hij een update plaatst over zijn inkomsten met affiliate marketing.

Sommige mensen zullen dat als vervelend ervaren en andere mensen zullen het zien als motivatie.

Het geld dat Jacko namelijk verdient met affiliate marketing in één dag, moeten de meeste mensen een maand of zelfs meer voor werken.

Maar Jacko heeft absoluut een goede strategie en kan ook aantonen dat zijn methode werkt.

Als je ook wilt toe werken naar dit soort bedragen en als je dagelijks goed geld wilt verdienen, raad ik je zeker aan om de methode van Jacko te leren.

Ook ik heb de affiliate marketing revolutie cursus gevolgd en ben blij dat ik dat gedaan heb. Het heeft mijn leven voorgoed veranderd.

Werkt de methode van Jacko Meijaard echt?

Zelf heb ik uiteraard ook de cursus gevolgd en was ik voordat ik ermee begon heel sceptisch over.

Ik geloofde nog niet dat het mogelijk was om geld te verdienen met affiliate marketing en heb daarom lang gewacht voordat ik aan de slag ging met de affiliate marketing revolutie.

Wel had ik me al een keer aangemeld voor de mailinglijst van Jacko Meijaard waarin steeds duidelijker werd hoe goed zijn methode werkt.

Na een tijd heb ik dan toch besloten om € 47,- euro uit te geven voor de cursus en ermee aan de slag te gaan.

Dankzij dat besluit verdien ik nu geld op het internet en ben ik niet meer afhankelijk van een baan.

Internet succesgids Forum

Als je aan de slag gaat met affiliate marketing, is de kans groot dat je ook na het volgen van de cursus nog dingen tegen komt waarvan je geen idee hebt wat je moet doen. Een groot voordeel van de affiliate marketing revolutie is dat er ook een enorm forum bij zit. Hier zijn meer dan 10.000 affiliates actief die klaar staan om je te helpen met je vragen.

Het enige wat je dan hoeft te doen is een topic aanmaken en daar je vraag te stellen. In veel gevallen heb je binnen een uur al een reactie of zelfs meerdere reacties.

Zo weet je zeker dat je er nooit alleen voor staat en is de kans op succes megagroot dankzij deze cursus.

Wil je graag met affiliate marketing aan de slag gaan? Dan is er één zekerheid: je hebt hier de nodige kennis voor nodig.

Zonder de juiste kennis ben je simpelweg niet in staat om succesvol met affiliate marketing van start te gaan? Maar, hoe kun je nou aan deze kennis komen?

Je hebt daar hedendaags meerdere mogelijkheden voor, waaronder de Affiliate Marketing Revolutie cursus.

Deze cursus werd al een tijdje geleden uitgebracht; vanaf dat moment is deze cursus eigenlijk al populair gebleken.

Die populariteit heeft er zelfs voor gezorgd dat deze cursus tot op nu nog steeds de populairste affiliate marketing cursus is. Ja, zeker; zelfs de komst van het voor altijd vrij e-book van Robert Jansen heeft daar geen verandering in aangebracht.

Maar, is de Affiliate Marketing Revolutie betrouwbaar? Dat is de vraag die in dit artikel centraal staat. Op die vraag geef ik graag een uitgebreid antwoord, waarbij ik óók naar de ontwikkelaar van deze cursus kijk.

Ook kijk ik naar de betaalmogelijkheden die je hebt, of er sprake is van een garantie en waar je verder rekening mee moet houden.

Na het lezen van dit artikel weet je in ieder geval of de Affiliate Markering Revolutie betrouwbaar is. Twijfel je op dit moment of je je voor deze cursus aan moet melden?

Door wie is de Affiliate Marketing Revolutie cursus ontwikkeld?

Als je met affiliate marketing aan de slag wilt gaan, heb je daar dus de nodige kennis voor nodig. Daarnaast is het ook wenselijk dat je een goed idee hebt, aangezien de concurrentie in de afgelopen jaren vrij hevig geworden is. Veel digitale ondernemers richten zich hedendaags op dit online verdienmodel; ik kan maar al te goed begrijpen waarom.

Iemand die dat ook kan begrijpen, is Jacko Meijaard. Hij is namelijk de ontwikkelaar van deze cursus én heeft zelf ook al jarenlang ervaring met affiliate marketing.

Juist door deze ervaring was hij in staat om deze cursus te ontwikkelen; in mijn ogen is hij zeker de juiste persoon om een cursus over affiliate marketing te ontwikkelen. Hij heeft namelijk veel kennis opgedaan én hij had ook bijzonder veel ervaring.

Maar, wie is Jacko Meijaard nou precies? Jacko Meijaard is een relatief jonge ondernemer uit Zeeland. Op jonge leeftijd ontdekte hij al dat hij een grote voorliefde voor digitaal ondernemen had.

Onder andere daardoor besloot hij om op jonge leeftijd verschillende online verdienmodellen uit te proberen. Al snel kwam hij met affiliate marketing in contact; daar is hij verder ook nooit meer van af gestapt.

In de afgelopen jaren heeft Jacko Meijaard veel succesvolle affiliate website op weten te richten. Daarnaast is hij ook nog zijn eigen onderneming begonnen; de Internet Succes Gids.

Met deze onderneming probeert hij om andere ondernemers te helpen; zo heeft hij ook de 10K club opgericht. Alleen succesvolle ondernemers krijgen toegang tot deze club. Hiermee probeert Jacko om zijn 10K club zeer exclusief te houden.

Is Jacko Meijaard betrouwbaar te noemen?

Het mag duidelijk zijn; Jacko Meijaard is een vrij succesvolle digitale ondernemer. Hij heeft veel geld verdiend en hij doet er momenteel alles aan om andere digitale ondernemers te helpen.

In mijn ogen is dat een zeer nobel streven, maar gaat Jacko Meijaard dit ook goed af? Ja, dat is zeker het geval.

In de afgelopen jaren heeft hij vrij veel ondernemers weten te helpen. Dit heeft hij onder meer met de Affiliate Marketing Revolutie cursus gedaan, maar ook met zijn 10K club en aanverwante online diensten.

In de wereld van de internetmarketing is Jacko Meijaard in ieder geval uitgegroeid tot een bepalende speler.

Is hij daardoor ook betrouwbaar te noemen? Ja, zonder enige twijfel. Ik durf mijn handen in het vuur te steken voor de betrouwbaarheid van Jacko Meijaard.

Als je via het internet op zoek naar meer informatie gaat, vind je bovendien al snel meer informatie over hem. Zo kun je meerdere interviews met hem vinden en kom je ook al snel op zijn eigen websites uit.

Op deze websites vind je ook alle informatie waar je mogelijk naar op zoek kunt zijn. Je kunt hierbij denken aan zijn adresgegevens, aan zijn contactgegevens en aan zijn KvK nummer. Ook op dit vlak weet Jacko Meijaard dus veel vertrouwen en transparantie uit te stralen.

Hoe kun je je aanmelden voor de Affiliate Marketing Revolutie?

In mijn ogen is Jacko Meijaard 100% betrouwbaar te noemen. Bovendien is hij vakkundig, weet hij waar hij het over heeft en is hij zelf ook zeer succesvol. Juist doordat hij zelf zo succesvol met affiliate marketing is, is hij ook de juiste man om een dergelijke cursus te ontwikkelen.

Dan kun je dit makkelijk doen via de website van Jacko Meijaard. Via deze website hoef je slechts enkele gegevens in te vullen, waarbij je ook direct de betaling af kunt ronden.

Nadat je voor deze cursus betaald hebt, krijg je een link in jouw mailbox. Via deze link krijg je direct toegang tot de lessen van de Affiliate Marketing Revolutie. Al deze lessen zijn te vinden in een online dashboard en zijn vormgegeven in de vorm van een video.

Hoe kun je betalen voor de Affiliate Marketing Revolutie?

Wil jij graag online een inkomen op gaan bouwen? Dan is het interessant om te kiezen voor affiliate marketing. De mogelijkheden bij dit online verdienmodel zijn namelijk eindeloos, terwijl jezelf niet al te veel risico’s hoeft te lopen.

Zo heb je niks van doen met klantenservice, hoef je geen voorraad aan te houden en hoef je ook geen duur kantoorpand te huren.

Om succesvol met affiliate marketing van start te kunnen gaan, is het dus aan te raden om te investeren in de Affiliate Marketing Revolutie.

Welk bedrag moet je nou voor deze cursus vrijmaken? Je kunt rekening houden met een investering van slechts 47 euro. In mijn ogen is dit bedrag écht aan de lage kant; het bedrag van 47 euro heb je namelijk binnen de kortste keren alweer terugverdiend.

Hoe je voor deze cursus kunt betalen? Nou, je kunt eigenlijk uit alle gangbare betaalmogelijkheden kiezen. Op het moment dat je je aan het aanmelden bent, kun je direct een keuze voor de betreffende betaalmogelijkheid maken.

Biedt Jacko Meijaard nog een garantie?

Bij veel online cursussen kun je van een garantie profiteren. In dat geval kun je – bijvoorbeeld tot 14 dagen na aankoop – jouw volledige aankoopbedrag retour vragen. Heeft Jacko Meijaard ook gekozen voor een dergelijke garantie? Ja, zeker.

Jacko Meijaard is volledig overtuigd van zijn eigen cursus. Ook daardoor durft hij het aan om een garantieperiode van maar liefst 30 dagen aan te bieden.

Gedurende deze 30 dagen – ingaand vanaf het moment van aankoop – kun je jouw aankoop retourneren.

In dat geval krijg je het volledige aankoopbedrag van Jacko Meijaard retour; je loopt dus in principe geen risico als je je voor de Affiliate Marketing Revolutie cursus aanmeldt!

Wat vinden andere cursisten van de cursus?

Zoals ik eerder in dit artikel al zei: de cursus van Jacko Meijaard is de populairste affiliate marketing cursus. Het is dan ook niet geheel verwonderlijk dat je op het internet vrij veel reviews en beoordelingen over deze cursus kunt vinden.

Zijn deze beoordelingen en reviews nou positief te noemen? Ja, zeker. Bijna alle beoordelingen die je op het internet kunt vinden, zijn superpositief.

Zo roemen veel mensen de inhoud van de cursus, terwijl ook veel mensen te spreken zijn over Jacko Meijaard. Al met al zijn de beoordelingen over de Affiliate Marketing Revolutie cursus superpositief te noemen.

In mijn ogen is ook dat veelzeggend voor de betrouwbaarheid én kwaliteit van deze cursus!

Eindconclusie: is de Affiliate Marketing Revolutie cursus betrouwbaar?

Ja, zonder enige twijfel is de Affiliate Marketing Revolutie cursus superbetrouwbaar te noemen. De cursus kan op veel positieve beoordelingen rekenen, terwijl Jacko Meijaard zelf ook superbetrouwbaar en transparant is.

Je vindt op het internet veel informatie over hem en je kunt op zijn website ook veel informatie over hem vinden.

Moraal van het verhaal: je kunt je zonder enige twijfel voor deze cursus aanmelden. Heb je daar wel oren naar? Dan hoef je eigenlijk maar één ding te doen: je direct aan te melden voor de Affiliate Marketing Revolutie cursus.

Hier hoef je slechts 47 euro voor te betalen, terwijl je ook nog gebruik kunt maken van een lange garantieperiode. Gedurende een termijn van 30 dagen kun je altijd nog van de aanmelding/aankoop afzien. Hoe prettig is dat?

Wil je bovendien direct een vliegende start met affiliate marketing maken? Dan is het ook aan te raden om gebruik van onze diensten te maken.

Vanuit Writgo schrijven wij namelijk de beste content voor affiliate websites. Wil jij direct bezoekers naar jouw website trekken? Wil je direct commissies gaan scoren? Neem dan met ons contact op om de mogelijkheden hiervoor te bespreken!

Welke resultaten kun je behalen door het volgen van de cursus?

Op het forum van internet succesgids lees je veel succesverhalen van mensen die na het volgen van de cursus commissies verdienen met hun website.

Voor sommige mensen duurde het een half jaar voordat ze geld verdiende en voor anderen slechts 2 maanden.

Een ding is in ieder geval zeker en dat is dat de affiliate marketing revolutie voor veel beginners heeft gezorgd dat ze nu geld verdienen op het internet.

Jacko zelf verdient natuurlijk superveel geld met affiliate marketing.

Zo post hij regelmatig zijn dagelijkse omzet met affiliate marketing op social media. In een dag weet hij maar liefst bijna 3600 euro te verdienen met zijn websites.

Daarnaast zijn er ook veel andere beginnende affiliates die beste bedragen verdienen.

Om je een beeld te geven van hoe veel mensen verdienen met affiliate marketing, laat ik je graag een paar afbeeldingen zien:

Geld verdienen met affiliate marketing

Zoals je ziet, is er behoorlijk wat geld te verdienen met affiliate marketing en zijn er veel beginners die dankzij de cursus hun eerste commissies verdienen.

Als je de methode van Jacko volgt is het slechts een kwestie van tijd voordat je geld gaat verdienen.

Natuurlijk is het daarbij wel belangrijk dat je zelf ook doet wat ervoor nodig is om succesvol te worden.

Ook heeft Jacko eens verteld een video wat affiliates verdienen die zijn product “de affiliate marketing revolutie” Promoten. Ook die maandelijkse bedragen zijn niet mis.

Daarnaast verdien ik zelf ook regelmatig commissies dankzij de affiliate marketing revolutie.

Inmiddels verdienen we bij Writgo ook een fulltime inkomen met affiliate marketing en hebben we verschillende projecten tot een succes weten te maken.

Wat zijn de voordelen van de affiliate marketing revolutie?

Een van de grootste voordelen van de affiliate marketing revolutie vind ik persoonlijk dat alles heel goed en duidelijk is uitgelegd.

Zelfs als je nog nooit een website hebt gemaakt, kun je aan de slag met de affiliate marketing revolutie.

Een ander groot voordeel is dat je na het volgen van de cursus helemaal klaar bent om je weg te vervolgen naar een winstgevende website.

In principe weet je precies wat je moet doen om commissies te verdienen. Wat ook een heel groot voordeel is, is dat je al je vragen tijdens en na het volgen van de cursus kunt stellen op het Forum van Internet succesgids.

Hier krijg je alle hulp die je nodig hebt om verder te komen.

Ook Jacko zelf is daar behoorlijk actief en doet zijn best je ook na het volgen van de cursus nog verder te helpen.

Zijn er ook nadelen?

Natuurlijk zijn er ook nadelen die ik heb ervaren in de cursus. Een van de grootste nadelen van de cursus is dat het puur een beginnerscursus is.

Dat betekent dat je nadat je de affiliate marketing revolutie gevolgd hebt, nog niet alle kennis in huis hebt om oneindig mee door te gaan.

Hoewel de cursus voor beginners zeer compleet is, heb je er als je al wat verder bent en commissies verdient niet meer zo veel aan.

Er wordt namelijk niets vertelt over hoe je je conversiepercentage kunt optimaliseren, hoe je meer resultaat haalt uit je email marketing en hoe je social media kunt toepassen om je business te laten groeien. Hiervoor moet je dan weer een nieuwe cursus volgen.

Als jij al een tijdje bezig bent met affiliate marketing, is de affiliate marketing revolutie wellicht niet de beste keuze.

Een goed alternatief is dan Voor altijd vrij van Robert Jansen of de Affiliate marketing VIP of Masterclass.

Daarnaast wordt er in de cursus verteld dat je makkelijk binnen 3 maanden een paar honderd euro kan verdienen als je de stappen van de cursus hebt gevolgd.

Maar als je een absolute beginner bent is de kans heel klein dat jij binnen een korte tijd veel geld gaat verdienen of überhaupt geld gaat verdienen.

Het kan zo maar een half jaar tot een jaar duren voordat jij je eerste commissie hebt verdiend.

Uiteindelijk is de strategie zeker de moeite waard.

Ook als je een absolute beginner bent is de affiliate marketing revolutie cursus zeker een goed begin.

Wat kost de affiliate marketing revolutie?

Om aan de slag te gaan met de affiliate marketing revolutie betaal je eenmalig € 47,-.

Daarna heb je levenslang toegang tot de cursus en profiteer je ook van alle updates die worden toegevoegd. Normaal gesproken kost de cursus 147,- euro, maar Jacko heeft deze prijs al een tijd niet meer gebruikt.

Hoe lang de cursus nog voor € 47,- euro te krijgen is, weet ik niet. Als je kijkt naar welke waarde de cursus biedt, is €47,- euro natuurlijk supergoedkoop.

Ook als je kijkt naar wat mensen ervoor terugkrijgen, verdienen ze het 100 × terug.

Daarom vind ik eigenlijk dat de affiliate marketing veel te goedkoop wordt aangeboden, maar het is natuurlijk wel mooi dat jij daarvan kunt profiteren.

30 dagen niet goed geld terug garantie

Als je aan de slag gaat met de affiliate marketing, kun je ervoor kiezen om direct € 47,- euro te betalen voor de hele cursus of eerst een proefversie aan te schaffen voor 1 euro.

Bij de proefversie krijg je toegang tot de eerste module. Zo kun je kijken of het iets voor je is en of het je wat lijkt om affiliate marketing te leren.

Het maakt niet uit of je bent begonnen met 1 euro over 47 euro. In beide gevallen heb je een 30 dagen niet goed geld terug garantie.

Mocht de cursus je om welke reden dan ook niet bevallen, krijg je je geld terug van Jacko. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is hem een mail te sturen.

Korting op de affiliate marketing revolutie

Zoals ik al aangaf zit er momenteel een beste korting op de affiliate marketing revolutie.

Daarnaast krijg je als je direct aan de slag gaat met de affiliate marketing revolutie ook nog eens een paar mooie bonussen erbij.

Hierdoor wordt de prijs van 47,- helemaal laag. Maar goed, voor Jacko is mensen helpen succesvol te worden belangrijker dan geld verdienen via zijn cursussen, dus dat is voor jou mooi meegenomen.

Ga jij aan de slag met de Affiliate Marketing Revolutie? Dan heb je twee mogelijkheden. Je kunt de eerste module van de affiliate marketing uitproberen voor maar € 1,10.

Zo kun je eerst kijken of de cursus is wat je ervan verwacht. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om direct met de volledige versie van de cursus aan de slag te gaan (meest gekozen)

Over de Auteur

Wij zijn Writgo.nl! Een gepassioneerd schrijversteam dat dagelijks voor je klaar staat om al je content te schrijven. Naast het schrijven van content voor onze klanten delen we ook op deze website met regelmaat interessante dingen die gaan over het online ondernemerschap en online geld verdienen. Hiermee hopen we ook mensen die nog niet begonnen zijn, warm te krijgen voor het starten van een eigen business.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]