affiliate marketing revolutie ervaringen
17 november 2018 

affiliate marketing revolutie ervaringen

Het is iets wat waarschijnlijk te mooi klinkt en waarvan je denkt dat kan gewoon niet. Een business opzetten zonder er iets voor te hoeven doen en toch geld verdienen.  Je hebt waarschijnlijk echt al meerdere malen op websites of social media producten of advertenties voorbij zien komen. Ik heb veel ervaringen over de affiliate marketing revolutie gehoord, en alles is positief.

Deze geven dan aan dat dit mogelijk is. Nou vaak is dit grote onzin, en is het bedacht door mensen die alleen maar geld aan je willen verdienen, dan dat jij wat verdient. Dit is wat veel mensen ook denken bij de “ Affiliate Marketing Revolutie” van Jacko Meijaard. Dit kost €47 en is net zo'n product waarvan je denkt:” daar gaan we weer”. Toch zijn er veel mensen die het hebben uitgeprobeerd. Het blijkt dus nadat ik het zelf ook heb ondervonden, dat het echt waar is.

Ik ben zelf net als alle andere meer dan tevreden. In onderstaand artikel zal ik je dan ook beter toelichten waarom. De Affiliate Marketing Revolutie ervaringen bespreek ik graag met jou.

 

Wat is affiliate marketing?

Het is natuurlijk eerst handig om te weten wat affiliate marketing is. Ik kan natuurlijk wel met de deur in huis vallen en een heel verhaal ophangen. Ik kan natuurlijk wel meteen een review geven, maar als je niet eens weet waar ik over praat dan heb je er natuurlijk niets aan.

Affiliate marketing is een vorm van internetmarketing, waarbij mensen (de affiliates) producten van andere mensen online adverteren en hier een vergoeding voor krijgen. Je wordt dus betaald om reclame te maken voor iemand anders.

Er zijn verschillende manieren waarop affiliate marketing wordt uitbetaald. De volgende manieren zijn mogelijk:

  • Je ontvangt per klik een vergoeding
  • Of je ontvangt een vergoeding als je mensen door linkt en die iets kopen
  • Ook kun je een bedrag ontvangen als mensen de pagina bezoeken
  • Je ontvang een bedrag als mensen zich aanmelden

Of je nu als wat wijzer bent dat weet ik niet. Weet je bijvoorbeeld al waarvoor je dan reclame kunt maken? Het kunnen producten zijn van mensen die je kent. Maar het kunnen ook producten zijn van jezelf.

Dit zijn veel vragen die ik en andere zichzelf stelde voor ze eraan begonnen. Uit de ervaringen van Affiliate Marketing Revolutie blijkt dus ook dat dit door Jacko Meijaard zeer duidelijk wordt uitgelegd.

[maxbutton id=”1″ ]

Hoe is Affiliate Marketing Revolutie opgebouwd?

De opbouw van de methode waar Affiliate Marketing Revolutie uit is opgebouwd is zeer netjes. Het is erg overzichtelijk. Je volgt kleine stappen en deze lopen en vloeien makkelijk in elkaar over. Het is in diverse video's uitgelegd. Uit de ervaringen van Affiliate Marketing Revolutie blijkt ook dat dit zeer gewaardeerd wordt. Het is interessant en duidelijk uitgelegd.

Het hele programma van Affiliate Marketing Revolutie bestaan uit vijf modules. Je leert in de eerste de basis van affiliate marketing. Je krijgt met mooie praktijkvoorbeelden uitleg over affiliate marketing, wat ik je net in een notendop heb uitgelegd. Je krijgt een link zodat je er gelijk geld mee kunt verdienen. Mensen laten in hun ervaringen met Affiliate Marketing Revolutie ook blijken dat ze dit zeer waarderen.

In de tweede module worden alle technische aspecten behandeld. De Technische noodzaken worden naar voren gebracht. Hoe je een website maakt? Waarom dat noodzakelijk is? Hoe je voor hosting zorgt? Dat het een kleine investering is? Het wordt goed behandeld en je hebt er veel aan.

In de derde module wordt alles verteld over E Mailmarketing Ting. Je leert hoe je een email lijst aanmaakt. Dit is een belangrijk deel van affiliate marketing. Jacko legt dit dan ook echt zeer uitgebreid uit.

Facebook marketing

In de laatste module wordt Facebook marketing uitgelegd. Facebook is een groot sociaal netwerk en daarom erg interessant voor marketing en adverteren. Jacko speelt hier goed op in. Hij legt jou ook uit hoe jij goed op deze trend in kunt spelen. Uit de gegeven  ervaringen van Affiliate Marketing Revolutie kun je opmaken dat mensen dit zeer waarderen. Dit vaak omdat ook hun interesse daar erg naar uitgaat. Het is ook iets wat ik echt interessant vond. Ik vindt het goed uitgelegd en hij gaat er uitgebreid op in.

Je krijgt daarnaast ook nog een bonus mee van Jacko. Het gaat over hoe je goede kant- en-klare mails kunt gebruiken. Deze kun je bij je automatisch verstuurde mails zetten. Het is natuurlijk wel even belangrijk om te weten dat je deze even naar je eigen product aanpast.

[maxbutton id=”5″ ]

Betrouwbaar

Wat ik uit de ervaringen van Affiliate Marketing Revolutie op kan maken is: “ mensen zijn zeer gecharmeerd van het feit dat de maker Jacko Meijaard open en eerlijk is.” “ Hij adverteert met zijn eigen naam. Hij laat blijken wie hij is en hij vertelt open en duidelijk wat hij doet en waarom.” Je kunt veel Googlen, maar toch zul je geen schuilnaam vinden en er achter komen dat het echt is. Dit is wat het betrouwbaar maakt. Het is niets mooier dan te weten wie er achter zit en waarom.

Belooft Affiliate Marketing Revolutie wat het waard is?

De Affiliate Marketing Revolutie ervaringen laten zien dat een investering in dit programma echt wel wat waard is.

Het gaat bovendien niet om zo super veel geld. Toch is het een investering. Je wilt natuurlijk wel weten waar je geld heen gaat. Veel programma's kunnen immers liegen en verdienen vaak meer aan jou dan jij verdient. Dit is iets wat al eerder aan is gegeven. Toch is het iets dat mensen echt moeten proberen.

Het ontzettend leerzaam en je verdient er altijd wel wat mee. Je moet natuurlijk niet meteen gouden bergen verachten. Maar met een slimme aanpak en wat tijdinvestering kom je al een heel eind.

Je zult niet meteen in een BMW rijden of een villa kunnen kopen. Toch zul je wel een passief inkomen kunnen gaan genereren.

Affiliate Marketing Revolutie ervaringen van anderen!

Het is niet moeilijk om ervaringen van andere te vinden op het internet. Veel mensen die hebben deze cursus aangeschaft en zijn zoals ze laten blijken zeer tevreden. Het is iets dat mensen niet snel zeggen als het niet zo was.

Ze zijn echt eerlijk dat zie je aan die berichten. Het is overduidelijk dat mensen er geld mee verdienen. Dat de cursus duidelijk is. Dat ze er veel aan hebben en dat ze blij zijn dat ze er aan zijn begonnen.

[maxbutton id=”2″ ]

 

Over de schrijver
Wij zijn Writgo.nl. We zijn een team van gepassioneerde schrijvers en helpen andere online bedrijven meer resultaat behalen op het internet. Hoewel we voor vrijwel alle soorten online bedrijven content schrijven, ligt onze focus op affiliate marketing. Bij Writgo.nl zijn we allemaal bekend met affiliate marketing en weten we daarom ook precies welke content een affiliate website nodig heeft. Daarnaast schrijven we ook steeds meer content voor andere soorten bedrijven, webshops en zelfs bol.com verkopers. In de blogberichten op onze website lees je alles over hoe jij geld kunt verdienen op het internet. Zelf zijn we actief bezig met verschillende vormen van online geld verdienen en zorgen we er zo voor dat we binnen Writgo.nl. Verschillende inkomstenbronnen opbouwen. Met onze blogs helpen we je jou dat ook bereiken. De beste manier om te beginnen met online geld verdienen is toch echt wel affiliate marketing. Ik raad je daarom ook zeker aan om De Affiliate Marketing Revolutie te volgen. Klik hier om naar de kortingspagina te gaan. Hier krijg je echt al heel veel goede informatie over hoe jij kunt beginnen met Affiliate Marketing. Daarnaast is het ook een Absolute aanrader om de Affiliate Marketing Webinar van Corné Marchand en Robert Jansen GRATIS te volgen. RESERVEER DIRECT GRATIS JE PLEK!
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down