Affiliate Marketing in 10 dagen review – Starten met Affiliate marketing?

Affiliate Marketing in 10 dagen review – Starten met Affiliate marketing?

Op zoek naar een affiliate marketing in 10 dagen review? Affiliate marketing; het is voor veel mensen hét ideale verdienmodel. Je kunt namelijk vanaf je laptop/pc behoorlijk veel geld verdienen, terwijl je zelf bijna geen risico hoeft te nemen. Zo is het niet nodig om een fors startkapitaal te hebben en hoef je ook geen dure voorraad aan te leggen.

Zelfs het huren van een duur kantoorpand of magazijn is niet benodigd bij deze vorm van online geld verdienen. Door de jaren heen is affiliate marketing steeds populairder geworden. Op papier klinkt het erg makkelijk om hier veel geld mee te verdienen, maar in de praktijk valt dat helaas tegen.

Hoe dat komt? Dat komt puur doordat meer en meer mensen zich met affiliate marketing bezig zijn gaan houden, waardoor de concurrentie een stuk heviger geworden is.

Persoonlijk ben ik al vele jaren met affiliate marketing bezig. Ik heb veel leuke websites weten te ontwikkelen, waar ik een prima zakcentje mee verdiend heb.

Wel merkte ik dat het de afgelopen periode iets lastiger werd; dit komt in mijn ogen echt door de toegenomen concurrentie. Het verdienen van geld zonder al te veel risico; dat spreekt namelijk iedereen aan. Deze toenemende populariteit is ook te danken aan de komst van meerdere cursussen en trainingen over affiliate marketing.

Zo wist Jacko Meijaard al de Affiliate Marketing Revolutie op te richten, terwijl nu ook de cursus Affiliate Marketing in 10 dagen ontwikkeld is.

In deze Affiliate Marketing in 10 dagen review richt ik graag mijn pijlen op deze relatief nieuwe cursus. Wat heeft deze cursus te bieden?

Door wie is deze cursus ontwikkeld? Wat zijn de kosten voor deze cursus? Krijg je bonussen bij deze cursus meegeleverd? En is de cursus aan te raden?

Dat zijn in een notendop toch wel de belangrijkste vragen waar ik in deze uitgebreide review een passend antwoord op ga geven.

Na het lezen van deze review kan je direct voor jezelf een keuze maken: ga ik de Affiliate Marketing in 10 dagen cursus volgen, of niet?

Ik kan je alvast één ding verklappen; er zijn legio redenen te bedenken waarom het zeer interessant is om deze cursus te volgen.

Dat heeft niet alleen met de kwaliteit van deze cursus te maken, maar ook met de mogelijkheden die affiliate marketing in zijn algemeenheid met zich meebrengt.

Wat is de cursus Affiliate Marketing in 10 dagen precies?

Iedere maand 10.000 euro aan affiliate commissies verdienen? Volgens de ontwikkelaar van deze cursus is dat absoluut mogelijk met behulp van affiliate marketing.

Daarbij is het uiteraard wel van belang dat je affiliate marketing op de juiste manier toe gaat passen. Hoe je dit het beste kunt doen, wordt uitgebreid in deze cursus besproken.

In deze cursus draait het eigenlijk, maar om één ding; het verbeteren c.q. uitbreiden van jouw kennis met betrekking tot affiliate marketing.

Wellicht vraag je je nu al af; waarom heb ik die kennis nodig? Iedereen kan toch starten met affiliate marketing? Het klopt dat iedereen kan starten met affiliate marketing, maar het gaat er juist om dat je een vliegende start gaat maken. Waarom dat zo belangrijk is?

Dat heeft te maken met de hevige concurrentie op het internet én in de wereld van affiliate marketing. Als je met deze vorm van online marketing aan de slag wilt gaan, moet je dus echt heel goed weten waar je mee bezig bent.

Je moet weten hoe je kunt gaan samenwerken met adverteerders, je moet weten hoe je een website op moet starten, je moet weten hoe je een website moet optimaliseren en je moet weten aan welke regels je allemaal moet houden.

De wereld van affiliate marketing is een zeer interessante maar ietwat onbekende wereld. Er zijn namelijk veel mensen die relatief veel geld verdienen in deze wereld, maar zij geven hun geheimen uiteraard niet prijs.

Daar heeft de ontwikkelaar van deze cursus echter wel voor gekozen. Hij verdient namelijk zelf ook meer dan 10.000 euro aan affiliate commissies per maand en wil zijn kennis graag met jou gaan delen. Over wie ik het hier heb? Dat vertel ik je graag hieronder!

Wie heeft deze cursus ontwikkeld?

Bij alle online cursussen en trainingen vind ik het van cruciaal belang om naar de ontwikkelaar te kijken. Waarom heeft de ontwikkelaar deze cursus ontwikkeld?

Welke kennis en ervaring heeft de ontwikkelaar zelf in huis? En hoe transparant/betrouwbaar komt de ontwikkelaar van de cursus over? Dat zijn enkele vragen waar ik bij elke online cursus of training het antwoord op wil vinden. Bij de cursus Affiliate Marketing in 10 dagen moest ik enige tijd zoeken naar de naam van de ontwikkelaar.

Op de website las ik echter wel al snel zinnen als ‘Toen ik in 2008 zelf begon met ondernemen’; het gaat hier dus echt over één persoon, aangezien de gehele website in de ‘ik-vorm’ geschreven is.

Maar, om wie gaat het dan precies? Uiteindelijk kom ik uit bij de naam Paco Vermeulen. Hé, dat is voor mij zeker een bekende naam. In de digitale wereld is hij namelijk een semi-bekend persoon, waarbij hij zich onder meer profileert op het forum van Internetsuccesgids.

Op de website valt te lezen dat hij jarenlang in loondienst gewerkt heeft, maar dat hij ondertussen ook nog een andere inkomstenbron wilde creëren.

Hij begon verschillende mogelijkheden met elkaar te vergelijken, waarna hij al de keuze voor affiliate marketing maakte.

Door de jaren heen heeft ‘hij daar onwijs veel ervaring en kennis mee op weten te doen, waardoor hij uiteindelijk op het moment van schrijven meer dan 10.000 euro per maand door affiliate marketing weet te verdienen.

Naar eigen zeggen heeft hij meer dan 12 jaar ervaring met affiliate marketing én is hij dus de geschikte man voor het ontwikkelen van een dergelijke cursus.

Daar kan ik mij absoluut in vinden. Als je al zoveel ervaring hebt, weet je in ieder geval waar je het over hebt. Bovendien heeft Paco Vermeulen aangetoond dat hij precies weet hoe affiliate marketing werkt, aangezien je anders niet meer dan 10.000 euro per maand aan affiliate marketing kan verdienen.

Mijn bevindingen over Paco Vermeulen zijn behoorlijk positief. Eigenlijk heb ik maar één op- of aanmerking; hij mag iets transparanter zijn op de website van de Affiliate Marketing in 10 dagen cursus.

Op deze pagina valt bijvoorbeeld zijn naam slechts één keer te lezen, maar dat is in een review van één van de cursisten. Het zou in mijn ogen absoluut geen kwaad kunnen als Paco Vermeulen met naam en afbeelding op deze pagina komt te staan, aangezien hij daarmee een stuk meer transparantie uit weet te stralen.

Verder ben ik behoorlijk positief over Paco Vermeulen en over zijn verhaal. Ik heb altijd een zwak voor succesvolle online ondernemers en dat geldt dus ook zeker voor Paco Vermeulen.

Hij heeft zo op het eerste oog alle facetten in huis om een succesvolle en waardevolle cursus te ontwikkelen. Is hem dat uiteindelijk ook gelukt? Die vraag staat eigenlijk centraal in het restant van deze Affiliate Marketing in 10 dagen review.

Wat is het doel van deze cursus?

Waarom heeft Paco Vermeulen deze cursus ontwikkeld? Dat heeft hij gedaan om andere mensen te helpen om ook een dergelijk hoog inkomen op te gaan bouwen.

Dat doe je echter niet door achterover te leunen en af te wachten totdat het geld jouw kant op komt rollen. Nee, je moet serieus en hard aan het werk gaan.

Alleen op die manier ben je in staat om veel geld met affiliate marketing te gaan verdienen. Met deze cursus probeert Paco Vermeulen om jou van alle benodigde kennis te voorzien. Het doel is vervolgens dat óók jij in staat bent om een inkomen van 10.000 euro per maand te verdienen.

Dit inkomen klinkt op papier behoorlijk hoog, maar het is absoluut haalbaar. Je moet daar alleen de juiste handvatten voor aangereikt krijgen en juist dát wordt met deze cursus gedaan. Op de website van cursus heeft Paco Vermeulen daar ook enkele interessante zinnen overgeplaatst:

Voor wie is deze cursus geschikt?

Het doel van deze cursus mag intussen duidelijk zijn. Het lastige is echter dat iedereen wel 10.000 euro per maand zou willen verdienen. Is het dan ook zo dat deze cursus voor iedereen geschikt is?

Nee, dat is volgens Paco Vermeulen absoluut niet het geval. Paco Vermeulen geeft namelijk dat deze cursus niet voor de volgende mensen geschikt is: Mensen die op dit moment nog geen eigen website hebben.

Dit komt puur doordat Paco Vermeulen in deze cursus niet uitlegt hoe je een website moet maken. Mensen die slapend rijk willen worden. Ook met affiliate marketing moet je namelijk hard werken, moet je veel inzet tonen en moet je bovenal veel geduld hebben.

Voor wie deze cursus dan wel interessant is? Ook daar heeft Paco Vermeulen op zijn website een interessant stukje overgeplaatst.

Als jij je in één van de volgende drie omschrijvingen kunt vinden, is deze cursus voor jou op het lijf geschreven: Kan jij je vinden in één van deze omschrijvingen?

Dan kan je eigenlijk zonder nat te denken deze cursus aanschaffen. Waarom? Omdat ik bijzonder te spreken ben over de cursus Affiliate Marketing in 10 dagen. Meer daarover vertel ik je in het restant van deze Affiliate Marketing in 10 dagen review!

Overigens wil ik benadrukken dat in mijn ogen Paco Vermeulen voor de juiste personen deze cursus ontwikkeld heeft. In mijn carrière als digitaal ondernemer ben ik meer dan voldoende mensen tegengekomen die dachten even snel geld te kunnen verdienen.

Als je echter een flink inkomen op wilt bouwen, moet je daar simpelweg tijd en aandacht in investeren. Het geld komt niet zomaar jouw kant op waaien en dat benadrukt Paco Vermeulen eigenlijk ook met bovenstaande omschrijving.

Hoe is deze cursus opgebouwd?

Heb je interesse om met deze cursus aan de slag te gaan? Dan moet je dus sowieso al over één ding beschikken; een affiliate website.

Paco Vermeulen legt jou namelijk niet uit in deze cursus hoe je een eigen website kunt maken, maar wel hoe je jouw website naar een hoog niveau kunt tillen.

Om jou op het goede pad te helpen, heeft Paco Vermeulen een stappenplan opgesteld. Dit stappenplan telt in totaal 10 stappen, waarbij je eigenlijk, maar 1 dag aan elke stap moet besteden. Dit betekent dat je deze volledige cursus in 10 dagen van A tot Z kunt volgen; de naam van deze cursus komt uiteraard ook niet zomaar uit de lucht vallen.

Volgens Paco Vermeulen is het mogelijk om binnen 10 dagen de juiste stappen te zetten om een affiliate inkomen op te gaan bouwen. Maar, om welke 10 stappen gaat het daarbij nou? Paco Vermeulen heeft daarvoor zijn eigen bouwsteentjes ontwikkeld met de volgende titels:

  1. Het affiliate marketing speelveld
  2. De geld-lekken in affiliate tracking
  3. Click tracking tools en link cloaking
  4. De essentiële spelregels
  5. Het 10X principe van top-affiliates
  6. Clicks converteren naar commissies
  7. De oerkracht van storytelling
  8. Het perfecte product om te promoten
  9. Vind jouw winnende product
  10. Content template voor lezers & Google

Deze cursus begint in principe bij de basis. Paco Vermeulen legt uit wie allemaal een belang hebben bij affiliate marketing, wie een belangrijke rol spelen in de wereld van affiliate marketing en met welke belangen je allemaal rekening moet houden.

Dankzij deze eerste stap krijg je direct meer gevoel voor deze vorm van online geld verdienen, waarna Paco Vermeulen meer aan je uit gaat leggen over de tracking tools, over het aanmaken van affiliate links en hoe je dit het beste kunt doen.

In de 4e stap geeft hij nog duidelijk aan wat de belangrijkste spelregels zijn in de wereld van affiliate marketing. Deze eerste 4 stappen zijn compleet in een video-vorm gegoten. Dit betekent dat je eigenlijk maar één ding hoeft te doen; de verschillende video’s te bekijken en ondertussen kan je ook nog aantekeningen maken.

Het is in ieder geval een op zichzelf staand feit dat de video’s van deze cursus behoorlijk uitgebreid te noemen zijn: Nadat je de eerste 4 stappen doorlopen hebt, gaat Paco Vermeulen zijn eigen strategie uitleggen. Hij leert hoe je echt toegevoegde waarde kunt leveren, hoe je jouw producten op de juiste manier aan kunt bieden en hoe je het conversiepercentage naar een ongekend hoog niveau kunt stuwen.

Ook hierbij heeft Paco Vermeulen weer gekozen voor alleen maar video’s: Nadat je de eerste 7 stappen van deze 10-daagse cursus gevolgd hebt, is het tijd om op zoek te gaan naar het perfecte product. Nu je eenmaal alle juiste kennis in huis hebt, kun je namelijk direct gaan beginnen met het verdienen van geld.

Het enige wat daar nog voor ontbreekt, zijn de juiste producten. Ook dit onderwerp wordt door Paco Vermeulen uitgebreid besproken in de vorm van twee video’s:

Tot slot ga je leren hoe je de beste content kunt creëren. Wat de beste content is? Dat is content waarmee je voor zowel de bezoekers als voor Google waarde weet te bieden. Hoe je dit precies kunt doen? Dat weet Paco Vermeulen als geen ander. Ook deze stap legt hij weer van A tot Z voor jou uit in een video:  

Wat mijn bevindingen over de inhoud en de opbouw van de cursus Affiliate Marketing in 10 dagen zijn? Nou, ik kan eigenlijk niks anders dan onwijs tevreden te zijn. De cursus is ongekend uitgebreid opgebouwd, kent een logische opbouw en is heerlijk om te volgen.

Dat is puur te danken aan de video’s die van een hoge kwaliteit zijn, die leuk zijn om naar te kijken en die bovenal heel duidelijk zijn. Na het kijken van deze video’s zijn ongetwijfeld héél veel van jouw vragen al direct beantwoord. Over de inhoud kan ik ook duidelijk zijn; Paco Vermeulen weet precies waar hij het over heeft.

Het is aan alles te merken dat hij meer dan 12 jaar ervaring heeft in de wereld van affiliate marketing. Bovendien weet hij zijn kennis op een zeer concrete en aangename manier om te zetten in tastbare informatie voor alle cursisten.

Al met al ben ik dus zéér te spreken over de cursus Affiliate Marketing in 10 dagen. Mocht je de eerste stappen met jouw affiliate website willen gaan zetten, biedt deze cursus eigenlijk alle juiste handvatten.

Indien je de juiste inzet en het gewenste geduld op kunt brengen, ben je absoluut in staat om op termijn ook veel geld met affiliate marketing te gaan verdienen. Dat is één va de zaken waar ik uiterst zeker over ben.  

Krijg je nog bonussen meegeleverd?

In de afgelopen jaren lijkt het de ‘standaard’ geworden dat ontwikkelaars ook nog allerlei bonussen gratis aanbieden. Heeft Paco Vermeulen daar ook voor gekozen?

Nee, Paco Vermeulen heeft daar niet voor gekozen. Dat heeft hij overigens om een logische reden gedaan. Met deze cursus wil hij namelijk dat je in 10 dagen tijd alles over affiliate marketing komt te weten. Tijdens deze 10 dagen ben je ook al direct met de kennis bezig, aangezien het de bedoeling is dat je deze kennis direct in de praktijk toe gaat passen.

Mocht je je daarnaast ook nog bonussen bezig kunnen houden, wordt het volgens Paco Vermeulen té druk. Hij heeft er daarom bewust voor gekozen om alle aandacht op de cursus te vestigen.

Je hoeft bij deze cursus dus géén rekening met bonussen te houden, maar dat is ook nergens voor nodig; de cursus zelf is ook al uitgebreid opgebouwd!

Wat vinden andere cursisten van deze cursus?

Nadat ik deze cursus met veel plezier gevolgd had, was ik behoorlijk te spreken. Dat heb je ook al hier en daar in deze Affiliate Marketing in 10 dagen review kunnen lezen, maar hoe zit dat met andere cursisten?

Nou, ik heb op het internet meerdere, interessante beoordelingen kunnen vinden: “Een superwaardevolle en uitgebreide cursus. Heel mooi hoe je het vanuit een andere invalshoek belicht dan andere cursussen.” “De diepgang, de voorbeelden, jouw kennis die je overdraagt.

Ik ben dankzij jouw cursus weer ‘het licht’ gaan zien.” “De informatie die je geeft, is inhoudelijk sterk en ik heb echt veel dingen gehoord en geleerd die ik hiervoor echt niet wist.” “Jouw kijk op affiliate marketing past beter bij mij en voelt als een frisse wind!” “Ik ben blij dat ik de cursus heb aangeschaft omdat je de dingen inderdaad anders aanpakt en vanuit een andere hoek benadert, waardoor ik nu ook weer nieuwe mogelijkheden zie.

Voor mij het geld dubbel en dwars waard.” Wat deze beoordelingen laten zien? Onder meer dat heel veel cursisten zéér te spreken zijn over deze cursus. Je komt op het internet eigenlijk geen negatieve beoordelingen tegen en dat is – wat mij betreft – veelzeggend.

Wat kost deze cursus?

Heb je naar aanleiding van deze Affiliate Marketing in 10 dagen review interesse om deze cursus te kopen? Dan moet je rekening houden met een investering van 197 euro; dit is een tijdelijke prijs dus je moet snel jouw keuze gaan maken.

Nadat je jouw keuze hebt gemaakt, kan je overigens ook nog gebruikmaken van de niet-goed-geld-terug-garantie. Deze periode duurt 14 dagen; in deze periode kan je geheel kosteloos het volledige aankoopbedrag terug betalen. Is het bedrag voor deze cursus marktconform?

Nou, in mijn ogen is deze cursus zelfs behoorlijk voordelig te noemen. Als je op den duur echt 10.000 euro per maand gaat verdienen, is deze investering van 197 euro namelijk een schijntje geweest. Je hebt dit bedrag in ieder geval binnen de kortste keren weer terugverdiend!

Kan ik de cursus Affiliate Marketing in 10 dagen aanraden?

Ja, dat kan ik absoluut. In mijn ogen heeft Paco Vermeulen echt subliem werk afgeleverd met deze hoogwaardige cursus.

De cursus is ongekend uitgebreid, de cursus is zeer leuk om te volgen en de cursus biedt duidelijke handvatten. Handvatten waarmee jij in staat bent om echt een succesvolle carrière als affiliate marketeer te starten.

Ook over de aanschafprijs, het verhaal van Paco zelf en de website van deze cursus ben ik zeer te spreken.

Eigenlijk alles spreekt in het voordeel van Paco en zijn cursus; ik kan de Affiliate Marketing in 10 dagen cursus dus absoluut aanraden! Bovendien is het ook mogelijk om eerst een gratis proefles te volgen voordat je daadwerkelijk aan de slag gaat.  

Over de Auteur

Wij zijn Writgo.nl! Een gepassioneerd schrijversteam dat dagelijks voor je klaar staat om al je content te schrijven. Naast het schrijven van content voor onze klanten delen we ook op deze website met regelmaat interessante dingen die gaan over het online ondernemerschap en online geld verdienen. Hiermee hopen we ook mensen die nog niet begonnen zijn, warm te krijgen voor het starten van een eigen business.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]