arrow_drop_up arrow_drop_down
Affiliate marketing inschrijven kvk
8 november 2018 

Affiliate marketing inschrijven kvk

Als je met affiliate marketing begint, begin je eigenlijk je eigen business. In het begin zal daar nog niet zo veel uitkomen, maar als de inkomsten beginnen op te lopen, ga je jezelf afvragen of het tijd is om jezelf in te schrijven bij de KVK. Wanneer is het tijd om voor inschrijven bij de kvk? Dat lees je in deze blog

Affiliate marketing inschrijven bij de KvK

Als je affiliate marketing begint, begin je een business. Net als iedere business zijn de verdiensten met affiliate marketing bruto. Dat betekent dat dat je over het geld wat je hebt ontvangen nog belasting moet betalen.

Veel beginnende affiliates weten dit niet en denken dat alles wat ze met affiliate marketing verdienen netto is. In het begin maakt dat nog niet zo veel uit, maar als je honderden of duizenden euro’s gaat verdienen, kan het je als je er niet op tijd bij bent veel geld gaan kosten.

Van je omzet met affiliate marketing moet je 21% wegleggen. Dit is het gedeelte wat je aan de belasting moet betalen voor de omzetbelasting. Daarnaast betaal je over de winst die je maakt ook nog belasting. Dit doe je bij je inkomsten belasting.

Totdat je je hebt ingeschreven bij de Kvk, heb je hier nog niets mee te doen. Wel wil ik je aanraden dat je tot op het moment dat je je affiliate marketing business gaat inschrijven bij de kvk, je dit bedrag al wel vast weg legt.

Het zou jammer zijn als je alles direct op maakt, en je dan ineens een groot bedrag moet terug betalen aan de belasting.

Geld verdienen in je vrije tijd

Wanneer moet je je inschrijven bij de Kvk?

In principe is het de bedoeling dat jij je gaat inschrijven bij de Kvk op het moment dat je geld gaat verdienen met affiliate marketing. Sommige beginnende affiliate marketeers wachten daar nog wat langer mee. Zelf zou ik het direct doen, omdat je het dan ook direct serieus neemt.

Je kunt je er veel beter op instellen om groot te worden, dan te hopen om groot te worden en dan pas alle stappen te gaan zetten.

Als je het direct professioneel aan wil pakken raad ik je aan om direct een eenmanszaak te starten. Dan moet je wel doorgaan, en dan is de kans dat je net als vele andere beginners opgeeft een stuk kleiner.

Het maakt dus eigenlijk niet uit wanneer je affiliate marketing business gaat inschrijven bij de KvK. Wat wel belangrijk is is dat je het uiteindelijk gaat doen. Als je er een echte business van wil maken hoort dat er nou eenmaal bij. Als je het vroeg of laat toch moet doen, kun je het net zo goed direct goed aanpakken.

Hoe veel belasting moet je betalen als bedrijf?

Als je een affiliate marketing business gaat inschrijven bij de KvK, krijg je te maken met de BTW en Inkomsten/ winstbelasting.

Daarom is het belangrijk dat je weet dat de inkomsten die je met affiliate marketing verdient, niet Netto zijn. Er gaat namelijk nog 21% BTW af en je moet over je winst inkomsten belasting betalen. Hoe veel dat precies is lees je hier op de website van de belastingdienst.  

Mijn eigen ervaring

Toen ik voor het eerst begon met affiliate marketing, wist ik al dat 90% van de beginnende affiliate marketeers na enkele weken of maanden stoppen. Daarom heb ik voor mijzelf besloten om het serieus aan te pakken. Omdat ik hiernaast al een bedrijf heb, heb ik besloten om dit onderdeel te maken van mijn “marketing Business”.

Omdat het nu een onderdeel van het bedrijf is, betekent dat ook direct dat ik een stuk serieuzer aan de slag ga. Voor die tijd nam ik het allemaal niet zo serieus en deed ik er eigenlijk vrij weinig aan.

Maar toen er steeds meer bezoekers kwamen naar de website, en er zelfs al wat commissies binnen kwamen, ging ik ALL-IN.

affiliate marketing voor dummies

De eerste commissie is voor elke beginner de belangrijkste herinnering. Als jij net bent begonnen met affiliate marketing raad ik je aan om het zelfde te doen als mij. Ga gewoon door tot die eerste commissie is binnen gekomen. Pas als dat gebeurd ga je er ook echt in geloven.

Toen ik mijn eerste commissie had verdiend, was er voor mij geen weg meer terug. Ik wist dat ik meer kon verdienen dan die ene commissie en ben er dan ook echt voor gegaan. Nu draaien er in middels meerdere websites, die allemaal beginnen te lopen. Stel je voor wat al die websites voor je kunnen doen.

Het is dus gewoon een kwestie van de juiste skills leren en doorgaan.

De juiste skills leren

Omdat ik niet helemaal zeker was van wat ik nou precies moest doen om affiliate marketing een succes te maken. Heb ik besloten om een cursus te volgen. Waarschijnlijk heb je er al een keer over gelezen. Het is de affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard. Hij heeft alle kennis in huis om succesvol te zijn met affiliate marketing en hij leerde me alles wat hij wist in een video training.

Als je direct een goede start wil maken, en niet te lang wil blijven klooien, raad ik je aan om dat ook te doen. Het kost je en klein beetje geld, maar dat heb ik al lang weer terug verdiend. En jij kunt het ook terug verdienen.

Ben jij benieuwd naar wat de cursus je kan leren? Lees dan het verhaal van Jacko door op de onderstaande button te klikken. Het verhaal is Echt realiteit! Als hij het kan kan ik het ook en als wij het kunnen Dan jij ook!

[maxbutton id=”5″ ]

 

 

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Al een lange tijd ben ik bezig met affiliate marketing. Ook leef ik 100% van het internet en heb ik tegenwoordig geen baan meer. Omdat ik dankzij Online geld verdienen zo een fijn leven heb gekregen, wil ik jou helpen dat ook te bereiken. Met Writgo richten we ons voornamelijk op affiliate marketeers, maar ook als jij een webshop hebt of een andere soort website hebt, helpen we je natuurlijk graag! Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Dit was een van de beste beslissingen in mijn leven. Sindsdien is mijn leven veranderd. Wil je ook met affiliate marketing beginnen? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie Absoluut aan!
Reactie plaatsen