Wil je graag met affiliate marketing aan de slag gaan? Dan is er één zekerheid: je hebt hier de nodige kennis voor nodig. Zonder de juiste kennis ben je simpelweg niet in staat om succesvol met affiliate marketing van start te gaan? Maar, hoe kun je nou aan deze kennis komen? Je hebt daar hedendaags meerdere mogelijkheden voor, waaronder de Affiliate Marketing Revolutie cursus.

Deze cursus werd al een tijdje geleden uitgebracht; vanaf dat moment is deze cursus eigenlijk al populair gebleken. Die populariteit heeft er zelfs voor gezorgd dat deze cursus tot op heden nog steeds de populairste affiliate marketing cursus is. Ja, zeker; zelfs de komst van de cursus Affiliate marketing in 10 dagen van Paco Vermeulen heeft daar geen verandering in aangebracht.

Maar, is de Affiliate Marketing Revolutie betrouwbaar? Dat is de vraag die in dit artikel centraal staat. Op die vraag geef ik graag een uitgebreid antwoord, waarbij ik óók naar de ontwikkelaar van deze cursus kijk. Ook kijk ik naar de betaalmogelijkheden die je hebt, of er sprake is van een garantie en waar je verder rekening mee moet houden.

Na het lezen van dit artikel weet je in ieder geval of de Affiliate Markering Revolutie betrouwbaar is. Twijfel je op dit moment of je je voor deze cursus aan moet melden? Na het lezen van dit artikel hoef je eigenlijk geen twijfel meer te hebben; je weet dan immers direct of deze cursus wel of niet betrouwbaar is!

x
Is de Affiliate Marketing Revolutie betrouwbaar?

Door wie is de Affiliate Marketing Revolutie cursus ontwikkeld?

Als je met affiliate marketing aan de slag wilt gaan, heb je daar dus de nodige kennis voor nodig. Daarnaast is het ook wenselijk dat je een goed idee hebt, aangezien de concurrentie in de afgelopen jaren vrij hevig geworden is. Veel digitale ondernemers richten zich hedendaags op dit online verdienmodel; ik kan maar al te goed begrijpen waarom.

Iemand die dat ook kan begrijpen, is Jacko Meijaard. Hij is namelijk de ontwikkelaar van deze cursus én heeft zelf ook al jarenlang ervaring met affiliate marketing. Juist door deze ervaring was hij in staat om deze cursus te ontwikkelen; in mijn ogen is hij zeker de juiste persoon om een cursus over affiliate marketing te ontwikkelen. Hij heeft namelijk veel kennis opgedaan én hij had ook bijzonder veel ervaring.

Maar, wie is Jacko Meijaard nou precies? Jacko Meijaard is een relatief jonge ondernemer uit Zeeland. Op jonge leeftijd ontdekte hij al dat hij een grote voorliefde voor digitaal ondernemen had. Mede daardoor besloot hij om op jonge leeftijd verschillende online verdienmodellen uit te proberen. Al snel kwam hij met affiliate marketing in contact; daar is hij verder ook nooit meer van af gestapt.

In de afgelopen jaren heeft Jacko Meijaard veel succesvolle affiliate website op weten te richten. Daarnaast is hij ook nog zijn eigen onderneming begonnen; de Internet Succes Gids. Met deze onderneming tracht hij om andere ondernemers te helpen; zo heeft hij ook de 10K club opgericht. Alleen succesvolle ondernemers krijgen toegang tot deze club. Hiermee tracht Jacko om zijn 10K club zeer exclusief te houden.

Is Jacko Meijaard betrouwbaar te noemen?

Het mag duidelijk zijn; Jacko Meijaard is een vrij succesvolle digitale ondernemer. Hij heeft veel geld verdiend en hij doet er momenteel alles aan om andere digitale ondernemers te helpen. In mijn ogen is dat een zeer nobel streven, maar gaat Jacko Meijaard dit ook goed af? Ja, dat is zeker het geval.

In de afgelopen jaren heeft hij vrij veel ondernemers weten te helpen. Dit heeft hij onder meer met de Affiliate Marketing Revolutie cursus gedaan, maar ook met zijn 10K club en aanverwante online diensten. In de wereld van de internet marketing is Jacko Meijaard in ieder geval uitgegroeid tot een bepalende speler.

Is hij daardoor ook betrouwbaar te noemen? Ja, zonder enige twijfel. Ik durf mijn handen in het vuur te steken voor de betrouwbaarheid van Jacko Meijaard. Als je via het internet op zoek naar meer informatie gaat, vind je bovendien al snel meer informatie over hem. Zo kun je meerdere interviews met hem vinden en kom je ook al snel op zijn eigen websites uit.

Op deze websites vind je ook alle informatie waar je mogelijk naar op zoek kunt zijn. Je kunt hierbij denken aan zijn adresgegevens, aan zijn contactgegevens en aan zijn KvK nummer. Ook op dit vlak weet Jacko Meijaard dus veel vertrouwen en transparantie uit te stralen.

Hoe kun je je aanmelden voor de Affiliate Marketing Revolutie?

In mijn ogen is Jacko Meijaard 100% betrouwbaar te noemen. Bovendien is hij vakkundig, weet hij waar hij het over heeft en is hij zelf ook zeer succesvol. Juist doordat hij zelf zo succesvol met affiliate marketing is, is hij ook de juiste man om een dergelijke cursus te ontwikkelen.

Heb je interesse om je aan te melden voor de Affiliate Marketing Revolutie cursus?

Klik hier om je direct aan te melden voor de affiliate Marketing Revolutie> 

Dan kun je dit makkelijk doen via de website van Jacko Meijaard. Via deze website hoef je slechts enkele gegevens in te vullen, waarbij je ook direct de betaling af kunt ronden.

Nadat je voor deze cursus betaald hebt, krijg je een link in jouw mailbox. Via deze link krijg je direct toegang tot de lessen van de Affiliate Marketing Revolutie. Al deze lessen zijn te vinden in een online dashboard en zijn vormgegeven in de vorm van een video.

Hoe kun je betalen voor de Affiliate Marketing Revolutie?

Wil jij graag online een inkomen op gaan bouwen? Dan is het interessant om te kiezen voor affiliate marketing. De mogelijkheden bij dit online verdienmodel zijn namelijk eindeloos, terwijl jezelf niet al te veel risico’s hoeft te lopen. Zo heb je niks van doen met klantenservice, hoef je geen voorraad aan te houden en hoef je ook geen duur kantoorpand te huren.

Om succesvol met affiliate marketing van start te kunnen gaan, is het dus aan te raden om te investeren in de Affiliate Marketing Revolutie. Welk bedrag moet je nou voor deze cursus vrijmaken? Je kunt rekening houden met een investering van slechts 47 euro. In mijn ogen is dit bedrag écht aan de lage kant; het bedrag van 47 euro heb je immers binnen de kortste keren alweer terugverdiend.

Hoe je voor deze cursus kunt betalen? Nou, je kunt eigenlijk uit alle gangbare betaalmogelijkheden kiezen. Op het moment dat je je aan het aanmelden bent, kun je direct een keuze voor de betreffende betaalmogelijkheid maken.

Biedt Jacko Meijaard nog een garantie?

Bij veel online cursussen kun je van een garantie profiteren. In dat geval kun je – bijvoorbeeld tot 14 dagen na aankoop – jouw volledige aankoop bedrag retour vragen. Heeft Jacko Meijaard ook gekozen voor een dergelijke garantie? Ja, zeker.

Jacko Meijaard is volledig overtuigd van zijn eigen cursus. Mede daardoor durft hij het aan om een garantieperiode van maar liefst 30 dagen aan te bieden. Gedurende deze 30 dagen – ingaand vanaf het moment van aankoop – kun je jouw aankoop retourneren. In dat geval krijg je het volledige aankoopbedrag van Jacko Meijaard retour; je loopt dus in principe geen risico als je je voor de Affiliate Marketing Revolutie cursus aanmeldt!

Wat vinden andere cursisten van de cursus?

Zoals ik eerder in dit artikel al zei: de cursus van Jacko Meijaard is de populairste affiliate marketing cursus. Het is dan ook niet geheel verwonderlijk dat je op het internet vrij veel reviews en beoordelingen over deze cursus kunt vinden.

Zijn deze beoordelingen en reviews nou positief te noemen? Ja, zeker. Nagenoeg alle beoordelingen die je op het internet kunt vinden, zijn super positief. Zo roemen veel mensen de inhoud van de cursus, terwijl ook veel mensen te spreken zijn over Jacko Meijaard. Al met al zijn de beoordelingen over de Affiliate Marketing Revolutie cursus super positief te noemen. In mijn ogen is ook dat veelzeggend voor de betrouwbaarheid én kwaliteit van deze cursus!

Eindconclusie: is de Affiliate Marketing Revolutie cursus betrouwbaar?

Ja, zonder enige twijfel is de Affiliate Marketing Revolutie cursus super betrouwbaar te noemen. De cursus kan op veel positieve beoordelingen rekenen, terwijl Jacko Meijaard zelf ook super betrouwbaar en transparant is. Je vindt op het internet veel informatie over hem en je kunt op zijn website ook veel informatie over hem vinden.

Moraal van het verhaal: je kunt je zonder enige twijfel voor deze cursus aanmelden. Heb je daar wel oren naar? Dan hoef je eigenlijk maar één ding te doen: je direct aan te melden voor de Affiliate Marketing Revolutie cursus.

Hier hoef je slechts 47 euro voor te betalen, terwijl je ook nog gebruik kunt maken van een lange garantieperiode. Gedurende een termijn van 30 dagen kun je altijd nog van de aanmelding/aankoop afzien. Hoe prettig is dat?

Wil je bovendien direct een vliegende start met affiliate marketing maken? Dan is het ook aan te raden om gebruik van onze diensten te maken. Vanuit Writgo schrijven wij namelijk de beste content voor affiliate websites. Wil jij direct bezoekers naar jouw website trekken? Wil je direct commissies gaan scoren? Neem dan met ons contact op om de mogelijkheden hiervoor te bespreken!