arrow_drop_up arrow_drop_down
28 oktober 2018 

affiliate marketing producten

Als je met affiliate marketing gaat beginnen kun je kiezen uit verschillende affiliate marketing producten. Je hebt bijvoorbeeld informatieproducten maar ook fysieke producten. Welke affiliate marketing producten moet je nu kiezen als je gaat beginnen? Dat lees je in deze blog.

[maxbutton id=”5″ ]

Affiliate marketing producten

Als je gaat beginnen met affiliate marketing heb je een product nodig. Zonder product ga je namelijk geen commissies verdienen. Wanneer je nog geen website hebt gemaakt, is het een goed idee om eerst even te kijken naar welk product je wil gaan promoten. Als je dan een product hebt gevonden kun je daar vervolgens een affiliate marketing website omheen bouwen.

Als je mij vraagt wat voor een soort producten je het beste kan gaan promoten dan zeg ik direct informatie producten. De reden hiervoor is dat je hiermee over het algemeen veel hogere commissies ontvangt dan wanneer je bijvoorbeeld fysieke producten gaat promoten voor Bol.com of Coolblue.

affiliate marketing producten

Product uitzoeken

Vooral als beginner is het vaak lastig om een product uit te zoeken. Je weet dan nog niet of het product wel goed converteert en daardoor ben je bang dat je kiest voor het verkeerde product.

Als je goede commissies wil gaan verdienen is het een goed idee om te beginnen met Paypro.nl. De affiliate marketing producten die je hier gaat vinden zijn allemaal informatie producten. Het is makkelijk om je aan te melden bij Paypro en je kan dan al snel beginnen met promoten. Bij andere affiliate marketing netwerken is het soms vrij lastig om geaccepteerd te worden voor programma’s.

Welke affiliate marketing producten zijn er?

Als je gaat beginnen met affiliate marketing heb je heel veel keuze in affiliate marketing producten. Je kunt dan kiezen uit de volgende producten:

  • Informatie producten
  • Fysieke producten
  • Trainingen
  • Cursussen

Voor bijna elke markt is er wel een goed product te vinden. Als je een affiliate marketing product gaat kiezen is het wel verstandig om iets te kiezen waar je een beetje verstand van hebt, of waar je veel interesse in hebt. Je moet er namelijk een lange tijd mee bezig gaan en dan is het wel handig dat je het kunt volhouden.

Als je alleen maar een product kiest omdat je denkt dat je er veel geld mee gaat verdienen kan ik je nu al vertellen dat je dat niet gaat lukken. Het aller belangrijkste bij affiliate marketing is doorzettingsvermogen en motivatie. Als je een van deze twee dingen niet hebt, of niet genoeg hebt ga je geen succes krijgen met affiliate marketing.

Affiliate marketing website bouwen

Een product kiezen is dus de eerste stap en ook direct de makkelijkste stap. Als je dat gedaan hebt is het tijd om je website te gaan maken waarmee je je gaat focussen op het promoten voor het product dat je hebt gekozen.

Een affiliate marketing website is niet moeilijk en kost ook niet veel tijd. Toch presteren de meeste beginners het om uren of zelfs dagen bezig te zijn met het ontwerp van de website.

Ze willen het dan perfect hebben terwijl dat in het begin helemaal niet belangrijk is. Het belangrijkste om te doen als beginnende affiliate is het schrijven van content voor je website. Dit gaat je namelijk bezoekers opleveren.

Als je dan wat meer bezoekers hebt in de maand zou je even de tijd kunnen nemen om je website nog wat mooier te maken. Richt je als beginner dus altijd op het publiceren van content zodat je website steeds groter wordt. Pas als je dan redelijk wat bezoekers krijgt kun je je richten op design.

thuis geld verdienen

Affiliate marketing producten leren kennen

Een affiliate marketing product promoten wordt een stuk makkelijker als je het product kent. Het is dus een goed idee om het product zelf aan te schaffen voordat je het gaat promoten. Zo kun je je eigen ervaring met het product meenemen in je teksten.

Je weet dan beter waar je over praat en zo kun je dan ook betere informatie geven over het product en het onderwerp dat erbij hoort.

Vaak zie je dat beginnende affiliates een product gaan promoten waarvan ze geen idee hebben waar het nou eigenlijk voor dient. Hier kom je dan direct onbetrouwbaar mee over waardoor je of veel minder gaat verkopen of zelfs helemaal niet.

Leer jezelf dus goed in over het onderwerp van je website zodat je veel waardevolle informatie kan geven.

affiliate marketing tips 2019

Affiliate marketing leren

Ben je nog een absolute beginner en wil je graag beginnen met affiliate marketing? Dan raad ik je aan om de affiliate marketing revolutie te volgen. In deze cursus leer je hoe je je eerste website opzet en waar je op moet letten als je met affiliate marketing aan de slag gaat.

Affiliate marketing is niet moeilijk als je weet wat belangrijk is en wat niet. Toen ik voor het eerst begon met affiliate marketing deed ik liever alles op eigen houtje waardoor het voor mij heel lang heeft geduurd om genoeg te weten over affiliate marketing.

Omdat ik telkens geen resultaat kreeg heb ik toch maar besloten om de affiliate marketing revolutie te volgen en hierdoor heb ik nu succes met mijn affiliate websites.

Je leert stap voor stap hoe je je eerste commissie gaat verdienen. Veel online marketing cursussen zijn onrealistisch en geven je een verkeerd beeld van affiliate marketing. Zo wordt er vaak vertelt dat je er slapend rijk mee wordt binnen enkele weken.

Toch kan het soms wel langer dan een jaar duren voordat je website een beetje begint te lopen. Maar als jij een echte doorzetter bent, en je maakt gebruik van de affiliate marketing revolutie weet ik zeker dat jij ook snel je eerste commissie gaat verdienen.

Daarna is het slecht een kwestie van doorgaan en opschalen om zo tot een fulltime salaris te komen. Als je maar graag genoeg wil gaat het je zeker lukken.

[maxbutton id=”5″ ]

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Al een lange tijd ben ik bezig met affiliate marketing. Ook leef ik 100% van het internet en heb ik tegenwoordig geen baan meer. Omdat ik dankzij Online geld verdienen zo een fijn leven heb gekregen, wil ik jou helpen dat ook te bereiken. Met Writgo richten we ons voornamelijk op affiliate marketeers, maar ook als jij een webshop hebt of een andere soort website hebt, helpen we je natuurlijk graag! Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Dit was een van de beste beslissingen in mijn leven. Sindsdien is mijn leven veranderd. Wil je ook met affiliate marketing beginnen? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie Absoluut aan!
Reactie plaatsen