Affiliate marketing review website beginnen? Reviews krijgen steeds meer waarde op het internet. Voordat we iets kopen, lezen we eerst diverse reviews die geschreven zijn door andere mensen die het product al hebben gekocht. Hiermee kan jij als affiliate je voordeel doen.

[cta id=”2011″ align=”none”]

Affiliate marketing review website

Als je een affiliate marketing review website wil beginnen is net als bij iedere andere website, content het meest belangrijk. Het is de bedoeling dat jij de meest waardevolle teksten gaat schrijven over de producten die je wil gaan reviewen. De concurrentie van affiliate marketing review websites is heel groot. Je zal dus hard aan de slag moeten om van deze concurrentie te kunnen winnen.

Met een affiliate marketing review website doe je eigenlijk niets meer dan elke week een review schrijven over een bepaald product. Hierdoor ga je steeds beter gevonden worden in de zoekmachines. Vervolgens plaats je een affiliate link naar het product waarvoor je een review hebt geschreven, en als deze dan wordt verkocht via jouw link ontvang je daar een commissie over.

Geld verdienen met thuiswerk

 

Beste affiliate websites

De beste affiliate websites houden zich vooral bezig met waardevolle informatie. Als je begint met affiliate marketing, moet je het niet alleen doen om zo snel mogelijk geld te verdienen. Je moet echt je best doen om veel waardevolle content te schrijven. Hierdoor wordt je namelijk betrouwbaar en gaan je bezoekers vanzelf wel kopen.

Een voorbeeld van een hele goede affiliate marketing website is smartpassiveincome.com Deze website geeft heel veel goede waarde en plaatst regelmatig een nieuwe update op zijn blog.

Deze website bestaat al een aantal jaar en de inkomsten zijn daar ook heel hoog. Dit verdient hij gewoonweg doordat hij altijd gaat voor hele goede informatie. Als jij dat ook gaat doen met jouw website ga jij op lange termijn ook geld verdienen.

Geld verdienen in je vrije tijd

Hoeveel verdienen met affiliate marketing

Je kunt met affiliate marketing zo veel verdienen als je wil. Als je een affiliate marketing review website begint, zou je kunnen verdienen aan elke review die je schrijft. Er zijn affiliate marketing review websites die 10 of 20 euro per maand verdienen maar er zijn ook hele grote websites die meer dan 10.000 euro per maand verdienen.

Hoeveel je gaat verdienen ligt helemaal aan jezelf. Het is namelijk aan jou hoe hard je gaat werken om je website zo groot mogelijk te maken.

Vooral in het begin is het belangrijk dat je net een beetje extra doet. Zoals je misschien al eerder hebt gelezen is het belangrijk dat je minimaal 1 keer per week een nieuwe update plaatst op je website. Dit kan een blogbericht, een review of een nieuwe productpagina zijn.

Als je dit voor langere tijd vol blijft houden maak je steeds meer kans dat je bezoekers naar je website komen en het product dat jij promoot gaat kopen.

Affiliate marketing is gewoon een kwestie van volhouden en doorgaan. Als jij je best blijft doen krijg je vanzelf de beloning.

affiliate marketing voor dummies

Mijn affiliate marketing ervaringen

Mijn ervaring met affiliate marketing is vooral dat ik nog al roestig ben begonnen. In het begin lag mijn focus volledig op zo snel mogelijk geld verdienen. Hierdoor deed ik niet goed mijn best, en dat kon je zien aan de resultaten.

Tegenwoordig ligt mijn focus niet meer op geld verdienen maar op een mooie waardevolle website neerzetten. Ik weet dat iedereen die serieus is om te beginnen met affiliate marketing en het ook weet vol te houden, succesvol kan worden.

Dit is ook wat ik je met deze website graag wil bijbrengen. Affiliate marketing is niet alleen voor hele slimme mensen, of voor mensen met veel geld.. Iedereen kan het doen als je er maar 100% voor gaat.

Toen ik net begon geloofde ik hier nog niet in en gaf ik na 2 a 3 maanden al weer op omdat ik geen resultaat kreeg. Ik dacht dat als ik twee weken bezig zou zijn er al redelijk wat bezoekers zouden komen. Dikke tegenvaller dus.

Nu ik eindelijk snap hoe het hele spelletje werkt, weet ik dat ik gewoon moet doorgaan en ik de resultaten dan vanzelf ga zien. Dat is ook precies wat er bij mij gebeurd is.

Als je nu dus twijfelt over affiliate marketing, raad ik je aan het gewoon een jaar te proberen. Schrijf in dat hele jaar minimaal een artikel van 1000 woorden per week en ik durf bijna met zekerheid te zeggen dat je dan geld gaat verdienen.

wat is een affiliate website

De affiliate marketing revolutie

De affiliate marketing revolutie heeft voor mij een grote verandering gebracht in de manier waarop ik denk over affiliate marketing. Voordat ik deze cursus had gevolgd dacht ik dat affiliate marketing super moeilijk was en dat je er allerlei speciale technieken voor moet leren.

Ja, natuurlijk moet je wel een beetje ervaring op doen met bijvoorbeeld zoekwoordonderzoek en SEO. Maar het is lang niet zo moeilijk als dat ik dacht dat het was voordat ik de cursus heb gevolgd.

Wat ik vooral heel fijn vond is dat alles in deze cursus stap voor stap werd uitgelegd. Hierdoor kreeg ik direct de juiste weg voorgespiegeld en hoefde ik alleen maar het zelfde te doen.

Nu een half jaar later kan ik zeggen dat ik geld verdien met affiliate marketing. En dat terwijl ik me daar niet eens op focus. Het gaat gewoon vanzelf. Zelfs als ik niet aan het werk ben.

Als je echt succesvol wil worden met affiliate marketing kan ik je de affiliate marketing revolutie zeker aanraden. Het kost je een kleine investering, maar je verdient er uiteindelijk veel meer aan terug.

Het enige wat echt heel belangrijk is voor elke beginner is dat je nooit opgeeft, en dat je minimaal doorgaat totdat je een commissie verdient hebt. De reden dat ik dat zeg is omdat je pas echt gemotiveerd bent als je zelfstandig je eerste commissie hebt verdiend. Je gelooft dan dat het echt kan en hebt ineens heel veel motivatie om door te gaan.

Vanaf dat moment is het slechts een kwestie van opschalen. Zo kom je beetje bij beetje steeds dichter bij een fulltime maandsalaris en kun je voor de rest van je leven vanuit huis werken. Een affiliate marketing review website is een makkelijke manier om te beginnen met affiliate marketing. Je hoeft tenslotte alleen maar teksten te schrijven over verschillende producten.

Wel is het een goed idee om niet zomaar over alles te schrijven, maar een product categorie te kiezen.