arrow_drop_up arrow_drop_down
AMD Affiliate Marketing Domination Review - Jouw weg naar financiële Vrijheid?

AMD Affiliate Marketing Domination Review - Jouw weg naar financiële Vrijheid?

Hoeveel geld heb je op dit moment op jouw spaarrekening staan? Het is een vraag die door Nederlanders niet vaak gesteld wordt. Tegelijkertijd is het dus ook een vraag waar je niet al te snel antwoord op zou geven. Het is ook niet mijn bedoeling dat je nu direct een antwoord gaat geven. Nee, ik wil je alleen maar na laten denken over jouw spaargeld.

Waarom ik dat wil? Omdat je op dit moment niks aan spaargeld op de bank hebt. Nee, je kunt met dit spaargeld veel beter nuttige dingen gaan doen, zoals het investeren in aandelen. Tegelijkertijd kun je ook het internet aanwenden om iets nuttigs met jouw spaargeld te doen én om nog meer geld te gaan verdienen.

Het gezegde luidt niet voor niets ‘met maak je nog meer geld'. Het is nu eenmaal een feit dat je met veel geld nog meer geld kunt maken, waarbij je uiteindelijk zelfs van de rente op rente effect kunt gaan genieten. Maar, hoe kun je in de basis nou veel geld verdienen?

Laat ik vooropstellen dat ik respect heb voor mensen die in loondienst werken. Je bevindt je dan vaak in een veilige en zorgeloze situatie, waardoor je je niet al te veel zorgen hoeft te maken. Ook kun je altijd nog een vangnet terugvallen, waardoor je in principe altijd een stok achter de deur hebt.

Echter is het wel zo dat je met loondienst niet super veel kan verdienen. Ik heb dan ook in de afgelopen periode gezien dat meer en meer mensen zich met een online verdienmodel bezig zijn gaan houden. Geldt dat ook voor jou? Ben jij ook met één van de vele online verdienmodellen begonnen om zo snel mogelijk een flink kapitaal op te bouwen? Dan ben je dus ook al op de juiste manier bezig om jouw spaargeld te laten renderen én om nog meer geld te verdienen.

 

Als je met een online verdienmodel aan de slag wilt gaan, is het interessant om voor affiliate marketing te kiezen. Waarom dat interessant is? Omdat je met dit online verdienmodel echt veel geld kunt verdienen. Dit weet ik niet alleen uit eigen ervaring, maar ook uit de contacten die ik binnen de wereld van affiliate marketing heb.

Indien je op de juiste manier met affiliate marketing aan de slag gaat, kun je relatief snel veel geld verdienen. Je moet daarbij wel weten waar je mee bezig bent, je moet over veel kennis beschikken en je moet bij voorkeur ook nog gecoacht worden.

Hoe je gecoacht kan worden? Dat is iets wat ik mij recentelijk ook afvroeg. Zoals je wellicht wel weet, ben ik namelijk ook actief in de wereld van affiliate marketing. Ik heb meerdere websites waarmee ik geld verdien én met mijn team schrijf ik onwijs veel hoogwaardige content voor affiliate websites. Ik weet dus onwijs goed waar ik mee bezig ben, maar af en toe een coaching gesprek leek mij ideaal.

Om dat te bewerkstelligen ben ik op zoek gegaan naar de mogelijkheden. Al snel kwam ik bij AMD Affiliate Marketing Domination uit. Ik ging me op de website van dit bedrijf verdiepen in de diensten. Uiteindelijk besloot ik me om bij hen aan te melden, aangezien het geschetste verhaal mij aanspraak.

Maar, wat doet Affiliate Marketing Domination nou precies? Wat kun je leren van deze cursus? En wat kun je op de lange termijn gaan bereiken? Die vragen stelde ik mezelf af. Niet alleen vanwege mijn eigen situatie, maar ook omdat ik jou dan goed zou kunnen informeren. Uiteindelijk heb ik de cursus gevolgd, heb ik gebruik gemaakt van de coaching mogelijkheden en heb ik deze AMD Affiliate Marketing Domination review geschreven.

In deze AMD Affiliate Marketing Domination review vertel ik je meer over de cursus. Ook vertel ik je meer over de andere onderdelen die aangeboden worden, over de ontwikkelaars en over de bijbehorende kosten. Op dit moment kan ik je alvast één ding adviseren: neem deze review direct door. Je gaat daar geen spijt van krijgen. Beloofd!

 

Wat is AMD Affiliate Marketing Domination precies?

Toen ik voor het eerst op de website van AMD Affiliate Marketing Domination kwam, wist ik niet precies wat het nou precies was. Ook na enig zoeken werd het mij niet direct duidelijk. Lag dat aan de website? Of lag dat aan de diensten die aangeboden worden? Nou, in mijn ogen komt het vooral doordat AMD Affiliate Marketing Domination veel te bieden heeft. Heel veel zelfs.

Je kunt de diensten van AMD Affiliate Marketing Domination eigenlijk in drie verschillende takken onderverdelen:

 • Een cursus. Met deze cursus ga je leren hoe jezelf een affiliate website op kunt zetten, hoe je op kunt schalen en hoe je dus veel geld met affiliate marketing kunt gaan verdienen.
 • Coaching: ook kun je gecoacht worden door de ontwikkelaars van deze cursus. Beide ontwikkelaars zijn zeer ervaren op het gebied van affiliate marketing en kunnen jou dan ook van perfect advies voorzien.
 • Reflectie: tot slot krijg je ook nog toegang tot de community van AMD Affiliate Marketing Domination. Binnen deze community kun je jouw successen delen, kun je de successen van andere leden vieren en kun je dus het door jou behaalde resultaten gaan reflecteren.

Over deze onderdelen van AMD Affiliate Marketing Domination ben ik in ieder geval op voorhand al te spreken. Bij veel andere cursussen vind ik namelijk dat het pakket niet compleet is. Zo op voorhand lijkt dat bij AMD Affiliate Marketing Domination wel het geval te zijn.

In deze AMD Affiliate Marketing Domination review laat ik je graag nader kennis maken met de bovengenoemde onderdelen. Wel kan ik je alvast verklappen dat de meeste focus hierbij op de cursus komt te liggen. In mijn ogen is de cursus –en de coaching overigens ook – iets waar AMD Affiliate Marketing Domination zich echt mee weet te onderscheiden.

Wie heeft AMD Affiliate Marketing Domination ontwikkeld?

In deze AMD Affiliate Marketing Domination review heb ik het al meermaals over de ontwikkelaars gehad. Zo heb ik benoemd dat ‘beide ontwikkelaars zeer ervaren zijn op het gebied van affiliate marketing'. Maar, wie zijn deze ontwikkelaars dan precies? Ik ben op nader onderzoek uitgegaan, zodat ik je hierover perfect kan informeren.

Laat ik allereerst vooropstellen dat beide ontwikkelaars super transparant zijn. Op de website van AMD Affiliate Marketing Domination kun je namelijk deze afbeeldingen vinden:

amd-makers

Dit zijn uiteraard niet zomaar afbeeldingen. Nee, dit zijn afbeeldingen van de twee ontwikkelaars van AMD Affiliate Marketing Domination. Robert is op het moment van schrijven 32 jaar oud en Corné is 23 jaar oud. Beide heren hebben al jarenlang ervaring op het gebied van affiliate marketing én hebben hun krachten gebundeld.

Door hun krachten te bundelen, hebben zij nog betere resultaten met hun affiliate websites weten te behalen. Na verloop van tijd bedachten zij dat het ook waardevol zou zijn als zij hun kennis zouden delen. Toen dat idee eenmaal gevormd was, was de geboorte van AMD Affiliate Marketing Domination een feit.

Zelf zeggen zij hier overigens het volgende over: Beide hielpen wij al mensen met het starten van hun eigen business, alleen waren we op zoek naar een manier om dit op grote schaal te doen…

Mijn bevindingen over Robert en Corné zijn in ieder geval super positief. Ik heb beide heren al mogen spreken en heb ondervonden dat zij super sympathiek zijn.

Ook kan ik stellen dat zij echt veel transparantie en betrouwbaarheid uitstralen. Dit doen ze onder meer door zichzelf even voor te stellen én door een foto van zichzelf op de website te plaatsen. Dat is iets wat mij absoluut aanspreekt!

Daar wil ik ook graag nog het volgende aan toevoegen: Robert en Corné hebben een prachtige website op weten te zetten. Deze website is overzichtelijk, werkt prima en roept dus veel vertrouwen op. Overigens zie je die overzichtelijkheid niet alleen op de website terug, maar ook in de cursus. Daarover lees je later meer in deze AMD Affiliate Marketing Domination review!

Wat is het doel van AMD Affiliate Marketing Domination?

Het antwoord op deze vraag heb ik hierboven eigenlijk al gegeven: het doel is om andere mensen te helpen. Maar, om iets specifieker te zijn. Met deze cursus proberen Corné en Robert jou alle handvatten te geven om een succesvolle affiliate business op te bouwen.

Dat gaat ze overigens ook al prima af. Zelf heb ik de cursus ook mogen volgen, waardoor ik exact weet waar ik over praat. Ik kan je nu in ieder geval alvast verklappen dat je met de AMD Affiliate Marketing Domination cursus echt de nodige stappen kunt gaan zetten.

Het doel is in ieder geval om je de volgende dingen te leren:

 • Je gaat leren hoe je een eigen website op moet zetten. Zonder ervaring. En zonder technische kennis.
 • Je gaat leren hoe je de juiste high ticket producten voor op jouw website kunt vinden.
 • Je gaat leren hoe je meer organische bezoekers naar je website trekt (organische bezoekers zijn bezoekers waarvoor je niet betaald).
 • Je gaat leren hoe zoekmachineoptimalisatie werkt en hoe je dit op de juiste manier toe kan passen.
 • Je gaat leren hoe je op de juiste manier kunt adverteren, zodat je nog meer bezoekers naar jouw website weet te trekken.

Voor wie is AMD Affiliate Marketing Domination geschikt?

Klinken de bovengenoemde punten bij jou als muziek in de oren? Wil jij ook graag jouw eigen affiliate marketing business op gaan zetten? Het is goed om te weten dat je hier voldoende mogelijkheden voor hebt. De AMD Affiliate Marketing Domination cursus is immers niet de enige cursus waar je uit kunt kiezen.

Feit is echter ook dat de AMD Affiliate Marketing Domination voor een breed publiek geschikt is. Deze cursus is namelijk voor iedereen geschikt die interesse in affiliate marketing heeft, die gemotiveerd is en die veel geld wil gaan verdienen.

 

Kun jij je in die punten vinden? Wil je graag jouw spaargeld verder uit gaan bouwen? En wil je in de toekomst van de rente op rente effect gaan genieten? Dan lijkt de cursus van AMD Affiliate Marketing Domination voor jou op het lijf geschreven!

Maar, let wel op: de cursus is zeker niet voor iedereen geschikt. Om deze cursus volledig te kunnen voltooien, moet je de nodige tijd vrijmaken. Bovendien moet je over veel motivatie beschikken en moet je interesse in affiliate marketing hebben. Als je dat niet hebt, is de kans groot dat je vroegtijdig afhaakt.

Hoe is de AMD Affiliate Marketing Domination cursus opgebouwd?

Zoals ik eerder in deze review al aangaf, bestaat AMD Affiliate Marketing Domination uit drie verschillende onderdelen:

 • Een cursus
 • Een coaching traject
 • Reflectie door de community

Graag wil ik je hieronder uitgebreid informeren over deze cursus. Ik ben namelijk van mening dat deze cursus onwijs waardevol is, dus daar wil ik je graag nader over informeren.

Laat ik allereerst vooropstellen dat de cursus van AMD Affiliate Marketing Domination echt heel uitgebreid opgesteld is. Robert en Corné hebben ervoor gekozen om 66 lessen over 8 verschillende modules te verdelen. Voor het overzicht heb ik deze modules even voor je op een rijtje gezet:

amd-lessen

Zoals je kunt zien, bestaat elke module dus uit meerdere lessen. Ook zie je direct dat de module een logische opbouw kent. Robert en Corné beginnen namelijk op het basisniveau, waarin ze je kennis laten maken met affiliate marketing. Graag wil ik over elke module hieronder het een en ander uiteenzetten, zodat je echt een duidelijk beeld van de inhoud en opbouw gaat krijgen.

 • Introductie: in de eerste module word je welkom geheten, krijg je meer informatie over ‘De Fundering' en leer je meer over het online verdienmodel affiliate marketing. Deze module vormt eigenlijk de basis voor de overige modules uit deze uitgebreide cursus!
 • Mindset voor succes: in de tweede module komt de focus volledig op jouw mindset te liggen. Volgens Corné en Robert heb je namelijk de juiste mindset nodig om succesvol te worden. In deze module ga je leren om verliefd te worden op het proces, ga je leren om te falen, ga je leren om een lange termijn visie op te stellen en kan je leren hoe je zaken concreet voor jezelf kunt gaan maken.
 • Niche & Product: in de derde module ligt de focus volledig op de niches en producten waaruit je kunt kiezen. Robert en Corné leggen uit hoe je een niche onderzoek uit kunt voeren, hoe je een productonderzoek uit kunt voeren en wat de verschillende affiliate modellen precies zijn.
 • Jouw online vastgoed opzetten: in de vierde module is het eigenlijk zaak dat je zelf dingen gaat doen. Zo ga je jouw eigen domeinnaam en hosting regelen, ga je jouw website opbouwen en ga je een logo (laten) maken. Hoe je dit precies allemaal kunt regelen, vind je in deze module uitgebreid terug.
 • Google Domination: in de vijfde module ligt de focus eigenlijk volledig op SEO en Google. Je gaat leren hoe je jouw website meer waarde kunt geven, hoe je voor rijke content kunt zorgen en hoe je een hoge ranking binnen de zoekmachines gaat krijgen.
 • Content Domination: in de zesde module ligt de focus volledig op content. Deze module sluit volledig aan op module 5 en richt zich ook op het verkrijgen van hoge rankings. Maar, je gaat ook leren hoe je artikelen op de best mogelijke manier op jouw website kunt plaatsen. Dit is verreweg de meest uitgebreide module met in totaal 23 lessen.
 • Email Marketing Domination: in de zevende module ga je leren hoe je met e-mail marketing aan de slag kunt gaan. Volgens Corné en Robert is dit een bijzonder krachtig instrument voor elke affiliate website.
 • De weg naar 5+ per maand: in de laatste module ligt de focus volledig op groeien, groeien en nog eens groeien. Het uiteindelijke doel van deze cursus is om een omzet van minimaal 5k per maand te gaan behalen.

Wat ik over de opbouw van de cursus kan zeggen? Ik kan eigenlijk alleen maar zeggen dat Corné en Robert perfect werk afgeleverd hebben. De cursus is onwijs uitgebreid, is onwijs waardevol en is ook nog eens leuk om te volgen. Dat laatste is met name te danken aan de manier waarop Robert en Corné alle lessen ingevuld hebben.

Als je bijvoorbeeld bij module 5 aangekomen bent, kun je de eerste les ‘SEO basis' gaan volgen. Als je deze les opent, zie je direct het volgende:

 

Les 5 AMD

Ja, je ziet het goed. Alle lessen zijn ingevuld met behulp van een video. In dit geval duurt de video bijna 10 minuten, waardoor je vrij veel informatie op je afgevuurd krijgt. De video's zijn echter van een hoog niveau én zijn dus ook goed te volgen. Ik raad je wel aan om een notitieboekje voor je neer te leggen, aangezien je ongetwijfeld de nodige zaken wilt noteren.

Al met al ben ik onwijs te spreken over de AMD Affiliate Marketing Domination cursus. De cursus is waardevol, de cursus biedt concrete handvatten aan en de cursus is leuk om te volgen. Wat mij betreft hebben Corné en Robert subliem werk afgeleverd met deze cursus!

Krijg je nog bonussen meegeleverd?

Als je je voor de AMD Affiliate Marketing Domination cursus aan gaat melden, krijg je dus ook een coaching traject voorgeschoteld. Dit traject bestaat uit een wekelijkse groep coaching, waarvan de waarde volgens Robert en Corné zo'n 500 euro bedraagt.

Tijdens deze groep coaching kun je jouw vragen stellen en kun je ook andere mensen helpen. Bovendien zorgen Robert en Corné regelmatig voor bepaalde thema's binnen deze sessies, zodat de sessies nog meer waarde bevatten.

Is dit de enige bonus die je krijgt? Nee, Robert en Corné hebben nog meer moois voor je in petto. Zo krijg je bijvoorbeeld de beschikking over Het Content Kanon. Dit is een tool waarmee je een Content Kanon kunt maken, zodat je meer bezoekers naar je website kunt trekken. Des te meer bezoekers je aan weet te trekken, des te meer omzet je kunt gaan draaien. Met deze tool leer je in ieder geval stap voor stap hoe je zelf een goed Content Kanon kunt maken.

Ook krijg je nog de volgende bonussen aangereikt:

 • Belasting & administratie: dit is een complete module waarin Robert je alles uitlegt over het financiële aspect. Dankzij deze module weet je jouw boekhouding/administratie perfect op te stellen en bij te houden.
 • Bedrijf inschrijven: dit is eigenlijk een checklist die je kunt gebruiken om jouw bedrijf in te schrijven. Door deze checklist op te volgen, weet je in ieder geval op de een vliegende manier van start te gaan.
 • Must Reads: dit is een lijst met waardevolle boeken die door Corné en Robert gelezen zijn. Beide heren zijn ervan overtuigd dat het doorlezen van die boeken ook voor jou waardevol is.
 • Toegang tot de exclusieve community: verder krijg je ook nog toegang tot de community van AMD Affiliate Marketing Domination. In deze community tref je alleen maar lotgenoten, waarbij jullie elkaar alleen maar kunnen versterken. Ook Robert en Corné zijn actief in deze community.
 • Uitbestedingsformule: dit is een module waarin je gaat leren hoe je zaken uit kunt besteden. Dit doe je onder meer door een deel van je winst te investeren, zodat jouw business nog harder gaat groeien.
 • SEO Checklist: dit is een complete checklist waarmee je jouw content na kunt lopen. Op die manier kun je nagaan of de content echt perfect is of dat je mogelijk nog iets bij kunt/moet schaven.
 • 15K+ Case Studie: tot slot krijg je ook nog een case studie voorgeschoteld. In deze case studie laat Robert zien hoe hij zelf met 1 product meer dan 15.000 euro winst weet te behalen.

Al met al ben ik ook voer de bonussen zeer te spreken. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, krijg je in ieder geval vrij veel bonussen geleverd. Al deze bonussen zijn in mijn ogen ook nog eens waardevol. Daarmee weten Robert en Corné zich echt te onderscheiden ten opzichte van veel andere aanbieders!

Wat vinden andere mensen van AMD Affiliate Marketing Domination?

Is de AMD Affiliate Marketing Domination cursus populair te noemen? Ja, dat is zeker het geval. Ik ben op het internet op zoek gegaan naar beoordelingen en ik vond al snel vrij veel beoordelingen. Nagenoeg alle beoordelingen zijn super positief te noemen, waaronder de onderstaande:

amd-recensies

 

Eigenlijk heb ik nagenoeg géén beoordelingen gevonden die negatief zijn. Dit doet mij goed, aangezien dit een duidelijk teken is dat ik niet als enige positief ben over deze cursus!

Wat kost de AMD Affiliate Marketing Domination cursus?

Heb je interesse om je voor de AMD Affiliate Marketing Domination cursus aan te gaan melden? Dat kan ik me maar al te goed voorstellen. Ik kan me echter ook voorstellen dat je graag meer informatie over de tarieven wilt hebben. Nou, ik heb al deze informatie voor je in onderstaande schermafbeelding geplaatst:

AMD betalingsmogelijkheden

 

Zoals je kunt zien, heb je de keus uit drie betaaltermijnen. Je kunt kiezen voor één betaaltermijn, voor 5 termijnen of voor 2 termijnen. Indien je het bedrag van 997 euro in één keer gaat betalen, ben je in ieder geval het goedkoopst uit.

Daarbij wil ik je ook graag nog wijzen op de garantie van AMD Affiliate Marketing Domination. Daarover lees je meer in onderstaande schermafbeelding:

amd-niet-goed-geld-terug

Ook deze garantie spreekt mij erg aan. Je weet immers 100% zeker dat je jouw volledige aankoopbedrag nog retour kunt krijgen; die stok achter de deur is zeer prettig.

Kan ik de AMD Affiliate Marketing Domination cursus aanraden?

Zo, ik ben aan het einde uitgekomen van deze review over de AMD Affiliate Marketing Domination cursus. Wat denk jij van deze cursus? Als ik je één tip mag geven: twijfel geen moment meer, maar meld je direct voor deze cursus aan.

De cursus is namelijk van een ongekend hoog niveau, is leuk om te volgen en biedt veel concrete informatie. Dankzij deze informatie kun je direct van start gaan met jouw affiliate marketing business.

Ik ben er bovendien van overtuigd dat je direct de gewenste resultaten kunt gaan behalen. Naar mijn mening weten Robert en Corné in elke module de juiste snaren te raken; je gaat dus echt heel veel opsteken van deze cursus. Dat geldt overigens ook voor de vele bonussen die je meegeleverd krijgt.

 

Ik wil je dus graag aanraden om je direct voor deze cursus aan te melden. Indien je dit via deze link doet, profiteer je ook nog eens van de kortingsactie. Normaal gesproken betaal je 2000 euro voor deze cursus, maar nu tijdelijk slechts 997 euro! Laat die kans niet aan je voorbijgaan.

Wil je liever eerst meer informatie en weet je nog niet zeker of deze cursus iets voor je is? Volg dan een van de gratis Webinars die Robert en Corné geven.

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Al een lange tijd ben ik bezig met affiliate marketing. Ook leef ik 100% van het internet en heb ik tegenwoordig geen baan meer. Omdat ik dankzij Online geld verdienen zo een fijn leven heb gekregen, wil ik jou helpen dat ook te bereiken. Met Writgo richten we ons voornamelijk op affiliate marketeers, maar ook als jij een webshop hebt of een andere soort website hebt, helpen we je natuurlijk graag! Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Dit was een van de beste beslissingen in mijn leven. Sindsdien is mijn leven veranderd. Wil je ook met affiliate marketing beginnen? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie Absoluut aan!
Reactie plaatsen