arrow_drop_up arrow_drop_down
Affiliate marketing met jacko meijaard
20 november 2018 

Affiliate marketing met jacko meijaard

Als je hebt gelezen over affiliate marketing, is de kans groot dat je ook gelezen hebt over Jacko Meijaard. Hij is namelijk een van de grootste affiliates in Nederland en heeft zelfs een eigen cursus die jou leert om net als hem duizenden euro's per maand te verdienen.

Affiliate marketing is vooral voor beginners moeilijk om te leren, maar als je het eenmaal snapt is het super makkelijk. Toen ik een aantal jaar voor het eerst begon, had ik geen idee. Totdat ik Jacko Meijaard tegen ben gekomen.

[maxbutton id=”1″ text=”Lees het verhaal van Jacko!” ]

Wie is Jacko Meijaard

Jacko Meijaard is een affiliate marketing expert die je alles kan vertellen over affiliate marketing. Zijn leefstijl zoals in het bovenstaande verhaal is mogelijk dankzij zijn affiliate inkomsten. Hij is ongeveer 7 jaar geleden begonnen en verdient nu meer dan 10.000 euro per maand.

Hij zegt zelf dat hij niet super slim is of speciaal en dat iedereen affiliate marketing kan leren. Het grootste probleem is dat de meeste mensen die beginnen met affiliate marketing, niet volhouden en al opgeven voordat ze de eerste commissie verdiend hebben.

Als je succesvol wil worden met affiliate marketing zou je in ieder geval door moeten gaan totdat je de eerste commissie hebt verdiend. Daarna wil je namelijk niet stoppen omdat je dan gelooft dat het allemaal mogelijk is.

Waarom zou je luisteren naar Jacko Meijaard

Jacko Meijaard heeft zich op het gebied van affiliate marketing al goed bewezen. Hij heeft laten zien dat het ook als je geen opleiding hebt, meer geld kan verdienen dan met welke baan dan ook. Het is volgens hem voor iedereen mogelijk om net zo veel geld te verdienen als Jacko zelf, als je maar doorgaat en niet opgeeft.

De affiliate marketing revolutie die hij heeft ontworpen, helpt iedere beginner door het startpunt heen zodat je zo snel mogelijk de eerste resultaten gaat behalen.

Jacko Meijaard heeft zelfs een complete community gebouwd met mensen die allemaal bezig zijn met affiliate marketing. Het mooie is dat er een forum aanwezig is waar je al je vragen kan stellen als je er even niet meer uit komt.

Het maakt niet uit hoe technisch je bent. Als je maar graag genoeg wilt, ga je met affiliate marketing geld verdienen.

Waarom affiliate marketing

Affiliate marketing is een van de mooiste en ook simpelste manieren om geld te verdienen op het internet. Je hoeft er alleen maar voor te zorgen dat je website goed blijft draaien.

In het begin is een website opbouwen heel veel werk en ben je er dagelijks mee bezig. Maar als je project eenmaal goed loopt en je verdient regelmatig een commissies, dan kan je minder aan je website werken in de week. Je bent dan eigenlijk alleen je website nog maar aan het onderhouden om posities niet te verliezen en om op nieuwe zoekwoorden gevonden te worden.

Als je graag een vrijer leven wil en niet elke dag verplicht naar je werk wil gaan, is affiliate marketing zeker een goede optie.

Hoe lang duurt het voordat je geld gaat verdienen

Je hoort natuurlijk graag van me dat ik je vertel dat je direct geld gaat verdienen. Dat is wat we tenslotte allemaal gewend zijn als we gaan werken. Bij affiliate marketing werkt dat net even wat anders. In het begin verdien je namelijk helemaal niets. Je bent dan dagen aan het werk zonder dat je daar direct geld voor krijgt.

Je vraagt je vast af waarom je dat zou doen? De enige reden waarom je dat zou moeten doen is omdat je dan later als je website goed loopt, ook geld verdient als je niet aan het werk bent. Zo kun je op vakantie gaan en zelfs geld verdienen als je lekker op het strand ligt.

Ook kun je zelfs je hele vakantie terugverdienen als je weer thuis komt. Als je een jaar bezig bent met affiliate marketing is het heel goed mogelijk om 1000 euro of meer te verdienen met je website.

Ook kun je dat dan opschalen naar meer websites, zodat je nog meer geld gaat verdienen. Het enige belangrijke is dat je moet weten dat je in de eerste maanden niet voor niets werkt, en dat al dit werk op langere termijn gaat bijdragen aan je inkomsten.

Affiliate marketing revolutie volgen

Als je enthousiast geworden bent van het bovenstaande verhaal, ben je vast benieuwd hoe het nu verder gaat. Hoe moet je beginnen en wat moet je doen? Allereerst wil ik je aanraden om de cursus te gaan volgen. Hier leer je alle basis en kun je daarna direct starten.

Als je dan al een tijdje bezig bent, leer je tijdens het doen steeds weer een beetje bij. Je wordt dan steeds beter in online marketing en snapt het geheel steeds beter.

In de cursus leer je hoe affiliate marketing werkt. Het wordt stap voor stap uitgelegd in een videocursus door Jacko Meijaard. Daarna kun je dan aan de slag met je eigen website.

Ga wel minimaal een jaar door met je site en publiceer elke week minimaal 1 artikel. Dan weet ik zeker dat jij je eerste commissie wel hebt ontvangen en is het dan een kwestie van opschalen en doorgaan.

Ben jij er klaar voor en wil je alles leren zodat je thuis kunt werken? Volg dan de cursus. Leer affiliate marketing van Jacko Meijaard.

[maxbutton id=”2″ ]

 

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Al een lange tijd ben ik bezig met affiliate marketing. Ook leef ik 100% van het internet en heb ik tegenwoordig geen baan meer. Omdat ik dankzij Online geld verdienen zo een fijn leven heb gekregen, wil ik jou helpen dat ook te bereiken. Met Writgo richten we ons voornamelijk op affiliate marketeers, maar ook als jij een webshop hebt of een andere soort website hebt, helpen we je natuurlijk graag! Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Dit was een van de beste beslissingen in mijn leven. Sindsdien is mijn leven veranderd. Wil je ook met affiliate marketing beginnen? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie Absoluut aan!
Reactie plaatsen