Affiliate Marketing Business starten Zo werkt dat!

Affiliate Marketing Business starten? Zo werkt dat!

Ben jij van plan om een Affiliate Marketing Business te starten? Dan ben je op deze pagina aan het goede adres!

Dan hebben wij vooraf al één belangrijke tip voor je: richt je pijlen eens op affiliate marketing. In de afgelopen jaren is namelijk gebleken dat affiliate marketing één van de meest interessante verdienmodellen is.

Graag helpen wij je een handje om met dit online verdienmodel aan de slag te gaan. Hoe we dat doen? Dat doen we door je in dit artikel enkele handige tips te geven.

Tips waarmee je het komende jaar direct kunt gaan knallen. Waarmee je in veel geld kunt verdienen. En waarmee je in ook veel plezier kunt gaan maken.

Want, bij affiliate marketing draait het niet alleen om de (mogelijke) verdiensten. Nee, een belangrijk ander kenmerk van affiliate marketing is dat dit gewoon een heel erg leuk verdienmodel is. Een leuk verdienmodel waar je bovendien allerlei kanten mee op kunt.

Liever niet Lezen? Bekijk dan de YouTube Video! 

Vond je deze informatie interessant? Like dan even de video en abonneer op dit kanaal.

Wat is affiliate marketing precies?

Wat is de reden dat je precies dit artikel aan het lezen bent? Is de reden hiervoor terug te vinden in de dromen en doelen die je hebt? Als je specifieke dromen en doelen hebt, is het waarschijnlijk interessant voor je om met affiliate marketing aan de slag te gaan. In de afgelopen jaren is namelijk gebleken dat veel affiliate marketeers hun dromen/doelen weten te behalen.

Voordat jij met affiliate marketing van start kunt gaan, is het zaak om goed te weten wat affiliate marketing precies is. Dáár helpen wij je graag een handje bij, hieronder leggen we namelijk precies uit wat affiliate marketing is.

Om affiliate marketing uit te leggen, moeten we de verschillende belanghebbenden op een rijtje zetten:

 • De affiliate marketeer: dit ben jij. Jij gaat met jouw eigen website producten van andere partijen promoten. Het doel is hierbij om de bezoeker vanaf jouw website door te sturen naar de website van de verkopende partij. Gaat de bezoeker op die website over tot koop? Dan ontvang jij daar een commissie voor. Overigens wordt een affiliate marketeer ook aangeduid als een ‘publisher’.
 • De adverteerder: de adverteerder is eigenlijk het bedrijf dat producten willen verkopen. Om deze producten te kunnen verkopen, schakelen zij dus publishers over. Voor adverteerders is dit ideaal, aangezien zij alléén bij resultaat betalen. Mochten bepaalde bezoekers niet tot een aankoop op hun website overgaan, hoeft de adverteerder ook niks te betalen.
 • Het netwerk of programma: via een affiliate netwerk of programma komen vraag en aanbod bij elkaar. Of beter gezegd: via een dergelijk netwerk of programma komen de affiliate marketeer en de adverteerder bij elkaar. De publisher meldt zich bij dit netwerk aan, waarna de publisher zich voor de campagne van de adverteerder aan kan melden. Als die aanmelding goedgekeurd is, kan de publisher de producten van de adverteerder gaan promoten.

Het doel van affiliate marketing is duidelijk: je moet zoveel mogelijk bezoekers doorsturen naar de webshop van de verkoper. Als je dát voor elkaar weet te krijgen, is het de hoop dat de bezoekers op die webshop vervolgens tot een koop overgaan. Mocht dat het geval zijn, krijg jij een commissie voor deze koop. Dit kan een vast bedrag per order zijn, maar kan ook een commissie van de totale orderwaarde zijn.

De twee belangrijkste voordelen van affiliate marketing hebben we voor je op een rijtje gezet:

 • Je kunt een flink passief inkomen opbouwen. Een belangrijk kenmerk van affiliate marketing is dat dit een passief inkomen op kan leveren. Mocht je succesvolle affiliate websites hebben, kunnen de inkomsten per maand behoorlijk hoog oplopen.
 • Je loopt geen risico. Een ander belangrijk kenmerk is dat je met geen enkele consument een overeenkomst aan gaat. Nee, dit doet de adverteerder. Dit belangrijke kenmerk zorgt ervoor dat je eigenlijk geen enkel risico loopt. De verdiensten zijn op de lange termijn erg interessant, terwijl je daar niet eens risico voor hoeft te lopen. Ideaal, toch?

Affiliate marketing business in Nederland

Steeds meer mensen proberen een eigen business op te zetten om te werken volgens een eigen schema en een eigen gekozen salaris. De meeste mensen denken hierbij aan een fysieke business waarbij ze er elke dag moeten zijn.

Maar sinds de komst van het internet is daar veel aan veranderd en kun je tegenwoordig een bedrijf op het internet starten.

De meeste mensen denken dat ze daarvoor een gigantisch startkapitaal voor nodig hebben en beginnen er dan niet aan. Maar met affiliate marketing heb je vrijwel geen startkapitaal nodig en zijn de inkomsten oneindig. Zolang jij doorgaat met bouwen aan je website(s) blijft je inkomen op lange termijn groeien.

Ook hoef je er geen fulltime baan van te maken en kun je met een paar blogupdates in de week werken naar een fulltime inkomen met affiliate marketing

Waarom starten met affiliate marketing?

De maatschappij waarin wij leven, is behoorlijk dynamisch en tumultueus te noemen. Dit komt onder meer doordat onwijs veel zaken via het internet verlopen.

Weinig dingen zijn zo aan veranderingen onderhevig als het internet. Toch biedt het internet onwijs véél mogelijkheden; het is niet voor niets wat veel digitale ondernemers met hun eigen onderneming starten. Via het internet kan je namelijk laagdrempelig met jouw eigen business starten.

Dat is zéker het geval als je met affiliate marketing aan de slag gaat. Met deze vorm van online marketing loop je niet al te veel risico’s, terwijl de verdiensten wel onwijs hoog op kunnen lopen. Daarnaast heb je dus ook niet al te veel startkapitaal nodig.

Enfin, we hebben nu al direct enkele redenen verklapt waarom het aan te raden is om met affiliate marketing aan de slag te gaan.

Bijna geen startkapitaal nodig

Laten we aftrappen met het minieme startkapitaal. Als je met affiliate marketing aan de slag gaat, heb je eigenlijk drie dingen nodig: veel tijd, een domeinnaam en een hostingpakket. Voor de domeinnaam betaal je enkele euro’s en dat geldt ook voor het hostingpakket.

Met een totale investering van een paar euro kan je dus al starten met jouw eigen affiliate marketing website. Dit minieme benodigde startkapitaal maakt het zeer interessant om hier direct mee te starten. Daarbij liggen de mogelijkheden ook aan jouw voeten.

Financiële vrijheid

Meerdere affiliate marketeers zijn onwijs succesvol en leven tegenwoordig in financiële vrijheid. Zij verdienen bakken met geld, terwijl zij volledig zelf bepalen hoe zij hun tijd besteden.

Willen zij graag een weekje op vakantie? Geen probleem; zij nemen gewoon hun laptop mee en werken – indien gewenst – ook geven vanaf hun vakantieadres door.

In onze ogen staan de mogelijkheden niet in verhouding met het benodigde startkapitaal.

Veel geld verdienen

Je hebt dus slechts enkele euro’s nodig om met affiliate marketing starten, waarna je honderden tot duizenden euro’s per maand kunt gaan verdienen.

Neem bijvoorbeeld het verhaal van Jacko Meijaard; hij begon met een kleine affiliate website, wist verder en verder te groeien en verdient nu meer dan 10.000 euro per maand.

Daarbij is het ook goed om te weten dat je heel veel kunt gaan automatiseren. Als je eenmaal de succesformule voor jezelf hebt weten te vinden, kan je dus makkelijk opschalen.

Oneindig opschalen

Stel dat je met affiliate website A na een lange tijd hard werken zo’n 600 euro aan commissies per maand opstrijkt. Je besluit om ook website B en website C op te gaan zetten, waarbij je dezelfde succesformule toe gaat passen als op de website A. Dan verdien je – mogelijk – binnen de kortste keren 3 x 600 euro per maand.

Je weet dan met drie websites dus al bijna 2000 euro per maand te verdienen. Ontwikkel meer en meer websites, boor allerlei nieuwe mogelijkheden aan en geniet daarmee op den duur van passief inkomen. De wereld ligt aan jouw voeten bij affiliate marketing; profiteer daar dus optimaal van.

Ondertussen kan je volledig zelf bepalen waar en wanneer je werkt. Je hoeft aan niemand verantwoording af te leggen en je hebt nergens rekening mee te houden. Het enige wat je nodig hebt, is een werkende laptop en een werkende internetverbinding.

Dat vind je ongetwijfeld ook wel op één van de stranden in Portugal of in Kroatië. In die prachtige landen kan je dus van het goede leven genieten, terwijl je alsnog geld weet te verdienen.

Laag risico

Tijdens jouw affiliate marketing business heb je nooit te maken met veel risico. Je hoeft namelijk geen personeel te hebben, je hoeft geen voorraad aan te houden en je hoeft geen duur kantoorpand te huren.

Ook hierbij geldt weer dat je continue twee dingen nodig hebt: een werkende laptop en een werkende internetverbinding.

Aan de ene kant biedt affiliate marketing dus onwijs veel mogelijkheden, terwijl je aan de andere kant geen risico loopt.

Al met al is affiliate marketing dus een risicoloze manier om een passief inkomen op te gaan bouwen. Direct aan de slag? Ontvang 84% korting op de Affiliate Marketing Revolutie. Hierin leer je stap voor stap om je eigen affiliate website te maken.  Lees hier mijn review over de affiliate marketing revolutie

Wat heb je nodig om met jouw affiliate marketing business te kunnen starten?

Klinken bovenstaande voordelen bij jou als muziek in de oren? Zou jij ook dolgraag een passief inkomen op willen gaan bouwen?

Je kunt daar vandaag al mee gaan beginnen! In dit artikel vertellen we je namelijk graag wat je nodig hebt om met jouw eigen affiliate marketing business te starten.

Allereerst heb je een goed idee nodig. De concurrentie op het internet, en in de wereld van affiliate marketing, is vrij hevig te noemen. Je moet de concurrentie aangaan met grote partijen, maar je moet ook de concurrentie aangaan met allerlei digitale ondernemers.

Je gaat daarom niet al te snel heel succesvol zijn in verzadigde markten; dat zijn markten waarin al veel partijen actief zijn.

Waarin je dan wel succesvol kunt zijn? In de onverzadigde markten; dat zijn de markten waarin relatief weinig concurrentie te vinden is.

In de wereld van affiliate marketing worden deze markten ook wel aangeduid als ‘niches’. In een niche is het ‘makkelijker’ om succesvol te zijn dan in een verzadigde markt. Onthoud dat goed en probeer op basis hiervan een goed idee te bedenken.

Durf out of the box te denken en probeer iets te vinden waar je zelf ook een passie voor hebt. Denk je een goed idee te hebben? Dan kan je als eerste een domeinnaam gaan registeren. Een domeinnaam is eigenlijk de naam van de website; de domeinnaam van deze website is bijvoorbeeld www.writgo.nl. Bij het bepalen van een domeinnaam moet je twee dingen proberen te bereiken:

 • De domeinnaam moet de lading van de website heel goed dekken. Als een bezoeker de naam van jouw affiliate website ziet, moet hij/zij eigenlijk direct een indruk hebben van de producten/diensten jij promoot.
 • De domeinnaam moet zo kort mogelijk zijn. Korte domeinnamen zijn namelijk sneller te typen en worden ook makkelijker/beter onthouden.

Heb je eenmaal een pakkende domeinnaam gevonden? Dan moet je uiteraard wel nog even checken of deze domeinnaam nog vrij is.

Mocht dat het geval zijn, kan je de domeinnaam direct registreren. Dit kun je doen via bijvoorbeeld Neostrada of Vimexx.

Via dergelijke partijen kan je óók direct het hostingpakket regelen. In eerste instantie kan je voor het meest basic hostingpakket kiezen (meest voordelig).

Mocht je het direct goed willen doen, kan je ook voor een uitgebreider hostingpakket kiezen. Daarmee speel je direct in op de groei die je – hopelijk – door gaat maken met jouw affiliate website. Heb je de domeinnaam en de hosting geregeld?

Dan kan je eigenlijk direct starten met het maken van jouw affiliate website. Het maken van een dergelijke website is tegenwoordig eigenlijk een koud kunstje. Met behulp van WordPress – en allerlei tutorials op het internet – heb je hier namelijk géén technische kennis voor nodig.

Hoe kan je een affiliate website zelf maken?

Eén van de voordelen van affiliate marketing is dat je bijna geen startkapitaal nodig hebt. Dat is zéker het geval als je ervoor kiest om de affiliate website zelf te gaan maken.

Dankzij WordPress en allerlei plug-ins is dit eigenlijk niet al te lastig meer. Wel is het verstandig om goed jouw tijd hier voor uit te trekken.

De website moet namelijk volledig naar wens zijn, de website moet snel zijn en de website moet technisch ook in orde zijn.

Let daarnaast goed op de uitstraling van de website, op de veiligheid van de website en op het gebruiksgemak van de website.

Onderaan de streep wil je namelijk dat jouw bezoekers met veel plezier op jouw affiliate website rond gaan surfen! Installeer direct WordPress op jouw website, kies het gewenste thema en ga zelf puzzelen.

Door simpelweg te experimenteren, kun je uiteindelijk de gewenste website volledig ontwikkelen. Blijf de website bijschaven en maak de website daarom volledig naar jouw eigen wens. Uiteindelijk moet je hier de nodige tijd voor uit trekken, maar daarmee weet je dus zeker veel geld te besparen.

Hoe kan je succesvol met jouw affiliate business starten?

Zo, je weet nu precies wat je nodig hebt om jouw eigen affiliate business te starten. Lijkt het jou wel wat om hiermee aan de slag te gaan? Dan is het ongetwijfeld wenselijk dat je zo snel mogelijk veel geld gaat verdienen. Het is daarbij goed om te weten dat je bij affiliate marketing wel altijd een relatief lange aanloopperiode hebt. In de meeste gevallen ga je pas na enkele maanden geld verdienen met affiliate marketing.

Hoe je nou succesvol jouw affiliate business kunt starten? Dat doe je onder meer door veel aandacht te besteden aan zoekmachine optimalisatie. Het is namelijk wenselijk dat jouw website zo hoog mogelijk in Google tevoorschijn komt. Mocht je dat voor elkaar krijgen, weet je meer en meer organische bezoekers te trekken.

Ondertussen kan je ook met social media marketing en advertenties aan de slag gaan. Ook daarmee kan je flink aan de naamsbekendheid van jouw website werken én dus meer en meer bezoekers aantrekken.

Zoekmachine optimalisatie + verschillende vormen van online marketing zijn uiteindelijk van doorslaggevend belang voor jouw affiliate business.

Daarbij willen wij je ook op het hart drukken dat je héél hard moet werken. Slapend rijk worden is simpelweg niet mogelijk in de wereld van affiliate marketing.

Als jij niet onwijs veel inzet toont, doen jouw concurrenten dan wel. Jouw concurrenten streven je daardoor ver vooruit en nemen daarmee uiteindelijk de toppositie in.

Zij gaan er dus met het geld vandoor, terwijl al jouw werk eigenlijk voor niks geweest is. Behoud in ieder geval altijd je geduld, werk onwijs hard en toon veel doorzettingsvermogen.

Mocht je dit voor een langere tijd vol weten te houden, kan je absoluut na enkele maanden (veel) geld gaan verdienen.

Onthoud in ieder geval dat dit altijd een kwestie van een lange adem is. Mocht je na 2 á 3 maanden nog niet het gewenste resultaat hebben, hoef je je echt nergens zorgen over te maken. De aanloopperiode bij affiliate marketing is simpelweg behoorlijk lang.

Loopt jouw eerste affiliate website uiteindelijk vrij goed? Dan is het relatief makkelijk om op te gaan schalen. Die ene affiliate website die nu winstgevend is, kan je makkelijk uit gaan breiden.

Je kunt die website zelf uitbreiden, maar je kunt ook besluiten om méér affiliate websites op te gaan starten. Hoe meer succesvolle affiliate websites je op weet te starten, des te meer geld je uiteindelijk kunt gaan verdienen.

Tip 1: vind een goede niche

In de afgelopen jaren is affiliate marketing ongekend populair geworden. Dit is terug te zien aan de hoeveelheid affiliate netwerken, maar óók aan de hoeveelheid publishers.

Als je succes met affiliate marketing wilt behalen, betekent dit dat je van goede huizen moet komen. Je moet namelijk de nodige concurrenten gaan verslaan.

Belang goede niche

Wil je dit zo makkelijk mogelijk voor jezelf maken? Dan is het advies om een goede niche uit te kiezen. Als je in een goede niche actief bent, heb je met bijna geen concurrentie te maken. Dát is namelijk een belangrijk kenmerk van een goede niche.

Idealiter moet er ook nog het nodige zoekvolume naar de producten uit deze niche zijn. Dat zorgt ervoor dat je al snel de nodige bezoekers op jouw website mag verwelkomen.

Niet alleen omdat je weinig concurrentie hebt, maar ook omdat veel mensen op zoek zijn naar de betreffende producten.

Wil je bijvoorbeeld televisies gaan promoten? Als je gewoon ‘de beste tv’ gaat promoten, sta je voor een flinke uitdaging. Op dergelijke zoekwoorden is de concurrentie namelijk ongekend zwaar.

Je kunt er echter wel voor kiezen om speciale televisies te promoten. Denk hierbij aan de beste televisie voor in een appartement, de beste televisie voor gamen en de beste 44 inch televisie.

Door voor dergelijke ‘long tail zoekwoorden’ te kiezen, kun je eigenlijk toetreden tot een interessante niche. Absoluut een aanrader wat ons betreft!

Tip 2: verwacht niet dat je in februari al miljonair bent

Wil je echt serieus met jouw affiliate business aan de slag gaan? Dan moet je niet verwachten dat je in februari al een miljonair bent. Of dat je in februari al een omzet van 10.000 euro weet te draaien. Nee, een belangrijk kenmerk van affiliate marketing is de lange aanloopperiode:

 • Je moet eerst jouw website opbouwen
 • Vervolgens moet je jouw website optimaliseren
 • Daarna moet je meer en meer bezoekers aantrekken
 • Vervolgens moet je jouw website blijven optimaliseren

Op deze manier kun je de nodige bezoekers trekken. Die bezoekers heb je gewoonweg nodig om (veel) geld met affiliate marketing te kunnen verdienen. Ons advies is dan ook om echt het nodige geduld te bewaren. Verwacht niet dat je binnen de kortste keren veel geld verdiend, maar richt je pijlen echt op de lange termijn.

Ga je in de eerste maanden voortvarend met affiliate marketing aan de slag? Dan is het goed mogelijk dat je bijvoorbeeld in juni of juli al een mooie omzet weet te draaien.

Als dat het geval is, is het zaak om jouw geduld nóg langer te bewaren. Blijf hard werken, blijf veel doorzettingsvermogen tonen en werk zo toe naar een flinke maandomzet.

De gewenste omzetten kun je op die manier bijvoorbeeld aan het einde van het jaar gaan draaien!

Tip 3: besteed veel tijd aan het design van jouw website

In onze ogen is het onwijs belangrijk om voor een perfecte website te zorgen. Zo moet de website technisch geoptimaliseerd zijn, moet de website snel zijn en moet de website ook een fraai ontwerp hebben. Dat laatste is wat ons betreft echt een hele belangrijke criteria.

Waarom? Omdat een bezoeker in veel gevallen als eerste naar het ontwerp van jouw website kijkt. Is dit een verschrikkelijk lelijk ontwerp?

Of sluit het ontwerp totaal niet aan op het onderwerp van de website? Dan is de kans groot dat de bezoeker jouw website al snel weg klikt.

Ziet jouw website er echt heel gelikt uit? Heb je voor een fraai ontwerp gezorgd? Heeft de website een duidelijke en overzichtelijke lay-out? En sluit het ontwerp ook nog aan op de producten die je promoot?

Dan roept dit direct een goed gevoel bij de bezoeker op. De bezoeker is al snel geneigd om uitgebreid jouw website te bekijken én jouw adviezen op te volgen. Want, uiteindelijk geef je met een affiliate website-advies aan de bezoekers die je mag verwelkomen.

Overigens is het ook zaak om jouw website te blijven optimaliseren. Daarover vind je hieronder meer.

Tip 4: ga niet achterover leunen

Heb je aan het begin van het jaar een prachtige affiliate website gelanceerd? Dan is het zeker niet de bedoeling om achterover te gaan leunen.

Je kunt daar wel voor kiezen, maar dan weet je zeker dat jouw website geen succes wordt. Nee, als je jouw website eenmaal gelanceerd hebt, is het zaak om jouw website te blijven optimaliseren.

Dit is niet alleen fijn voor jezelf en voor jouw bezoekers, maar ook voor de rankings in Google. Door voortdurend jouw website te optimaliseren, kun je hoge rankings in Google gaan scoren.

Dát zorgt voor meer en meer organische bezoekers, waardoor je ook meer orders kunt gaan scoren. Onder aan de streep valt of staat echt alles met de kwaliteit van jouw website.

Op welke manier je voor optimalisatie kunt zorgen? Nou, je moet bijvoorbeeld met On Page SEO aan de slag gaan. Dit betekent dat je titels, omschrijvingen en aanverwante aspecten op jouw website moet optimaliseren.

Voor elke pagina die je aanmaakt. Verder is het advies om ervoor te zorgen dat jouw website technisch in orde is. Niet alleen nu, maar ook over vijf maanden bijvoorbeeld.

Dit doe je door de website te blijven bijwerken en zo snelheid mogelijk te laten worden. Dát spreekt overigens ook veel bezoekers en Google zelf aan!

Tip 5: Volg een affiliate marketing cursus

Om zo snel mogelijk succes te behalen met je affiliate marketing business, raad ik je aan om een affiliate marketing cursus te volgen. Er zijn hiervoor meerdere mogelijkheden. Over de onderstaande twee cursussen heb ik een review geschreven en zijn beide goede cursussen:

 1. De Affiliate Marketing Revolutie
 2. Voor altijd Vrij e-book

Tip 6: zorg voor de perfecte content

Wil je in nou écht gaan scoren met jouw affiliate business? En is dat in bijvoorbeeld tot nu toe nog niet gelukt? Dan is het zaak om eens kritisch naar de content op jouw affiliate website te kijken. De afgelopen jaren laten namelijk het volgende zien: het succes van een affiliate website is afhankelijk van de content die op de website staat.

Alleen als de perfecte content op jouw website staat, geniet je van de gewenste resultaten. Wat de perfecte content is? Dat is content die aan de volgende voorwaarden voldoet:

 • De content moet SEO geoptimaliseerd zijn: dit is prettig voor het algoritme van Google. Door dergelijke content op jouw website te plaatsen, weet je hoge(re) rankings binnen Google te verkrijgen.
 • De content moet overtuigend zijn: alle bezoekers die je op jouw website binnenkrijgt, wil je uiteraard overtuigen. Dát doe je door overtuigende content op jouw website te plaatsen.
 • De content moet informatief zijn: veel bezoekers hechten er waarde aan als je hen probeert te helpen. Dát doe je door informatieve content op jouw website te plaatsen. Ja, de content moet zowel informatief als overtuigd zijn.

Weet je dergelijke content op jouw website te plaatsen? Dan merk je dit al snel aan hogere bezoekersaantallen én aan een hogere conversie.

Door overtuigende teksten op jouw website te plaatsen, weet je namelijk de conversie naar een (veel) hoger niveau te tillen.

Hoe je aan dergelijke content kunt komen? Je kunt hiervoor gebruikmaken van onze diensten. In de afgelopen jaren hebben wij ons namelijk volledig gespecialiseerd in het schrijven van de beste affiliate marketing content.

De content die wij schrijven, voldoet aan de hierboven gestelde eisen. Als je gebruik van onze diensten gaat maken, kun je zo in 2022 echt met jouw affiliate business knallen.

Wil je ons graag direct inschakelen? Of wil je meer informatie hebben? Neem gerust contact met ons op. Wij leggen graag alle mogelijkheden aan je voor en beantwoorden graag eventuele vragen.

Waarom veel de meeste beginners geen succes behalen met affiliate marketing

Met affiliate marketing beginnen is makkelijk, maar er daadwerkelijk succesvol mee worden is een ander verhaal. De grootste valkuil van alle beginners is dat ze er te vroeg mee stoppen.

We zijn allemaal geprogrammeerd om direct resultaat te zien van het werk dat we leveren. We werken × aantal uur om een bepaald salaris te ontvangen.

Als je werkgever zou zeggen dat je pas loon ontvangt als je resultaten laat zien stop je ermee en zoek je een andere baan. Toch is het heel goed mogelijk om veel geld te verdienen met affiliate marketing, maar verdien je het meestal niet direct.

Je doet vooraf veel werk en krijgt daar later keer op keer voor betaald. Ook als je op dat moment niet aan het werk bent.

Dat komt doordat je website altijd online staat waardoor er 24 uur per dag 7 dagen in de week mensen naar je website komen en iets van je kunnen kopen.

Met affiliate marketing bouw je aan online vastgoed

Elke website die je maakt en onderhoudt, kun je zien als een huis dat je koopt om vervolgens huurinkomsten te ontvangen. Hoe meer mensen er op je website komen hoe meer je uiteindelijk gaat verdienen.

Daarnaast wordt je website door het groter maken ook steeds meer waard en kun je er zelfs geld aan verdienen door je website te verkopen. Zelf ben ik meer een voorstander van wederkerende inkomsten en zou ik niet zo snel mijn websites verkopen.

Als ik mijn website namelijk verkoop ontvang ik daar maar één keer een bedrag voor terwijl als ik de website zelf blijf onderhouden. Ik maandelijkse inkomsten betaald krijg.

Gewoon beginnen met affiliate marketing

Als je nog nooit een website hebt gemaakt en niet veel van affiliate marketing weet, raad ik je aan eens naar de affiliate marketing revolutie te kijken. Hier leer je hoe je 250 euro per dag kunt verdienen met één affiliate marketing website.

Als je de eerste website dan succesvol hebt gemaakt is het heel makkelijk om een volgend project te beginnen en daar ook inkomsten mee te verdienen. Zo bouw je langzaam naar een online imperium.

Ook al verdien je niet direct geld met affiliate marketing en is de markt veel kleiner in Nederland. Steeds meer mensen maken gebruik van het internet en dat geeft je veel kansen.

Ga gewoon eens een jaar aan de slag en dan zul je zien dat je al heel veel kunt bereiken met een paar uurtjes werk per dag. Wil je meer weten over de affiliate marketing revolutie? Lees dan mijn Affiliate Marketing Revolutie Review

Vergelijkbare berichten