arrow_drop_up arrow_drop_down
Lees mijn affiliate marketing ervaringen inclusief resultaat
25 mei 2018 

Lees mijn affiliate marketing ervaringen inclusief resultaat

Ben je op zoek naar affiliate marketing ervaringen? Dan deel ik graag mijn ervaring met je. Hier vertel ik je hoe het voor mij allemaal begonnen is en hoe het tot nu toe gaat. Als je met affiliate marketing begint komt er veel op je af. Niets gaat vanzelf en alles is moeilijk. Maar als je door blijft gaan en vooral blijft leren, kunnen er hele mooie dingen gebeuren.

Mijn affiliate marketing ervaringen

Een tijd geleden was ik op zoek naar een manier om meer geld te verdienen. Ik verdiende niet zo veel met mijn werk en kon mijn lasten maar nauwelijks betalen. Aangezien ik altijd al het idee had dat ik niet echt geschikt ben voor een standaard baan en eigenlijk nergens op mijn plek zat, heb ik besloten om op het internet te zoeken naar een manier om geld te verdienen. Al snel kwam ik uit bij online geld verdienen en er ging direct een hele wereld voor mij open.

Eerst keek ik naar dropshipping om aan de slag te gaan op het internet, maar door alle processen die daarbij komen kijken ben ik daar al snel van afgehaakt. Daarna heb ik gezocht naar een manier om geld te verdienen met het handelen in aandelen. Ondanks vele pogingen, verloor ik alleen maar geld op die manier.

Als laatste kwam ik uit bij affiliate marketing. Affiliate marketing leek me vooral interessant omdat je niets te maken hebt met een eigen product en dingen als klantenservice en verzending van producten. Al snel kwam ik erachter hoeveel geld je kunt verdienen met affiliate marketing en werd ik natuurlijk enthousiast.

Hoe ik begon met affiliate marketing

Natuurlijk was ik nog wel wat sceptisch over hoe veel geld je nou echt kon verdienen met affiliate marketing. Overal op het internet werd geprobeerd om mij een cursus aan te bieden zodat ik direct aan de slag kon met geld verdienen. Natuurlijk wilde ik niet direct geld investeren in een cursus omdat ik nog geen idee had of affiliate marketing wel werkt.

Daarom heb ik eerst geprobeerd om affiliate marketing te leren via YouTube. Zoals je misschien wel weet zijn er ontzettend veel video’s op YouTube over affiliate marketing. Een van de eerste tips die ik tegen kwam op YouTube was om affiliate marketing producten te promoten via Marktplaats.

Op basis van die video heb ik dit geprobeerd en zag ik eigenlijk vrijwel gen resultaat. Na enkele maanden, kwam er af en toe eens een commissie binnen wat ik nu achteraf best bijzonder vindt. Een tijdje later zag ik nog steeds niet de resultaten die ik graag wilde en ben ik op zoek gegaan naar andere manieren.

Op deze manier kwam ik uit bij de affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard.

 

 

In zijn video’s op YouTube laat hij zien hoe makkelijk je geld kunt verdienen op het internet met je eigen affiliate marketing website. Omdat ik bij mijn vorige poging vrijwel geen succes had, was ik nog sceptischer over het maken van een website. Daarnaast had ik geen enkele kennis van websites maken en heb ik het in eerste instantie aan me voorbij laten gaan.

Wel ben ik daarna op zoek gegaan naar hoe dat dan precies werkt met een eigen website. Na enkele video’s gekeken te hebben werd ik toch behoorlijk enthousiast. Ondanks dat heeft het nog wel een maand of 3 geduurd voordat ik eindelijk aan de slag ging.

Een paar maand nadat ik in aanraking kwam met Jacko Meijaard en zijn cursus, heb ik de poging gewaagd en heb ik eerst de proefversie van de affiliate marketing revolutie aangeschaft. Hoewel 47 euro voor een cursus helemaal niet duur is, vond ik het destijds te veel geld om uit te geven aan een online cursus. Als ik toen geweten had wat ik nu weet, had ik de cursus direct gekocht.

12 ervaringen die ik heb opgedaan met affiliate marketing

Als je aan de slag gaat met affiliate marketing zijn er veel dingen die je probeert. Ook werkt veel daarvan niet en andere dingen weer wel. Hier lees je de belangrijkste ervaringen die ik op heb gedaan als beginnend affiliate.

 1. Als je content goed is, ben je er al 50%
 2. 1 blog per week is ver beneden het minimum
 3. blogberichten van 1000 woorden zijn bijna nooit voldoende
 4. Email marketing is belangrijker dan dat je denkt
 5. Content promoten op Facebook en Instagram is zonde van je tijd
 6. YouTube en Pinterest werken daarentegen weer heel goed (zoekmachines)
 7. Zelfs als je helemaal geen social media gebruikt om je content te promoten kun je nog succesvol worden
 8. Het komt maar zelden voor dat iemand binnen 3 maand meer dan 100 euro als affiliate verdient.
 9. Om succesvol te worden met affiliate marketing moet je ontzettend geduldig zijn
 10. Het leven van een affiliate kan soms eenzaam zijn omdat je vooral altijd alleen in je kantoortje zit
 11. Als je niet genoeg motivatie hebt, gaat het je niet lukken.
 12. Een affiliate marketing cursus maakt alles veel makkelijker. EERLIJK!

De affiliate marketing revolutie

Toen ik de eerste module van de affiliate marketing had gevolgd voor maar 1 euro, werd ik toch wel benieuwd naar meer. Daarom heb ik uiteindelijk toch maar besloten om de hele cursus aan te schaffen.  Het heeft voor mij ongeveer 2 weken geduurd om de hele cursus te doorlopen omdat ik niet veel tijd had naast een fulltime baan. Maar na enkele weken stond mijn eerste website online en had ik zelfs al wat teksten geschreven.

De maanden gingen voorbij maar ik ontving nog geen commissies. De twijfel sloeg toe en begon te denken dat geld verdienen op het internet niet kon. Omdat Jacko in zijn cursus vertelde dat het vooral belangrijk is om door te gaan, heb ik mijn twijfels op zij gezet en ben ik zonder erbij na te denken gewoon doorgegaan zoals ik had geleerd in de cursus.

Enkele weken later was daar dan toch dat beroemde mailtje van Paypro. Ik had mijn eerste commissie verdiend. Na die eerste commissie is eigenlijk alles veranderd. Sindsdien was ik iedere dag bezig met mijn website en bezig met het plaatsen van nieuwe teksten. Ik wilde natuurlijk meer geld verdienen.

1 jaar later

Na een jaar bezig te zijn met affiliate marketing, zijn de inkomsten wel gestegen, maar nog niet op de bedragen die ik graag zou willen zien. Na 1 jaar constant door te gaan, had ik in een maand 200 euro verdiend.  Hoewel dit niet veel geld is om te verdienen met affiliate marketing, gaf dit mij voldoende motivatie om door te gaan.

Zelf had ik gehoopt dat ik binnen een jaar een fulltime inkomen kon verdienen, maar dat was helaas niet gelukt. Inmiddels ben ik al weer een stuk verder en heb ik soms maanden van 400 euro per maand. Hoewel dat nog steeds geen fulltime inkomen is zit er wel groei in.

Nieuwe ronde nieuwe kansen

Inmiddels ben ik al weer wat verder met affiliate marketing, maar zijn de inkomsten eigenlijk nog steeds niet boven de duizend euro uitgekomen. Daarom heb ik besloten om nog een affiliate marketing cursus te volgen om ervoor te zorgen dat ik mezelf blijf verbeteren.

De cursus die ik heb gekozen is e cursus van Income School – Project 24. Dit is een Amerikaanse cursus over hoe je geld verdient op het internet met affiliate marketing, ads en je eigen producten. De makers van de cursus vertellen je dat het als je hun stappen precies volgt, het mogelijk is om binnen 2 jaar een fulltime inkomen te verdienen. Met alleen die belofte, was ik natuurlijk direct verkocht en heb ik de cursus aangeschaft.

 

Op dit moment ben ik nog steeds bezig met die cursus en duurt het gehele traject 2 jaar. We zullen zien wat de toekomst gaat brengen met de methode’s die ik in deze cursus leer. Wel weet ik dat je met affiliate marketing nooit stil moet staan en altijd moet blijven leren.

Hoe meer je namelijk leert, hoe meer resultaten je gaat behalen. Hoewel de affiliate marketing revolutie een prima beginners cursus is, was ik toe aan wat meer uitdaging en nieuwe inzichten. Daarom heb ik besloten de nieuwe cursus te volgen.

Wat ik heb geleerd tot nu toe

Een van de belangrijkste dingen die ik hebt geleerd over affiliate marketing is dat je vooral heel veel geduld moet hebben. Het kan voor Google wel 8 maanden duren voordat een tekst die je geschreven heeft de beste positie bereikt. Daarnaast heb ik ook geleerd dat echt alles mogelijk is bij affiliate marketing. Nog steeds krijg ik veel motivatie van de inkomsten die Jacko Meijaard van de affiliate marketing revolutie deelt op social media. Zo kwam laatst een bericht voorbij van wat hij in een dag had verdiend.

Dat Jacko Meijaard deze bedragen kan verdienen, vertelt mij dat ik dat ook kan. Als ik maar door blijf gaan en mezelf blijf verbeteren. Voor mij is affiliate marketing een van de mooiste dingen die ik ooit heb geleerd. Daarnaast heeft affiliate marketing ervoor gezorgd dat ik nu parttime kan gaan werken voor een werkgever. Het is slechts een kwestie van tijd voordat ik helemaal kan leven van het internet. Hoe lang dat precies gaat duren is de vraag, maar alleen de ervaring en dingen die je leert is voor mij al een winst.

Daarom raad ik je zeker aan om ook aan de slag te gaan met affiliate marketing en vooral veel te leren. Hoe langer je bezig bent met affiliate marketing, hoe beter het gaat en hoe meer je gaat verdienen. Daarnaast wil ik je aanraden om niet te twijfelen over het volgen van een cursus. Als ik alles opnieuw kon doen had ik direct de affiliate marketing revolutie gekocht. Een investering in jezelf is namelijk de beste investering die je kunt maken.

Ook starten met affiliate marketing? Dat begint voor iedere beginner bij de affiliate marketing revolutie. Ik weet zeker dat je daar later geen spijt van krijgt.

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Al een lange tijd ben ik bezig met affiliate marketing. Ook leef ik 100% van het internet en heb ik tegenwoordig geen baan meer. Omdat ik dankzij Online geld verdienen zo een fijn leven heb gekregen, wil ik jou helpen dat ook te bereiken. Met Writgo richten we ons voornamelijk op affiliate marketeers, maar ook als jij een webshop hebt of een andere soort website hebt, helpen we je natuurlijk graag! Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Dit was een van de beste beslissingen in mijn leven. Sindsdien is mijn leven veranderd. Wil je ook met affiliate marketing beginnen? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie Absoluut aan!
Reactie plaatsen